Dersom våre bestemødre i ungdommen sa at de viktigste hjelpere i hover skjønnhet vil være elektroniske enheter og lasere, og hvelvingen av makeup nå et slikt topp at det kan svømme, ville de ha vurdert det en fiksjon eller dumhet.
 Faktisk, på kommoden sovjetiske kvinner kunne møte et så stort antall krukker, tuber, flasker og tuber som er stolte av å speile moderne jenter og kvinner.
Nanoteknologi og neyrokosmetyka: hva du kan forvente i fremtiden?

 Men tiden går fremover, hver vakker person lurer på hva som venter oss i nær fremtid, forskerne vil nyte kosmetologer og skjønnhet omfang for noen 20-30 år?
 Sannsynligvis ikke nødvendig å forklare hvor viktig hudpleie, og det bør starte med de unge, uten å vente på den første visningen av rynker. Ved fødselen, er hver person får en viss mengde ressurser som er gradvis forbrukes av kroppen i løpet av livet ved å støtte vår opptreden i den unge og blomstrende tilstand.
 Men som ikke vil, det kommer en tid når ressurser slutten eller nesten slutt, funksjoner som er ansvarlig for de unge i huden vår, slutte å fungere.
 Selvfølgelig, er alderdommen uunngåelig, men vi må være i stand til å eldes vakkert, med verdighet og nåde!

 Kosmetikk fremtid som allerede er delvis flyter i et sett av moderne hudpleie, kan ikke bare hyggelig å bli gammel, men langt opphold i 1020 og er 30 år yngre enn henne virkelige alder!
 Forskere fra hele verden har utviklet over lang tid og finne denne makeup som er i stand til effektivt å forynge og sparsom menneskelig hud. Og denne hendelsen fant sted, var et gjennombrudd kosmetisk foryngelse som kan påvirke ikke bare på det øverste laget av huden, midlertidig maskering tegn på aldring, aldri nådde hovedproblemet.
 Slike kosmetikk fungerer på cellestrukturen i huden, påvirker dens underliggende prosesser og funksjoner. De såkalte fremtidige kosmetikk, spesiell interesse nylig hatt to retninger - neyrokosmetyka og skjønnhetsprodukter basert på nanoteknologi.

 Som kosmetikk kan være forbundet med nano?


 Nylig, nanoteknologi fast og trygt brøt seg inn i det moderne liv, bokstavelig talt snu alt på sin vei, radikalt endre utsiktene for mannen i det hele tatt. Så mye vitenskap kan ikke røre kosmetikk, fordi, som det viser seg, kan enhver substans være helt nye og uvanlige egenskaper, hvis vi tenker bare liten del av en egen sak.
Nanoteknologi og neyrokosmetyka: hva du kan forvente i fremtiden?

 Disse mikroskopiske partikler som kalles nanopartikler, som hver kan variere en unik funksjon som kan brukes for spesielle formål.
 Kosmetikk som inneholder nanopartikler kalles nanokosmetykoy, det er fundamentalt forskjellig fra alle konvensjonelle og tradisjonelle metoder for hudpleie.

 Hva er det så unikt? Det faktum at muligheten nanokosmetyky kan spores tilbake til et dypt nivå, samlet nanopartikler trenge de dypeste lagene av epidermis, de leverer alle de verdifulle stoffer, sporstoffer, vitaminer, kollagen, hyalouranovuyu syre direkte i mål uten mye tap og "stopp" på de øvre nivåene epidermis.
 Dermed blir huden næring inni henne alle nødvendige stoffer aktiverer de interne prosessene i foryngelse, som manglet visse katalysatorer. Allerede på salg kan bli funnet nanokmpleksы bestående av nanokremov og ulike serumer, selvfølgelig, prisen på et slikt mirakel sminke mens uoverkommelige, men effekten, ifølge eksperter, er rett og slett fantastisk.
 Mimic rynker blir glattet, fade poser under øynene, blir nasolabiale redusert depresjon og hudfarge frisk og sunn, og alt det der - bare en 1-2 søknad!

 Neyrokosmetyka - "smarte" kosmetikk


 En annen type kosmetikk fremtid som er helt på cellenivå, trenger inn i dypet av epidermis og påvirker nervesystemet. Leger og spesialister i sfæren av skjønnhet lang konkludert med at stress og nervøs spenning negativt påvirke ungdom og skjønnhet av vår hud, tap av elastisitet og lysstyrke, rynker og folder.
Nanoteknologi og neyrokosmetyka: hva du kan forvente i fremtiden?

