Neglelakk: hvordan å velge en kvalitet maling?

 Betydningen av utseendet på mer rettferdige sex leke negler. For å gjøre det ser bra ut og estetisk, kvinner bruke tjenestene av skjønnhet, noe som gjør det en manikyr og pedikyr. Ofte disse prosedyrene foregå i hjemmet, alt avhenger av humøret og økonomi.
 Velg neglelakk slik at kvaliteten var grei nok vanskelig. Du må ha visse ingredienser som skal inneholde en god polsk. Så, ta hensyn til instruksjonene på etiketten. På godt som sier tilstedeværelsen av følgende komponenter:
 - Plivkoutvoryuvachi eller nitrocellulose (gi vedheft til overflaten av neglelakk, noe som gir den en fin glans og glans);
 - Oppløsningsmidler eller etylalkohol (de er ansvarlig for viskositeten av malingen og tørketid);
 - Mykner ansvarlig for elastisitet lakk film;
 - Syntetisk harpiks bidrar til en vakker glans og "klissete" av lakk;
 - Fargestoffer (gir en lakk farge);
 - Acid (brukt til å lage homogen gelatinøs masse);
 - Næringsstoffer.
 Dersom sammensetningen av lakk kalles komponenter, de 60% du kan være sikker på at det er kvalitet. Men skal man ta hensyn til seg selv flaske, lue og børste. Derfor bør børste være middels lang, ikke berøre flasken, og villi som det er sammensatt, skal sitte tett sammen, deretter male brukes jevnt. Kontroller børsten, noe som gjør det inn i neglen hvis det tok form av skjellaget (rozkryvshys fan), og deretter bruke den til å gjelde lakk bekvemmelighet. Som for flasken, er det best hvis den har en bred flat bunn og som små vendinger å male fritt flyttet i flasken.
Neglelakk: hvordan å velge en kvalitet maling?

 Typer maling
 Egenskapene til lakker er delt inn i flere typer:
 - Konvensjonelle belegg - den mest populære typen lakk. Spiker dem dekket i to lag. Det bør bemerkes at den sorte malingen påføres ett lag, og hvit - tre;
 - Matt lakk - de ikke skinne, med fløyelsaktig farge og tørker raskt;
 lakk base - brukes på neglene for å lage et flatt underlag. Det er rosa og hvite blomster;
 kameleon maling - de skifter farge avhengig av vinkel;
 - Express lakk - tørke mindre enn et minutt;
 - Styrke lakk - laget for å beskytte mot skadelige stoffer og anvendes etter manikyr gjort;
 - Gel neglelakk - brukes i nail-art og inneholder tette og uoppløselige pigmenter;
 - Spray maling - med en flytende formel designet for søknaden og tegninger;
 - Miniatyr maling er svært kompakt og brukes til å justere manikyr;
 - Bitter lakk - designet for fans å bite negler. Oftest er de transparente farger og bitter smak;
 - Felt-off lakk - er bra fordi det er fjernet i én bevegelse. Men det er ikke ønskelig å bruke en pedikyr, som han raskt slettet fra rørende negler med sko.
 Endelig
 Som du kan se, kan neglelakk være en rekke typer og komposisjoner, men hvilken du foretrekker er opp til deg. Hvis du liker nail-art selv eller tegne sånn på neglene var tilstede mønstre, se etter gel neglelakk og lakkmaling. Hvis du foretrekker variasjon, så du lakk kameleon. Vel, hvis du er konstant i en hast, og i lang tid manikyr mangler, deretter bruke ekspress lakk.
 Og ikke glem om de siste trendene, fordi mote endres hver sesong, fasjonable spiker i dag i morgen mister relevans. Aviser Mote og stil vil hjelpe deg å holde tritt med tiden og alltid ser fantastisk.  
 Ansikt peeling hjemme - en svært nyttig prosedyre som du kan oppdatere hudlaget mens du fjerner døde hudceller, støv og skitt.Peeling ansikt hjemme


 Peeling er annerledes: vakuum, kjemisk, laser, mekanisk. Men det meste du kan gjøre akkurat kjemisk eller mekanisk. Men det er bedre å bruke en mekanisk avskalling, fordi den kjemisk er påført huden produkter inneholder syre - som er svært farlig. Hva gjør peeling?
 Hvis du peeling jevnlig, dette gunstig effekt på huden din:


 •  Veldig nøye renset hud.


 •  Huden er glattere og mer ungdommelig grunn av det faktum at du blir kvitt det øverste laget av død hud.


 •  Gjør huden pigmentering mindre merkbar.


 •  Etter peeling effekten av kosmetiske produkter vil øke med flere ganger. •  Det må bli husket
   Hver jente din hudtype, så for ulike typer hud peeling hans. Regelmessig peeling gjør omtrent en uke en gang. For kombinasjon og fet hud peeling prosedyren kan gjøres oftere. Hvis du har sensitiv hud, peeling av bedre gi opp, ellers kan du skade huden din.


