Neglepleie hjemme for the People

 Hver kvinne ønsker å ha en fin, ryddig og sunne negler. Riktig og effektiv neglepleie hjemme tyder på at du bruker de riktige folk rettsmidler, gjør kompetent manikyr og prosedyrer for å forbedre kvaliteten på neglene.
 Hvis neglene er sunt, sin rosa farge, de er sterke og glatt. Hvis ikke, så du trenger en forsiktig vare på negleplaten og bruk av skuffer, masker, spesielle lakk og berike din diett med vitaminer og sporstoffer. Spesiell oppmerksomhet er betalt til kost:
 Jern. Har en gunstig effekt på neglene. Finnes i epler, granatepler;
 Jod. Finnes i sjømat og god for vekst av negler;
 Vitaminene A og for å styrke negler. Selges i form av vitamin komplekser, og er i tomater, egg, lever;
 Kalsium kombinert med vitamin D. Ansvarlig for styrke negler. Meieriprodukter, spesielt ost og ost er svært rik på kalsium.
 Et annet nyttig tips for spiker skjønnhet - er å spise mat som inneholder gelatin.
 Manikyr
 Et viktig punkt i neglepleie manikyr er. Denne prosedyren skal trene minst en gang i uken. Du kan lære å gjøre det hjemme ved hjelp av en spesiell manikyr sett, eller besøke salongen. I Manikyr må inneholde: neglefil, saks, cuticle remover verktøy (oransje stick, tang).
 Et viktig aspekt i å velge Manikyr er ordentlig skredder neglefil. Blant dem er harde, middels myk og veldig myk neglefiler med forskjellige materialer og annerledes i sitt formål. Noen - for sliping av hele neglen overflaten, andre - for saging skarpe hjørner og kanter.
 I neglepleie hjemmet inkluderer:
 Rengjøring. Fjerning av gammel lakk spesiell væske uten aceton.
 Innstrammingen. Påfør bad, myke huden rundt neglen og påfølgende fjerning av skjellaget.
 Bruken av masker, kremer og andre midler for å tilføre fuktighet og oksygenmetning av huden og neglene.
 Massasje, som gir blod flyt og bedre sirkulasjon.
 Vi anbefaler å bruke bad for negler basert på ulike oljer som oliven, ammoniakk, havsalt.
 Krem for hender og negler bør matche din hudtype hendene og ha den ønskede effekt polsk.
 Face Nails - god og effektiv verktøy som uten store problemer kan tilberedes hjemme. Her er noen typer masker:
 - Varme poteter med melk. Utmerket styrker neglene.
 - Naturlig honning, eggeplomme og olivenolje påføres tyve minutter. Ernærings- og oppstrammende maske.
 - Sitronskall kjent blekemiddel til negleplaten.
 Disse tipsene gjelder å ta vare på natur naturlige negler. Svært nær neglepleie etter utvidelsen er en vanlig spesiell korreksjon.
 Til slutt kan du legge til at det er obligatorisk å bruke hansker ved rengjøring og annet husarbeid samt kjemikalier negativ innvirkning på negler, ødelegge dem og fører til stratifisering og skjørhet.
 Hvis drømmen - å ha sunne og vakre negler bør bare starte jevnlig ta vare på dem, og effekten vil ikke vente på seg.  
Hvorfor gule negler og tær? De viktigste årsakene og behandlinger

