Foreløpig har hele verden blitt en moteriktig trend i hårfarging. Engineering farge håret deres brukes ikke bare kjendiser, men også andre sektorer i samfunnet kvinner. Med denne utviklingen stylister, frisører, kan du endre sitt image og utvide det, gjør håret mer omfangsrike og vakre.

Mørkt hår coloring


 Til farging svart hår - en av de mest vanlige typer maling. Det er helt akseptabelt for naturlig hår, skåner dem håret er ikke like utsatt for å male.
 Hvis du bestemmer deg otkoloryrovat håret, må vi huske på at den farge ser best på mørkt hår. Gi håret gnisten til å ha vært et lyst og sjarmerende bilde. Velge maling farger, kombinere det med en touch av lær:

 •  Klassisk variant nyanser av rødt og brune toner, de gjør stilig kvinne og эllehantnoy. Fet ekstravagante jenter foretrekker å farge håret rødt og brune nyanser av rosa og lilla.

 •  En av de vanskeligste valg av hårfarge, er fargelegging en amerikaner. Denne etterligning av solsvidd hår. Mesteparten av det er egnet for brunetter og shatenok.

 •  Perlemorsfarge. Hvis du bruker en tone maling skaper fantastisk perleeffekt. Selv om dette er en kostbar prosedyre, etter en slik farge håret ser fantastisk og edel.

 •  Mønstret fargelegging. Vi bruker spesiell maling og sjablonger med som genererer ekstremt gode bilder og mønstre. Dette alternativet er egnet for kvinner som stadig oppdaterer hårklipp.

 •  Kontrast farge viser også til den sofistikerte teknologien av maleri. Det er gjort på en slik måte at når zachesыvanyy trådene i en eller annen retning, skiftende hårfarge.


 •  Metoder fargelegging


   Essensen av profesjonell maleri som kunstneren velger farger som ligger nær hverandre (2 til 10) og distribuerer dem over overflaten av hodet, med håret delt inn i soner og tråder. Hver tone maling påføres separat til strengen. Når koloryrovanyy ikke hele massen av hår kan behandles med maling, og noe av det. Ved full koloryrovannom farge, er naturlig hårfarge helt endre delvis skygge av maling valgt nær naturlig hår slik at fargen "spilte" og i harmoni med hverandre.
  Mørkt hår coloring

   Hvordan lage mørkt hår farge?


   Hårfarging kan være både tverrgående og langsgående. I langsgående nyanser søkt langs lengden tråder, mens korset, setter mestre et snev av farge til hårrøttene, fra lysere til mørkere, slik at de glatt overgang. Ifølge kunstnere, kryss farge regnes som den mest progressive, da det gir de mest langvarige og vedvarende resultater. Poenget er at når håret vokser, trenger de ikke en del av grensen med malte hoder.
   Eksperter i sitt arbeid med forskjellige farger, belysning, tone, og polustoykye resistente. Får maleri, alltid må ta hensyn til tilstanden til håret, høydepunkter, perms og t. E. For en kort periode (fest, disco, konsert, gå på teater, etc.), kan du bruke ekstravagante farger av maling som raskt vasket av.
   Hjemme farging teknikk svært vanskelig å gjøre, må du ha minst noen - noen frisør erfaring og:

 •  er det nødvendige antall verktøy og tilbehør, lue, krok, folier etc.

 •  kvaliteten på arbeidet vil avhenge av hygieniske produkter for håret du brukte, så dagen før - to trenger å vaske håret noen sjampo renser for hodet;

 •  å teste for allergiske reaksjoner;

 •  ikke bruke komplekse ordninger og Paint den første tråden, som ville være forskjellig for 2-3 farger;

 •  følgende oppførsel som anvist;

 •  Håret må gjøres mellom en halv tomme og utføre følgende trinn: Ikke mal mange tråder innpakket i folie over hele lengden på håret fargestoff bør være på baksiden, gradvis beveger seg til pannen;

 •  på hår som er uthevet i tråd, gjelder maling eller lysere folie og legg dem på sidene først og deretter pidvernit flere ganger i vertikal retning langs lengden på håret.


 • Mørkt hår coloring

   Nyttige tips


   Farging mørkt - blondt hår. Mørk farge nyanse regnes som en overgang fra lys til mørk hår. Slike hesper vil se lysere og mørkere toner.
   Farging brunt hår og rødt hår. Det er hensiktsmessig å gull og røde nyanser, kan tipsene være malt i lyse farger.
   Til farging svart hår. Dette maleriet krever en spesiell faglig tilnærming fra stabil sort pigment i håret. Hjemme farging prosedyre ikke bør gjøre, kan du få et negativt resultat.
   Husk at håret kolorirovat krever forsiktig og forsvarlig omsorg, deretter blir den resulterende effekten holdt svært lang tid. Vi må være oppmerksom på at den røde fargen alltid vasket bort de fleste andre farger. Spesiell sjampo eller balsam for håret kolorovanoho vil fremme større metning. Hvis du bruker oljepengene, være forsiktig når du velger og lese nøye gjennom brukerprogram, som olje ødelegge fargepigment. For maksimal bevaring hårfarge, frisører anbefaler lamineringsprosess. For hjemmelamine selge spesielle kits som er ganske rimelig. Før du går ut, dekke UV hår serum.
   Hold deg vakker og sjarmerende.  
  Hvordan å farge håret ditt uten maling
   Til tross for at de kosmetiske varehus er fulle av hår farger, flere og flere kvinner ber hvordan å farge håret ditt uten maling. Det liksom takle dette problemet med kvinner i disse dager, når de ferdige hårfarger, ingen hørt! Og fordi det ikke er så kjente produsenter av maling kvalitet er dyrt - mange rett og slett ikke ønsker å misbruke kjemi.

