Hver jente drømmer om en vakker, sunn og velstelt hår. Men i vårsesongen ofte nødt til å ignorere forringelse av hår de fleste kvinner, er det vanligvis assosiert med våren beriberi, temperatur, og resultatet av vinteren. Ofte er det viktigste problemet med kvinner på denne tiden av året flisete hår ender. Å lære å bli kvitt flisete tupper og slå matt og livløst hår, vi beskriver i denne artikkelen.
Måter å bekjempe flisete tupper håret

 Å starte oss se hva som er årsakene til flisete tupper.
 Den viktigste årsaken til flisete tupper vanligvis er: mangel på ernærings håret hydrert hårpleie analfabet valgt. Derfor, før du kjempe flisete tupper trenger å gjennomgå kostholdet ditt du ønsker å inkludere flere meieri og inneholder sink og silisium-produkter.
 I tillegg, ofte årsaken til flisete tupper er feil kam, så det er bedre å erstatte en av tre eller plast. Du kan ikke bruke en metall kam.
 En vanlig trimme endene av håret, takket være som leder av hår vil se ryddig og godt vedlikeholdt og kanskje du ikke vil lure på hvordan du skal bli kvitt flisete tupper.
Måter å bekjempe flisete tupper håret

 Det anbefales å bruke telefonen så sjelden som mulig, fordi varm luftstrøm ødelegger håret struktur, et resultat som er sprø og flisete tupper og kjedelig hår. Derfor er islya sjampo bedre å la håret tørke naturlig uten å gre dem umiddelbart etter vask.
 Hvis ingen daglig styling hårtørker ikke kan gjøre, er det anbefalt å justere temperaturen i midten mark.
 I tillegg er med stor nøyaktighet kreves for å bruke curling strykejern og andre enheter for hår.

 Bruken av nærings ressurser


 Ikke overse bruken av næringsstoffer, restaurere, fornye og fuktighetsgivende masker og balsamer for hårbalsam.
 Er en fin måte å maskere hår ender, noe som er veldig lett hjemme. For å gjøre dette, gni inn i håret ender varmet olivenolje og la stå i ca en time, etter som olje bør vaske av.
 Du kan blande i like proporsjoner oliven og mandelolje og hvetekim olje med, legge til et par dråper av din favoritt essensielle oljen og er i nærheten av ugjennomsiktig glass flaske. Blandingen kan varmes opp umiddelbart før bruk og gjelder spissene i 1 time. Etter vask av med sjampo.
Måter å bekjempe flisete tupper håret

 For å unngå dehydrering vann er å drikke rikelig med rent vann, ca 2 liter om dagen i en halv time før måltider.  
 Curling og håret i en elegant frisyre krever spesielle ferdigheter som ikke kan være effektivt uten bruk av spesialverktøy. Derfor spørsmålet om hvordan du velger curling er relevant for mange fashionistas, damene og inneholder en rekke spesifikke funksjoner. Først, la oss ta en titt på varianter av den uunnværlig egenskap sette individuelle kvinner og skjønnhet.
Hvordan velge en curling?

 Classic - standard curling med noe som er vanlig vinke hår. Omrisset av anordningen kan være liten (ca. 10 mm), medium og store (35-40 mm) diameter. Inne i enheten er varmeelementet virkning, som vanligvis er skjult i et metall eller keramikk. Det er enkelt - for langt hår som brukes stort эlektroschypchyky, krøller lenge de holdes på en fjærklemme.
 Plojka-hår annerledes - luft styler er en slags hybrid sylindriske tørketrommel og kam. Strand kvinnelige hår skrudd på sylinderen og utsettes for varm luft som tilføres fra små kanaler enhet. Fuktet tørr og curl, adlyde viljen sylinderen blir nødvendig skjema. Tvert imot, oppstår utretting gjennom plater Curlers-utyuzhky som rydder slem opprørske tråder. Hofryryrovannaya stryke deres utseende ligner likeretter, men på grunn av ridge overflate plater, bidrar hår hofryrovanyyu og gi dem bølgete svinger.
Hvordan velge en curling?