 Tilstanden til våre negler - er det alltid en refleksjon av tilstanden til organismen som helhet. Derfor er det nødvendig å følge hender meget nøye. Dessuten, hvis du merker at gule negler, må du ta affære. Men husk at årsakene til dette problemet kan være flere, og må først installeres på grunn av det som skjer.
 Hvorfor negler blir gule?
 På spørsmål om hvorfor neglene blir gule, ingen klare svar. Først, kan det være at kroppen mangler vitaminer, makro - og mikronæringsstoffer, særlig kalsium. Dette er ikke den vanligste årsaken til at neglene begynner å gulne. Dette forklarer hvorfor bare 5% av tilfellene. Vanligvis satt til mangel på vitaminer hjelper tester. En lege kan foreskrive et kurs av vitaminer. Uavhengig tildele deg selv følgende legemidler anbefales ikke.
 Røyking
 Mye mer vanlig årsak - røyking. Fordi nikotin har en tendens til å akkumulere i kroppen, det påvirker håret og neglene. Egentlig, hvis og tåneglene gulne. Her er den enkleste alternativet - det er å slutte å røyke. Selvfølgelig, er det enkelt bare i teorien. Men før eller senere hver kvinne må velge - enten røyking eller helse og skjønnhet.
 Neglelakk
 Noen ganger kan neglene blir gule fra lakken. Dette skjer når du bruker er ikke veldig god kvalitet produkt som inneholder nitrocellulose eller for lang iført belegg uten å gi neglene en pause. I dette tilfellet bør det bli husket at det første kan dekorativ maling bare brukes på en spesiell foundation som gir nyttige komponenter, og beskytter neglene mot skadelige påvirkninger. For det andre er det nødvendig å holde malingen på neglene ikke lenger enn noen få dager. Og så har de et par dager hvile. I denne perioden kan du bruke ulike forsterkende varehus og eteriske oljer.
 Kjemisk
 En annen årsak gulning negler - er å bruke pulver for håndvask og annet husholdnings kjemi. I dette tilfellet, ikke glem å bruke gummihansker og problemet løst seg selv.
 Hvordan bli kvitt de gulnede negler?
 Sitronsaft
 Å kvitte seg med de gulnede negler er svært effektive hjem rettsmidler. Den enkleste måten - er å bruke sitronsaft, den har en utmerket hvithet effekt. Dette gjøres på følgende måte: å være en sitron, dele den i to og tørke neglene sine i fem minutter. Denne prosedyren kan gjøres hver dag. Det er nok å gjenta det hver tredje dag (dvs. to ganger i uken). Dette bør gjøres så lenge den gule forsvinner.
Hvorfor gule negler og tær? De viktigste årsakene og behandlinger

 Oppskriften basert på olivenolje
 Du kan imidlertid bruke et mer effektivt verktøy som vil ta vare på neglene dine. For å gjøre dette, blande olivenolje med sitronsaft (denne andelen - 5 dråper olje bør ta så mange dråper juice). Denne blanding ble påført på en bomullsdott og tørk neglene. Denne prosedyren kan bli gjentatt daglig.
 Havsalt
 Ansett som effektiv bruk av havsalt. Du må fortynne 2-3 teskjeer av produktet i et glass varm, men ikke varmt vann. På badet kan du holde hendene i 15-20 minutter, og gjøre dem i intervaller gjennom dagen.
 Eteriske oljer
 Også i dag bruker mange eteriske oljer som hjelper omsorg for negler. De mest populære alternativene er mandelolje og druekjerne mottatt.
 Brus
 Meget effektivt å bleke negler slike midler som den vanligste mat soda, som kan blandes med sitronsaft for å oppnå en viskøs masse som ligner grøt. Denne blandingen skal brukes på spikeren i fem minutter, og skyll med varmt vann. Men du kan lage en maske ofte, en gang annenhver uke er mer enn nok.