   Kniv farge håret uten maling?


   Faktisk er det noen kjemien alltid et alternativ. Hvis du er seriøst tenker løpet Du kan farge håret ditt uten maling Ta hensyn til omgivelsene dine planter som vil ikke bare bidra til å endre bildet, men med en gunstig innvirkning på den generelle tilstanden til hår og hodebunn. Selvfølgelig, vil ingen anlegget ikke endre fargen på håret ditt dramatisk - det bare kjemiske fargestoffer, naturlige stoffer, men ikke aggressiv mot håret, så - ikke skade dem. Før du velger hva du skal male hår uten maling, bestemme for seg selv den fargen du ønsker å få et resultat. Ikke glem at den avgjørende rollen spilt av naturlige hårfarge!

   Farge håret uten maling hvit


   Sannsynligvis den vanligste problemet fordi lyst hår - den mest skadelige for prosedyrer. I mellomtiden, farge håret uten maling, noe som gjør dem med lys, ved hjelp av følgende fremgangsmåter:
 •  Belysning hår honning. Kanskje få vet at honning - en naturlig oksidant, noe som er grunnen til at det lykkes erstatter kjemiske fargestoffer. Å markere håret med honning, må de først vaske sitt vanlige sjampo med tillegg av natron. Deretter tørke håret, men de har fortsatt å bo litt våt, og gni honning. Å isolere hodet av en slik prosedyre er nødvendig, bare tie håret tynt skjerf. Den eneste ulempen med lys honning - for å holde håret den trenger minst ti timer. Men resultatet vil overraske deg: håret vil ikke bare lys, men også veldig myk.

 •  50 ml brandy blandet med 50 ml yoghurt, tilsett eggeblandingen, saften av en halv sitron, bland godt. Deretter legge litt sjampo søke på tørt hår. Blandingen jevnt distribuere hele lengden på håret, bør de være varme og la over natten, deretter vaske håret på vanlig måte.

 •  Som du kan se, spørsmålet om hvordan å farge håret ditt uten maling hvit løses ganske enkelt, det viktigste - tålmodighet.

   Farge håret uten male en mørk farge


   Igjen - ikke glem at to kvinner kan få helt andre resultater, avhengig av deres hårfarge.
 •  50 gram malt kaffe, helle et glass med kokende vann. Hold på lav varme for ikke mer enn 7 minutter. Ikke protsidzhuyuchy, kjølig og legge emballasje henna. Bland godt og jevnt på håret for å isolere. En time sjampo vann uten sjampo og skyll med eddik. Forsiktig Verktøyet fungerer ikke for vår gamle hår!

 •  Grind nesle urt, tilsett vann til flytende gardin av blader. Stek til vannet ikke er redusert med halvparten eller mer. Søk om en halv time.

 •  Skyll håret sterkt avkok av eik bark (konsentrert kjøttkraft, jo mørkere farge).

 •  For de som lurer på hva å male hår i sjokolade farge uten å bruke maling, komme til unnsetning Linden. 100 g tørkede blomster helle 500 ml kokende vann og koke for å redusere volumet av væsken til det halve. Etter avkjøling på håret. Jo lenger ikke vaske, jo nærmere det vil skygge.

 •  Furu bark, brygget kokende vann og igjen på håret for en time, gi dem en dyp svart.

 •  Farge håret uten maling i rød farge


 •  Vanlig svart te er i stand til å gi håret en vakker rød farge. Du trenger 25 gram svart te infuser insisterer time i et glass med kokende vann og påfør på fuktig hår vasket. Vask er nødvendig.

 •  Et annet alternativ hvordan å farge håret rød farge uten maling - koke 150 gram hakket rabarbra rot i 500 ml hvitvin for å redusere volumet til det halve. Etter avkjøling, bland buljong og en halv teskje natron og søke på håret. Etter 20 minutter, skyll.


 •  Farge håret uten maling enkleste eiere blondt hår. I dette tilfellet, kan du trygt eksperimentere med ulike virkemidler - effekten vil fortsatt være synlig.
 •  Skyll hår avkok av kamille vil gi dem en vakker gylden fargetone;

 •  100g onionskin varmet i et vannbad med en liter kokende vann, etter avkjøling brukes til håret. Denne suppen vil gi håret en lys kobber fargetone;

 •  Hvis du fortsatt ikke har bestemt seg for hvordan å farge håret ditt uten maling, prøv å starte et lite lys av hans eller blondt hår. For å oppnå dette, bør tre kopper knust og tørket materiale med rabarbra (stilker og blader) kokes i en liter hvitvin i 30 minutter, deretter avkjøles og siles. Den resulterende kjøttkraft per time brukes til håret for å være varm;

 •  Gyllen blonde hår nyanse vil legge til følgende kjøttkraft: den 10hramm kamille og brennesle root bør helle 500 ml kokende vann, kok i 15 minutter og la stå i en halv time. Blandingen blir deretter brukt til hår, hode uteplyuyetsya. En time senere trenger å vaske håret.

 •  Male uten maling grått hår


   Naturlig rettsmidler er bra for alle, men en, ikke alle av dem er i stand til å male den grå hår. Men det er en effektiv metode som farge håret mitt en mørk farge uten blekk, hvis de er grå. Du må ta bladene av valnøtt, legg dem i en panne (emaljen er bedre å ikke) og dekk med vann, slik at det etterlater lite gardin. Etter koking permisjon på svak varme i 20 minutter, kule, ta på håret ditt. Siden anvendelsen avhenger av intensiteten av fargen.
   Til tross for den tilsynelatende kompleksitet av prosessen med farging håret uten kjemikalier, og dermed prøver å liksom - er du neppe ønsker å ødelegge håret industriell maling.  
  Яндекс.Метрика