Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder
 Tilbered dine egne hender deodorant mulig! Mange ikke liker deodorant spray, særlig på grunn av den tunge kontroll av dispersjon og biprodukter, som er uunngåelig i kjemikalier, selv om det er kosmetikk.
 Vi tilbyr trinnvis oppskrift solid deodorant basert på kokosolje og aloe vera juice som er skånsom kremet konsistens.

 Solid Deodorant: sammensetning


 For å produsere en rekke produkter du trenger i streng dosering. Det første tallet i tabellen - en prosentandel som tar et bestemt produkt i sluttvekt, og den andre - komponentvekten i gram. Alt - basert på '50 deodorant.
 •  kokosolje 225% i '11

 •  aloe vera juice (eller vann, eller hidrolat, som floral vann:.. hidrolat er ikke bare nastoennaya blomster på vann og biprodukt i parfyme tilfeller som oppstår i produksjon av parfyme Flower vann er mye billigere enn de fleste ånder, og solgte nesten overalt Men være sikker på å ha de riktige blomst vann lukter som går inn i det ferdige produktet): 705% 345 g.

 • Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder

 •  optyfen eller andre konserveringsmiddel Perfume 1% i '05

 •  emulgator "Oljer 1000" (eller voks emulsjon): 6% 3 år.

 •  Og også:
 •  sinkoksid: 9 p.

 •  hvit te ekstrakt 10 dråper (hvit te her spiller rollen som naturlig smak, kan du velge noe annet alternativ).

 •  kjøkkenutstyr, verktøy, skalaer, ansiktsskjerm, stekeovn og klar til å flaske fløte.

 •  Oksyd og te-ekstrakt tilsettes etter gjort basis av de foregående komponenter.
   Høydepunkter:
   1. Ikke endre mengden av sinkoksid - en aktiv ingrediens; - Og hvis du fortsatt ønsker å eksperimentere med det, husk at pryvedennnoe listenummer, ifølge forskning optimalt. Jo høyere tallet vil endre konsistens zahustyv det, og vil ikke være mindre effektive.
   2. Hvis du ønsker å ta en annen emulgator, regnet til sin andel i produktet, slik at konsistensen til slutt lignet en tykk krem. Krem uten sinkoksyd skal få sjeldnere (men ikke vandig), slik at sink kan også løses opp i den. Hvis han fortsatt kom tykk sink spre dårlig, og bruke det vil være ubehagelig.
   3. Vann eller hidrolat (blomstervann) kan erstattes aloe vera juice, bare den flytende juice, og er ikke solgt eller kremet konsentrert "gel".
   4. Følgelig, det samme kan sies om tettheten av kokosolje. Ikke erstatte den med en mer tett, slik som shea smør, Murumuru, kakaosmør, smør og andre yllype. Husk at konsistensen som bør til slutt basere.

   Her er fremgangsmåten for å gjøre deodorant egne hender:


   1. Steriliser alle verktøy og alle rettene, spesielt den der produktene vil bli blandet (koke i 15 minutter, eller 70% -ym behandle alkohol eller alkohol).
  Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder

   2. Bruk en maske. Sink oksid i pulverform er veldig lett å tilfeldigvis inhalerer.
   3. Forvarm aloe juice til en temperatur på 70 grader. Ikke å koke (100 grader)!
   I prinsippet er det mulig på dette trinn for å legge til sink, og helle blandingen inn i en annen masse på slutten.
  Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder

   4. Bland emulgator og kokosnøttolje, oppvarmet til 70 grader.
   5. Bland forsiktig saften og den resulterende masse.
   6. Legg konserveringsmiddel og hvit te.
  Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder

   7. Nå setter sink (hvis du ikke har gjort det i punkt 3).
   8. Sett kremen i tilberedte retter - for eksempel en flaske. Det bør være tett forseglet for å utelukke muligheten for inntak av bakterier.
  Naturlig Deodorant hardt med hendene, trinnvis oppskrift med bilder

   Bruke deodorant hver morgen!  
  Hvordan velge riktig pulver

   Noen kvinnelige skjønnhets gjøre uten pulver. Like viktig er en integrert del av makeup. Oppsummere de fordelene med pulver kan være lang. Å velge riktig sminke, kan det gi et ferdig utseende, oppdatere den når det er nødvendig og satin huden i løpet av dagen.

