Fødsel - den lykkeligste begivenhet for enhver kvinne, gjør imidlertid mye fysisk aktivitet ikke gå ubemerket hen. Mesteparten av den vakre halvparten av menneskeheten er ikke fornøyd med sitt utseende etter fødsel. Nabolshuyu hodepine vanligvis levere ekstra pounds deponert i magen og midjen, ikke hyggelig, obvyslaya hud med strekkmerker. Ikke bli frustrert og bare gi opp, kan situasjonen likevel bli korrigert, viktigst tålmodighet. Først av alt, bør du slappe av og gi kroppen din med 2 - 3 måneder for naturlig foryngelse, bare da bør ta aktive skritt for å forbedre figuren.

Måter å bekjempe sagging magen etter fødsel


 Effekten av innstramming


 Start mageplastikk med iført bandasje. Et slikt enkelt tiltak tilgjengelig for deg umiddelbart etter fødselen. Plukk bandasje bør tankefullt og nøye, bør det passer deg i størrelse, postoperative eller postnatal være den typen. Bære det skal hele tiden, med pauser hver 3-4 timer, så magen er liten, men gradvis strammet.
 Funksjonen kan utføre bandasje og slankende undertøy. Dette alternativet er nyttig for publisering, slanking modell danner fine kurver, visuelt reduserer volumet, fremmer vekttap ved å dele vekten og holder huden din tone. Undertøy som bandasje bør velges riktig, ikke ta alternativer for større eller mindre, er det helt klart passer for din størrelse.

 Prinsippene for god ernæring


 Når amming ikke er anbefalt kroppsvekt på en diett, ellers det kan negativt påvirke helsen til mor og baby. På ammende kvinner bør spise ofte og fullt, riktig omsorg for barnets utvikling, ikke formen. Imidlertid vil samsvar med riktig kosthold redusere vekt hvis ikke, så i hvert fall til å stabilisere den.
 Riktig postulerer mat enkel og velkjent, men det er ikke mye av det travelt å følge. Så det anbefales å gi opp stekt, krydret og røkt mat behandling for å avsløre et par, ikke bruk store mengder olje, salt og krydder. Bli utestengt søtsaker, kaker og boller, sukker, søtsaker og sjokolade. Den beste dietten er ansett som magert kjøtt, mager fisk, grønnsaker, bleke farger, unntatt poteter, grønne epler og pærer.
 Sørg for å følge vannbalansen, bør du drikke minst to liter vann om dagen, om ikke mer. Under amming anbefales ikke grønn og urtete bør foretrekkes Ikke kullsyreholdig vann eller en spesiell drink for å stimulere amming. Prøv å spise oftere, men små porsjoner, sørg for å drikke et glass rent vann på tom mage, og etter 1800 å endre spise kalorifattig yoghurt.
Måter å bekjempe sagging magen etter fødsel

 Først de enkleste øvelsene


 Ikke forvent resultater på kort tid, husk at du trenger tid. Med regelmessig og riktig ernæring, iført et slips og slankende undertøy, resultatet vil bli sett seks måneder etter fødselen. En annen enkel nok mosjon tilgjengelig for deg ganske effektiv og krever betydelig innsats. I løpet av dagen, innebærer stadig magen og slappe av, kan du gjøre det ved amming baby, rengjøring, turgåing og selv i dusjen.

 Sportsaktiviteter


 Etter 2-3 måneder etter fødselen, så til gynekolog, kan du begynne å øke fysisk aktivitet. Å stramme magen, veldig effektivt være rocking pressen, løfte øvre stammen eller ben, huk, bøye seg framover og sidelengs. Hvis det er nødvendig, kan du koble til å utøve og treningsutstyr. Dine trofaste allierte vil manualer, hoops og hoppe tau.
 I gjennomsnitt, prøv å vie til trening 30-40 minutter en dag, fortrinnsvis om morgenen. Hvis mulig, prøv å engasjere seg aktivt i husarbeidet, jogging, shopping tur. Selvfølgelig er dette rådet svært problematisk for unge mødre, fordi nesten all sin fritid opptatt oppdra en baby. Prøv å trene med babyen i armene, vil barnet bruke tid på å lete musklene og gi en anstendig belastning.
 Lange turer i frisk luft med sidevogn gunstig ikke bare for barn, men også deres mødre. Walking bidrar til å miste vekt, tone musklene i ledelsen, er gunstig for generelle helse. Little Secret aktiv trening er ikke normal gange, prøv å bevege seg så raskt som mulig, gjør hendene avhengighet av barnevogn, trekke opp magen.
Måter å bekjempe sagging magen etter fødsel

