Mystery aphrodisiacs
 Siden oldtiden har kvinner forsøkt å lage en trylledrikk av noe som kan bli forelsket i det motsatte kjønn. I løpet blødde, eksotiske planter, dyreskinn, men ingenting kunne bringe etterlengtede resultatet så lenge ikke "oppfunnet" afrodisiakum.
 Formelen for dette magiske stoffet har lenge vært avdekket av moderne forskere og bekreftet i praksis ingen kvinne. Det faktum at inngangen av ingrediensene er i stand til å vekke en person visse følelser og gode minner. Fordi du ser, puste favoritt smak, du slags transportert til den magiske verden av hans drømmer og urealistiske forventninger.
 Men afrodisiakum for kvinner det er ikke bare parfyme, men mat, essensielle oljer etc. Derfor velger for seg selv "våpen" må ta hensyn til mange faktorer for å velge det beste alternativet.

 Kjente produkter


 Svært ofte vi kjøper produkter som har afrodisiakum egenskaper, og tror ikke at de er ikke bare deilig, men også kan hjelpe oss til å "smelte" hjertet av en kjær. De mest vanlige er:
 Sjokolade. Svært ofte lukten av sjokolade er i Kvinner i agent dråper. Det enig, denne delikatessen er svært vanskelig å avslå. Og når du bruker dette produktet står hormon glede at en positiv effekt på emosjonelle tilstand.
 Ingefær. Øker seksuell lyst og positiv effekt på fordøyelsessystemet.
 Med. Denne "legen" kan øke varigheten av samleie og bli kvitt mange sykdommer.

 En sterk afrodisiakum


 Hvis du har tenkt å operere trygt og under det som skulle bli verken ønsker å oppnå de ønskede resultater, bruker de mektigste aphrodisiacs:
 Yohimbin. Dette stoffet er Yohimbe treet. Positiv effekt på seksuell funksjon. Men husk, det kan gi bivirkninger. For eksempel forekomsten av panikkanfall, hallusinasjoner og renal dysfunksjon.
 Nellik, ingefær, hvitløk og muskat. Dette afrodisiakum er et stoff som øker libido.
 Ginseng panaks. Øker seksuell lyst, både kvinner og menn. Dette er den første lovlige afrodisiakum.
 For å sikre sine magiske krefter, prøv disse lukt selv. Med dette kan du ordne en romantisk middagsmeny inkludert noen magiske produkter, legge til et par dråper i badekaret av stoffet eller kjøpe til deg selv en flaske parfyme. Det hele avhenger av din smak og selvfølgelig mål.  
Som nafarbuvatysya bryllup

 Selv i hverdagen du ikke bruker kosmetikk, er det et bryllup uten make-up er nødvendig. Kom til dette svært alvorlig, bruden å være utrolig vakkert bryllup dag. Fortrinnsvis gjorde makeup-ekspert. Master makeup artist for deg å plukke opp makeup som understreker alle fordeler og ulemper dyktig skjule.

 Velg hvordan


 Tenk nøye vei til et bryllup. Kjole, frisyre og makeup bør være i harmoni med hverandre. Unødvendig å inngi tilbud pastell kjoler å velge lyse make-up og fargerike kostymer av innholdet på bryllupet nesten naturlig makeup vil gjøre ansiktet ditt ser blek og uttrykksløs.
 Se magasiner, nettsteder, velger du en stil makeup og sørg for å diskutere det med makeup artist. Make-up test, se hvordan det ser ut med klær og hår, og bare da endelig bestemmer hvordan nafarbuvatysya bryllup.

 Grunnleggende prinsipper bryllup makeup


 Som nafarbuvatysya bryllup sminke for å holde ut så lenge som mulig?
 Bruk bærekraftige kosmetikk. Du kan ikke være i stand til å trimme ansiktet hvert femte minutt og bryllup - dette spennende arrangementet.
 Vær spesielt oppmerksom på tone person. Prøv å skjule alle små defekter i huden, svarte øyne. Bruk en concealer og påfør et tynt lag av tone.

