Multippel sklerose: en oversiktHva er foreningen vanligvis oppstår når vi hører uttrykket "multippel sklerose"? Heller, etter vårt syn bildet umiddelbart vises gamle gamle lider av høy distraksjon og sklerose. Men i virkeligheten, multippel sklerose er ikke forbundet med senil glemsomhet. Tvert imot, dette er nevrologisk sykdom nå svært vanlig blant unge mennesker. For det første dreier det unge kvinner. Multippel sklerose er en kronisk sykdom som kan ramme alle deler av nervesystemet. Moderne medisin, dessverre, det kan ikke kurere det gjennom. Sykdommen kan manifestere seg på ulike måter, fortsetter i lyset og alvorlig - fra nesten umerkelig onemenyy lammelse av lemmer, kortpustethet og blindhet. Matematiske beregninger viser at multippel sklerose kan være ledsaget av 685 ulike symptomer! Ingen av disse symptomene kan ikke tildeles en spesiell, unik for denne sykdommen! I denne delen vil du finne informasjon knyttet til multippel sklerose vite hvorfor det ble så kalt sykdom.
Hvordan multippel sklerose
Sykdommen er karakterisert ved forekomsten av en skadet hvit substans lesjoner i myelin (ellers referert til som "hull") i disse cellene begynner å vokse bindevev, også kjent som stivnet vev. Dermed er det lommer i kroppen "sklerose". Det bør bemerkes at disse brennpunktene kan forekomme i nesten ethvert område av ryggmargen og hjernen, ble de "spredt i rommet." Fordi sykdommen kalles - Multippel Sklerose.
Lesjonene på multippel sklerose vises ikke bare i den hvite substansen, men i grått, kan med unntak av den sentrale nervesystemet sykdom involverer det perifere nervesystemet (spinal påvirker ryggraden og nervefibre som strekker seg til ansiktet, lemmer og alle indre organer).
En liten informasjon om strukturen av nervesystemet
La oss snakke om hva som er det sentrale nervesystemet, som inkluderer ryggmargen og hjernen. Sentralnerve-systemet omfatter den hvite og grå materie. Med grå materie består av nervecellelegemer i sin tur er den hvite ting prosesser av disse cellene, som har en spesiell fatty skjede kalt myelynom. Prosesser nerveceller som strekker seg fra den ene til den andre tenketanker og gjennomføre sitt forhold gjennom elektriske impulser. For å øke hastigheten på overføring av elektriske impulser og prosesser av nerveceller som er atskilt fra hverandre, må du skall ut fatty myelin. Dette systemet er noe som minner isolasjon.
Hvor ofte, i ethvert tilfelle hvor befolkningen oppstår multippel sklerose
Blant den nevrologiske sykdommen multippel sklerose rangerer tredje i forekomsten av sin overlegne bare epilepsi og vaskulær sykdom. Blant folk i landet vårt denne sykdommen er påvist i flere millioner. Faren for denne sykdommen er at de fleste av pasientene har nok ungdom. Dermed kvinner med multippel sklerose påvirker to ganger oftere enn menn. I mellom 15 og etter 60 år, er denne sykdommen sjelden diagnostisert. Jeg må si at innbyggerne i nordlige breddegrader får mindre solenergi enn de sydlige breddegrader, så har de en tendens mer enn sykdommen. Innbyggerne i European Multiple Sclerosis møter oftere enn innbyggerne i Afrika eller, for eksempel, er bosatt i Kina. Arvelighet i dette tilfellet spiller en rolle - hvis en av foreldrene lider av multippel sklerose, den store risikoen for denne sykdommen hos barn.
Komplikasjoner som multippel sklerose
Denne sykdommen kan føre til uførhet. Dette skjer vanligvis i de senere stadier av sykdommen når symptomer etter forverring forbli. Men i noen tilfeller er svært vanskelig fra begynnelsen av sykdommen, noen ganger er det fare for liv - i strid med åndedrett og hjerteaktivitet.  
Hvordan å sette sennepKanskje alle i barndommen følte den magiske effekten av sennep plaster som omsorgsfull mor som stilles til brystet og tilbake på den første visningen av hoste. Varm kropp under klør, brannsår og litt pommes frites. Når den er fjernet, forblir på huden røde firkanter. Det tok mange år, er vi nå - mamma og pappa. Og, husker farens vitenskap, og behandle deg selv og dine barn med denne gode gamle penger. Men før vi går til den samme prosedyren, ser du, må du lære å sette sennep.
Å sette eller ikke sette
Leger anbefaler at sennep, ikke bare i banale hoste, men også sykdommer som bronkitt, laryngotracheitis, lungebetennelse, neuralgi, etc. Men tror ikke at sennep - en ting helt ufarlig. Det finnes en rekke kontraindikasjoner for denne enkle prosedyren: hudirritasjon, hudsykdommer som psoriasis, atopisk eksem, og andre; astma; økt følsomhet for den essensielle olje av sennep; graviditet og amming; ondartet neoplastisk sykdom; tuberkulose og pulmonal blødning; etc. Også kontra satt sennep ved høy temperatur. Men du bør ta hensyn til det faktum at høy temperaturen er over 37 ° C. Den øvre grense på hvor sennep ikke forårsake alvorlig skade på kroppen - er 37, 5 ° C. Imidlertid er risikoen for ikke verdt det på denne måten.
