Munntørrhet: Årsaker
 Å rense munnen og spytt for å fukte nødvendig. Mangel på produksjonen fører til tørrhet i slimhinnene og ubehag. I tillegg til å støtte munnen våt spytt utfører andre like viktige funksjoner. Det beskytter tennene fra forfall, hjelper fordøye mat kontroller bakterienivå i munnhulen, hindre spredning av smitte, forenkler prosessen med å tygge og svelge. Tørrhet kan føles klokken og forhånd rundt på et bestemt tidspunkt.
 Hva som kan være forårsaket av tørr munn?
 Identifiserte årsaker tørr munn hardt. Den midlertidige status som skjer om natten eller om morgenen kan være forårsaket av:
 - Pusteproblemer oppstår fra snorking eller kaldt, da på grunn av dette tørket munnslimhinnen. Også dette folk har en tendens til å senke tonen i den bløte ganen;
 - Beruselse, forut resulterende utbruddet av tørst for denne opptak alkohol eller narkotika.
 Stående, kan klokke tørr munn være en alarmerende signal, som indikerer at noen brudd på vitale kroppsfunksjoner. Blant dem:
 - Glandular duct obstruksjon, noe som reduserer spyttproduksjon;
 - Akutte infeksjonssykdommer;
 - Sykdommer i mage-tarmkanalen;
 - Diabetes;
 - Økt skjoldbrusk funksjon;
 - Revmatoid artritt;
 - Parkinsons sykdom;
 - Menopause;
 - Vitamin mangel;
 - Stråling sykdom.
 Også forårsake permanent tørrhet er røyking eller visse kulinariske preferanser (kjærlighet av krydret, krydret og salt mat).
 I tillegg kan denne tilstand inntreffer i løpet av sykdommer, dehydrering, ledsaget av høy feber, øket svetting, oppkast, diaré, tap av blod. Det kan være en stund i tørre varme klima eller ved langvarig fysisk stress. Dette symptomet er midlertidig og indikerer at kroppen trenger for å fylle opp fuktighet reserver.
 Etter å ha tatt visse medisiner kan også være tørr munn. Egenskaper tørre slimete med antidepressiva, beroligende midler, allergi, smertestillende medikamenter, avføringsmidler, etc. Hvis du får dem er det en tilstand av tørrhet, bør du nøye undersøke den manuelle og ta notat av bivirkningene.
 Antall spytt produsert av kjertler avhenger av alder: den eldre personen, jo mindre aktive de produserer, jo mer er det staten av tørrhet i munnen.
 Symptomer på tørr munn
 Utilstrekkelig fukt muntlige årsaker vanskeligheter når du spiser, som igjen fører til slimhinneskader, forekomst av erosjon, betennelse og sprekker. Mangel på spytt fører til en økning i plakk mikroflora vekst og revitalisering.
 Munntørrhet er ofte ledsaget av dårlig ånde.
 Uttalte symptomer kan omfatte:
 - Brennende følelse på tungen;
 - Vanskeligheter med å svelge;
 - Stomatitt;
 - Sprukne lepper;
 - Blunting av smak;
 - Tilstedeværelsen av en metallisk smak i munnen.
 Behandling av tørr munnslimhinnen
 Behandlingen er å eliminere tilstanden til den direkte årsak. Hjemme, bruk verktøy som beskytter slimhinneirritasjon. For dette formål, blir den behandlet solsikke, aprikos, fersken smør, honning, brune blanding av glycerol (10% løsning).
 Godt verktøy, spesielt for forebygging av midlertidig oppstå stater vil bruke frukt, mineralvann eller rent vann. Forbedre tilstanden til å slutte å røyke og alkoholforbruk. Hvis munntørrhet skjer kontinuerlig, slik at det er sannsynlig at nærværet av en hvilken som helst sykdom. I dette tilfellet, jo raskere å se en lege, vil raskere bli satt for årsaken og riktig behandling.  
 Tiden, flere og flere eksperter mener sport svømming universalmiddel. Og det er en rasjonell forklaring, siden bare ved å svømme i menneskekroppen er i en horisontal posisjon, med vekt på musklene i kroppen er optimalt, men samtidig lasting av ryggraden, og leddene er minimal, i motsetning til andre idretter. Denne fordelen vil strekke ryggraden og leddene til å jobbe ved lave belastninger.


Svømming for vekttap


 Parallell positiv stress på muskelgruppene i kroppen, pusteteknikk i svømming forbedrer blodomløpet, syre-base-balanse, arbeider blenderåpning og kapillær system.


 Idet flottøren, noe som ville gå ned i vekt? Klassene er best gjøres i åpent vann uten strøm. Frisk og ren luft, pluss tilstedeværelsen liggende visning, legge ekstra styrke og energi. Ellers må bruke bassenget.

 Begynn med ti minutters oppvarming fizkult som er pusteøvelser, stretching og varmer opp alle muskelgruppene i kroppen.

Svømming for vekttap


 Under oppvarming bør faktisk svømme selv, som varer lengre viriruetsya 20-35 minutter, avhengig av intensiteten av belastningen av kondisjon og alder på personen. I svømme er viktig å regelmessig alternativ svømming stil. For eksempel, vekslet med messing rygg, som den første stavelsen av nedlastinger beinmuskler og andre muskler i kroppen mer.