 Fokus på øynene


 Vekt gjør øye, men ikke bruk skygge lyse, aggressiv farge. Linje øyne understreker i blyant og blekk bedre bare gjaldt de øvre vippene.
 Ikke rødme, fotografier de vil skille seg ut lyspunkter. Påfør litt bedre under kinnbena zaharnoy pulver. Dette pulveret kan lett dekke armer og brystområdet. Så du vil se velstelte.
 Lip velge bærekraftig naturlig leppestift skygge. Legg merke til at på denne dag må du kysse. Sjekk at leppestift er ikke smazыvalas ikke igjen lyse spor.
 Dette er bare tips om hvordan nafarbuvatysya bryllup og gjøre deg sjarmerende spesialister vil hjelpe deg.  
 Aseksualitet - mangel på seksuell lyst. Dette på ingen måte forveksles med manglende orgasme.


Aseksualitet hos kvinner: hva er det?


 Hvis manglende orgasme - en misnøye av sex, midlertidig eller permanent, hele eller i en bestemt mann, den aseksualitet - en bevisst mangel på vilje til å gjøre noe lignende, likegyldighet til sex.
 Ved første øyekast, er det ganske merkelig fenomen som motsier naturlovene, men, dessverre, det er allerede noen finner unormal form. Aseksualitet begynner å fremstå som en tydelig seksuell orientering.
 Aseksualitet, selvfølgelig, fenomenet ervervet. Hos kvinner ser det bare på psykologisk nivå og som stammer langt fra barndommen.
 Manifest aseksualitet ulike grunner: svært lav libido, avsky, avsky, fremmedfølelse, en dårlig opplevelse i det siste, og selv elementære depresjon. Og det tristeste er at disse kvinnene er økende, dannet med visse bevegelser som kaller å gi opp sex for alltid. Men ikke alle vil være i stand til å gå mot naturen, og, som beskrevet ovenfor, for tap av seksuell lyst til å være god grunn ligger på det psykologiske plan.
 Selvfølgelig, dette er alvorlige problemene begynner i barndommen. For barn umiddelbart absorbere all informasjonen er fortsatt sett på som et lyst bilde minne og emosjonell uro er store frykt lengde i livet.
 Kanskje dette tøffe oppvekst foreldre alltid hevdet at sex - det er ekkelt og fryktelig skam. For små jenter - en streng foreldre som er redd for dem og ikke vet en annen måte å snakke om et emne.
 Også dette kan være en dårlig første seksuelle opplevelse som satte sitt preg på livet. Og i noen tilfeller - bare urimelige forventninger uttrykt i aldri kom sexlyst, noe som resulterer i følelsen utilstrekkelig, ikke som alle hvis "det" aldri kom. Og etter hvert som de blir eldre, jo verre.
 Det bør også bemerkes at dersom en kvinne mangler seksuell lyst, betyr det ikke at hun ikke kan føle spenningen. Kanskje fordi det ikke går mot naturen. Men det betyr ikke at det er behov for i sex, eller at det er et brudd bringer henne glede.
 Men mest interessant er at hvis en kvinne aseksuell, betyr det ikke at det ikke kan elske. Hva er den samme som den andre kan ikke gå rundt i byen med din kjære, holde hender, klemming og kyssing ham. De bare tror at kjærlighet - en ekte følelse, og sex - en selvfølgelighet som siste utvei.  

En rekke patcher i våre liv
 Gips: typer og bruk


 Gips (fra gresk "obskure") dukket opp i 1899, takket være omsorgsperson Earl Dickens på sin kone Josephine, som stadig ranylas under matlaging. Kjærlig ektemann sterilt gasbind festet på midtstripen kirurgisk tape - dette var prototypen patch. Bortsett fra den nedre ytatelnytsы våre kvinnemagasin vil være i stand til å forstå alle andre typer gips (nikotinplaster, prevensjon patch, patch for vekttap).
 I moderne produkter, slik som et transdermalt plaster, det øverste laget av den aktive substans ikke fordamper, bunn - inneholder et legemiddel som absorberes gjennom porene, og transporteres gjennom blodkarene til myndighetene.

