Nail glitter - glamour for hver dag

 Attraktiv glans var alltid foretrekker ung dame. Å bli eldre, mye fortsatt den samme engstelig kjærlighet flimmer i klær, sminke og tilbehør. Hvis du tenker på all den strålende elsker, så negler med glitter, bilder og videoer som du finner nedenfor - det perfekte valget for deg. Takket være moderne mote, ser en manikyr like god i kombinasjon med liten sort kjole på en galla kveld, eller med jeans og favoritt skjorte for hver dag. Slike allsidighet gjør det så populært.


 Enkelt og smakfullt


 Den enkleste, billigste og rimelig alternativ langt glitter neglelakk. Hver produsent må ha i sin palett slike tilfeller, slik at du kan velge neglen klarert. Bruk den sammenhengende lag, eller bare halvparten, eller diagonalt, forbinder med venner eller kontrastfarge - negledesign glitter avhenger av din fantasi. Også, hvis din manikyr noe skjer, du vil alltid være i stand til raskt å forbedre deg selv - bare fjerne det gamle bildet spesiell væske og søke på nytt.
 Vær oppmerksom på at disse midlene er forskjellige i form av paljetter. Noen rastertы i støv og falle mer jevnt, med noen som store kruzhalets, strimler eller stjerner. Deres oppgave - å skape et unikt mønster på hver finger, og samtidig opprettholde en stil.
 Forresten, med hjelp av spiker design negler gjort strekke paljetter, bilder som er listet opp nedenfor.
 Først male neglene hoved lakk eller gjøre, for eksempel "pels", her plantet noen dråper neglelakk med glitter, og nål forsiktig strekke dem ved å gi den ønskede formen og danner et bilde.
Nail glitter - glamour for hver dag


 Tørre paljetter


 I tilfelle at din favoritt neglelakk farge er ikke tilgjengelig med glitter eller du ønsker å kontrastere den opprinnelige mønster, må du brokat. At den kan brukes til å skape en hvilken som helst mønster.
Nail glitter - glamour for hver dag


 Teknikk av brokata

 Det er noen enkle teknikker som brukes glitter på neglene. Vurdere dem:

 •  Pensel i vått eller stort sett fargeløs lakk, deretter slippe en krukke med glitter og maling negler. Se hvordan du gjør det, her eller her.


 •  Liten tørr børste glitter rekrutt fra tanken. Hold den på spikeren, som tidligere dekket med et friskt lag med lakk (eller masthead dekning). Banke forsiktig på børsten, riste av paljetter på tallerkenen uten å berøre den.
  Nail glitter - glamour for hver dag


 •  Påfør fargeløs lakk eller spesielle limet på noen deler av neglen, deretter prytrusit det gnistrer, også zdmit ren pensel eller estimater. Som et resultat, vil du ha et fint bilde glitrer.


 •  Den enkleste måte - for å dekke hele bunnplaten og dyppet i en krukke av brokatom. Unødvendig å blåse av eller børste vekk børste.
  Nail glitter - glamour for hver dag


 •  For store glitter bruk DOTS (som et alternativ - en tannpirker, pin, oransje manikyr stick).


 •  Dermed er det ikke nødvendig hver gang gå til salongen for å skape stor manikyr. Ved hjelp av maling og brokatы du kan tenke selv sin egen beste design. Og endre den så ofte du vil, dag etter dag å se virkelig sjarmerende.
   Du må heller ikke ta hensyn til moralyzatorov å bli vurdert et slikt design er for bisarre eller upassende alder. Først, paljetter trygt tar ledelsen denne sesongen, og for det andre, hva forskjell hvem som sa hva om kvinnen føles som en dronning, nyter perfekte blanke negler?
  Nail glitter - glamour for hver dag

  Hvordan bli en vellykket modell

   Moteverdenen har alltid fascinert unge jenter sin glans og blinker av kameraer. Skjønn gå til sengs og våkner opp med en drøm: "Jeg ønsker å være en modell! ". Imidlertid er denne jobben ikke er så lett som det ser ut ved første øyekast. Det krever mye arbeid, tålmodighet og trening. Så hvis du er fast bestemt på å være en modell, er det viktig nå å begynne å ta de første skritt i sin karriere.


   Hva det tar å bli en modell, betydningen av utseende?


   Den mest gunstig alder for å komme i gang i modellering, 14-19 år, 21 sjanser til å lykkes vil være mye mindre. Hvordan skal se ut som en modell? Kravene er ikke så veldig mange, må veksten være minst 172 cm (ideelt 175-181sm), midje - 58-62 cm omkrets hofter - 88-92 cm, bryst omkrets - 86-91 cm. Men fortvil ikke hvis figuren din ikke oppfyller disse kravene. Med noen smak til den vakre naturen og de riktige funksjonene, kan du være veldig vellykket fotomodell. Denne økningen spiller ingen rolle, det viktigste - fotogen, letthet og profesjonalitet fotograf og makeup artist.


   Hvilke egenskaper bør ha en fremtidig modell?


