Neglene i forskjellige farger
 Negler malt med fargerike maling, på moten i 2010, men fortsatt en manikyr anses fasjonable. Neglene forskjellige farger ser litt barnslig, morsom, glad, i sommer. Det finnes flere varianter av denne manikyr og vi vil vurdere alle mulige måter.
 Manikyr - en lys regnbue
 Å utføre manikyr stil regnbue må ta fem fargede lakker. Hver farge bør være lyse, mettet og kontrast i sammenligning med andre farger. Eksempler på dette er følgende farger: turkis, grønt, lilla, blå, rosa.
 Like lyse farger og kommer i et utvalg av farger som rød, gul, grønn, grønn, lilla.
 Til tross for at de negler forskjellige farger i dette fargevalget er et oppkomme av farger, lov til å sette på hver finger ring med en stein som har fargen matcher fargen på neglelakk på neglen.
 Gitt at lakken på neglene kan være strålende, og selv glitter, blir det klart at ikke alle kvinner ønsker å "prøve på" over som manikyr, uansett hvor moderne det ikke er vurdert.
 Før eieren av denne lyse manikyr alltid spørsmålet: "Hva skal jeg ha en manikyr Hvilken farge skal bruke?" Sannsynligvis ikke forgjeves mote trend i dag er dempede toner av noen form for klær. Det er subtile, dempede farger passer den beste måten å lyse regnbue manikyr.
 Rainbow dempede farger
 Alternativ lyse manikyr-regnbue ble dempet flerfarget manikyr. De forskjellig farge på hver negl, de samme kontrasterende farger, lakk, men ikke blanke og matte farger og ikke lyse, men dempet, støvete rose, blek blå, lilla, blek grønn, aqua, blek gul.
 Med denne manikyr er mer hensiktsmessig slitasje lyse farger, som må kombineres med manikyr.
 Neglene forskjellige farger i én farge
 Et interessant alternativ fargerik manikyr. Velg fargeskjema og hver spiker er malt i en nyanse av dette fargevalget: mørk blå, blek blå, aqua, lyse blå, elektriker.
 Ser en manikyr imponerende og elegant, spesielt i røde og rosa farger: burgunder, purpur, kirsebær, rød, rosa.
 Fargerik manikyr i brune toner kan bære kvinner i alle aldre. Kombinasjonen av farger: mørk brun, lys brun, beige, kaffe og hvit - se beskjeden og noe alvorlig.
 Klær til denne type manikyr er valgt slik at det var fargen på neglelakk på neglene.
 Gradient (overgang) farge
 Manikyr med gradient farger kan betraktes som en hit av den nye sesongen. En av dens varianter ble farget negler.
 Med denne metoden for å bruke maling farge går fra en spiker til en annen, endre farge fra mørk til lys. For å oppnå dette trendy manikyr bør ta fem nyanser av neglelakk en nyanse som rød, burgunder, rød, rød, rosa og blek rosa. På lillefingeren er å sette den mørkeste fargen på ringfingeren - rød, rød i gjennomsnitt indeksen - rosa og store - blek rosa.
 Hvis du ikke kan kjøpe maling i alle nyanser, så må du male den mørkeste og fortynne hans eller hvitlakkert eller beige.
 Manikyr i en farge gradient løper i alle fargevalg. Multi-fargede negler denne type dress alle kvinner.
 Farge kjolen skal være i harmoni med fargen manikyr.
 En spiker - kontrastfarge
 En annen type manikyr fasjonable dag. Alle negler men ett (ring eller midten) lakk malt i samme farge som en spiker - lakk kontrastfarge. For eksempel: brun beige glitter, lilla - grå med en lilla mønster, mørk blå - blå, svart - rød.
 Hvis du ikke følger moten, men læren Feng Shui, bør den andre kontrastfarge maling ikke én, men to spiker ett høyre hånd. På den venstre spiker bør alle være av samme farge. Det antas at to farget spiker vil tiltrekke seg penger og lykke. Hvem vet Prøv og plutselig  
Hvordan styrke blodårene i hjernen?
 I sykdommer relatert til svekkelse av fartøy vegger av hjernen, det er forskjeller i trykk, svimmelhet, blackout, muskelsmerter, svakhet i morgen, hjertebank, lett feber, være avhengig av været forandrer seg. Bli kvitt disse symptomene vil hjelpe en spesiell diett og treningsterapi. Produkter som er gunstig for hjernen fartøy:
 fet fisk (sardiner, laks) - deres bruk bidrar til å produsere serotonin - et hormon tilfredshet som aktiverer hjernen;
 noen bær (tyttebær, bjørnebær, blåbær) - øker elastisiteten i blodårene, normaliserer blodtrykk;
 vin - forbedrer korttidshukommelsen, et medlem av antioksidanter;
 varm sjokolade - beskytter hjernen fra herjinger av oksidasjonsprosesser;
 kål - inneholder folsyre og vitaminer, normal homotsysteynov konsentrasjon i kroppen, forebygge Alzheimers sykdom;
 Hvitløk er bra for hjerte-karsystemet, bremser aldrende kroppen;
 spinat - har gunstig effekt på kognitive funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet også inneholder folsyre;
 nøtter (valnøtter, mandler) - lavere kolesterol, styrke koronar fartøy;
 olivenolje - senker blodtrykket, normalisere kolesterolnivået i blodet.

