Naturlighet eller kunstighet?
 100 år siden, kunne ingen forestille seg hvor å endre bildet av den moderne kvinnen i det 21. århundre. Vitenskap har avansert, helt rive hverandre forestillinger om naturlighet og skjønnhet. Vi utvikler øyevipper, hår, øke bryst og plastiske kirurger gjøre underverker. Og alt takket være vitenskapelige og tekniske utvikling.
 Hva er gjeldende naturlighet og sjarm? I dag kommer en ny generasjon av mennesker hvis liv har en mening - sin egen skjønnhet. Og så gjør den naturlige skjønnheten er nesten umulig, fordi i dagens samfunn ikke engang bruke kosmetikk - minst, merkelig.
 I dag, nesten hver og en av oss fra å bruke tanning eller tanning har råd bronse brunfarge når som helst på året, faktisk, nylig har forskere oppdaget tanning injeksjoner som du får en naturlig brunfarge, uten skadelige UV-stråler. Stadig mer populært yrke kosmetolog som vil fortelle deg hvordan du kan ta vare på huden din.

 Det er vanskelig å beskrive hvordan rikt utvalg tilbyr moderne kosmetikk, nesten hver partikkel av kroppen er det en egen linje av kosmetikk, forestille seg hva som vil skje i minst 30 år er hinsides fantasi.
 Har du noen gang malt? Så går vi til deg! Hårfarge kanskje den mest ufarlige prosedyre og inkludere i kategorien av kunstig skjønnhet kan være en strekk. Hvordan kan du ikke farge håret? Det er så naturlig for mange kvinner!
 Kanskje i steinalderen var fasjonable spinn på sine føtter (eller noe annet) fletter, som gjelder nå bare på hodet, så glem om vegetasjon på steder som våre ben, bikinilinjen og under armene. Hva er i arsenal for å bekjempe hår lenge kjent: dusinvis av måter å hårfjerning er nok til å få helt glatt hud hvor som helst på kroppen.
Naturlighet eller kunstighet?
 Det er på tide å "tungt artilleri" - en plastisk kirurgi. For noen, kanskje det høres nastorozhlyvo uttrykket, men for mange moderne kvinner marsjere til kirurg - en tur til butikker. Tror ikke at noen plastisk kirurgi - en helsefare og alvorlige bivirkninger. Mye avhenger av dyktighet av kirurg og selvfølgelig pasienten. Velg en kvalifisert og erfaren lege som er i det nyeste utstyret for vellykket operasjon. Før du bestemmer deg for å ta dette trinnet du trenger å vite fallgrubene. For eksempel vurdere den vanligste typen operasjon - en brystforstørrelse når du implanterbare implantater. I de fleste tilfeller er denne operasjon er trygg, men i noen tilfeller er det bivirkninger som midlertidig reduksjon i følsomheten av nipler, arrdannelse, og i noen tilfeller, implantat ruptur. Hvis du har veldig små bryster, så zoomer det sikkert vil gjøre deg mer glad og trygg, men selvfølgelig, verken som kan være naturlig spørsmål, er kunstig bryst markert forskjellig i utseende og følelsen av ekte, selv om noen menn som store silikon bryster. 
 Det er ingen grense til perfeksjon, kan vi bli mer vakker hver dag og utvetydig klart at uten moderne fremskritt vi ikke kan gjøre. Tenk deg at huset ditt er alle borte selv kosmetikk søt! Skummelt? Det er det samme! Faktisk er det bra at vi kan bli enda vakrere enn vi opprettet Mother Nature. Naturlighet eller kunstighet? Moderne naturlig - vårt valg!  
Hva hvis jeg har dårlig / stygg?
 Vakker og stygg mann - en veldig merkelig definisjon. Å forstå hvem som kan betraktes som standard for skjønnhet, må man først forstå som skapte disse kanoner.
 Begrepet relativ skjønnhet
 Forskjellige folkeslag stereotypier av skjønnhet rekkevidde. Også, hvis vi grave dypere inn i historien, kan vi se at i løpet av menneskelig utvikling prinsipper for skjønnhet var annerledes. Hva regnes som en benchmark i det 17. århundre, ser nå stygg. I malerier av kunstnere i tidligere århundrer, kan vi se veldreide kvinnekropper. En stor mengde av estetiske tanke. I dag overvektig og cellulitter - icky ting. Full vanskelig kvinne sier til seg selv: "Jeg er stygg." Jeg skylder på stereotypier pålagt av samfunnet. Tilsvarende er situasjonen med mange andre nyanser. Mote kan endre parameterne for kroppen, bryststørrelse, lange ben, og så videre N. Derfor skjønnhet -. Et relativt begrep.
