Natriumtiosulfat i gynekologi
 For behandling av gynekologiske sykdommer hos kvinner brukt en lang rekke medikamenter og tradisjonelle medisiner. En av de mest effektive midler med et bredt spekter av handlinger er natriumtiosulfat.
 Hva er natriumtiosulfat?
 Stoffet er tilgjengelig i form av krystallklar farge, har ingen lukt. Disse krystaller har en salt-bitter smak. Den har god evne til å oppløse i vann. Den resulterende oppløsningen blir tatt oralt eller topisk, og administrert intravenøst. Tiosulfat anvendes som protyvoparazytarnoho, anti-inflammatorisk og avgiftning produkt.
 Siden utvalget av handling av stoffet er ganske bred, så det kan effektivt behandle sykdommer som tuberkulose, skabb, heavy metal forgiftning, allergier, nervesmerter, leddgikt, eksem, dermatitt og mange andre. Det er mye brukt i gynekologi.
 Som natriumtiosulfat brukt i gynekologi?
 De vanligste sykdommer i kvinner er infertilitet, cyster på eggstokkene, endometriose. Eventuelle en lege kan foreskrive behandling med natriumtiosulfat.
 1. Infertilitet. Diagnostisert ufruktbarhet på kvinner når hun er fraværende eggløsning. Natriumtiosulfat bidrar til å takle dette problemet. Denne natriumtiosulfat utfylle holde plasmaferese elektroforese og nikotinsyre. For å påskynde behandlingsresultat er tildelt et stoff Actovegin, kan forårsake alvorlige allergier. I dette tilfelle tiosulfat tjener som et middel for å redusere risikoen for allergi i løpet av behandlingen.
 2. cyster på eggstokkene. Anti-inflammatorisk effekt av tiosulfat gjør sin bruk i resorpsjon cyster på eggstokkene. Hver cyste er et hulrom fylt med serøs væske. Forskere er fortsatt studerer årsakene som forårsaker utseendet på cyster, men ved slutten av dette problemet er ikke undersøkt. De fleste cyster vises på grunn av det faktum at kvinner ikke har eggløsning. Etter omstendighetene gynekolog oppnevner natriumtiosulfat supplere det diklofenak og demeksydom. Som en adjuvant foreskrevet salve Vishnevsky.
 3. Tuberkulose kjønnsorganene. Det er kvinner og dette problemet som genital tuberkulose. Og i dette tilfellet hjelper thiosulfate. Det fungerer som et middel til en kompleks legemidler som brukes til behandling av tuberkulose. Leger foreskrive anti-tuberkulosemedisiner direkte, enzymer og vitaminer. Thiosulfate i disse forholdene gjaldt intravenøst.
 4. Endometriose. Det er vanskeligere å kurere andre kvinnelige endometriose, som oppstår av ukjente grunner, meget dårlig til terapi. Sykdommen er farlig fordi hvert øyeblikk kan den starte en brann regenerering i kreft. I endometriose er som følger. Endometriet, dvs. vev som linjer den indre overflate av livmoren begynner å spre seg til nærliggende organer, slik som det kan slå seg ned i magen og begynner å vokse i den. De fleste av legemidler for behandling av endometriose - er hormonell. Et sjeldent unntak i denne henseende er natriumtiosulfat. Det bidrar til å eliminere kilden til betennelse. Det er velkjent løse sin virkning på proteinet av bindevev. Som er, kan det også være oppløse arrvev og sammenvoksninger.
 Kontraindikasjoner mot bruk av narkotika
 Natriumtiosulfat, til tross for sin utmerkede kvalitet, har en rekke kontraindikasjoner. Dermed kan den ikke brukes under graviditet eller mens du ammer. I noen tilfeller er det allergisk mot tiosulfat. I dette tilfellet må også forlate den i favør av andre rusmidler.
 Generelt har natriumtiosulfat den minste liste over bivirkninger av legemidler som benyttes for behandling av gynekologiske sykdommer. Derfor er det ofte foreskrevet. Med det er behandling av selv de mest alvorlige sykdommer i kvinner.  
Rød pensel, og kontraindikasjoner
 I folkemedisinen, en av de mest effektive urter som sliter med å spise kvinnelig og mannlig impotens, hjelp med uhelbredelige sykdommer, er Altai Rhodiola kald fire-leddet, eller på annen måte, gresset rød pensel.
