Munntørrhet: årsaker og behandlinger
 Mange er kjent er en ubehagelig følelse av tørrhet i munnen. Hvorfor tørr munn, og at dette kan gjøres? Hvilke råd gir fagfolk - alt dette nedenfor.
 Hvorfor tørr munn?
 Årsakene til tørr munn er varierte, men de er alltid forbundet med en reduksjon i sekresjon av spytt. Videre kan munntørrhet bære et brudd på følsomheten av tungen, sterk følelse av tørste, kløe i halsen, kan føre til sprekker på leppene, og pust. Vurdere de viktigste årsakene til tørr munn.
 1. Tørr munn - ikke bare ubehag, men også en mulig symptom på forskjellige sykdommer. Spesielt diabetes, Shagreen sykdom, nevrologiske sykdommer med stråleskader og materielle skader spyttkjertler, som er provoserende eller onkologisk natur - trenger du å gjennomføre en undersøkelse og begynne behandlingen. Forårsake munntørrhet kan bakterier eller virus giftige stoffer i infeksjonssykdommer.
 2. I morgen munntørrhet kan oppstå på grunn av rus, slik som alkohol, narkotika.
 3. Brudd på luftveiene kan også føre til tørrhet. Dette skjer fordi under søvn kroppen er bremse ned alle prosesser. Således blir sekresjon av spytt redusert. Når en person puster gjennom munnen i en drøm, og dessuten, hvis en person snorker, munnhulen tørr - i dette tilfellet, er det en morgen munntørrhet.
 4. Overdreven tap av kroppen vann kan også forårsake slike effekter. Mye vann er tapt under respirasjon og med svette i varme klima. Kroppen begynner refleks spare vann. Betydelig tap av vann kan forekomme etter langvarig fysisk aktivitet. Tørrhet kan skje umiddelbart etter trening eller på noe annet tidspunkt - så lenge vannbalansen er gjenopprettet, ubehag forsvinne.
 5. Om vinteren kan munntørrhet forekomme i oppvarmede rom. Ildsteder lufttørkes. Når kald luft ventilasjonsrom bare reduserer luftfuktigheten i rommet. Avhjelpe situasjonen vil luftfukter. Det er også ønskelig å regulere temperaturen på varmeapparater, inkludert å sette termostater på batterier.
 6. Munntørrhet kan oppstå hos eldre - alder spyttkjertlene produserer spytt færre. I tillegg kan den følelsen oppstå når du tar visse medisiner.
 Behandling av tørr munn
 Årsaker til munntørrhet mye. Men det første du må gjøre - er å drikke vann. Rikelig med vann å drikke er ikke: akkurat nok til å fukte munnen slimhinner.
 Hvis årsaken til tørrhet begynte å ytre stimuli, bør du fjerne disse faktorene. Først av alt, må du ta vare på fuktigheten i rommet der du tilbringer mest tid - på soverommet, på kontoret på jobben trenger å installere luftfuktere.
 Også må du se gjennom kostholdet (spise mer frukt juice drikke) og ta vare på den dagen drakk nok vann - helst to liter. Sommer mulig i vinter - en litt mindre. Men unngå dehydrering umulig. Forresten, kan du forbedre spyttsekresjon pososav godteri, slik som godteri. Men etter enda mer søt kan zahotitysya drikke.
 Hvis planlagt en fest med venner eller kolleger, bør følge sine regler tar alkoholholdige drikker - dette vil unngå morgen bakrus. I en klemme, kan du fylle opp med narkotika (tilgjengelig på apotek uten resept) for å lette tilstanden.
 Dersom tørr munn følte i flere dager, så du trenger for å bli undersøkt av en lege som kan stille en diagnose og behandling.  
Det økte trykket. Hva du skal gjøre ved høyt trykk?
 Skiftende vær, magnetiske stormer, plutselige temperaturendringer - faktorer som bidrar til press. Hvis trykket økes kontinuerlig (høyere enn 139/89 mm Hg. I.), Det indikerer nærværet av sykdommer så som hypertensjon.