   I presentabel utseende i starttoppmodellen er svært viktig mener er riktig, fin tur (vanligvis i ferd med å filme jentene for timer bruke sko med veldig høye hæler) og god holdning (nesten 70 prosent av suksess). Og, selvfølgelig, avgjørende for karakteren av en jente som ønsker å lykkes i modellering. Det bør være fokusert, selvsikker, hardtarbeidende, omgjengelig, kunstnerisk, punktlig, ansvarlig, ha tålmodighet og stor viljestyrke. Prøv å utdanne deg selv i disse kvalitetene.
  Hvordan bli en vellykket modell


   Hvordan bli en topp modell jente: Tips


   Starte en modellkarriere anbefale følgende:

 •  Først av alt må vi gjøre en anstendig portefølje, fortrinnsvis i en profesjonell fotograf, fordi det vil vise deg den beste siden av mulige arbeidsgivere. Den bør inneholde kvalitetsbilder i full lengde, i klær, i en badedrakt (helst separat) og portrettfoto;


 •  Deretter velger du antall modellbyråer og sende tilbake sine bilder;


 •  Ta sin utdanning. Det ville være ideelt for å lære på skolen modeller. Du må lære det grunnleggende plast, sminke, moteshow, og mer - skuespill. Hvis du ikke har en slik mulighet, så engasjert i egen utdanning ved hjelp av moteblader, bøker eller spesielle video leksjoner;


 •  Etter eksamen, gå til casting. Dette følger disse enkle regler: ikke bli sent, ikke sette lyse makeup, er kjolen ikke merkbar, men klærne fordelaktige stresset kroppen din.


 •  Husk konkurranse i moteverdenen er veldig stort, så prøv å rolig akseptere avvisning og kritikk i sin tale og holde fremover.
  Hvordan bli en vellykket modell


   Hvordan bli en modell: selvutvikling


   Å bli en berømt modell, trenger du hver dag for å jobbe med seg selv. Hvis du kommer til å realisere sin drøm, følge retningslinjene som er beskrevet nedenfor:

 •  spise riktig, engasjert i aerobic, fitness eller yoga, besøke skjønnhetssalongen, oftere i naturen. Husk at du alltid bør se bra ut, tilbud arbeidsgiver kan komme når som helst;


 •  Bli kvitt dårlige vaner, negativ innvirkning på helse og dårligere ytelse;


 •  begynne å lære fremmedspråk, modeller ofte kalt skytingen i utlandet;


 •  rozvyvaytesya intellektuelt;


 •  ikke bli for selvsikker. Til alle mennesker (enten kolleger eller rivaler arbeidsgiver) behandle respektfullt og vennlig. Husk, er sinne, misunnelse og andre negative følelser og følelser ikke innredet mann. I moteverdenen verdsatt beskjedenhet og sans for humor.


 •  Bruk våre tips, vær tålmodig - og du vil nå målet ditt. Lykke til!
  Hvordan bli en vellykket modell

  Vintage klær

   Vintage klær - originale og særegne måte på 20-tallet og 80-tallet av forrige århundre. De er veldig fargerik og unik. De er ganske vanskelig å kombinere, kombinere og riktige valg. Men å vite noen hemmeligheter, vil du finne virkelig verdifulle prøver.


   Hva er vintage stil


   Nå en meget populær stil. Mange designere gjør denne tolkningen: ta en bestemt stil av klær, malerier, sko - og skape noe nytt og originalt. Men ikke forveksle vintage stil og gammeldagse klær. Vintage ting: klær, sko, smykker, møbler, som var svært populær på visse tider av forrige århundre, unike og ekstraordinære - dette er vintage. Dessuten, alle disse tingene mer enn tjue år. Hvor du finner de samme gamle pyntegjenstander? Gå for å besøke sin kjære bestemor, hun er nok gjemmer seg i brystet mote kjole, bluse eller jakke tiden. Besøk spesialisert auksjon, kan det bli sett fantastiske smykker og vesker. Alternativt kan du gå og på annenhånds. Men du må være kunnskapsrik, å skille filler og gamle. Den beste måten å finne verdisaker - besøk vintage butikk. Men svært få av oss. Dessuten er det ikke ærlige selgere kan betydelig overdrive den virkelige verdien av et produkt. Hvis du sy også, prøve å skape et meget interessant bilde ved hjelp av vintage mønstre og moter. De er nå lett å finne på forumet. 
  Vintage klær


   Vintage kjoler


   Mange damer i økende grad velger vintage kjoler. Tross alt, er de:

 •  unikt og unik på sin egen måte;


 •  populære og svært fasjonable;


 •  naturlig. Alle virkelig vintage elementer laget av naturlige materialer, dyrebare tekstiler og pelsverk;


 •  med eksklusiv behandling. I gamle kjoler kan du finne mange håndlaget, fra broderier, blonder, etterbehandling med tre knapper og lærbelter;


 •  universell. De er lett å kombinere med moderne sko, jakker og tilbehør. Som du puste nytt liv inn i dem.


 •  Alle disse kjolene er en del av historien. Og deres verdi i løpet av årene bare vokser. Versace, Chanel, Armani, Dior, Cardin og mange andre kjente designere bruker i sine viser stiliserte vintage ting.
  Vintage klær


   Dekorasjoner


   Naturligvis er vintage smykker et viktig tillegg til din unikt bilde. De er veldig vakker og veldig dyrt. Antikke tilbehør: øreringer, brosjer, halskjeder, anheng, sjal og skjerf - vil være høydepunktet i din garderobe. Ikke glem om belter, hansker og vesker. Prøv å opprettholde et enkelt bilde stil en gang. Hvis kjolen 60-tallet, da den smykker, veske, hansker bør også være denne gangen. Er allerede skape et unikt bilde med bare én gamle ting. Forbli alltid i trend vintage solbriller, hatter, lommebøker, vesker og jeans. Veldig dyrt og moderne utseende vintage ringer og klokker. Du kan prøve å søke dem i bonde butikker. Det er ofte hånd over ting som, ifølge enkelte mennesker som ikke representerer noen verdi. Liker du en ekte connoisseur, kan du finne unike elementer der.
   Hvis du liker vintage stil klær, kan du forlenge den i interiøret. Nå kan du finne en masse møbler, malerier, vaser, lysestaker og lysekroner som vil gi hjemmet ditt en spesiell varme og atmosfære av antikken.
  Vintage klær

  Яндекс.Метрика