 Faktisk er det trygge og usikre mennesker. Først vurdere seg verdig til å være ønsket. Disse menneskene aldri tror de er verre enn andre. Denne stillingen er en fordel, og at det skal alltid holde seg i nærheten.

 Skjønnhet og pleie tilsvar
 Skjønnhet i mange tilfeller, har kjøpt karakter. Det vil si at når en kvinne med normalt utseende nøye ser etter seg selv, ser det best. I dette tilfellet, tildeling henne et vakkert rundt. Hvis man ikke tar vare på deg selv, er det umiddelbart innlysende.
 Standarder for skjønnhet pålagt oss
 Ser vakker i dagens samfunn - er, først av alt, svare på stereotypier, som er i øyeblikket. Hvis mote langt hår, fyldige lepper og store bryster, så enhver jente med følgende parametre vil bli kalt vakker. Men det bør bemerkes at forfølge mote - er å miste sin identitet.
 Hvis du forteller deg selv: "Jeg er stygg" og deretter gå å pumpe opp leppene, ikke glem at du mister din unike sjarm. Hver person er unik. I et forsøk på å være som Hollywood-skjønnheter, jenter helle i vekt. De mister sin originalitet. Mens de dyktigste menneskene - det er alltid de som skiller seg ut fra mengden.
 Annonsering folk aktivt håndhever standarder for skjønnhet. Skriftene skjønnhets fengslet skjermer. Men er du sikker på at de er sanne? Enheter kommer på settet, uten å endre deres naturlige utseende. De fleste stjerner har gått gjennom en rekke transaksjoner før nådd likhetstrekk med den standarden. Vi trenger disse tingene?
Hva hvis jeg har dårlig / stygg?
 Det samme gjelder for menn. Noen av guttene og si til deg selv: "Jeg er stygg." De har også en tendens til å vurdere sitt utseende basert på stereotyper pålagt.
 Mest interessant, mest av alle komplekser er falsk. Alt som skjer rundt deg begynner med dine tanker. Hvordan ser du deg selv, slik du synes å andre. Det er loven om psykologi. Man utstråler egne tanker om seg selv skaper sin egen verden.
 Hvis du tenker "Jeg er stygg", deretter begynne å oppføre seg i samsvar med disse synspunktene. Resultatet ville være negative hendelser. Har du satt opp verden mot ham. Derfor bør disse meningene opphøre på vintreet. Ikke avhengig av opinionen. Hva du bryr deg om standarder? Du - individualitet. Andre av en mann og aldri vil. Så nyt din opptreden her i dag.
 Hvor alt er tatt
 Hvis en person sier han er stygg, lider den fra lav selvfølelse. Årsakene til dette er et barn. Mange voksne er ofre for gale holdninger som foreldre ga dem.
 Hvis mor eller far til barnet ditt hele tiden sammenlignet med andre barn, gi en negativ vurdering av sine handlinger, er det garantert til å skape et mindreverdighetskompleks. Barnet begynner å føle usikkerhet i sine evner og føles verre enn andre. Det er derfor viktig å sette pris på sine barn og ikke å ydmyke sin verdighet.
 Noen mennesker har et mindreverdighetskompleks når det er noen negative livshendelser. Hvis en person led et stort tilbakeslag, opphører han å tro på deg selv. Her og der et sett. Mannen begynner å få problemer med selvtilliten.
 Hvordan å overvinne mindreverdighetskompleks
 Først må du tro på deg selv og din styrke. Enhver svikt bør behandles rolig. I sine feil lærer vi. Fordi de hjelper oss å vokse og gå videre.
 Å øke tilliten, kan du melde deg på kurs og opplæring. Om ønskelig real deal på egenhånd. Det er mange interessante teknikker som hjelper en person til å øke selvtilliten. Meget gode resultater er yoga klasser. I tillegg vil filosofi yoga hjelpe deg å bedre forstå årsakene til dine systemer. Han begynte å utvikle sin indre verden, stoppe deg til å fokusere på innbilte mangler. Usunetsya problem i seg selv. Å øke selvtilliten, vil du være i stand til å kvitte seg med tvangstanker: "Jeg er stygg."