 Brenne kalorier. For ett trettifem minutters svømmetur brent mer enn 650 kalorier, noe som tilsvarer tjuefem minutters joggetur eller gå en halv time. Men kroppen ikke er lurt, og etter løpet våkner opp en god appetitt, vi må vise karakter og utholdenhet som ikke har vært forgjeves jaktstarten. Men med en sterk følelse av sult, kan du ty til å gå hest ", for eksempel, for å fylle magen frukt som eple, fersken og andre har rikelig med kjøtt, for å fylle magen kalorifattig mat.

 I timene får du en masse positive følelser, og noen gledelig signal til hjernen - en brenner kalorier. Så selv slike tilsynelatende små nyansene vil fungere på din vekttap. En positiv stemning etter idretter kan lett hjelpe deg å takle uønsket sult.

Svømming for vekttap


 Hva om ikke å gjøre med svømming for vekttap:

 •  Du trenger ikke å bli undervist en hundre prosent. Dette kan føre til forringelse av det kardiovaskulære systemet og et sett med ekstra pounds.

 •  Ikke start øvelsen "for selskapet", eller rett og slett så klart angi på forhånd formålet og grunn.

 •  Ikke overspise etter trening.

 •  Ikke bryt treningsopplegg, ikke bruke alkohol eller røyk.


 •  På bare én måned av regelmessig trening kan du miste 7-12 pounds overvektig. Det er verdt det. Som et resultat av en lang pust og synkrone sirkulære håndbevegelser begynner å arbeide den øvre flik av lungen, som fører til en sterk økning i ankomsten av oksygen i blodet. Det i sin tur fører til økt oksidative reaksjoner, slik at brenne fett og fjerne giftstoffer fra kroppen. Også tillate vann trening for å styrke hjertemuskelen, noe som gir raskere vann-salt metabolisme av kroppen.

   I tillegg til å brenne overflødig vekt, ikke minst gjennom regelmessig trening på vannet, kan du forbedre deres helse, immunitet, blitt mye slankere og mer attraktiv. Svømming er naturlig for menneskelig okkupasjon, trening i vann sjokk kroppen, ikke skadelig, men heller gi mye arbeid, energi, helse, og ikke minst tillit.  
   Vi tenker sjelden over om puste. Vi må huske på at riktig pust tilfører kroppen er mye mer oksygen enn feil, og at det er nødvendig for feilfri utførelse av fysisk og mental trening.


  Har du puste riktig?


   Frisk luft er en av prevoshodneyshyh kosmetikk. Men for å bevare helse og skjønnhet av utilstrekkelig daglig tur i parken eller en kort utflukter.
   Akkurat som eksponering for frisk luft, er riktig pust viktig for kroppen. Indiske filosofer mener at han som lærer kunsten riktig pust, utvide sine mentale og åndelige evner og forbedre karakter og lære selvkontroll.
   På høyre er tre faser av å puste: innhalere, puster og slutte å puste. Det er viktig timelig forholdet mellom pust, pust ut og slutter å puste. Luften skal alltid puste inn og ut gjennom nesen.
   Hvis vi lærer å puste riktig, er det nok å ti dype åndedrag styre dagen med et åpent vindu - og vår helse og skjønnhet er i riktig form.
   Det viktigste når du puster - en komplett muskelavslapning. I dette tilfellet bør du først lære å bruke mellomgulvet. For dette vi går tilbake, la hendene fri, den beste overhead, og raspryamlyaem føtter. Puster luft gjennom nesen til en liten tilbaketrekking av magen, opprettholder minutt, deretter utføre et dypt åndedrag, to ganger lengre enn før exhaling. Deretter slutter å puste. Utfør følgende puster igjen lenger enn før, og pusten - så lenge før. Samtidig prøver å puste fritt, i fullstendig avslapning, dyp tegning blenderåpning.
   Jo lenger vi pause etter utpust, jo dypere og fyldigere etter neste åndedrag. Ønsker å styrke denne øvelsen kan sette på magen ganske tykk bok og se som det stiger og faller i kontroll av pusting.
   Den andre fasen av riktig pust - mestre evnen nyzhnerebernoho puste. Bor i liggende stilling med avslappede muskler, prøve, trekke luft for å utvide brystet. Dette er bekreftet enkel: legg hendene på nedre kant slik at de midterste fingrene berører hverandre; puste luften så lenge som hender ikke flytte fra hverandre sideveis. Under utånding palmer bør gå tilbake til startposisjon.
   Når vi kan håndtere nyzhnerebernыm puste, kontakt med begge faser. Når inspirasjon vyp'yachuyemo magen, deretter utvide ribben, men når exhaling første innebærer magen, og deretter redusere avviks ribbeina.
   Å puste var fullført, må vi mestre sin siste fase, den såkalte øvre puste. Når du inhalerer løfte opp brystet og krageben, skulderblad trekke samtidig sammen for å legge frem brystet frem og mage zapadav. Når du puster ut sternum, ribbeina og krageben tilbake til startposisjon. Når vi oppnå denne fasen og puste pouprazhnyaemsya evnen til å kombinere alle tre faser av å puste i en jevn bevegelse fra livmoren til skuldrene. Inhalere luft, heve magen først, deretter bunnen av ribbeina og endelig lagt frem brystet; exhaling sin første dråpe magen, deretter nedre del av brystet, og til slutt, bryst og kragebeinet.
   Disse øvelsene øker blodsirkulasjonen, holdning korrigere manglene, forbedre generell fysisk form og beroligende effekt.  
  Яндекс.Метрика