Myramistin i gjær
 Trost - irriterende sykdom, kjent for mange: i verden tre kvinner minst en gang opplevd sine symptomer. Kløe, svie, ubehagelig utflod - satellitter av sykdommen. Det skaper problemer - gjærsopp slekten Candida, som er helt harmløse liv i skjeden eller tarmen sunn kropp i "dvale" tilstand.
 Svingninger i hormonelle nivåer, feil kosthold, stress forstyrre balansen i mikrofloraen på slimhinneoverflater og masse reproduksjon av soppen, resulterer i negative effekter. Årsakene kan være dysbiose, leverproblemer, antibiotika.
 Hvordan gjorde stoffet?
 Arbeidet begynte på etablering Myramistin gjennomført i 70 av forrige århundre. Levert oppgave var å få en universell antiseptisk for romstasjoner. Fuktighet, temperatur, lukkede rom skapes optimale betingelser for vekst av patogene mikroorganismer og sopp.
 Vellykket innenlandsk utvikling kom på hyllene i apotek i 90 år. Med Klorhexidin (utenlandsk opprinnelse) av sin felles er at begge antiseptiske midler, men Myramistin har en bredere effekt. Kraftige soppdrepende medisiner var for tjue år siden, kan kurere trost "en pille". Men gynekologer overvåke sin nedadgående trend i ytelse på grunn av utarbeidelsen av Resistance (stabilitet) av mikroorganismer og sopp til midlene. Derfor Myramistin i gjær forblir relevant og effektiv behandling.
 Funksjoner narkotika Myramistin
 1. I tillegg til antibakteriell og antiviral virkning han lykkes i å bekjempe sopp flora bredt spekter: fra sopp av slekten Candida sopp-patogener til koloniene og monokulturer inkludert sykehusinfeksjon. Utsettes til sine herjinger selv stammer motstandsdyktig mot flukonazol.
 2. Ekskludert absorpsjon av dette stoffet hud og slimhinner. Så - et trygt legemiddel, oppnevnt selv gravide: plutselige endringer i hormonnivåer ofte føre trost symptomer til liv med den innledende fasen av svangerskapet. Myramistin - allergivennlige midler til å forårsake lokal irritasjon.
 3. Stoffet aktiverer beskyttende respons i bruksområdet ved å stimulere aktiviteten av makrofagceller.
 Myramistin: Påfør
 I motsetning til brus vanning, ikke medisin ikke krenke surheten i skjeden. I milde tilfeller, er nok til en viss manipulering for å oppnå gjenvinning. Som regel er det foreskrevet i kombinasjon med andre soppdrepende midler: stearinlys, tabletter, diett bestemmes av legen.
 Myramistin brukes til vanning eller som dott dyppet medisiner. Varighet plugging 15-2 timer. Rikelig utvalg kan komplisere narkotika kontakt med slimete. I slike tilfeller anbefaler vi å vaske skjeden med kokt vann. I vanning kan lage programmer og elektroforese.
 I løpet av behandlingen er avhengig av formen av sykdommen, og er 5-7 dager. Langvarig ukontrollert bruk Myramistin kan føre til uttørking av slimhinnene i skjeden.
 Kontraindikasjoner mot bruk av stoffet er idiosynkrasier. Verktøyet kommer i en flaske med en spray, men du kan kjøpe en flaske kapasitet 150 ml sprøyte og bruke.
 Behandling av trost bør være omfattende og utført under medisinsk tilsyn - avhenger av ytelsen. Du må kanskje ymunnohramma blod for evaluering og korrigering av immunstatus.  
Ingen måneds etter Duphaston
 Regelmessig menstruasjon, i tillegg til hormonbalansen, snakker også om reproduktiv helse av mødre, evnen til å sømløst unnfange og føde en baby.
 Stabiliteten av syklusen er avhengig av balansen av østrogen og progesteron hormoner produsert av eggstokkene til kvinner. Mangelen på en av dem (for det meste progesteronforbindelser) fører til forsinkelser og avbrudd av menstruasjonssyklusen, noe som reduserer sjansene for eggløsning.
 Hva kan hjelpe Duphaston?
 Stoffet Duphaston er en progesteron analog oppnådd i laboratoriet og har en innvirkning på hormonsensitive nevroner i den kvinnelige kroppen. Siden månens syklus ofte krasjer på grunn av hormonelle forstyrrelser slik terapi normaliserer prohesteronovыy bakgrunn og årsaker menstruasjon.
