Hver kvinne ønsker så lenge som mulig for å holde seg ung og vakker, unike funksjoner for å holde utseendet intakt, uberørt av tid.
 Dessverre, uansett hvor mye vi prøver å ta vare på sine hud kremer og diverse andre fasiliteter, aldersrelaterte endringer fremdeles har sin: rynker, blåmerker under øynene, nasolabiale folder og andre problemene som møter mange kvinner.
Nanoperforatsiya - laser ansikts

 Medisin og kosmetikk ikke stå stille, hvert år, gjør det smukke kjønn mer nye og avanserte metoder for foryngelse, er hvert nytt produkt unikt, men er ikke alltid resultatet leve opp til forventningene og de pengene som brukes.
 Nanoperforatsiya ansiktet og andre kroppsdeler - en unik laser foryngelse prosedyre som er i stand til å simulere huden og stimulere prosesser av selv foryngelse.
 Selvfølgelig, til fremveksten av slike teknikker, det er mange av disse, men det er bare ved første øyekast, fordi nanoperforatsiya kombinerer de fleste av sine fordeler, men på samme tid, ikke sine svakheter. Denne unike metoden for tiden i verden har en så unik og, ifølge eksperter, er helt trygt og ekstremt effektiv.
 En klinisk studie av denne metoden fungerte hederlig plastisk og rekonstruktiv kirurg, MD, Mario Trelles. Studier utført i Spania, UAE og Paris, og bringer vært forberedt dokumentarfilm, som viser de faktiske resultatene av prosedyren.

 Hva er meningen og hvordan prosessen?


 De viktigste essensen nanoperforatsyy huden utsettes målrettet laserstråle. Bruke det på hudoverflaten skaper et rutenett av mikroskopiske kanaler, som hver er nummer to i størrelse og med humane celler, noe som resulterer i en spesiell prosedyre gir ingen negative effekter, slik tilfellet er med konvensjonelle laser shlyfovkah.
Nanoperforatsiya - laser ansikts

 Derfor, forresten, og navnet kommer prosedyrer "perforo" fra gresk oversatt som "punch" og "overbelaste" - "dverg". Virkningen av laser er så rask og grunne, at de dypere lag av epidermis har bare ikke tid til å varme opp og levere noen smerter eller ubehagelig følelse. Men, jeg ønsker overalt har sin egen "men", som vil bli diskutert senere.
 Som et resultat av behandling av huden blir rosa, men ikke fra smerte eller fra å motta microtraumas, slik som ofte er tilfelle med peeling og lett oppvarming og utvidelse av små blodkar.
 Denne aktive blodtilførsel til hver celle av huden er en meget nyttig fremgangsmåte som er gunstig for de metabolske prosesser.
 Svak rødhet i huden - dette er trolig den eneste alvorlige negative prosedyre, som fordamper raskt - i løpet av 2-3 dager etter utseendet på det behandlede området blir innfødte nyanser.
 Det finnes også tilfeller der prosedyren er utført på fredag ​​kveld og mandag morgen tidligere pasienter blir sendt til kontoret for å jobbe uten noen spesiell synlig rødhet.
 Det faktum at denne foryngende prosedyre krever ikke en person til å falle ut noen uker av livet, som vanligvis kreves for rehabilitering, inkluderer en stor fordel, nanoperforatsyy, faktisk, det kan gjøres hvor som helst, når som helst.
 Den maksimale som du ville forvente etter inngrepet - en lett peeling effekt, de gamle øvre lag av epidermis begynner å gå, og når de dukker revitalisert og forynget hud. I løpet av den første uken av rødhet forsvinner helt, vil du legge merke til en redusert eller forsvunnet rynker, blir hudoverflaten elastisk og tettere, og terrenget er helt i vater.

 Hva hjelper?


 Nesten alle tegn på aldring: rynker fra stor panne og nakke, etterbehandling med en spredning av små ansikts rynker i øyet eller munnen. Foruten lettelse og fornyet hud turgor, kan forbedre sin struktur og, for eksempel, å begrense den brede porene, fjerne spor av akne og eliminere alder flekker.
 Med nanoperforatsyy kan bli kvitt strekkmerker, eller hvis de er for dype, redusere deres allerede god. Prosedyren kan hjelpe bli kvitt grove arr og arr av mange år, og tilbringer ikke-kirurgisk løft og løfte nesten alle deler av kroppen, nakke, bryst området, underarmer, rumpe og ansikt hud.

