NarkolepsiNarkolepsi - Er ikke fullt ut forstått sykdom, på grunn av det faktum at en person opplever alvorlige anfall av søvnighet på dagtid og kan selv sovner plutselig på grunn av sterk emosjonell omveltning.
De viktigste symptomene på narkolepsi er, selvfølgelig, angrep av tretthet. De oppstår dusinvis av ganger om dagen, som varer lenger enn 5-10 minutter, og dermed er de veldig vanskelig å overvinne. Før angrepet narkoleptik føles svakhet i hele kroppen og tyngde i hodet. De fleste angrepene av søvnighet oppstår i et behagelig sovemiljø, selv om noen av dem forekommer i de mest upassende øyeblikk, mens de spiser, jobber, turgåing og så videre. Hvis pasienten takle denne situasjonen, det føles enda større svakhet og, mest sannsynlig, vil den returnere, men vil være mye sterkere.
Under angrepet, kan pasienten selv se drømmer. Det er lett å våkne opp og føle etter så kort hvile han vil være mye bedre. Kropps narcoleptics under et angrep omtrent beholder sin tidligere stilling, selvfølgelig, hvis det ikke var tidligere i bevegelse.
Årsakene til sykdommen narkolepsi kan tjene, først, arvelighet. Dernest sykdommen fører ofte til skader på skallen. For det tredje kan denne tilstanden utvikle seg når veldig sliten eller svært vanskelig tolerert infeksjon og i strid med hypofysen. Dessuten ofte et slikt brudd oppstår midlertidig hos gravide kvinner.
Fullt kurere narkolepsi, dessverre ikke. Men du kan redusere intensiteten av manifestasjon av symptomer med spesielle medisiner. Ofte er de varianter av sentralstimulerende midler og antidepressiva. I tillegg bør pasientene strengt holder seg til den dagen og sove om natten, sover ikke lenger enn 15 minutter, og spise regelmessig utføre spesifikk trening.  
Hva gurgle barn
 Noen foreldre ønsker å hjelpe barnet ditt hvis han zabolilo hals, stemmen ura. Men du trenger å vite årsaken hvis en sår hals fra krem ​​eller hypotermi, er det mulig å utføre flere prosedyrer hjemme og slutte hals verke.

 Hvordan og hva barnet ditt gurgle beste


 Den beste måten å skylle - en Furacilinum og brus concoctions av urter. Når barnets alder for året, til den beste behandlingsstart avkok av kamille. Clinical Pharmacy kamille urt har anti-inflammatorisk effekt, lindrer sår hals og gir generell styrker kroppen på babyen. Suppen bør gis til å drikke kamille bare i form av varme tre ganger om dagen i en teskje.
 Når det gjelder spørsmålet, hva gurgle ungdom, så kan du bruke andre verktøy. En løsning av natron lindrer symptomene på forkjølelse og reduserer skrapete og sår hals. En teskje produktet skal oppløses i et glass varmt vann og gi barnet ditt skylling. Soda kan erstatte et avkok av calendula, salvie, kamille, eukalyptus. Buljong bør lage mat hver dag, sørg for å varme opp før bruk.
 Godt å vite ikke bare hva barnet gurgle, men som gir ham drikke. Forkjølelse bør ta for å gi kjøttkraft hofter, tyttebær og tyttebær. Noen sykdom i strupehodet bør drikke rikelig med væske, men bare i form av varme. Væsken er viktig for å unngå dehydrering inntraff. Perfekt varm melk, te, fruktdrikker og fruktdrikker.

