Mote solbriller 2015

 Komfortable og moteriktige briller - en uunnværlig egenskap av en strandferie og sommersolen. Stilige solbriller - ikke bare beskyttelse mot solen, men også et tilbehør som kan være gunstig for å understreke din stil. Det vil gjøre det mye klarere og gi inntrykk av perfeksjon. Derfor vil vi fortelle deg om hva solbriller 2015 mote denne sommeren.
 Fasjonable briller ramme
 Rammer briller er mer poeng av retro stil. På en måte lyse rammer med ulike nyanser av objektiver. Dristige former innstillinger med bare ett formål - å overgå andre og skille fra den grå mengden hans elskerinne.
 Poeng piloter
 Aviators - Solbriller 2015 er en tynn metallramme. Formen ligner en dråpe linse og utført i gradient farge. Denne sesongen, disse punktene er i motetrender, men gradvis overlate stillinger med en tykk rektangulær ramme lyse farger. Disse modellene er i samlinger av Cavalli, Tommy Hilfiger, og Custo Barselona og andre merker.
 Vayfarerы
 Dette navnet var i rekken av punkter kjente produsenten Ray Ban. Ja, ligner det en trapes form, med et bredt toppen. Ramme vayfarerov laget av plast eller naturlige materialer (horn, skilpadde og andre). Neste sesong vil nyte stor popularitet vayfarerы med hvite rammer (Marc by Marc Jacobs, Betsey Johnson), lyse farger (Dolce & Gabbana) eller leopard farge (Kenzo).
 Tisheydy-poeng rund form
 Denne formen nøt stor etterspørsel i tider med John Lennon, som hadde på seg runde briller bare. De var kjennetegnet av hans stil for fremtidige generasjoner. Denne sesongen tisheydy kan sees i samlinger av merkevarer Carolina Herrera, Derek Lam, Peter Som og andre designere beundrere stil 70s.
 Poeng butterfly stil disco
 Poeng butterfly - er et annet tegn på retro mote. De mest vellykkede er solbriller merker som: Giles og Tory Burch, anses ganske dristige modeller fra Prabal Gurung.
Mote solbriller 2015

 Trendy farger
 I 2015 farger designere skille mellom følgende trender: levende farger, graderinger, blå nyanser. Vi snakker om hver trend i mer detalj.
 Gradienter
 Poeng for objektiver med gradienter stede i den splitter Marni, Basso Brooke, Alice Olivia. Disse modellene beskytte øynene mot solen og visuelt forfriskende ansikt lyser fra bunnen av linsene.
 Lyse farger
 For unge, har fet og eksentriske designere komme opp med en rekke alternativer med solbriller med fargede linser. Det er vanskelig å fastslå hvor effektivt dette vil være beskyttet mot sollys, men ingen vinner av briller vil ikke gå ubemerket hen.
 Meget imponerende utseende med kontraster briller rammer og linser. Så, se vakre briller med mørke briller og lyse rødt eller svart rim ramme med klare linser.
 Blått glass
 Solbriller med blå briller møtte på moteshow Diane Von Furstenberg, Kenzo, Philip Lim, Just Cavalli og andre merker.
 Leopard print
 Selv om forrige sesong og dominerte utskrifter av reptiler, men i 2015 returnerte til designerne av farge. Dermed en leopard print på rammen seiret i samlinger Moschino, Bottega Veneta, og Peter Som Christian Siriano.
 Størrelsen på punkter
 Forresten, blir antall poeng enda større. I dag, ingen er overrasket solbriller på gulvet ansiktet. Det er størrelsen på glassene er spesielt populært denne sesongen.  
Nails jakkeI dag kan nesten hver jente lage sin egen såkalte fransk - Fransk manikyr. Og dette er forståelig, så ingen big deal, ikke sant trekkplasteret smil line ", og vi kan anta at fransk manikyr er klar. Likevel er det noen nyanser å være klar over, og i dag vil vi fortelle deg om dem. Videre i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjør ikke den vanlige tradisjonelle hvite fransk manikyr og snakke om elegant og lidenskapelig rød jakke på negler.
Verktøy for påføring av fransk
Før du takle etableringen av rød fransk manikyr, bør spesiell oppmerksomhet gis de verktøyene som du vil lage. Nå i noen kosmetiske butikk kan du kjøpe forskjellige sett med fransk manikyr, som inneholder spesielle sjablonger og maling. Hvis du ikke har en fast hånd, for å tegne "smil" best brukt stensiler eller blyanter fransk. Hvis du er av natur utstyrt med talent tegning, trenger du ikke disse settene. Så, for å lage rød fransk manikyr nødvendig sjablong (valgfritt) basen stiftelse under lakk, lakk gjennomskinnelig lys beige eller lys rosa og rød lakk.
Politikk fransk
For å gjøre en ryddig og vakker fransk manikyr, må du følge noen grunnleggende regler. Først av negler med en spesiell væske for å slette gammel lakk, eller bildet vil se rotete. Dernest bør det renses på negler må gjelde frakk, som justerer negleplaten og beskytte den mot kjemisk eksponering. Den tredje fasen vil dekke neglelakk gjennomskinnelig rosa eller beige. Deretter må du gi neglene tørre og du kan begynne å tegne et "smil". For å gjøre dette utenfor den frie spiker lim sjablong. Deretter kan du sette rød maling på kanten av neglen. Det er best å bruke flere lag med lakk, det vil spare deg fra å dekke sprekker og chips.
Når malingen er tørr, forsiktig fjerne sjablongen bør dekke negler og gjennomsiktig fiksativ. Det er alt det var det siste trinnet i å skape en fransk manikyr.
Og til slutt, kan en fransk manikyr gjøres ikke bare i form av en halvsirkel, også kommersielt tilgjengelig som sjablonger hjørner for å være veldig originalt utseende. Ikke vær redd for å eksperimentere, fantasere og må du lykkes!  
Blandinger med honning for å styrke kroppen, tretthet