 Kontraindikasjon


 Nanoperforatsiya nesten ingen kontraindikasjoner, men fortsatt på gjennomføringen skal være forlatt gravide og ammende kvinner, og i nærvær av herpes infeksjon.
 Store problemer til nå ikke avslørt, og konsekvensene av de ovennevnte prosedyrer (peeling og rødhet) fraskriver seg ethvert trussel mot menneskers helse.

 Hvor og hvor mye?


 Hvis du bestemmer deg for å en slik prosedyre, er det viktig å nøye forberede. Prosedyren kan bare gjøres av kvalifisert personell med spesialutstyr, sørg for å spørre om tilgjengeligheten av dokumenter som kunne bekrefte legen kvalifisering og pålitelighetskriterier var kvalitet og trygg resultat.
Nanoperforatsiya - laser ansikts

 Noen brosjyrer kan forsikre at nanoperforatsiya - helt smertefri prosedyre som ikke krever narkose og spesiell opplæring. Men hvis du nøye studere svarene av pasienter, kan vi se et annet bilde: en følelse av prosessen kan endres fra mild prikking til den uutholdelige varmen.
 Dette er lett å forklare - det kommer an på hver enkelt smerteterskel, noe som betyr at narkotika bør velges for hver enkelt, kanskje du trenger å bruke antiseptisk.
 Prisene for slike prosedyrer varierer, men som du vet, hvor de bare kan ikke være. Kostnaden for en prosedyre kan koste $ 600 -1000 $ avhengig av byen og av klinikken og legen trening.
 Antallet prosedyrer tildelt individuelt, avhengig av egenskapene og forsømmelse tilfelle, vanligvis ikke mer enn 2-3 ganger i måneden hver.
 Moderne kvinner tilgjengelig mange typer kosmetiske produkter og behandlinger som kan holde ungdom og naturlig skjønnhet. Hvert år er det flere og nye metoder for foryngelse. Et slikt nyskapende - det SoftRay-foryngelse. Og hva kjennetegner denne unike metoden?

 Hva er det?


 Hvorfor er 15-25 år, vår hud ser ung og frisk, men da begynner å forandre seg og mister sin tidligere elastisitet? Saken unik substans - hyaluronsyre. Det er inneholdt i det intercellulære plass av epidermis og er ansvarlig for viktige prosesser slik som metabolisme, regenerering, utvikling av elastin og kollagen, og så videre.
SoftRay-foryngelse: fordeler og ulemper

 Med andre ord gir den hyaluronsyre god farge, friskhet og elastisitet av huden. Dessverre, med alder, begynner mengden av syren å avta gradvis, og det er ikke noe man kan gjøre. Utviklet mange metoder for foryngelse, basert på etterfylling av stoffet i overhuden. Og en slik metode - er SoftRay-foryngelse.
 SoftRay-foryngelse - en bezыnъektsyonnыy inngang i lag av epidermis hyaluronsyre. Skriving i dette tilfelle, ved å bruke en helt ufarlig terapeutisk laser og en spesiell gel som består av små partikler av hyaluronsyre.

 Hvordan virker det?


 Så hvordan inntrengning av hyaluronsyre i huden din? Effekt av lav intensitet laserstråling åpner transportkanaler i flatlige og dype lag av huden. Og gjennom de samme kanaler og hyaluronsyre penetrerer.
 Forresten, er denne syren særlig fragmentert delt inn i små molekyler som lett kan overvinne epidermal barriere og på vei inn den ekstracellulære rom.
SoftRay-foryngelse: fordeler og ulemper

 Men etter penetrasjon av stoffet må ta affære, og for at det er behov for å polymer, som bare en polymeryzyrovannom syre kan aktiveres.
 Her igjen kommer til unnsetning lavintensiv laserstråling starter prosessen med polymeriseringen. Neste hyaluronsyre starter å operere, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, tiltrekke seg vannmolekyler og fukter huden, øker proteinsyntesen (de har enkelte byggeklosser for alle letok), forbedrer immun vev og plastiske egenskaper av epidermis, vesentlig forbedrer blodsirkulasjonen og celle restitusjon løper .
 Som et resultat, igjen blir huden en vakker, ung og strålende, smidig og frisk. Det er bemerkelsesverdig at fremgangsmåten ikke bare kan etterfylle hyaluronsyre og eliminere dens mangel, men også føre til legemet for å frembringe sin egen syre.