 Soppdrepende patch


 Brukes til å behandle soppinfeksjoner i neglene (onychomycosis), med fortykkelse av negl (hyperkeratose) eller hud (callus). Å takle sopp på negleplaten, må den fjernes. Gjør det enkelt: gjelde keratolytic plaster som har razmyahchayuschym effekt. Den består av urea, salisylsyre, et antiseptisk middel (f.eks hynazol eller jod) og lokal antisoppmiddel - ketokonazol.
 Soppdrepende patch
 Før du påfører et plaster, må glatt øverste laget av spiker fjerne sagen. Imidlertid må legen beskytte sunn hud vokrut negleplaten puss, eller kan brennes. Da den skadede delen av sopp stakk keratolytic gips, og den aktive ingrediensen sakte oppløser spiker. Gips er fastsatt til 24-48 timer. Men samtidig er ikke alltid mulig å fjerne spiker og deretter en smertefull prosedyre gjentas 2-3 ganger. Etter hver gangs bruk av de berørte områdene av negle fjernet og anvendt antisoppmiddel. Ingen kontraindikasjoner.

 Smertestillende og betennelsesdempende lapp lapp


 Eksempler på disse verktøy kan tjene som flekker basert på diclofenac natrium og pepper. De brukes til å behandle bløtvev skader og ledd, blåmerker, forstuinger, betennelse i sener og muskler, myositt (muskelsmerter), nervesmerter, lumbago og andre former for artrose.
 Stoffet trenger gjennom huden, subkutane vev og gi smertestillende, anti-inflammatorisk, reduserer svelling. Ved anvendelsen lappen pepper - forbedrer trofiske vev, redusert smerte. Pepper "Lekar" inneholder cayenne pepper ekstrakt, urt, skjær av arnica, furu harpiks, lanolin, vaselin olje og andre stoffer. Den kan brukes i 2 dager, med mindre det er alvorlig irritasjon. Ellers etter fjerning av hud innsmurt med vaselin.

 Jevn konsentrasjon av diklofenak natrium i smerte "etiketter" støttes av hans stadige penetrasjon av gips i blodet og er uavhengig av tid på døgnet. Gyldig i 12 timer, så det må fjernes og brukes til det berørte området av den nye.
 Gips er limt til det berørte området. Før bruk avfette huden hydrogenperoksid (3%). Løpet av behandlingen - 5-6 patcher. I vann, disse lappene skrelle.
 Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor virkestoffet, eksem, åpne sår på huden. Mer informasjon om andre typer patch kan finnes i avsnittet "Cheers".

 Plaster for brystkreft


 Ønsket om å forbedre bryst huden til å øke sitt volum på grunn av aldersrelaterte forandringer i brystet - de viktigste grunnene til å bruke denne oppdateringen.
 Plaster støtter mekanisk bryst uten å komprimere og uten å forstyrre henne. Dens ingredienser - mais silke og glykolsyre - eksfoliere gamle hudceller. Som et resultat, blir det glatt og silkeaktig. Også lappen for modellering byste glykosaminoglykaner er lammet - såkalt "matryksы hud" som styrke brystvevet.
 Plaster for brystkreft
 Allantoin - lindrer og fukter huden, og vitamin E - et naturlig østrogen fremmer utviklingen av kvinnelige hormoner og forynger.
 Ifølge Oleg Kopiyevskoho, og simulere den ønskede formen på brystene uten plastisk kirurgi er mulig bare når hun er en tenåring. På dette tidspunkt legemet er dannet, og produsert nok av hormonet ansvarlig for brystvekst - prolaktin. Hvis på dette tidspunkt påvirker det endokrine systemet Barne spesifikke hormonelle midler som stimulerer veksten av kjertelvev - effekt kan forventes. Men hver kropp - er et individuelt system der alt henger sammen. Da hun var bekymret utsiden - ikke bra det ikke. Selvfølgelig kan du oppnå ønsket utseende ved hjelp av spesielle klær eller patch som vil støtte bryst og gir det form. Men økningen brystene ved slike midler umulig.
 Gips påføres på den nedre delen av brystet (for dem).
 Kontraindikasjoner: infeksjoner, endokrine og gynekologiske sykdommer, hud lesjoner, allergisk mot komponenter av lappen, graviditet og amming.

 Puss av poser under øynene


 Øynene og huden rundt dem - en meget delikat område av kroppen. Derfor, for å fjerne rynker og "kråketær" bør nærmet bevisst.
 Puss av poser under øynene
 Hvis du ikke er allergisk mot komponenter og patch kutt, utslett eller morgen - det øyelokket og trekke kvitt poser. Som en del av plasteret - grønn te, hagtorn, og andre anleggsdeler med effekten av lymfedrenasje. Gips brukes om natten. Kurs - 2 ganger i uken i en måned. I løpet av året, kan prosedyren gjentas.  
Яндекс.Метрика