Nail PsoriasisPsoriasis - en vanlig hudsykdom. En person som lider av dem på kroppen hans er hevet og rødmet områder av huden med sølvfargede skjell. Huden av pasienter med psoriasis kan være rød, skinnende, med tilstedeværelse av pustler. Lesjoner oppstår ofte på knærne, albuene i hodebunnen.
Men psoriasis kan oppstå på fingre og negler. Denne sykdommen kalles psoriasis spiker og spiker tilstand preget av forandring, og endre sin jevning konturen av negleplaten, turbiditet, utseende på spiker grooves.
Sammen med et utslett på kroppen hos pasienter med psoriasis hudlesjoner kan oppstå og negler. Psoriasis onyhyya kjent i lang tid. I det 19. århundre, forskere bemerket spesielt vanskelig diagnose av psoriasis og spiker behandling.
Psoriasis Behandling
- Behandling av psoriasis kan være en lang og arbeidskrevende prosess som krever litt innsats på den delen av en lege og en pasient. I alle former av sykdommen det viktigste punktet er riktig neglepleie. Disse reglene kan forestille seg en liste med anbefalinger om at pasienten må forholde seg strengt med:
- Nails, pasienter med psoriasis bør klippe kort. Kort manikyr har blitt normen i livet ditt.
- Unngå microtraumas. Kutt, kan sprekker forverres - prøv å unngå dem.
- Manikyr og eventuelle andre manipulasjoner negler med spiker sykdom psoriasis er strengt forbudt.
- Ved bruk av rengjøringsmidler, vaskemidler og andre husholdningskjemikalier nødvendig for å beskytte hender og negler med gummipakninger. Enhver form for mekanisk arbeid eller arbeid med farlige stoffer bør utføres bare med hansker.
- I psoriasis spiker hånd smøre anbefalte daglige fett krem.
- For å beskytte neglene, bør du bruke klar neglelakk. Dette vil hjelpe deg å redusere risikoen for microtraumas.
Neglepsoriasis kan være den eneste manifestasjon av sykdommen, dvs. at utslett kroppen ikke vises tilbøyelig til bare neglesykdom. Dens kliniske manifestasjoner er mangfoldig - spiker infeksjoner kan ta form av punkt depresjon (symptomer fingerbøll) oniholizysom, pidnihtovi blødning og hyperkeratose og andre.
Naperstkovydnыy psoriasis
Det regnes som en klassisk uttrykk i psoriasis av spiker plate. Psoriasis manifesterer utseendet av små groper på neglene, deres diameter er vanligvis fra 0 5-2 mm. Årsaken til dannelsen av groper er feil dannelse av negleplaten. Hullene kan ha et annet nummer, dybde, form og størrelse.
Lignende symptomer forekommer ved sykdommer som eksem, lichen rødt og andre hudsykdommer. Derfor bør hvis du endrer strukturen av spiker rådføre seg med eksperter.
Oniholizysom
Dette er en manifestasjon av psoriasis på neglene kjennetegnes av en gradvis smertefri separasjon av negleplaten fra sengen. Ingen inflammasjon er ikke observert, og separasjonen av neglen vanligvis starter fra den distale kanten. Oniholizysom (separasjon av spiker) kan være delvis eller fullstendig. I enkelte tilfeller begynner spikeren til å forskyve seg og vri. I utviklingen av sykdommen vises under neglen ledig plass der akkumulert støv, døde biter av hud og noen ganger er det luftbobler. Alt dette fører til lukt.
Pidnihtovi blødning
Dette er en spesiell type av hudlesjoner som oppstår i psoriasis. Etter neglene skinne røde flekker i ulike størrelser og former eller blødninger i form av en mørk-farget prikker og striper. Denne type psoriasis vises som et resultat av lengre pause kapillarer er fylt med blod.
Hvordan takle psoriasis

Direkte behandling av psoriasis bør utpeke en lege, men styrken av pasienten fremme hurtig avgang av psoriasis negler