Hvorfor gule negler?Gule negler ganske ødelegge utseendet på hånden. Kosmetisk feil kan skyldes livsstil, mangel på omsorg eller alvorlig sykdom. Hvorfor gule negler? Hvordan å lette gule flekker?
Gule negler: Årsaker
Gulnede plater kan oppstå på grunn av årsaker som for eksempel:
1) Mangel på mineraler og vitaminer.
Mangel på vitaminer fører til ubalansert kosthold, vaner, sykdommer i indre organer. Ved mangel av mineraler må svare hår, hud og negler. I avanserte tilfeller spikerplater blir en ubehagelig skygge blir svake og sprø.
2) Røyking.
Maling spikeren i gult på begge sider. Utenfor - resultat av brennende tjære deponert på fingrene og spikerplater. Inne - nikotin akkumuleres i menneskelig hud. Spesielt og under negleplaten.
3) Dårlig lakk, feilaktig påføring.
Årsaken gulning neglelakk kan være for lyse nyanser. Deres aggressive komponenter trenge neglene, eliminere dens evne til å "puste". For å forhindre gulning lakk påføres under beskyttelsesbase.
I svært mange mennesker kvalitet negleplaten forverres etter forlengelse. Noen ganger er dette symptomet er bølgete negler hvis behandlingen er vanskelig.
4) Misbruk av kaffe, noen medikamenter.
Noen drinker (kaffe, te) provosere yellow av huden. Spesielt, og i armene.
Hvis en person tar antibiotika i lang tid, påvirker alle systemer i kroppen. Forstyrret mikrofloraen i tarmen, "dør" immunitet, mindre fordøyelige næringsstoffer. Alt dette påvirker utseendet på negleplaten, som, som en lakmustest, ta hensyn til endringer i og er et mål på helse eller syk person.
5) Sopp.
Hans favoritt bolig - armer og ben. Og best av alt du kan skjule noen negler. Hvordan gjenkjenne en soppinfeksjon?
Først vises noen spiker plater vekster selv negler blir gule og lagret.
For det andre, hvis du holder hendene for en halv time i varm melk godt, vil deres status forbli den samme. Dette er en hjemme test for påvisning av sopp.
6) Ultrafiolette stråler.
Dreven solterrasse i vinter og i sommer solen midt på dagen påvirker helsen til negler. Når tanning negleplaten må beskyttes med spesielle midler.
7) Sykdommer i indre organer.
Liste over problemer som gule negler er omfattende.
Patologi av lungene.
Den innledende fasen av hepatitt.
Anemi.
Diabetes.
Galleveier sykdom.
Funksjonsfeil på det endokrine og lymfesystemet.
Malaria.
Hvorfor gule negler og funnet. Bli kvitt en kosmetisk feil?
Gule negler: hva du skal gjøre?
Først finne årsaken og nøytralisere dens innflytelse. Best å bli undersøkt. Hvis sykdommen oppdages, deretter utelukke andre risikofaktorer. Melde deg ut av kaffe, sigaretter.
Sekund, kjøper bare kvalitet maling og sørg for å sette dem under det beskyttende laget. En gang i uken for å gjøre en fuktighetsgivende maske polsk.
Tredje, kjøpe vitamin og mineral kompleks designet for helsen til negler.
Det er flere virkemidler for å bli kvitt den gulnende på neglene. Ta det med til den kategorien av førstehjelpsteknikker. Det vil si, hvis årsaken er fortsatt, riktig omsorg er ikke etablert, negler pozhovknut igjen.
Profesjonelle verktøy av gule flekker:
bleking blyanter (de produserer forskjellige firmaer, bedre å kjøpe tilsvarende produkter i apotek eller spesialiserte butikker, ikke i kiosker eller på markeder);
Bleking Nonyellowing væske fra det amerikanske selskapet Duri Kosmetikk;
justering betyr Mava-White fra det sveitsiske selskapet Mavala (ikke fjerner yellow, og skjuler det).
Folk rettsmidler som fjerner yellow av negler
sitronsaft (to ganger i uken med frisk sitronsaft for å tørke negleplaten, spiker før den kan ta i den varme Kamille infusjon);
hydrogenperoksid (blandet med rosevann i like proporsjoner og tilsett noen dråper glyserin, betyr at du kan bruke hver dag);
havsalt (havsalt bassenger styrke neglene, returnerer den naturlige farge);
soda (bakepulver slurry av lime juice og søke på neglene annenhver uke).
Før du kjempe gul, for å utelukke soppinfeksjon. Ellers vil alle anstrengelser være forgjeves.


Nail Care - gule negler - ikke noe problem  
Яндекс.Метрика