 Fordelene med massasje


 Høy effektivitet og annerledes massasje. For en slik framgangsmåte krever ikke betydelige fysiske og tidskostnader, fordele det 15 - 20 minutter om dagen, og etter 1-15 måneder vil du se de første betydelige positive resultater.
 Starte massasje med jevne sirkulære bevegelser med hendene klokken. Noen få minutter gjøre bevegelser med stor innsats. Etter oppvarmingen kan begynne aktive øvelser behandle problemområdet gradvis, ta hendene av magen og krefter ruller den mellom fingrene. Ved slutten av fremgangsmåten be om en klype aktiv.
 Under massasje kan du trenger spesiell olje, og etter trening og krem ​​hudens elastisitet. Effektiviteten av kosmetikk, forresten, er mye høyere på scenen for forebygging så spesielle stoffer kan avlaste deg av strekkmerker, gjør huden mer smidig selv under svangerskapet. Ved levering, gjelder kosmetikk for hud innstramming, bør du regelmessig, dens effektivitet er vist bare i kombinasjon med andre metoder for å stramme magen.

 Vann aerobic


 Betydelig effektivitet skiller Aqua, gjør følgende øvelser er best i et spesialutvalg under tilsyn av en instruktør. I uken for å tilbringe nok mosjon 1 -2 ganger, deres resultater vil bli sett i svært nær fremtid, stramme huden bli mer smidig, muskeltonus kommer inn, vil de ekstra pounds smelte bort.
 Hver dag tar vi vare på huden ved hjelp av et sett med spesielle kosmetikk, kremer, og glemme halsen. Halsen er også et åpent område og krever forsiktighet. Omsorg omfatter massasje, maske, gymnastikk. Huden på halsen er veldig delikat og følsom, hvis du ikke bryr seg for halsen, så kan det se ut rynker for tjuefem år. På grunn av det faktum at halsen mangler fettvev på forsiden og ryggmuskler svekke den raskere.

Hvordan ta vare på halsen ordentlig


 De gamle egypterne var alvorlighetsgraden av hodet, for å opprettholde fleksibilitet og nåde halsen. Trenger du å bli kvitt en vane for å lyve seg til å sove eller ligge på to puter, selv dette unge rynker begynner å dukke opp rundt halsen. Men vane vaner, og for å bevare den vakre og smidig hals bør gi den riktig pleie. Innen tre måneder vil du motta resultatene av deres innsats og omsorg av halsen.

 Daglig omsorg for halsen


 Halsen kan vaskes vanlig kaldt vann og skylles etter å ha vasket det med vann og sitronsaft, da huden vil være myk og smidig. Hvis huden er tørr og er utsatt for fading, er det nødvendig å benytte spesielle midler for følsom hud. Etter å ha tatt en dusj, sette på halsen nærende krem ​​for ansikt og gni massert inn i huden. Deretter lage en lett massasje, forsiktig klapp hendene på halsen og haken der avsatt mer fett. Om kvelden når rengjøring folk ikke glem om halsen.

 Gymnastikk for halsen


 Enkle gymnastiske bevegelser kan utføres hver dag i morgen før frokost eller på jobben. Hver øvelse utføres på tre eller fire ganger, og hver dag for å øke koret. Fortsett å trene.

 •  Sitter ved bordet, legger albuene på bordet, er det nødvendig å støtte opp nevene hake. Vippe hodet fremover, anstrengnakkemusklene, for å overvinne sterke opposisjons hender.

 •  Vippe hodet til høyre og venstre med hendene hindre bevegelse ved å bruke dem til templene.

 •  Stsepyte hendene på hodet i låsen og bøye hodet bakover, armene som gir motstand.

 •  Povarachyvayte hodet til høyre og venstre, prøv å se over skulderen.