 Men bortsett fra disse, i sine egne primitive redskaper er mer komplekse, dyrere og multifunksjonsenheter styling hår, som er kalt multystaylera. En slags curling med et sett med verktøy. Så du og børster, diverse jern, pinsett og korrugerte Curlers. Akkurat det du trenger for jenter som ikke er redd for å eksperimentere og prøve nye metoder for styling.
 Før du velger Curlers, stoppe ditt valg på en bestemt grunn - enten innenlands hjemme apparatet eller profesjonell styler. Det hele avhenger av dine økonomiske evner og arsenal av teknikker for hårpleie som du har tenkt å bruke sammen med det nye verktøyet.
 Også alltid lese nøye spesifikasjonene til enheten - et kvalitetsprodukt krever et regulert temperatur. For hver type hår i mine reagerer på forskjellige temperaturer - kan være nytteløst å prøve å gjøre noe med sine stive krøller på 190 grader, eller mister sine tynne tråder på 200.
 Alltid se på tilstanden og kvaliteten på arbeidsflaten. Billige produkter er utstyrt med en metallplate, selvfølgelig, vil gi mye keramiske belegg hvis egenskaper er i stand til å tilveiebringe en jevn oppvarming og maksimal bevaring av hår. Teflon beskytte deg mot dårlig hår floker og fjerne oppsamlet statisk elektrisitet. Interessant, bruker den et spesielt belegg som bidrar til styrken av titanpartikler. Dekker den dyreste og høy kvalitet er alltid en multippel ployok og kan holde i mange år.
Hvordan velge en curling?

 Plukk opp en fremtidig kjøp, slå den - strømkabelen bør være lett å bøye og rotere, som i fremtiden vil spare deg fra ekstremt ubehagelig minutter. Du foretrekker et produkt med en spiss som ikke vil varme opp - som du kan kvitte deg med brannskader i et travelt eller uforsiktig håndtering. Mange stryking automatisk nedstengt, for eksempel etter en times arbeid - er en flott måte å beskytte deg selv fra forstyrrende tanker om ekskludert fra uttaket apparater.
 Hvis du er stadig på farten, reiser mye og vandre på hyppige forretningsreiser, vil curling være et bra valg av motor spenningsomformer. I dette tilfellet, vil verktøyet ha på fingertuppene og plutselig uventet forretningsmøte eller en dato ikke finne deg en overraskelse - du hvor som helst vil være i stand til å kle seg.  
 For de som liker bilder og vet alt visdom sin korreksjon, vil denne metoden har på sjelen, fordi det er lett å bruke og praktisk. Hvis du ønsker å opprette et volum på bestemte områder i et bilde eller "tegne" Chiaroscuro fotografering og belysning bruker eclipse? Dette er en del av et portrett retusjering. Hver fotograf, det være seg faglig eller en nybegynner, vet at denne metoden gjør det mulig å rette opp feil og legge vekt på fordelene ved modellen. Og skape volum av bildene som kom ut i løpet av utendørs skyting når det var overskyet dag.
 Tegning leksjoner var ikke forgjeves, fordi alle vet at vase bildet du ønsker å legge volum til flyet, og det er skapt av skygger. Hvis portrettere sirkel på et ark, vil det flatt, men hvis du gir den volum ved hjelp av skygger, du får ballen.
 Likeledes, og med kroppen - konveks del, som er mer lys enn dybden. Makeup artister også spilt med volum, de bare gi det en blush og haylatera skape lindring av lyse og mørke toner.
Retusjering portrett robot med lys og skygge. Vi gjør om objekt mer ekspansiv om

 Det samme vil vi gjøre, vi bare ikke er begrenset, i motsetning til makeup artister, behovet for å lage en lettelse som vil se naturlig i alle vinkler. Vi er overlatt til seg selv og kan tegne hva du liker eller hva som fungerer i en bestemt ramme.
 Bruke metoden kan bare være på huden modellen viser opp. Hvis huden når du bruker modellen begynner å bli rødlig eller grønnaktig nyanse, betyr det skynton første valgte ikke riktig og bør først avtale med fargekorrigering.
 Retusjering portrett begynner med åpningen av fotografering og å skape et lag som er halvveis fylt med grå og pålagt modus mykt lys ». For å gjøre dette, bruker du menyen Layer = & gt; New = & gt; Lag eller trykke tastekombinasjonen Shift + Ctrl + N.
 Deretter velger du overgangsmodus kalt Mode: Soft light, for å «Fyll med Soft-Light-nøytral farge (50% grå)» ble tilgjengelig, og trykk «OK».
 Hvorfor ble klargjort alle disse handlingene, og at de er i slutten? «Soft Light» - en modus for kontrast. Det lag som er utsatt for denne behandling påvirker lysstyrken av laget som ligger under den, og dermed skinner, er det skjuler den. Det øverste lag, som har en lyshet på 50% blir gjennomsiktig. De piksler som er lysere enn 50% grå vil gjøre bildet lysere som ligger under den, og den mørke, derimot, vil skjule det.
 Ved å fylle lag 50% grå, ble det gjennomsiktig. Derfor kan det belyse eller obskure fotografi bare å sette på en ny form lag med hvit eller svart pensel.
Retusjering portrett robot med lys og skygge. Vi gjør om objekt mer ekspansiv om
Яндекс.Метрика