 Vårt største organ, huden, helt fjetret nerver og nervefibre, som det viste seg, kan deres status og "ungdom" svært tydelig reflektert delstaten epidermis.
 Spesielt for denne forskere og spesialister ble lansert spesielle kosmetikk, som er i stand til å forsinke aldrings nervesystemet, og samtidig betydelig forlenge ungdom og skjønnhet av huden vår. Utvikling neyrokosmetyky gang skjer i Japan, som regnes av lovgiver og besteforeldre av denne metoden for foryngelse, men det er allerede begynt å bli brukt i USA og enkelte europeiske land.
 Mellom en japansk kosmetikk kaller dette "svært intelligent" fordi det er i stand til å forbedre utveksling av informasjon mellom celler og gi gave til hver av dem personlig programutvikling og drift, som i betydelig grad kan øke nivået av livet til hver.
 Som et resultat, fint utseende, kan 50-årige kvinner ser ut som en 25-år gammel jente, uten noen vanedannende og kirurgi.

 Men hva stikk "skjønnhet"?


 Vanskelig å tro at aldri så vanlig og populær blant de kvinnelige befolkningen botulinumtoksin injeksjoner vil være helt ubrukt. Allerede mange kvinner begynner å forlate slike metoder for foryngelse, fordi, uansett, for stor bunt av bivirkninger og mulige reaksjoner på injeksjons.
Nanoteknologi og neyrokosmetyka: hva du kan forvente i fremtiden?

 Allerede forskere foreslår bruk av kremer områder "med effekten av Botox" som effektivt forynge huden returnerer den elastisitet og friskhet. Faktisk har de ikke har noen form for botulinumtoksin som molekylene er for store til å passere gjennom overflaten av epidermis. En imponerende effekt brakt spesialdesignede stoffer, de fleste peptider aminosyrer og gi utjevning effekt.

 Hva annet?


 Nylig, mer og mer kan du finne uttalelser om mirakel helhetlig kosmetisk handling som gir en omfattende innvirkning på hele kroppen i stedet for å fokusere på konkrete spørsmål som rynker i pannen eller dim farge person.
 Kosmetologi vanlig i Østen, hvor tror det spiller ingen rolle hvor sykdommen har manifestert seg, fremfor alt, er dens tilgjengelighet og behovet for sin behandling. Eneste komplette healing og foryngelse av kroppen kan gi effektive og varige resultater.  
 For ikke lenge siden ble fasjonable ryggsekker og mye lykke i moderne tid valget er enorme. I begynnelsen var de ment for ulike kampanjer og ekspedisjoner, den beige brukes som en praktisk og praktisk ting. Ved første øyekast tenker om dette tilbehøret før øynene ser sporty image, men du er ikke klar over at en rekke materialer, farge, design kan forvandle en sports ting i en stilig og klassisk.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 For å forstå at grunnen til at du slitasje og hvordan det kan se annerledes "enger" kontakt via Internett. Der vil du lett finne et stort antall steder hvor bildene er bilder av ham. La oss snakke om hvordan å velge riktig ryggsekk.
 Selvfølgelig, du skjønner at dette tilbehøret er både kvinnelige og mannlige. Tidligere kunne vi si at damene velge riktig ryggsekk er mye lettere enn menn, siden valget var stor, selv for de sterkere sex nå hele expanse av tilbehøret av valget. Vi var virkelig heldig at mote har blitt allment utviklet ikke bare for kvinner, men også for menn. Derfor trenger kjære eiere av sterkere sex ikke bekymre deg for at du ikke kan finne en ønsket ting.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 Å begynne å bestemme rekkefølgen av hva som er gjort ryggsekken. Stort utvalg av materialet. Dette kan være både hud og jeans som stoff og semsket skinn. For hver av dere der og tekstur som passer dine behov. Hvis vi snakker om hvilket materiale den vil se mer praktisk, er det klart hud.
 For tiden på moten er alle raskere ryggsekker laget av tøy som designer eller mønstre. Og, selvfølgelig, med alle typer skinn studs og toppene, men de har stor popularitet ikke rart tilbehøret, som i teorien skal imponere andre.
 Det vil se ut som den opprinnelige stoffet ryggsekk trimmet med perler. Skjemaet kan være ganske annerledes. Danner en sirkel, pære, firkantet. Men absolutt velge en klassiker som sikkert vil være gunstig å se på noen av bildene. Velge den måten, inkludert en ryggsekk, husk at alle deler av bildet bør være gjennomtenkt og ikke kjøpt hvertfall.
 Snakker av sport ryggsekk, da, først av alt det bør være solid, komfortabelt alternativ.
 Ta hensyn til hvor mye vekt han fastholder at lomme på innsiden.