 Som barn skylling hals


 Hva gurgle barn og hvordan du gjør det, hvis barnet ikke er i stand til å holde flasken? Men denne prosedyren er ikke vanskelig å gjøre. Vi trenger å plukke opp et barn over vasken og tilt via sprøyte vporskuvaty løsning i munnen, er det viktig å ikke falle inn i språket, og mandlene.
 Hvis barnet er eldre, er det nødvendig å trene deg opp til å gjøre inngrepet gargling. For det første, kan du spille spillet, som holder mer enn vodichku hals eller som høyere og morsommere pobulkaet. Babyen viktig interesse og deretter noen medisinsk prosedyre ikke vil bli negativt oppfattet.
 Først, kan det gjøres med rent vann, for ikke å fornærme, deretter erstatte vannet avkok av urter og infusjoner, brus eller salt. Gargling svært viktig i sin behandling som et middel vasker med slimhinne bakterier og smitte.  
Innånding med en kald hos barn
 Forkjølelse - en av de vanligste sykdommene hos barn og voksne. Men barnet er mye mer vanskelig å overføre sykdommen og komplikasjonene kan skje raskt hvis tiden ikke begynne behandlingen.
 Den første grunnen er kaldt rennende nese og feber. Barnet er slem, dårlig spising og ofte våkner opp om natten.
 Ved første tegn på en kald, ta kontakt med barnelege.

 Hvordan du raskt kurere en rennende nese hos barn


 For det første vil behandlingen være avhengig av barnets alder. Babyen kan ikke dryppe noen dråpe! Du vaske salt vann tut, Kalanchoe juice eller morsmelk.
 Barn til å behandle forkjølelse mye enklere. En utmerket assistent med en kald hos barn vil inhalator! Det er mye mer effektiv enn dråper og nyttig. Med den nyeste teknologien, har inhalatorer utvidet sine evner. Så i dag - et obligatorisk fag i medisinskapet!

 Innånding med en kald hos barn. Løsninger for innånding


 Påfør med en kald inhalasjon hos barn er mye mer effektiv enn noen dråper eller tabletter. Medisinske stoffer som kommer inn i kroppen gjennom innånding, nå de mest avsidesliggende delene av nese og munn. Sparende effekten av narkotika, inhalert dampen er mye tryggere for barnet enn mottaks dråper.
 Innånding ingen bivirkninger, slik at de passer til hvert barn.
 Conduct inhalasjon med en kald hos barn bør være under tilsyn av voksne! Ikke la barnet ditt alene under denne prosedyren.
 Enkle løsninger for innånding, potet buljong, sjøvann, en løsning med timian eller naturlige essensielle oljer av eucalyptus eller furu.
 Tid inhalasjon med en kald hos barn tar ca 10-15 minutter. Barnet må inhalere dampen fordeles ved hjelp av inhalatoren, og gjøre det så ofte som mulig. Hvis du bruker en forstøveren, er det mye enklere å bruke, fordi under innånding hos barn med en kald, identifiserer han parene over tid.
 Hvis bronkitt er svært nyttig å gjøre inhalasjon med mineralvann. Takket være nyttige stoffer, trenger det bronkiene, lunger og renser dem nøye. Husk at i løpet av prosedyren barnet ikke bør være høy temperatur!
 Regelmessig bruk av inhalert raskt bidra til å avlaste barnet mot forkjølelse og styrke immunforsvaret!  
Hvordan å behandle trost i kvinner hjemme

Blant listen over kvinnelige sykdommer, trolig bare har funksjoner trost ubehagelige symptomer, langvarig prosess, og ikke bare intern ubehag og fysiske funksjoner, men også psykiske lidelser.
 En kvinne som møtte med utseendet på candidainfeksjon bør definitivt endre ditt personlige liv, er ofte begrenset av nære relasjoner på grunn av de negative følelser og følelse av urenslighet.
 Grunnene som manifestert sykdommen - bruk av narkotika. Dette er den mest vanlige årsaken. Disse stoffene hemmer naturlig mikroflora nyttige hunner. Noen ganger gjær infeksjon kan være forårsaket av graviditet eller som et kosttilskudd ubalanse mot karbohydrater.
 Takle sykdommen i øyeblikket av tid, kanskje i en ganske rask modus, medisinsk teknologi gir nye måter å løse dette problemet - de fleste effektiv metoder.
 Imidlertid har disse midlene blitt trukket farmasøyter - for å forbedre behandlingen av ubehagelige symptomer trost og effektivitet av medisiner kan hjelpe folks metoder for å kontrollere sykdommen.
Hvordan å behandle trost i kvinner hjemme