Hvordan å sette sennep barn?
Behandling av barn lykkelig er annerledes. Først er barnas huden mye mykere. Derfor, for å unngå brannskader, må sette sennep babyen gjennom et enkelt eller et dobbelt lag med cheesecloth, pre-dyppet i varmt vann. På bar hud tilbakebetaling er ikke anbefalt. For det andre legemet til et barn sennep er mye raskere. Det er ønskelig at de polezhaly 10 til 15 minutter, er det imidlertid best å lytte til barnet. Hvis brenning er veldig sterk, er det nok vil være 5 minutter. For det tredje bør gjennomføre prosedyren for en time før sengetid. I løpet av denne samme intervall mellom applikasjon og tilbakefylling bør fjerne eventuelle sennepspulver, gni huden tørke, 20-30 minutter smøre irritabel sted å bli behandlet sennep, baby krem. Du bør også drikke varm te barnet best med bringebær.
Hva er pålagt å sette sennep?
Vanligvis sennep plassert på brystet og på ryggen mellom skulderbladene. Men i begge tilfeller for å unngå hjertet. Også ofte praktisert applikasjon på foten, for det meste i peremerzanyy, akutte luftveissykdommer og forkjølelse.
Hvordan å sette sennep

Hva å gjøre
For prosedyren trenger: sennep, varmt vann, et håndkle og et varmt teppe. Sett sennep i varmt vann i 3-5 sekunder. Fjerne, la det renne litt vann (og ikke mer enn fem sekunder). Satt på plass på pasientens legeme. Top vikle et håndkle og dekk med et teppe. Etter 10-15 minutter, fjern sennep, fjerne restene av sennep pulver, rengjør huden og deretter vikle pasienten. Sett sennep trenger en halv time før sengetid.  
Oppkast galle i barnets
 Oppkast indikerer tilstedeværelse av noen spesifikke lidelser og sykdommer i den menneskelige kroppen. Sannsynligvis ingen mann elsker når han eller hans barn er det en ubehagelig fenomen. Men sammen med den negative, oppkast og har noen fordeler.
 Oppkast som en beskyttende mekanisme
 Oppkast er snill, selv ubehagelig, men i forsvaret respons. Det bidrar til dens rensing fra forskjellige skadelige stoffer. Hva kan trenge inn i våre tarmer og andre organer. Oppkast viser at mannen er ikke all right, og kan være et symptom på gastritt, kolecystitt og andre sykdommer.
 Noen ganger også oppkast galle. Årsaken kan være både smittsomme og virussykdommer. Dette er helt refleksiv prosess som finner sted på et tidspunkt da gag av hjernen sender et signal, forårsaker trang nødvendig. Oppkast galle i barnet - et viktig symptom på som krevde øyeblikkelig legehjelp. Etter barnets kropp er enda svakere enn voksne.
 Årsakene til oppkast galle
 Hvis vanlig oppkast kan være forårsaket av felles matforgiftning, oppkast galle som kan være forbundet med andre mer alvorlige faktorer.
 Årsaken kan være en fet, stekt eller krydret mat, men forskjellige overtredelser knyttet til funksjonsfeil i galleblæren. Blant de mest vanlige bør tildeles okklusjon av gallegangene og biliær dyskinesi. Selv oppkast galle og mulig blindtarmbetennelse, samt ulike forgiftning. Men i dette tilfellet disse forgiftninger er vanligvis mer alvorlig.
 Oppkast av galle kan også være et symptom på cerebrovaskulær ulykke eller en sykdom i hjernen. Derfor kan vi ikke nærme seg dette problemet lett.
 Hvis barnet kaster opp galle
 1. Det bør umiddelbart søke legehjelp og mest uttømmende beskrive det alle symptomene på barnet, natur spy, og han spiste og drakk før.
 2. Siden slike situasjoner ofte banke folk av sporet, du bare trenger å slappe av - slappe av og berolige seg syke barnet.
 3. Det er viktig å normalisere kroppstemperaturen til barnet.
 4. Du må gjøre tarmskylling for å frigjøre ham fra alt som det er. Men hvis barnet er bevisstløs eller periodisk mister å vedta denne metoden ikke kan.
 5. Gi barnet til å drikke to glass vann og gi aktivt kull eller annet absorberende.
 6. Deretter må barnet som en rolig, godt hvis han lyver sove.
 7. Hvis gjentatt oppkast, må du gi barnet ditt et glass vann med en halv teskje salt. I stedet kan du bruke litt salt brus klype.
 8. Et barn krever konstant pleie. La den stå alene ikke kan.  
Яндекс.Метрика