   Pulver er lett, kompakt og smuldrete. Også krem ​​- pulver, i form av pellets, maskerings grønn, antiseptisk, blinkende og bronse. Hver tjener sin hensikt, har hver sine fordeler og ulemper.
   Velg pulver trenger å fokusere på din hudtype. Pulver er vanligvis mer egnet for kombinasjon eller fet hud, samt absorberer overflødig talg og etterlater huden matt. For tørr hud sminke noen ganger veldig fundament. Eiere av perfekt hud uten feil egnet transparent pudder. Det nesten ikke skjule feil, men gjør ikke opp, ingen skygge og fjerner overflødig glitter person. Antiseptisk omfatter ulike antibakterielle ingredienser, så vil være den løsningen som passer for fet og problem hud med utslett. Å skjule mindre feil ved hjelp av grønn maskeringspulver. For å justere ansiktsform - bronse.
   Color pulver og hudtone bør matche. For mørk eller lys tone bare fremheve feilene og fine linjer. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at pulveret er påført over fundamentet. Kompakt pulver, i dette tilfellet, litt mørk tone i ansiktet, så tonnevis av data attributter av kvinnelige skjønnhets må stemme overens. Tester påføres på de områder av huden hvor huden er tynnere og fargen som er mest lik fargen på ansiktet. Ideelt sett bør tone fusjonere med huden.
   Velge pulver, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot kvalitet. God kompakt pulver ikke rozkryshytsya hvis slippe den på gulvet av en liten høyde på 20 centimeter. Skimrende pulver bør ha en enhetlig struktur og skimrende partikler i det bør fordeles jevnt. Når du kjøper en støv baller bør ta hensyn til ballene selv, må de være av samme diameter og glatt. Løst pudder, bedre sjekk til touch. Krem-pulver bør være behagelig å ta på og luftbobler i sin struktur bør være fraværende.
   Ikke gi god pris. Noen ganger pulver er mange ganger rimeligere produkter og kjente merkevarer har en mye bedre kvalitet. Ansiktshuden er svært viktig, men like viktig hår, lære å farge grå hår på nettstedet vårt.

   Hvordan velge et pulver Videoer


  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

   Det første trinnet er å bestemme seg for en stil. Hvor som helst passform utvidet modell med et varmeapparat. Hvis du ønsker å velge noe spesielt, så ta hensyn til type modell kort bolero. De ser flotte ut med chiffon kjoler. Så, hva er fasjonable denne våren?


   Kvinner skinnjakker for våren 2015   Trender

   Militær uniform blitt en stor global designer inspirasjon. Moteshow ble gjennomsyret med Military tema. Dannet jakker, kåper, dobbeltspente jakker og semsket skinn kjoler kamuflasje farge - det ble presentert på siste show. Da ble det klart at grønne, lommer, glidelås og store knapper blir obligatoriske attributter moderne måte.
  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

   En annen trend - en enkel, noen ganger lite bemerkelsesverdig måte. De hvor ville det være praktisk og komfortabel. De er grunnlaget for våre klær - bukser arrow skjorter og baggy gensere. Fortynne dette ensemblet konsis bilde av tilbehør og klar. Utskrifter og lyse farger på backburner og som et resultat forble svart og hvit monokrom, grå, grønn, rød og brun. Sko med flate såler eller massive bred hæl. Designere opprettholde denne trenden, og tilbyr Dior en måte av seg menns klær, Michael Kors - dimensjonale strikkede ting, Max Mara - sand bukser og skjorter. Ingenting komplisert stil i sin reneste form.
  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller


   Hvordan velge

   Velge en skinnjakke, først vurdere hvilken type figur. Jenter med en tynn midje og brede hofter drakt utstyrt stil med glidelåser eller linjer å trekke visuelt figuren. Overkroppen bedre surround dekorere skjerf eller lommetørkle. Dette vil bidra til å balansere de smale skuldre og brede hofter. For de som ikke kan skryte av en tynn midje, fit skinnjakker med belter eller spesielle Bands. Ja, kan du fokusere på livet og visuelt understreke. De som har smale hofter bedre å velge en jakke med dekorative elementer på den nederste kanten. Dette vil skape ekstra volum.
  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

   Dekorere jakke glidelåser kan broderes eller inskripsjoner. Morsomme slagord er veldig populært denne sesongen. Samt broderi og stansing. Lær - et formbart materiale som lett kan farges og andre påvirkninger. En annen ekstra dekorasjon kan være store knapper. For eksempel kan firmaet Burberry jakker se knapper gravert med interessante, armer, roser, hodeskaller - alt så ganske bra.
  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

   Når det gjelder farge, alt var opp ned. Tradisjonelt ble det antatt at lyse saftige farger typiske fjærsommersamlinger, men bør brukes mer dempede farger for den kalde årstiden. Nå designere er malt i lyse vintersamlinger palett og sommer tilbud alle ha svart. Så stoppe for en trygg våren nyanser: lys og mørk grønn, hvit, sand, rød.
  Kvinners skinnjakker, Våren 2015: Bilder vakre modeller

  Яндекс.Метрика