 I dette anlegget inneholder alle de essensielle sporelementer, kan forbedre tilstanden av humant blod for å øke immunitet for å hjelpe i behandlingen av infertilitet og amenoré kvinner.
 Den mest nyttige i anlegget rot er vurdert, da den inneholder nyttig glykosidet "salidrozid" slåss med svulster, betennelser og betennelsesdempende egenskaper. Et bredt spekter av sykdommer som kan bli behandlet med en frisk plante som gjør det røde børsten er helt unik.

 Bruk av rødt børste
 Denne medisinsk urt vokser på fjellsidene i Altai, nytten av røde børster viste eksperimentelt. I medisin bruk og blader, og røtter. Den brukes som samtidig behandling av livmorsykdommer, endometriose, infertilitet, så vel som den primære behandling ved forhøyet nervøsitet, søvnløshet, stress, lav immunitet og kronisk tretthet.
 Infusjon av rød pensel bidrar til å gjenopprette månesyklusen, redusere smerteterskel under menstruasjonen, justere normal funksjon av det endokrine systemet.
 Som en omfattende behandling kan du foreskrive urtete med flere urter som rhodiola samling, salvie og høyereliggende livmor for å oppnå maksimal effekt i behandlingen.
 Red børste - en unik plante som påvirker menneskekroppen på cellenivå, den har en foryngende effekt, gjenopprette arbeidskjønnsorganer, selv i tilfeller av kroniske sykdommer. Medisiner ofte ikke fjerner årsaken, og Rhodiola, også kjent som naturlig fytohormonom, i stand til å bli kvitt sykdommen på egen hånd, uten bruk av kjemiske stoffer.
 Gress rød pensel brygget i kokende vann og infunderes i en time i en termos. Per liter vann til 2-3 spiseskjeer av medisinplanter. Den brukes til å trekke ut en halv kopp med mat hvert måltid ca.
 Apoteket kan du kjøpe alkohol i skjær av rødt børste du drikker en teskje før måltider tre ganger om dagen i en måned. Det er bevist at rød pensel kan behandle ikke bare kvinner, hjelper det å takle seksuell impotens hos menn, er indisert for lange og alvorlige sykdommer, som onkologi og kroniske infeksjoner, perfekt renser det kroppen etter langvarig bruk av antibiotika, kjemper med sesongmessige depresjon og beriberi . Den viktigste funksjonen til rød pensel - forsiktig gjenopprette blodtilførselen til kjønnsorganene, så noen overdose av folk rettsmidler kan skade kroppen.
 Kontra rød pensel
 Hvert legemiddel, gjelder dette også for anlegg i folkemedisinen har sine kontraindikasjoner og anbefalinger for bruk. Blant de positive effekter som gir rødt pensel på kroppen, omfatter: økt mental og fysisk aktivitet, redusere angst, økning i antall røde blodlegemer, totalt blod rensing og gjenvinning av formelen, øket motstand mot forskjellige infeksjoner utenfor, forbedrer blodtilførsel til hjernen , normalisere hormonelle nivåer og stabilisere trykket.
 Stoffet er merkelig at han har nesten ingen bivirkninger, ikke-vanedannende, hvis tatt i rød pensel designet doser. I noen tilfeller kan det være døsighet og idiosynkrasier som hudutslett (allergisk reaksjon).
 Rhodiola er i seg selv en fantastisk middel, men i kombinasjon med salvie og høyereliggende livmor det gir enorm helbredende effekt. Med andre planter rød pensel dårlig kompatible. For eksempel kan du ikke brygge av urter som humle, søte og Netreba, som de er stabilisatorer blodtrykk (vanligvis bidrar til dens økning). Dette gjelder kjemiske stoffer som øker blodtrykket.
 Den eneste kontraindikasjon mot bruk av rød pensel kan være gravid, som infusjon av urter kan føre til spontan abort.  
Skylling med gjær natron, kamille
 Utseendet til trost kvinne bringer en masse problemer, og selv om infeksjonen er ikke en kjønnssykdom, men det bør tas med alt ansvar aksje.
 Den forårsakende soppen Candida gjær er "som raskt kan formere seg i det sure miljøet i skjeden. Infeksjon kan oppstå hvis en kvinne ikke er nok å se på deres hygiene, etter et kurs av antibiotika når det er overvekst av skjeden etter ubeskyttet samleie eller mot senket immunitet etter en infeksjon.