 Helse cerebrale fartøy i hendene
 Til sirkulasjonssystemet i hjernen ville ikke la henne bekymre seg over, eksperter anbefaler å lytte til disse tipsene:
 1.  Ta en kald dusj, som det er den beste massasje for fartøy og belaste kroppen med energi gjennom hele dagen.
   Delta på et bad - vann behandlinger i badekaret renset hele karsystemet.
   Redusere forbruket av drikkevarer, som omfatter koffein, som bærer det vaskulære system.
   Ta minst 15 liter vann om dagen - dette vil bidra til å opprettholde den nødvendige blodmengden.
   Holde aktiv.
   Installere skikkelig søvn.
   Følg pusteøvelser - lære å puste med magen heller enn brystet.
   Gjør et ansikt og hode massasje:
   gni øret ved hjelp av indeksen og tommelen,
   massere hodet og hender massasje pensel;
   hendene forsiktig promassiruyte person gjør bevegelser som når vask; sirkulær bevegelse av tommelen swipe øyenbrynene fra nesen til templene;
   Sette en spesiell massasje matte ved siden av sengen for å påvirke refleks soner ligger på føttene.

   Gjør oppvarming av hender ved hjelp av følgende øvelser:
   Snu fingrene på brystet nivå og sakte strekke til palm i hånden før fingrene ikke er frigjort;
   stsepyte litt fingre og hender strekning av innsats;
   holder pekefingeren på den andre hånden fingrene og prøve å trekke den, gjenta med alle fingrene;
   gode gni håndflatene mot hverandre.
   Ingen vil ta vare på deg noe bedre enn deg selv. Tett fulgt ikke bare av deres fysiske helse, men også prøve å ta hensyn til psykisk likevekt. Dystoni er mest vanlig hos personer med knust nervesystemet. Tretthet kan ikke samle hvis du føler at dine styrker på grensen, ta en liten ferie fra jobb (selv på egen regning) og bruke den med folk du kjære.  
Cyste hjernen
 Cyste hjernen
 - Flytende boble dannes i hjernestrukturer. Leger isolert arahnoydalnuyu og cerebral (eller vnutrymozhovuyu) cyste. I det første tilfellet vil den flytende hulrom som dannes mellom de klebrige lagene i hjernehinnene. Cerebral cyste av hjernen, karakterisert ved akkumulering av væske i stedet for dødt hjernevev, er det en væske erstatter tapt volum medulla.

 Dermed arachnoid cyste alltid stasjonert i hjernehinnene og hjerne - dypere, dypt i hjernen substans, i subkortikale kjerner, sløvt kroppen, hjernestammen, lillehjernen, og så videre.

 Symptomer og diagnose metoder

Cyste hjernen
 Hvor tydelig cyste i hjernen hos pasienter? De første tegnene - ofte urimelige hodepine føler press pulsering i hodet, som om noe forstyrrer inne. Du kan være tinnitus eller ett øre. Det er en nedgang på syn og hørsel. Med utviklingen av sykdommen og øke cyster kan begynne anfall. Pasienten kan vederlagsfritt halte. Generelt symptomer avhenge av hvor cyste er hjernen. For eksempel kan hypofysen cyste utvikle mannlig seksuell dysfunksjon.

 Men verre, hvis cyste er asymptomatisk hjernen. I klinisk praksis, det finnes tilfeller der det funnet ved en tilfeldighet, i løpet av studien helt forskjellige sykdommer og prosesser.

 Hvis legene mistenker en pasient utvikler en hjerne cyste, må det bli henvist til MR (magnetisk resonans) og CT (computertomografi X-ray). Forskning bør gjennomføres med kontrastmiddel. Cyste hjernesvulster er forskjellig fra den som ikke akkumuleres kontrast.