 Hensikten med dette stoffet er bare effektiv når et bestemt hormon-mangel og påvirker ikke andre grunner som hindrer utbruddet av menstruasjon.
 Hva om månen opphold?
 Ofte feildiagnostisert, sette en lege eller en uavhengig kaotisk mottak betyr forårsaker alvorlige problemer når stoffet ikke har en positiv effekt, og i flere dager eller enda lenger tid, månedlig ikke starte. Hvorfor skjer dette og hvordan du kan hjelpe kroppen i dette tilfellet?
 Hvis, etter avskaffelsen av Duphaston ikke starte månedlig, ta deg tid til å få panikk. Kanskje situasjonen er ikke kritisk og rehulov ingen indikasjon på at svangerskapet har endelig kommet. Denne utviklingen er ikke uvanlig, fordi i motsetning til andre som undertrykker eggløsningen, fond Duphaston, men normaliserer eggstokkreft og øker sjansene for å bli gravid en baby. Graviditetstest i dette tilfellet vil bidra til å bekrefte eller avkrefte denne antakelsen.
 I fravær av et positivt testresultat, kan problemet være sykdommer i indre organer av kvinner. Det beste å gjøre i denne situasjonen - for å bestå en omfattende eksamen som inneholder en dyp diagnose av endokrine og reproduktive systemer. Ofte vanskelig er organisk lesjon i hypofysen eller funksjonsfeil på eggstokkene og binyrene forventningsfull mor. Dette kan også indirekte indikere prohesteronovыy underskudd i andre fase av syklusen.
 Bestemmelse av hormonnivåer og ultralyd av indre organer beregnet lege vil svare på dette spørsmålet. Videre nødvendigvis målt basal temperatur, noe som gjør det mulig å observere vilkårene for forekomst av eggløsning.
 Noen ganger tar Duphaston direkte utsette starten av menstruasjon. Selv om dette stoffet kan virkelig gi denne effekten, progesteron ubalanse som oppstår i dette tilfellet, kan forårsake alvorlig skade på reproduktive funksjon.
 Som om ikke det var hvis det er ingen måneds etter Duphaston og du ikke er gravid, så du har helsemessige problemer som bør løses bare av en kvalifisert fagperson. Noen selvtillit i dette tilfellet, som forsøk på å ignorere problemet, kan forårsake alvorlig hormonell ubalanse som krever lang og seriøs behandling.  
Fosterhypoksi - hva er det? Symptomer og virkninger
 Sunn og sterk baby ønsker noen forventningsfull mor. Av svangerskapet - en meget viktig periode. Lytt til deg selv på denne tiden og for å spore endringer i staten er avgjørende. Under svangerskapet, kan hver tiende kvinne til legen høre dommen fosterhypoksi.
 Hva er fosterhypoksi?
 Dette kompleks av patologiske forandringer i embryo, utilstrekkelig tilførsel av oksygen. Mens i livmoren, barnet "puster" gjennom placenta. Gjennom veggene i blodårene i tilstøtende sone, fra mor til foster mottar næringsstoffer og oksygen. Sistnevnte er essensiell for dannelse og funksjon av allerede dannet på dette stadium av svangerskapet. Min mor og ufødte barnet en, så hvis det mangler oksygen, så det lider frukt.
 Årsaker til utilstrekkelig tilførsel av oksygen til fosteret
 Kronisk hypoksi utløses av ulike systemiske sykdommer gravide. Drives av sykdom kan deles inn i tre grupper.
 1. Moren til den ufødte babyen utilstrekkelig blod nivåer av oksygen eller er feil inkludert i stoffskiftet. Sykdommer i luftveiene (bronkitt, astma), hjerte-problemer, hormonelle type (diabetes), komplikasjoner i svangerskapet i en nyreabnormiteter, anemi - en liste over faktorer som øker risikoen.
 2. Sykdommer fosteret: Rh inkompatibilitet konflikter med blodtype mor og ufødte baby, interne feil, infeksjoner.
 3. feto-placentasvikt: den vanligste. Transport av oksygen gjennom placenta avtar uterine patologier, forlengelse og mange andre grunner.
 Tegn på føtal hypoksi
 Etter å ha nådd fram til 28 uker mamma kan hun holde en oversikt over status på fosterets puste. Dette indikerer intensiteten av sine bevegelser. Dagen bør observeres ti serier motorisk aktivitet. Intervallet mellom serie kan være et minutt eller to. Hvis barnet er mer aktiv, er det ingen grunn til bekymring - kanskje uheldig mor lå, var i et tett rom, det var høyt tempo. Dette er en manifestasjon av mild hypoksi. Må opphisse redusert aktivitet av fosteret: tre timers røring kan være symptomer på hypoksi.