 Candidiasis kalles reproduksjon sopp i det sure miljøet i skjeden. Å redusere smittespredningen i de kvinnelige kjønnsorganer, gjør alkalisk miljø. Fra skolen kjemi Selvfølgelig vet vi at mat er alkalisk soda, som brukes i hele vertinne i matlaging.
 Skylling med gjær soda
 For å forstå årsakene til ubehag og utslipp med lukt bør gå oppsøke gynekolog. Bare en lege etablerer nøyaktig har du en gjær infeksjon eller ikke. Du må passere en vattpinne fra skjeden som forteller om tilstedeværelse av candida inne. Men muntlige antiseptiske du propishut skylling ulike desinfeksjons løsninger, for eksempel bakepulver eller kamille.
 Legene sier at prosedyren fungerer best med brus i gjær, som det positivt påvirker den generelle tilstanden av vagina berørte candidainfeksjon. Løsningen av natron reduserer antall bakterier, reduserer ubehag av kløe og svie, og bringer onsdag til det normale. Men noen eksperter mener at skylling brus bringer skade, som med patogene vaginal vasket med alle andre, gunstige bakterier, som kalles indre miljø. Uansett vil du gi en detaljert konsultasjon med lege.
 Prosedyre vanning er så enkelt at hver av det smukke kjønn kan takle det på egen hånd uten hjelp. Forresten, kan hver av urin-systemet betennelse behandles vanning - en enkel vask av vaginalslimhinnen ved hjelp av en liten sprøyte eller sprøyte.
 Ved hjelp av natron, som har ingen kontraindikasjoner og kan brukes selv i de mest avansert stadium av trøske, må følgende løsning: et glass varmt kokt vann fortynnet med en spiseskje med natron, deretter tillatt å avkjøle til romtemperatur, og deretter bruke sprøyten eller sprøyte uten nål ti.
 Løsningen blir introdusert liggende på siden, eller knelende å vaske var effektiv, bør brus holde vagina 15-20 sekunder. For enkelhets skyld, skal fremgangsmåten finner sted i badet. Etter en gang fjernet kløe og svie, slik ekspertene anbefaler å gjøre skylling to ganger om dagen, morgen og kveld. Uthevet vil være mindre i den første dagen etter inngrepet, og ubehaget vil snart.
 Skylling med kamille trost
 Anti-inflammatorisk og antiseptisk, som viser til vanning trost - kamille. Dette er den beste naturlig produkt som er enkelt å tilberede hjemme. Når du har kjøpt på apoteket blomst (dette er viktig!) Kamille, de trenger å brygge i kokende vann. For løsningen tar vi tre spiseskjeer med tørkede blomster og fylle sin kopp kokende vann, gi det brygge i to timer. Deretter kamille bør press gjennom cheesecloth. Prosessen med skylling er nøyaktig den samme som i tilfellet med natron. Det er bedre dersom pasienten behandling vil variere soda, kamille ved hjelp av andre antiseptika.
 Andre behandlinger trost
 En utmerket antibakteriell hotellet har en svak løsning av kaliumpermanganat, som ikke er egnet for vanning, som de kan brenne slimete, men hvis du gjør et varmt bad og sitte på den for en stund, vil det hjelpe bli kvitt bakteriene er flere ganger raskere enn ved bruk av eksterne midler.
 Redusere surheten av mediet vil hjelpe hydrogenperoksyd som skal fortynnes med vann i forholdet 1/1.
 Borsyre er også brukt ved behandling av soppinfeksjon. Den brukes som vasking av skjeden, kokt i en oppløsning av kaldt vann.
 Hvis du ikke lenger stole på tradisjonell medisin kan gjøre skylling med flere komponenter som vil ha anti-inflammatorisk og sårtilheling aktiviteter. For eksempel, en god blanding kamille og eik bark, tilsett litt infusjon av salvie, calendula og johannesurt. Husk at skylling mellom hver prosedyre må være minst tre timer til det interne miljø med gode bakterier har blitt fullstendig restaurert.
 På den siste etappen av "bekjempe candida" i skylling kan legge til et par dråper olivenolje eller drue blandet med eter. Dette vannet-olje emulsjon er en stor forebyggende tiltak mot trost.
 Husk at brus løsning for vanning skal tilberedes og akseptabel holdbarhet i kjøleskap urte infusjon ikke overstiger en dag.  
Яндекс.Метрика