Cyste hjernen


 I bildene spesialist kan enkelt finne ut hvor cyste ligger hjernen som sin størrelse. Du må kanskje gjøre MR gjentatte ganger med intervaller på en måned eller et par måneder for å se på sykdommen dynamikk. Leger viktige å forstå - eller øker hjerne cyste hos en pasient over tid.

 Hvorfor gjør en hjerne cyste?

 Årsakene er mange. Cyste kan utvikle hjernen etter et hjerneslag, hodeskader, hjernerystelse. Også på bakgrunn av lidelse encefalitt, betennelse av membraner i hjernen eller etter operasjonen i kraniet.

 Den vanligste årsaken - dårlig sirkulasjon i hjernen vev og hjerneblødning. Her utsatt er folk som lider av høyt blodtrykk.

 Medisinsk tilnærming:  behandlet hvis nødvendig - å operere

 I hvert tilfelle, bestemmer legen: Tildele terapi eller sende pasienten på operasjonsbordet. Hvis cyste er liten og ikke fremgang, kan du gjøre uten kirurgi. Det viktigste - å finne roten til sin opprinnelse og kurere relatert sykdom.

 I alle fall bør pasienten gjøres en gang i året tomografi. Hvis du har en hjerne cyste - prøv å ikke supercool, pass av virussykdommer og deres komplikasjoner, kvitte seg med skadelige lidenskaper til røyking og alkohol. Også, ikke holde kroppen din plutselige endringer i trykket, for eksempel under takeoff fly.


Cyste hjernen


 Hvis en stor cyste presser på hjernens struktur og vokser, nevrokirurg henvise deg til operasjonen, noen ganger en nødsituasjon. Metode kirurgi kan være annerledes - og kraniotomi, og sparsom endoskopisk kirurgi. Det hele avhenger av plasseringen av cyster i ditt tilfelle.

 Tradisjonelle metoder for behandling:  hjelp burdock og feil

 Hvis leger har fastslått at det ikke er noen helserisiko og operasjonen er ikke nødvendig, kan du bruke oppskrifter på tradisjonell medisin.

 Prøv dette elixir:  ss tørrgjær oppløse i tre liter kokende vann, tilsett 40 gram tørket misvisende. Infusjon permisjon i et mørkt og kjølig sted for et par dager. Propyyte hastighet 21 dager halv kopp fire ganger om dagen.

Cyste hjernen
 En annen effektiv oppskrift:
 med pre-vasket blader av burdock må presse saften. Hell det i en bolle med mørkt glass og la stå i 5-6 dager.

 Kurs - to måneder. Drikk to spiseskjeer før frokost og middag.

 Folk tips vil bidra til å bedre sirkulasjonen i hjernen. De sier at burdock juice og feil er slik at cyste i hjernen kan reduseres betydelig. Men før noen Plantevern konsultere legen din!

 Hvis diagnosen "hjerne cyste" sette babyen

 I tilfelle av nyfødte diagnose blir ofte tilsatt til forstavelsen "pseudo". Ikke bekymre deg - vaskulær plexus cyster hos spedbarn - og ofte farlig. Til slutt forsvinner de helt. Denne typen variant regler på et visst stadium av fosterutviklingen.

 Men hvis mor under svangerskapet led en smittsom sykdom, kan barnet danne cyster vaskulær plexus etter fødselen. Cyste i hjernen av barnet kan utvikle som følge av fødsel traumer.

 Barnet kan forekomme, og analoge voksen sykdom - arachnoid cyste i hjernen. I verste resultat kan trenge kirurgi: shuntyruyuschaya, endoskopisk eller mykroneyrohyrurhycheskaya.


 Skylde på gamle bilder.  Hvordan å helbrede?

 I form av metafysikk, alle svulster i den menneskelige hjerne, inkludert hjernen cyste, som stammer fra feil tenkning.


Cyste hjernen


 Årsaken til cyste, finne Louise Hay og Vladimir Zhykarentsev - uendelig rulling i seg bildet og negative tanker. Hvor ofte ute av stand til å svare på fornærmelse, vi har vært metodisk og promatыvaem scene i hodet mitt om og om igjen, kommer opp med en ny kopi

 Liz Burba karakteriserer cyste hulrom som sentrum for våre problemer og utdatert bilde, kan vi ikke la gå. Cyste hjerne - pute pute, blåser besøksforbud utenfor.

 Metafysikk er enige: det første skrittet til healing - elske deg selv og gjøre sine synspunkter vakker og gratis. Slipp feilsituasjon, la alle krangler og fornærmelser fra fortiden. Sorry lovbryteren og seg selv. Når du slutter å beskytte seg mot imaginære slag utenfor - hjerne cyste pass.  
Яндекс.Метрика