 Fordeler og ulemper ved fremgangsmåten


 SoftRay-foryngelse har sine fordeler og ulemper. La oss starte med fordelene av denne prosedyren - de er mye mer enn ulempene:
 •  Dette er en meget effektiv metode.

 •  Langvarig effekt. Følge prosedyren lansert av kroppens egne prosesser av produksjonen av hyaluronsyre.

 •  Det er trygt og ufarlig. Laserstråling er av lav intensitet, slik at det kan skade legemet som består av fragmenterte hyaluronsyre-gel.

 •  Det er smertefri. Under prosedyren, er det ikke noen ubehagelige eller smertefulle opplevelser.

 •  Rehabilitering er ikke nødvendig, siden epidermis ikke er skadet, og dens integritet ikke er brutt. Ingen rødhet, hevelse eller sel etter inngrepet skjer ikke, slik at du umiddelbart kan starte virksomhet, og planla å gå til viktige hendelser.

 •  Effekten er merkbar nesten umiddelbart, det vil si i de første dager etter eksponering.

 •  Virkningen vises både på overflaten og de dype lag av huden, slik at endringene er betydelige og merkbare.

 •  Det kreves ingen spesiell opplæring.

 •  Det er ingen abstinenssymptomer særegne for de fleste andre eksisterende metoder for foryngelse. Dette betyr at etter at emnet nummer hyaluronsyre vil ikke reduseres. I stedet begynner prosessen med å utvikle sin egen syre.

 •  SoftRay-foryngelse kan kombineres med andre prosedyrer som for eksempel kontur, ulike skreller, mesotherapy og så videre.

 •  Kontra nesten fraværende.

 •  Nå liste cons:
 •  Men i noen tilfeller er fremgangsmåten kontra, dette er beskrevet nedenfor.

 •  Den relativt høye kostnaden av prosedyren.

 •  Bevis


   List opp indikasjoner for denne prosedyren:
 •  de første tegn på aldring;

 •  små rynker;

 •  forstørrede porer;

 •  svært tørr hud;

 •  strekkmerker arr på huden (for eksempel etter akne);

 •  ujevn eller sykelig hudfarge;

 •  døsighet, redusert hud turgor.

 •  Det bør bemerkes at aldersgrensen er lite, men ekspertene anbefaler å starte prosedyrer for å gjennomføre jenter i alderen 25-30 år med tanke på forebygging. Og ofte gjennom kosmetologer behandlet kvinner i alderen 40-45 år.

   I noen tilfeller er fremgangsmåten kontra?


   Kontra noen. Ikke utfør prosedyren i hudlesjoner, samt visse hudsykdommer. Du trenger ikke å risikere og tilstedeværelsen av akutte infeksjoner. Og resten av den eksisterende kontraindikasjon best å spørre legen.
  SoftRay-foryngelse: fordeler og ulemper

   Hvordan er prosedyren?


   Prosedyren kan utføres bare i skjønnhetsklinikk og spesialist. Her er fremgangsmåten:
 •  Første skjønnhets renser huden fra ansiktet av kosmetikk og skitt.

 •  Da huden din vil føre til en spesiell gel med hyaluronsyre.

 •  Deretter inkluderer spesialist laser enheten og starte prosedyren.

 •  Deretter fjerne restene kosmetolog gel.

 •  En økt varer 10-15 minutter. Ingen ubehag under prosedyren ikke oppstår. Rødhet og hevelse er også tilgjengelig.
   Selvfølgelig foryngelse omfatter 10-15 prosedyrer, det er så mye behov for påfyll av hyaluronsyre og begynne å lage sin egen syre.

   Pris


   Prisen på kurset SoftRay-foryngelse er ca 5-10 tusen.

   Tanker


   Her er noen vurderinger av metoden SoftRay-foryngelse:
 •  "Legg merke til resultatet etter den første økten. Huden var ung og frisk. "

 •  "Etter kurset av foryngelse SoftRay-jeg sluttet å bruke anti-aldring kremer, som begynte å se mye yngre og mer attraktiv! »

 •  Hvis du merker de første tegn på aldring av huden eller ønsker å hindre deres utseende, så ta hensyn til SoftRay-foryngelse.
  Яндекс.Метрика