 Effektive måter å oppleve skjønnheten
 1. Uttrykket "Jeg er stygg" eller "Jeg er stygg" til å bli glemt for alltid.
 2. Den fantastiske effekten gir minimere sine svakheter. Å se attraktive, bør det være mulig å skjule sine feil og markere meritter. Denne grunnleggende regelen stylister. Det er svært viktig å se godt preparerte. Den minste ting (skittent hår, svettelukt, etc.) kan ødelegge inntrykk.
 3. Det er viktig å understreke sin sjarm. Hvis du ønsker å tiltrekke seg folk, er din opptreden prioritet. I mange tilfeller er sjarmen viktigere skjønnhet ansikt og kropp. Sjarmerende mennesker har en selv.
 4. For å føle seg attraktiv, må være riktig kledd. Finn din stil, endrer bildet. Du skal føle deg komfortabel og lett. Mange mennesker plukke den rette stilen og ser fantastisk uten Hollywood utseende.  
Hvordan å presse under fødselen?
 En av de mest alvorlige tester, der nesten alle kvinner - fødsel. Så lenge de varer og hvor smertefullt vil avhenge av fødsel, hennes composure og konsentrasjon. Skille mellom tre faser av arbeidskraft (sammentrekninger og kraftutfoldelse. I alle tre forskjellige karakter av kompleksiteten og. Forsøk - den mest smertefulle fasen, det i stor grad avhenger av hva som er rett eller tuzhitsya kvinne. Selv betraktet som en naturlig fødsel prosess bør forhånd lære om hvordan du kan hjelpe deg selv i løpet av det mest smertefulle fasen. Du må lære å presse. Det er to motstridende tilnærminger til hvordan du skal presse. Først - naturlig, ingen kontrollert og ikke kontrollert. Forsøk forekommer naturlig og spontant. De er veldig sterke, slik at barnet beveger seg svært raskt. En kvinne skal bare slappe av, men ikke tapt, ikke hold pusten for en lang tid, og når riene puste rolig, selvsikkert og dyp. God visualisering hjelper når mødre invitert til å presentere Blomst og "release" av babyen. Den andre tilnærmingen forsøk - styrt, dvs. helt kontrollerer fødsel lege, forteller når du skal presse og når - ingen. Når disse slags hyppige pauser fordi mamma blir sliten veldig fort. 
 Ordentlig presse under fødselen og forenkle denne perioden kan i så fall, hvis du kjenner noen enkle regler.
 1.  Prøv å være på hælene. Kanskje dette ikke er mulig, fordi vår fødselspermisjon bestemte seg for å føde i en horisontal posisjon. Fødsel oppreist naturlig for en kvinne, som levering fremmer naturlig tyngdekraften. Hvis du har til å føde på ryggen, bør du trekke knærne til ham (til underarm) og skille dem. Så det vil være lettere å bære.
   Videresend innsatsen i regionen kjønnsorganer, kan du ikke presse en "hode og ansikt." Hvis mødre god visjon som et resultat av feil handlinger det kan forringes eller starte problemer med vnutryhlazovыm press. I tillegg kan det være hodepine på grunn av strekk i occipital området.
   Ikke zazhymatsya og prøver ikke å gråte mye. Når du gråter høydepunkter adrenalin, noe som gjør at blodårene blir redusert, og musklene tar en kampstilling. Også når ropet fra et barn ikke kommer oksygen og han kan ikke puste fullt.
   Skyv når magen er hoven. " Forsøk bør bli utgitt i lungene.
   Hvis strømmen ble utartet eller forsvunnet, må du være i stand til å endre posisjon. Dette skal hjelpe umiddelbart.
   I den andre, kan tredje fødsler rive stoffet skjede. For å unngå dette, må du ha en bit av makt for å avskrekke forsøk, for eksempel, grunne pust.
   Lytt til de signalene kroppen din.
   Hvile mellom forsøk, for å være klar for disse kampene. Breathing skal være avslappet, dypt nok oksygen til babyen.
   Ikke overse de ovennevnte regler. Hvis mor er fullt klar for levering, slik at det er maksimalt lette smerter og hjelpe et barn å bli født snart. Etter fødsel smerte og minnene går i veikanten, i stedet blir det nye lette følelser knyttet til barnet, for hvis fødsel er blitt gjort så mye innsats.  
Яндекс.Метрика