 Manifestasjonen av økt press og dets grunnleggende årsakene
 Hypertensjon har i mange år vært en av de vanligste sykdommene i verden. Hun ser yngre ut, det betyr at tenåringer og til og med barn i dag lider av høyt blodtrykk. Sykdommen manifesterer seg ved hodepine, svimmelhet, støy i ørene, tretthet, smerte i hjertet.
 Hovedårsaken til den kraftige økningen i trykket er stress, følelser, spenning. Disse grunnene vanskelig å unngå i livet, mennesker er maktesløse. Men det er en rekke årsaker som provoserer hypertensjon, røyking, alkoholforbruk, lav fysisk aktivitet, usunt kosthold, fedme. Disse faktorer kan påvirke en person.
 Med høyt blodtrykk bør alltid kjempe. Etter en kraftig økning i trykket kan føre til ubehagelige konsekvenser som hjerteinfarkt eller hjerneslag. For å beskytte deg selv og dine kjære fra hjerteinfarkt og hjerneslag, trenger bare å vite hvordan du kan redusere trykket.
 Hva du skal gjøre ved høyt trykk
 Hvis det var tegn til økt press, i alle fall ikke bekymre deg. Vi må prøve å roe ned, legge seg ned og slappe av, du kan forestille deg et sted hvor du føler deg avslappet, bekymringsløs. Med økende press til 145/90 mm Hg. c. ikke ta narkotika, med økende press over 150/95 mm Hg. c., er det tilrådelig å ta trykksenkende medisiner.
 Å redusere høyt blodtrykk medisiner brukes. Det er ofte brukt furosemid, verapamil, karvedilol, sistnevnte stoffet er et svært kraftig verktøy. Ved høye trykk som brukes diuretika. Bidra til å redusere trykket narkotika som lavere hjertefrekvens, roe nervesystemet.
 Noen ganger trykksår hjerte, så bruk et velkjent validol, Corvalol, korvalment, korvaltab. Det økte trykket så gjennomgripende at stoffer som reduserer det, produsert et stort beløp.
 Hypertensjon ta noen medisin uten lege resept er ikke trygt. Det er bedre å konsultere en kardiolog som foreskrive de nødvendige forberedelser.
 Som alternative metoder for å redusere press kan handle folk rettsmidler. Du kan fukte en bomullsdott eddik (for eksempel eple, eple hvis ikke - den vanlige) og feste til templet. Bruk sennep på nakkeregionen. En utmerket måte å redusere trykket er bruk av syrlig frukt, tranebær Viburnum. God hjelp er varm te Viburnum eller te med sitron.
 Riktig rutine
 Medikamentell behandling mislykkes, med mindre en annen livsstil. Ta et stoff som senker blodtrykket - det gjør ikke behandle hypertensjon. For behandling av hypertensjon trenger å endre kostholdet, økt fysisk aktivitet (men ikke perevantazhuvatysya). Det første du må gjøre er å redusere mengden salt i kosten. Dessuten er det nødvendig å minimalisere forbruket av krydret retter, stekt og fettete. Du kan lære å lage deilige måltider for et par.
 Vi må prøve å spise små porsjoner. Flott for makt bokhvete og havre korn, frukt og grønnsaker. Siden meieriprodukter er best å bruke lettmelk og yoghurt.
 Med trening fit morgen øvelser, som kan inkludere noen mulig trening. La det være 5-7 øvelser, men de bør gjentas hver dag. Å styrke hjertemuskelen er ingenting bedre gange utendørs.
 Således, ved høyt trykk ikke kan få panikk. Trenger du å slappe av, fokusere på noe hyggelig, avslappende. Det er nødvendige endringer i livsstil, kan du prøve å bevege seg mer, være utendørs. Hvis trykket stiger over 150 kontakter legen din for å finne årsaken og eliminere den.