  Peeling ansikt hjemme
   Flere oppskrifter peeling
 •  Peeling med honning - laget med løs hud. Smelt i vannbad i en liten kopp to århundrer. l. honning. La avkjøle litt honning, presse juice fra det halv sitron, deretter bør legge ett øre. l. hvetekli. Påfør ansikt honning blandingen i ca en halv time, skyll ansiktet med varmt vann.


 •  Påfør i ansiktet av barnas såpe avskum og med litt sukker gjør roterende bevegelse, som dekker hele ansiktet. For tørr hud, er denne metoden ikke er egnet.


 •  Lage ost peeling. Male i en kaffekvern og en teskje av ris skift av en halv teskje olje, og deretter legge det bør være to århundrer. l. ost. Hele blandingen ble satt på ansiktet i ca 15 minutter.


 •  Fjern fra agurk skallet og press saften fra massen. Denne massen legge ett øre. en skje med havregryn mel og en time. l. salt (helst sjø), alle oppsikt, og legge noen dråper av olje steg til status for grøt toppet opp agurk juice. Innen 2 minutter lett rense huden etter 10 minutter igjen til ansikt. Vask deretter av med vann cushy.


 •  Hvis huden din er utsatt for peeling, så kaffekvern trygt halverer av skallet egg og bland med en del. L. rømme og eggeplomme av ett egg. Påfør på huden i 20 minutter, og skyll godt ansikt.


 •  Finhakk en halv teskje av "Hercules" og bland med litt finrevet gulrot. Påfør på ansiktet i ca 20 minutter, og skyll med vann cushy.


 •  Men ikke glem at for å gjøre huden din ser helt fint, ikke bare trenger peeling. Dette er bare én vei mot skjønnhet.


  Peeling ansikt hjemme: naturlige oppskrifter

   Peeling - fjerning av døde hud partikler. Som følge av møtet, åpnet og renset porene blir oppdatert og huden regenerering. Mange skjønnhetssalonger tilbyr ulike typer dyp rensing, men denne enkle prosedyren kan utføres hjemme, i ditt eget bad. Peeling hjemme - ikke bare økonomisk, men også effektive.
   Siden oldtiden, har samlet en rekke forskjellige oppskrifter og måter å rense huden. Her er noen av dem og vise deg hvordan du gjør et hjem peeling riktig.
   Oppskrift №1 den enkleste. Du må blande olivenolje og litt salt. Masse forsiktig gni inn i huden, slik at partiklene av salt er meget aggressive. Som grunnlag kan vi ta en hvilken som helst annen vegetabilsk olje eller melk. Havsalt inneholder mye mineraler, så det er bedre å foretrekke.
   Oppskrift №2 har en fantastisk smak. Bland honning, ost og sukker. Du kan legge til en banan. Dette kan også omfatte aprikoser, fersken eller mango. Flott for tørr hud avocado.
   Oppskrift nummer 3. Du trenger åtte hele mandler, 2 ss havregryn flak, 1 ss. av honning og 2 ts yoghurt. Fint slipe mandler og havregryn i en blender. I en liten bolle, utarbeide en blanding av yoghurt og honning, legg flak og nøtter og bland godt alt. Påfør lim på ansiktet og halsen, la stå i 10-15 minutter. Deretter massere ansiktet og halsen i sirkulære bevegelser, pre-fuktet hendene.
   Oppskrift №4. Bland 2 ss. skjeer av sukker og 3 ss. spiseskjeer med varmt vann. Umiddelbart påfør blandingen på ansiktet og massere det i en sirkulær bevegelse. Skyll med rikelig vann.
   Peeling for tørr hudtype er som følger: knust havregryn i en blender helle to århundrer. olivenolje og gjelder for huden på hele kroppen på 10 - 15 minutter og vask deretter av restene av masserer maske. Etter fremgangsmåten, bør kremen ikke anvendes fordi huden har mette næringsstoffer.
   Å rense fet hud passe en grov partikler, for eksempel fersken og aprikos frest frø. De inneholder stoffer som tørker huden for å bidra til å bekjempe overflødig talg i ansiktet ditt.
   Mest behov for peeling hud alder. Det bidrar til å bekjempe rynker litt etter rask hud fornyelse. Nemlig det inneholde fuktemidler og grov eksfolierende partikler.
   Uvyadayuscheho peeling hudtype kan enkelt gjøres hjemme. Bland noen produkter du liker ansiktsmaske med naturtomt kaffe. Påfør blandingen på ansiktet i et par minutter, deretter massere ansiktet ditt. Kaffe perfekt fjerner død hud partikler og bly i tone på grunn av innholdet av næringsstoffer i det.
   Det bør bemerkes at peeling ansikt hjemme ikke er anbefalt til hvis du har en kald sår i den akutte fasen, forbrenninger eller andre åpne sår i ansiktet, allergiske reaksjoner på komponenter av kosmetikk og hudkreft.  
  Яндекс.Метрика