 Blanding med honning for å styrke kroppen, øke vitalitet, tretthet


 Oppskrift №1. Bland 100 ml aloe juice (stor nedre og midtre later ikke mindre enn 2 år gamle), 500 g knuste valnøtter, 300 g honning, saften av 3-4 sitroner, ta en dessert (eller te) skje 3 ganger om dagen en halv time før måltider.
 Oppskrift №2. Bland 350 ml rødvin (helst Cahors vin), 150 ml aloe juice, 250 gram honning i mai. Skjær blader av aloe 3-5 år, som ikke hadde vannet 3 dager. Skjær bladene vaske, hogge og presse saften. Alle komponentene i blandingen, la i mørke ved 4-8 ° C i en uke.
 Ta en spiseskje 3 ganger om dagen for en halv time før måltider.
 Oppskrift №3. 1/2 kopp honning mai, cup stenfrie rosiner, 2 sitron med skall, cup valnøtt kjerner og et glass av tørkede aprikoser (tørkede aprikoser bedre). All mix og hell honning og bland.
 Ta en spiseskje 3 ganger om dagen for en time før måltider. Barn gi en teskje. Løpet av behandlingen - 1-2 porsjoner. Disse agentene er kontraindisert hos allergi eller intoleranse komponenter.
 Oppskrift №4. En liten mengde av sitrus juice (sitron, appelsin, grapefrukt) fortynnet med et glass varmt vann, tilsett 2 ts honning og nykvernet valnøtter. Denne blandingen vil gjenoppta makt med svakhet og tretthet.
 Oppskrift №5. En spiseskje honning med litt sitronsaft røre i 1/2 kopp vann. I kronisk tretthet bør tas ved sengetid.  
Rensing av kroppen

 For å aktivere tarmer og fri det av giftstoffer, trenger du riktig ernæring. Men en mangel på riktig ernæring. Alle giftstoffer som kommer fra magen i tarmen, må vi slå ut i en slik tilstand at de ikke vsmoktuvalysya tarmen, og stammer fra det med en stol.
 I normal diett overført giftstoffer i denne tilstanden fiber, som er karbohydrater. Disse toksiner bundet til uoppløselige forbindelser, og de er ikke utsatt for nedbrytning i tarmen og utskilles fra stolen. Men de hadde bindende kapasitet, og noen sto ut giftige stoffer inn i kroppen igjen.
 For å unngå dette, må du to timer å lage mat mer effektive permer eller regelmessig rense tarmen. Klar tarmen kan være slik.

 Rengjøring én dag


 Metode 1
 På 6 am å gjøre rensing klyster bruker 300 ml varmt kokt vann 3 ss. skjeer sitronsaft. En time senere, drikke en kopp varmt kokt vann med fire spiseskjeer. skjeer sitronsaft. En halv time etter at denne drinken 1 glass juice dusjer. På 9 am å drikke en kopp med varmt kokt vann, og i 10 timer - en kopp grapefruktjuice fortynnet med varmt kokt vann med en hastighet på 1: 1. Kl 11 for å drikke en kopp varmt kokt vann med henne 2 ss. skjeer sitronsaft. Noon - en kopp granateple juice fortynnet med varmt kokt vann med en hastighet på 1: 4. En time etter at du må drikke en kopp juice avløp, en annen time - en kopp varmt kokt vann. På tre bør drikke en kopp varmt kokt vann med 2 ss. skjeer sitronsaft. Ved 16-tiden drikker 1/4 kopp banan juice og 1/2 kopp appelsinjuice. På 17:00 - 1 kopp juice plommer og seks timer - 2 kopper fordøyelses te brygget i mint og johannesurt. Senere bør drikke bare kokt vann varm. 
 Metode 2
 På 6 am å gjøre rensing klyster bruker 300 ml varmt kokt vann 3 ss. skjeer sitronsaft. På 7 am å drikke ett glass juice av grønne epler. En time senere - en kopp granateple juice fortynnet med varmt kokt vann med en hastighet på 1: 4. På ni om morgenen for å drikke en kopp fersken juice fortynnet med varmt kokt vann i forholdet 1: 1. Én time - 500 ml fordøyelses te brygget i Melissa, nesler og hypericum den rente på 4: 2: 1. 10:30 bør drikke 1/4 kopp banan juice eller appelsinjuice 1 kopp. En time etter dette, drikke en kopp varmt kokt vann. Noon - en kopp granateple juice fortynnet med vann med en hastighet på 1: 4 eller en kopp vannmelon juice. En time etter at du må drikke en kopp fersken juice fortynnet med vann med en hastighet på 1: 1. På 14:00 - 1 kopp varmt kokt vann med 2 ss. skjeer sitronsaft. På 15:00 - en kopp eplejuice. Etter en time for å drikke en kopp varmt kokt vann. Etter en time - 1 kopp eplejuice fortynnet med varmt kokt vann ved en hastighet på 1: 1. På 18:00, drikke to kopper fordøyelses te fylt med sitronmelisse, brennesle og johannesurt. 
 Senere skulle bare varme kokt vann.  
Яндекс.Метрика