 [Quote] Mange mennesker med høyt blodtrykk hjulpet unik teknikk Y.V.Strelnykova, få det her & gt;  
Støyen i hodet mitt: årsaker og behandling
 Folk klager ofte om å omgå støy i hodet mitt, uforståelig pulsering i ørene, noen ganger sammen disse yavlyaenyya også blodstrøm. Støyen i hodet mitt er ikke bare en sykdom, vanligvis tegn, symptomer på at kroppen din er betennelse eller en annen prosess.
 De viktigste årsakene til støy i hodet
 Forårsaker støy i hodet mitt veldig forskjellig, så verdt å se på hver i mer detalj. Mest støy ser ut som om en person har problemer med det kardiovaskulære systemet, vanligvis en VVD (vegetative-vaskulære dystoni). Dessverre, nesten hvert sekund diagnosen, ofte spesialist, etter å ha hørt støy i hodet mitt, det bare innebærer vaskulær sykdom. Derfor bør behandling umiddelbart gå til en nevrolog.
 Svært ofte tinnitus og hode vises på våren eller høsten, siden den off-season er en periode med kroniske sykdommer. Utsett behandlingen er umulig, det truer ikke bare konstant støy forsterkning og pulsering av blod, men mer alvorlige konsekvenser. Nevrologen sa at støy - et signal om hjelp som kommer fra fartøy.
 Men dette er ikke den eneste grunnen, vil støyen i hodet mitt være en forverring av cervical degenerative plate sykdom, betennelse i muskler sener. Identifisere det kan være enkel: sitte rett opp og prøve å sondere musklene under buen av skallen bak ørene. Trykkpunkter hvis støy forbundet med dem, så reagerer på smerte.
 Hvis du er en fan av noen virussykdom, eller sår hals, i dette tilfellet, støy kan også dukke opp i hodet og ørene. Og jo mer du syk, jo vanskeligere er det å tåle støy, plystring, blod pulsering i ørene. Passes, dessverre, lang tid.
 Uansett hvilken grunn du kom summende i hodet, langvarig behandling og ikke det faktum at etter støy vil gå umiddelbart. Noen ganger etter en kald kan stenge det auditive tube, så du også ohlohnyte. Ørebetennelse fører også støy i hodet mitt, selv om det er ingen smerter.
 Som du kan se, støy i hodet mitt vises ikke av seg selv, er det alltid en samtale svikt i kroppen, et symptom på en kompleks sykdom som er underlagt obligatorisk behandling.
 Hvordan bli kvitt støyen i hodet mitt?
 Behandling av støy i hodet starter vanligvis med å identifisere årsakene. Følgelig, hvis støyen var en komplikasjon av en forkjølelse eller andre virus, må du ta rusmidler med sikte på å eliminere sykdommen. Men selv etter at du føler at alt gikk, kan støyen holdes i noen tid.
 Høring Laura nødvendig i ethvert tilfelle, som otitis kompleks og snikende sykdom hvis den kjøres, er det lett å komme inn i og på operasjonsbordet.
 Dessverre er det ingen tradisjonelle metoder som kan tillate å bli kvitt irriterende og ubehagelig støy i hodet mitt. Du kan selvfølgelig alle slags måter poperebyrat mødre, men hvem kan garantere at så lenge du setter turundas av ørebetennelse sannsynlig, trenger du ikke har et problem med økningene intrakranielt trykk, noe som kan føre til alvorlige konsekvenser. Eller vaskulær oppbrukt, slik at ikke kan håndtere og krever kompleks behandling.
 Interim Anbefalinger fornøyd enkel: mindre støy utenfra, prøve å være kul, ikke svelge alle legemidler på rad, selv om litt ohlohnyte Dette er ikke dødelig. Prøv ikke å drikke kaffe, energi, det vil si noe som kunne urimelig "opphisse" blodet. Jeg umiddelbart gå til nevrologen.
 Årsakene til fødselen av mye støy i hodet mitt, og hver av dem er svært farlig, så hjelp til å kvitte seg med det, og kan bare fullføre undersøkelsen og en god arbeidstaker.  
Яндекс.Метрика