Musefletter for medium hår
 For noen grunn er det antatt at lage en vakker frisyre med musefletter reservert for innehavere av langt hår og damer med middels hår bør begrense hennes hår eller hestehale. Men det er ikke slik! Musefletter for medium hår kan være like vakker og mangfoldig enn fletter for langt hår. Det bør bare være oppmerksom på at den gjennomsnittlige lengden på håret gir ikke mye plass til den konklusjon flettene, så ikke være begrenset til tradisjonelle flette og flette fletter som av seg selv, uten å konkludere med, som en komplett utseende frisyre. At kan inkludere fletter, vil vi fortelle deg i dag.
 Kolosok (Fishtail)
 Gre håret tilbake, på toppen av en liten strand separat og del den i to like deler. Velge riktig av disse tilnærmingene skille seg fra sin tynne rokk og oversette den venstre tråden. Forsiktig holde de to tilnærmingene venstre hånd, slik at de ikke blandes. Den venstre pekefinger bør spille rollen som en "vegg" mellom de to tilnærmingene. Holder tråden bør være ved slutten av veving, forskyve dem fra den ene siden til den andre.
 Så oversette begge tilnærmingene av venstre hånd til høyre, fortsetter å holde dem atskilt fra hverandre. Bare skallet av den tynne rokk på venstre strand og oversette denne rokk til høyre.
 Deretter går du tilbake til den venstre tråden, men denne gangen, skille fra sin rokk, legge til dette samme rekkefølge i form av hår på tinningene. Tilsvar å gjøre med høyre side, deretter tilbake til venstre så vekselvis skiftende tråder deretter ett eller den andre armen, og skille dem fra tynne hårstrå med tråder av templer, veve pigtail gjennom.
 Fransk flette
 Kam håret tilbake og skille bulk del av håret på kronen. Del denne tråden til tre tråder av samme tykkelse.
 Den tredje (regnet fra venstre mot høyre) Vend toppen gjennom den andre, slik at det var mellom en og to. Deretter Vend først gjennom tredje tråd, slik at det var mellom tredje og andre tråder.
 Nå setter den andre tråden (hvis vi re-listet tråder venstre til høyre, var det den tredje) mellom tredje og første, men samtidig legge til rokken tynt hår tatt fra høyre lodd. Deretter gjøre det samme med den tredje tråd, og legger en fin rokk tatt fra venstre tempel hår, plasserer den mellom første og andre tråder.
 Fortsett veving vei gjennom - og fransk flette klar! Disse flettene for medium hår ser veldig uvanlig og original, dessuten ved tilstrekkelig lengde hår kan eksperimentere med installasjonen.
 Også populær uforsiktig fransk flette, som spesifikt venstre stikke noen tynne tråder, noen ganger litt løsne spenningen eller trekke tråder av spytte. Dette flette blir mer lagringsplass.
 Fransk flette kontrast (utenlandske fransk flette)
 Tilsvar, gre håret tilbake og skille dem fra den store låsen, dele den i tre like tråder. Vi kaller dem første, andre og tredje, regnet fra høyre mot venstre.
 Den tredje tråd strekning i den andre bunn, slik at det mellom en og to. Da den første tråden bare dra bunnen i den tredje - nå bør det være mellom tredje og andre tråder.
 Så bare ta en annen tråd (strand listen igjen hvis venstre til høyre, vil det være den tredje), og tilsett litt rokk på rett hår lodd. Den resulterende tråd piddyahnit først så at hun var mellom tredje og første. Gjenta dette på den andre siden av den tredje tråd, "utolschyv" håret rokk på venstre lodd.
 Fortsett på denne måten til slutten av flette veve - og du får en ekstern pigtail fransk! Du kan forsiktig "strekk" strand løsne spenning til visuelt øke spytte (dette er bedre å starte fra bunnen). Dessuten vil medium håret ser stilig to flettede musefletter på hver side av den franske imot eller flere eksterne fransk flette, flette diagonalt.  
Gresk frisyre med fu yazkoyu
 Hår i gresk stil av bandasje vil hjelpe deg å lage et bilde av en unnvikende, majestetiske gudinne som trollbinder sitt naturlighet. At kvinner i antikkens Hellas oppfunnet krølle håret ditt og knytte sine vakre bånd. I dag, kvinner rundt om i verden huske, og har vedtatt dette utrolig feminine frisyre.
 Frisyre i gresk stil som passer for alle anledninger. Med denne frisyre kan gå på jobb, å gå, til galla arrangement, ungdom partiet. Nylig, selv bruden, oftere pryde hodet med krøller deilig gresk dressing.
 Feature frisyre i gresk stil - prakt og spontanitet. Håret helt eller delvis montert og ansikt framing krøller leken. Ornamenter i form av bandasjer, kassetter, felger er en obligatorisk attributt i greske frisyrer.