- Til å begynne, begynne å drikke narkotika, som inkluderer kalsium. De er i stand til å redusere følsomheten av spiker og gir anti-inflammatorisk virkning. Hvis du er bekymret for alvorlig kløe, kan du begynne å ta antihistaminer (suprastin, difenhydramin, Tavegil).
- Nail omsorg på en daglig basis. Survey negler trenger å svare betimelig til utseendet på sår og starte ytterligere behandling. Det er nyttig å gjøre badet for neglene med urtete. Suit avkok av kamille, calendula og johannesurt, kan brukes på neglene vegetabilske oljer - oliven, solsikkeolje, tindved.
Vitaminer tas du påvirke stoffskiftet, noe som er svært viktig i psoriasis av negler. Spesielt nyttig er det B-vitaminer og vitamin A, C, E, R. bør begrense mat søtsaker, krydder, og kontrollere inntaket av mat som inneholder animalsk fett.
- Bruk salver (salisylsyre og borsyre), fordi de i stor grad øke effektiviteten av behandlingen.
- Vær oppmerksom på at for noen salver kan være vanedannende, så du trenger for å jevne mellomrom å endre salven.
- Salve kan fremstilles ved fra animalsk fett. Du må ta 10 enheter av teknisk fett og legge til en del babyen krem. Til denne blandingen legge 10 deler fett nutria. Peremishavshy alle komponenter, får du et verktøy som skal smøre neglene daglig om natten.
I noen form for psoriasis er det viktigste overholdelse av alle anbefalingene tilbys av legen. Omsorg for neglene, omsorg for dem, for å forebygge de negative effektene av miljøet er også svært viktig. Den eneste måten å overvåke utviklingen av denne ubehagelige sykdommen og hindre forverring av spiker plate.  
Rengjøring cerebral

 Rengjøring cerebrale kar - en viktig del av livet til folk som bryr seg om deres helse. Denne fremgangsmåten bidrar til å forbedre hukommelse og hindre forekomst av alvorlige sykdommer, inkludert alder.


 Rengjørings fartøy


 Hvordan får jeg i hjernen ikke er økt kolesterol plakk? Hvordan du kan beskytte deg mot multippel sklerose i alderdommen? Hvordan forbedre hukommelse og forbedre læring effektivitet? Med alle disse spørsmålene vil hjelpe til å forstå medisin.
 Det finnes en rekke medikamenter for rensing karene i hjernen fra plakk og midler til å hindre deres dannelse.
 Starte noen rensing kroppen, fremfor alt, som er nødvendig for riktig ernæring. Et balansert kosthold for å sikre en stabil blodgjennomstrømning og oksygentilførsel av alle organer og vitaminer. Men det er noen matvarer som bidrar til å rense blodårene i hjernen.
Rengjøring cerebral

 Rengjøring produkter:

 •  valnøtter;


 •  hvitløk;


 •  olivenolje;


 •  honning;


 •  rosiner;


 •  tørkede aprikoser.


 •  Utelukke fra kosthold junk food, kjøtt, alkohol, godterier, for krydret eller salt mat.
  Rengjøring cerebral

   Å utføre rengjøring cerebral nødvendig i kombinasjon med trening, noe som forbedrer blodsirkulasjonen. For forebygging ville være nyttig å gjøre øvelser hver dag til middag. Ikke å stå opp tidlig om morgenen, men det er viktig å utføre øvelsene i morgen, fordi kroppen på denne tiden den mest aktive og mottakelig. Vil fokusere på pust og kardiotrenuvannya.


   Symptomer


   Okklusjon av cerebral fartøy kan forårsake alvorlig sykdom og for tidlig død. Hvis du finner ett av følgende symptomer bør umiddelbart oppsøke lege og få testet.
   Symptomer på blokkering av blodårer:

 •  svimmelhet;


 •  støy (ringing) i ørene;


 •  kronisk tretthet;


 •  søvnløshet;


 •  anfall av alvorlig hodepine;


 •  hukommelsestap;


 •  nervøsitet;


 •  uoppmerksomhet.


 • Rengjøring cerebral

   Avhengig av diagnose av legen foreskriver visse medisiner for å rengjøre plakk fra blodårene til å utvide eller cerebrale kar.
   I aterosklerose:

 •  Mefakor;


 •  Clofibrate;


 •  Aminophylline;


 •  Vitamin A, E, C;


 •  Mevaoks;


 •  Papaverine.


 •  Folk rettsmidler


  Rengjøring cerebral

   Alternativ medisin har alltid bidratt til å takle de fleste plager, inkludert rengjøring av karene i hjernen. Som kan perfekt takle hvitløk skjær, infusjon av røttene av løvetann, røde aske bark.
   Følgende oppskrift vil ikke bare rense blodårene i hjernen fra plakk, og bedre hukommelse og forbedre ytelsen. Fem Mix hakkede valnøtter med en spiseskje honning og en lysende sirkel slipt fersk ananas. Sett blandingen i retter med ugjennomsiktig glass eller leire zakuporte og satt i et mørkt skap om natten. Ta rette bør være tre til fire ganger om dagen i 30 minutter før du spiser en spiseskje i 30 dager. For å fikse resultatet, kan du gjenta kurset i 6 måneder.
   Rengjøring fartøy fra kolesterol plaketter narkotika tradisjonell medisin eller folk rettsmidler vil ikke ha den ønskede effekt med mindre du leve en sunn livsstil. Bli kvitt dårlige vaner og balansert kosthold - nøkkelen til helse er ikke bare hjernen, men også hele kroppen.
  Яндекс.Метрика