 Sørg for å prøve på ham fordi du med ham på gata til å gå. Han har vel og sitte komfortabelt på skuldrene og ikke være bredere enn deg. Sin kapasitet bør være slik at du bare passe, uansett hva han var tom, som du ser, ubehagelig tur med en stor ryggsekk som selv halvparten er fylt.
 Menn er bedre å kjøpe mer allsidig ryggsekk, en som passer nesten alt. Snakker i generelle termer, må det være, for eksempel, brun eller svart, laget av lær eller semsket skinn.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 Hvis du velger en ryggsekk for hverdagen, er det planer om å gå med det hver dag, tror jeg ikke råde deg til å kjøpe stort. Kjøp en medium størrelse som passet der alt du trenger hvis du liker å bære en masse forskjellige ting, og deretter kjøpe en ryggsekk med masse lommer. Bare se på hans webbing, velge, ikke kjøpe en tynn, ellers ville du ikke være behagelig å bære.
 Når du kjøper et bestemt produkt, selvfølgelig, betaler du oppmerksomheten mot kvalitet. Pass på å se her. Vurdere nøye som ryggsekk laget, vel han sydd, noe ekteskap, eller en hel fôr inni.
 Også verdt en nærmere titt på slott: rektor og låser på innerlommer. Det er på grunn av låser holdt første feilryggsekker. Velvalgt ting vil vare i mange år, så ta deg god tid når du velger.
 Bare ta hensyn til vaskeanvisningen, hvis dette ikke er, så finner du ut hvilken modus du har kjøpt vask ting.

 Foreløpig høyt utviklet system for bestilling av forskjellige ting over internett, så hvis byen ikke har ryggsekken som vil passe deg godt, kan du bruke internett butikker. De er både russiske og andre land.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 Et tilstrekkelig antall fashionistas kjøpt ting fra amerikanske nettsteder. Amerika, selvfølgelig, er berømt for sitt store utvalg av mote så si «swag» klær. Og bare det et stort utvalg av ryggsekker. Du vil finne et mål, en som virkelig liker, laget av riktig materiale og farge.
 Også oppmerksom på at rekkefølgen er ikke nødvendigvis på stedet der betalingen vil bli gjort umiddelbart. Du kan finne et nettsted der du betaler når du mottar ting, og hvis du ikke liker det, kan du returnere den.
 Så hva gjør man bære en ryggsekk? Faktisk bare et stort utvalg. Det kan være så jeans, shorts, tank topper, gensere og kjoler, skjørt, bluser. Sko trenger ikke å være en sport, du kan kle og sko, sandaler og joggesko eller sko vice versa. Det viktigste å velge riktig plukket ryggsekk. Han bør passe på bildet.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 Det er de som er egnet til den feminine bildet, og sport. De er vanligvis laget av stoff eller skinn og farge dem fast. Stylister anbefaler: svart, beige, mint, brun. Kjøpe, prøve på det og se om det passer din størrelse, henge den på skulderen behagelig og bare etter at du har nettopp besluttet å kjøpe!
 Generelt, hvis du tenker på, er sekken veldig universelt tema, som raskt ble moderne og kommer ikke til å forlate den.
 Selskapet «Nike» produserer svært høy kvalitet ryggsekker og hun gjør det i flere tiår, så shopping kan gå dit. Alle produktene er laget med høy kvalitet, stilig utseende, og, selvfølgelig, er utrolig stort valg av fargemodellen. I dette selskapet er det også nettbutikker hvor du kan bestille den ønskede ting.
 Også brakt til deg av selskapet, selvfølgelig, det er et stort antall andre populære produsenter ingen anelse. Ved dette punkt, som man sier smak og farge! Som for prisen, det vil også være representert utvalg fra middels til høye priser. Veldig billig kvalitet ryggsekker ikke skje. Tilsvarende priser i de fleste tilfeller avhenger av selskapet, som du kjøpe dette tilbehøret.
Hvordan velge riktig og fasjonable ryggsekk?

 Sekken er svært universell ting som var et stort antall tiår siden, og er nå en del av vår mote alt raskere og raskere. Vi var heldige at vi lever i en tid da vi kjøpe egnede produkter er lett. Hvis du tenker å kjøpe en ryggsekk, så ikke forsinke gå og kjøpe det, sørg for å bruke tipsene allerede kjent, så vil det vare deg i år!
 For å oppsummere, bør det bemerkes at riktig valgt bilde og klær kjøpt med smak, vil du avtale med en stilfull, selvsikker mann!  
Яндекс.Метрика