 Behandling av trost hjem
 Å behandle trost på hjem metoder mulig og driver effektivt. En av de påviste måter å forebygge slike ubehagelige funksjoner er de ulike kombinasjonene som er basert på urter og infusjoner.
 Veldig effektiv vanning er vanlig mat brus. For å gjøre dette, ta en dessert skje av natron i forholdet én liter varmt vann, er en aktiv oppløsning og bruk for vanning.
 Soda har evnen til å nøytralisere sur reaksjon og bekjempelse av sår. Denne oppskriften er stor avlaste svie og kløe, som anbefalt for denne behandlingen om natten.
Hvordan å behandle trost i kvinner hjemme

 Alternative metoder
 Hvert apotek kan bli funnet gynekologiske avgifter fjerne betennelse og produsere brygging metode og bruke inne.
 Når gjær er identisk til å samle vurdere å legge en funksjon vanning. Du trenger en liter vann og 3-4 spiseskjeer med urtete.
 Hvis det er en sterk følelse ubehagelig, anbefales det å gå til legen og be ham faglige anbefalinger som vil skrive deg antihistamin som lindrer kløe og andre trekk ved sykdommen.Er det mulig å kurere trost
 Trost eller vaginal candidiasis er en sykdom som forårsaker sopp Candida. Disse soppene er fastboende i hud og slimhinner. Men under påvirkning av visse faktorer, deres vekst renteøkninger til tider og utviklet trost. Faktorer som bidrar til vekst av sopp er:

 Langvarig bruk av antibiotika.

 Diabetes.

 Immunsvikt.

 Graviditet.

 HIV-infeksjon.

 Manifestasjoner trost


 Som et resultat av soppvekst vil være tegn på trost. Først av alt, det er rikelig hvit utflod, ofte med flak. Deretter blir med kløe, vises mikroflora ubalanse slimhinnen smertefull følelse under samleie og urinering.

 Er det mulig å kurere trost?


 Thrush er ikke noe som kan, og sørg for å behandle. Behandlingen bør bestå som en kvinne og hennes seksuell partner. For dette formål oppsøke gynekolog, og han vil ordningen, hvoretter, du glemmer om spørsmålet, er det mulig å kurere trost.
 Behandling av trost umulig uten slanking. Først må gi opp alkohol, dette er på grunn av deres evne til å redusere konsentrasjonen av legemidler.
 Er det mulig å kurere trost, observere diett? Du kan hindre ytterligere formering av sopp. For å gjøre dette, slå av gjærprodukter, oster, fersk kål og søt. Bør inkluderes i kostholdet meieriprodukter som yoghurt og kefir, som bidrar til eliminering av dysbiosis. Prøv å spise mer frukt, bortsett fra druer. Tren deg til å drikke mer vann til to liter. Ikke interferere med mottak av vitamin og mineral komplekser.
 Treat trost kan bruke narkotika for aktuell og intern bruk.

 Forberedelser til lokal behandling omfatter soppdrepende midler, den største aktive stoffet som er klotrimazol. Disse inkluderer Kanesten og Antifunhol. Narkotika, som inkluderer mikonazol. Disse stoffene inkluderer Gino-travogen, mikonazol.

 Ved hjelp av lokal terapi inkluderer antibiotika virkestoff natamytsynom og nystatin. Eller bruk en kombinasjon av legemidler med soppdrepende og antibakteriell virkning. Disse produktene kommer i form av salver, kremer, vaginal tabletter, stikkpiller.

 Systemiske medisiner er også delt inn i to grupper: soppdrepende og antibakterielle av soppdrepende handling. Brukes inne en pille eller injeksjon.

 Svar på spørsmålet, er det mulig å kurere trost, kan bare kompetent gynekolog. Siden valget av narkotika, doser og administrasjonsveier utføres strengt individuelt.  
Яндекс.Метрика