 Gresk hårklipp med en bandasje er ikke vanskelig. Gjøre det hjemme kraften i enhver jente, men bare hvis den lengden på håret når minst til skuldrene. Vi bør begynne med å skape tette krøller. Dette vil bidra til konisk curling. Et interessant faktum er at det er kloke grekerne oppfant metoder for curling hår på territoriet til landet, de første frisørsalonger i historien.
Gresk frisyre med fu yazkoyu
 Sett ned, med pre-sår krøller, bandasje, fortrinnsvis består av flere deler forbundet med kanter. Deretter strand etter strand, fylle dem inn i dressing. Til å begynne med må du fylle det time hår av hodet, gradvis nærmer occipital. Dette frisyre er den vanligste med en bandasje.

Gresk frisyre med fu yazkoyu
 Den andre måten å skape en frisyre i gresk stil som minner kjent for oss fra barndommen "malvinku." Samle håret på begge sider, og fest dem bak en gummistrikk eller pin, ikke glem å dekorere håret dressing. Dette alternativet kan lett endre frisyrer hvis samle håret i hestehale, litt løsne tyggegummi til håret så "slikket". Uforsiktig bølgete låser sikre halen pinnene på toppen, foran gå med bandasje.

 Gresk hårklipp med en bandasje på den tredje utførelse er også lett, men det ser bare søt. Gjør en loddrett avskjed og sette en bandasje på hodet fine (fint vil se flettet). Tvinn håret med hver av partene i flag og stramme dem i en bandasje, ikke glemme å ta opp hver flagellum usynlig. Bakre permisjon krøller hengende.
 Eksperimentere med håret ditt. La rundt beundrer din sans for stil, raffinert smak og skjønnhet!  
Hårklipp for langt hår med smell
 Det bør bemerkes at langt hår med smell - denne frisyre er ikke for alle. Stylister anbefaler pent iført lange rette hår jenter høyt som feilaktig valgt lengde kan gjøre betydelige forskjeller i figuren. Forsiktig med lang rett hår bør behandles og eiere av praktfulle former, slik at disse frisyrer kan gjøre hodet svært liten i forhold til de andre figurene. Det samme gjelder chelkam - veldig lenge, for eksempel, er ikke anbefalt for oftalmologiske slitasjeindikatorer, det vil si, hvis du ikke ser på.
 For å passe en slik frisyre
 Det viktigste i håret - det er bedre å understreke og skjule mindre attraktiv i utseende. Hårklipp for langt hår med smell er mange muligheter for slik modellering. Hvis du er slank jente, har en person med klare konturer og skarp hake, så det kan ha råd til lang rett hår og lange smell samme. Noen stylister anbefaler å utføre siste i form av en bue, som er mer egnet streker ansiktskonturer. Du vil ikke miste, og hvis utvalgte følgesvenner i den lange smell mellomlangt hår, fordi det antas å visuelt forynger ansiktet og ser veldig stilig.
 Hersker av firkantet, rund eller firkantet ansikt bør være mer ansvarlig i å velge en frisyre med smell. Side krøller kan lykkes avlaste ekstra runde ansiktsform, men de vanlige rett smell kan mislykkes "play" på den avrundede hake. Derfor dundrer for runde personer innbudt til å utføre en flertrinns stil eller forkortet versjon. For kvadratiske og rektangulære vilje folk vanligvis valgt smell diagonal form, kombinert med trappet side krøller frisyre. Dette jenter med curvy hudfarge er anbefalt for side rygger "på vegne av" utseende som vil legge mer "lett".
 Langt hår kan brukes rett, men du kan utføre ulike typer curling og styling, eller bruke det naturen ga noen - egne gallerier. Det også må bli husket at håret - det er en del av det helhetlige utseendet. Kanskje så lenge, prakt vridd hår er ikke anbefalt for jenter å bære kort, de gjør dem ikke "tapt".
 Til tross for folkemeningen om kompleksiteten i chilok for krøllete hår, og i dette tilfellet er det en løsning. Eiere hårlokk har råd til å bære smell, forutsatt at det ikke er veldig tett. Ellers vil det daglig morgen "krig" med uregjerlige krøller.
 Stabling
 Det bør bemerkes at hårklipp for langt hår med smell kreve egnet kvalitet hår. De bør være ganske tykk, ellers frisyre vil se "trist" eller krever rekruttering av spesielle midler for å gi volum uten å belaste håret. Ved avslutningen av denne frisyre hver dag trenger en viss tid. Hvis side rygger, med god klippeytelse kan "løgn" seg selv, med smell, spesielt lange og rette vil ha litt kinkig.
 Du må behandle smell styling, deretter å stryke spesiell jern for rett eller ta form av muligheter for fantastisk styling med en rundbørste. Neste sbrыzhyvaetsya hårlakk å bevare formen.
 Vær oppmerksom på behovet for å spore den optimale lengden smell som med jevne mellomrom trenger å trimme i kabinen. Vær oppmerksom på at håret kan vokse til 1-15 cm per måned, noe som kan føre til forvrengning av proporsjoner av person, hvis ikke kutte oppdatering tid.  
Яндекс.Метрика