 •  Sharp flip hodet tilbake og munn prochynit. Tving kjeven klem, anstreng haken.

 •  Senk munnvikene, og dermed belaste nakken.

 •  Trekk leppene, nakke musklene skal strekkes og uttale lyden av O-U-Og-A-I.

 •  Ztsipit tenner blyant eller halm og prøve å anstrenge nakkemusklene til å skrive tall i luften.

 •  Drapene skuldre, senke hodet ned, så mye i som du kan. Bøy hodet mot venstre skulder og kutte tilbake flip, deretter bøye hodet mot høyre skulder og slipper brystet. Fortsett rundt sirkelen.

 •  Drap bryst, armer og skuldre på plass og prøve å legge press på dem så mye som mulig trekke halsen. Å være i denne posisjonen, ta en pust, dolichit til ti og deretter slappe av og puste ut.


 •  Gjør disse øvelsene ikke utfordrer hver dag, vil du gi huden din elastisitet og mykhet.
  Hvordan ta vare på halsen ordentlig

   Mest gang nedover gaten, heve hodet opp og beundre skyene eller stjerner. Dette er nødvendig for å trene subkutane nakkemusklene. Å være konstant i en annen posisjon, nemlig hodet ned, sutulyachys, nakkemusklene er avslappet, fører det til utseendet av folder og rynker. Ta en dusj, massasje jet kaldt vann hals og bryst, og deretter bruke en nærende krem.

   Nyttige kremer og masker for halsen


   Oppskrift mirakel krem ​​er veldig enkel. For å gjøre dette trenger vi hundre gram fett rømme. Bland rømme med en eggeplomme, legge til en teskje av vodka. I blandingen tilsett litt sitronsaft og gni agurk. Da bør du la stå blandingen i kjøleskapet i to dager, så du kan begynne å bruke. Denne kremen har også egenskapene til blekemiddel flekker.
   Med jevne mellomrom, kan du bruke en maske med pisket eggehvite, en spiseskje vegetabilsk olje og sitronsaft. Etter dusjing, gjelder denne masken på halsen og nakken, la den i tjue minutter, slik at det lekket. Deretter må du skylle med kaldt vann og bruke fuktighetskrem.
   Også bidrar til å holde huden myk, vitamin wrap. Forbered agurk wrap. For å gjøre dette trenger vi overmoden agurk. Skjær agurken Fjern frøene og legg den resulterende masse i nakken, bind gasbind. Permisjon i tjue minutter. Agurk juice rozhladyt alle tilgjengelige linjer på halsen din. Du kan bare kutte agurken i tynne ringer, sette på halsen og binder opp med gasbind.

   Massasje - en viktig prosedyre for hudpleie


   Massasje forbedrer hudens elastisitet og avstander på aldring. Hver dag gjør noen streke bevegelser i nakken, topp til bunn, og vice versa. Flip hodet bakover, holder fingertuppene over huden vыrysovыvayte flere spiral linjer. Stryke håndflaten siden av halsen, fra skulder til øreflippen. Også hånd proprasovuyte hode nakke hår fra røttene til ryggraden.
  Hvordan ta vare på halsen ordentlig

   En annen måte for effektivt å massere. Fyll vannvarmeren og sette den i kjøleskapet i tretti minutter, deretter massere i sirkelbevegelser halsen hennes i tre minutter. Flere ganger i uken du kan massere nakken din ved hjelp av massasje børste. Før det Spread nakke og bryst området fett krem ​​eller smør og begynne å massere brystet til øreflippen. Fortsett denne prosedyren fem minutter.

   Noen nyttige tips •  Skyll med kaldt vann halsen myk børste forbedrer blodsirkulasjonen.

 •  Hvis du bruke lang tid på å sitte ved et skrivebord eller å gjøre det, eller arbeid i en framoverbøyd stilling, noen ganger er det nødvendig å gi halsen litt hvile, kaster hodet bakover.

 •  Hvis du har tørr hud, vil du sikkert hjelpe anstrøk av peppermynte og kamille. Bruke kjøttkraft som en kompress.


 •  Etter disse reglene er ikke vanskelig å ta vare på nakken, vil du bli overrasket hyggelig endring.
  Яндекс.Метрика