 Diagnose
 Spesiell oppmerksomhet bør tas på problemet med mulig hypoksi gravide kvinner med kroniske tilstander som er i faresonen. Tidlig diagnose hjelper suksess for terapeutiske intervensjoner.
Fosterhypoksi - hva er det? Symptomer og virkninger
 Lytte med et stetoskop - classic tradisjonelle metoden for å vurdere fosterets hjerte. Frekvens, rytme og klang toner, støy anslå en erfaren lege. Men gitt dagens metoder for forskning, dette - veldig omtrentlige. Hans feil på pluss eller minus 10-15 hjertefrekvens.
 Ultralyd sensorer festet på hennes mage mødre, lytte hjerterytme og analysert sine alternativer - en kardiotokografi. Resultatet er trykt på papir analyser og ekspert.
 Blodstrømmen i blodårene i mor, foster, navlestreng målt Doppler metode. Denne studien er å fastslå graden av hypoksi, forutsi løpet av videre utvikling av fosteret.
 I tillegg til disse fremgangsmåter for diagnostisering av hypoksi bruke nestressovыy test bestemme føtalt biofysisk profil, EKG, blodkjemi og hormonelle mom.
 Når du nærmer arbeidskraft aktivitet studerte fostervann for tilstedeværelsen av mekonium i dem: krakk embryo. Taktikk levering vil avhenge av resultatene.
 Konsekvensene av fosterhypoksi
 En liten mangel på oksygen ikke vil føre til alvorlige sykdommer. Hvis mengden levert fetus, langt mindre ønskelig, kroppen av embryoet omfatter kompenserende mekanismer. Flyten av oksygenrikt blod føres først til vitale organer: hjerte, binyrene, hjernen. Samtidig begynner å lide av utilstrekkelig blodtilførsel til fordøyelseskanalen, nyrer, lunger.
 Et barn kan bli født med sykdommer i disse organene. Hypoksi irreversible konsekvenser for barnet ved alvorlig oksygenmangel vil bli uttrykt i å senke tonen i blodårene, utseendet på ødem, som fører til nekrose av ulike organer, nerve celledød, iskemi.
 Hvis hypoksi er diagnostisert i de tidlige stadiene av svangerskapet, vil resultatet være ulike misdannelser, utviklingsmessige forsinkelser. Oksygenmangel i forrige uke truende sykdommer i sentralnervesystemet, forsinket utvikling.
 Barn som lider av kronisk hypoksi, rastløse, syke suge brystene forsinket i vekst. De kan oppdages autonome forstyrrelser, nevrologiske lidelser, cerebral parese.
 Alvorlighetsgraden av konsekvensene kan være forskjellig. Kanskje ungen til fem eller seks år, "vokse" og kroppen kompenserer for alle brudd. I noen tilfeller vil dannet patologiske tilstander trenger behandling for livet.
 Behandling og forebygging av hypoksi
 Ved diagnostisering av føtal hypoksi må identifiseres årsak. Hvis sykdommen mor, er det nødvendig å ta skritt mot utjevning konsekvensene. Imidlertid er sengeleie oppnevnt av terapeutiske tiltak, normalisere blodtilførselen til morkaken. Forskrivere redusere kontraktilitet av musklene i livmoren, redusere blod viskositet. Eiendommens behandling lagt vitaminer og legemidler som øker cellemembranen permeabilitet til oksygen.
 Forventningsfull mor absolutt trenger for å slutte å røyke, alkohol og annen avhengighet. Ernæring, overholdelse av dagen, lange turer i frisk luft - et flott forebygging av fosterhypoksi.
 Kompetent fysisk aktivitet: lett trening for gravide, yoga, svømmebasseng lette riktig tilførsel av oksygen til det ufødte barnet.
 Du kan gå profylaktisk løpet av hyperbar oksygentilførsel, oksygenmetningen i blodet i kammeret. En beslutning om behovet for å vedta prosedyrer ser lege.
 Obligatorisk vanlig legeundersøkelse gjør det mulig å oppdage de tidlige stadier av foster anoksi, tildele rettidig behandling for å unngå negative konsekvenser.  
Яндекс.Метрика