Neglepleie i hjemmet

 Hvordan ta vare på neglene


 Nyttige tips og råd for kvinner neglepleie


 Vanligvis skadet negler av to grunner: de blir sprø fra eksponering for kulde og kjedelig hvis du under håndvask misbruk varmt vann og såpe.
 Hands generelt krever konstant oppmerksomhet. Som noen ganger skam hvis man bryter en spiker!
 Til å styrke negler nyttig soda bad.
 1 ss. l. natron til en kopp vann. Vanntemperaturen bør være 37-38 ° C. Dypp fingertuppene i denne løsningen i 15 minutter.
 For å holde neglene i god stand, må du se på kostholdet ditt. Ditt kosthold må være til stede matvarer rike på jod, jern, kalsium, vitamin B, sink (sjømat og bønner). Spis mer sitrus. Men fra sterk te skal være forlatt.
 Som for den ujevne overflaten av negler, så du kan si at for det første er strukturen i negleplaten i stor grad skyldes arv, og for det andre - din generelle helse. En god måte å styrke negler er den vanligste vegetabilsk olje. Det er derfor når neglene er svært skjør, anbefalte bad med litt varmet vegetabilsk olje. Dyppe i dette badet fingertuppene og hold i 15-20 minutter.
 Merk at i dette badet kan legge litt sitronsaft eller jod - begge disse midlene samt styrke neglene.
 Hvis du føler at det ikke er i stand til å tåle så mye som 20 minutter, blir "bundet" til vannochtsi, hvorfor ikke du slår neglene i små biter av gasbind dynket i varm olje, og ikke bruke hansker eller napalechnyky? Deretter kan du stille gå om sine husarbeid mens du tar vare på sitt utseende.
 Et utmerket verktøy for neglepleie er og sitronsaft. Dette betyr ikke bare styrker neglene, men er et utmerket verktøy for polering negler. Derfor jevnlig tørke negler med sitronsaft, kan du være i stand til å gjøre uten lakk. Hvis du foretrekker det, kan du erstatte sitron juice drue juice eddik eller rips eller tyttebær - effekten er nesten det samme som etter bruk sitronsaft. Så ta på armene og et verktøy.
 Hvis du merker at neglene er sprø, ikke kast bort tid: lage bad bestående av eple cider eddik i like proporsjoner forbundet med noen vegetabilsk olje. Varighet av prosedyre - 10 minutter. Prosedyren blir gjentatt fra tid til annen.
 Hvis neglene blir sprø, en god måte - bad med vanlig bordsalt (hvis du har mulighet, i stedet for å bruke havsalt). Dryss salt i varmt vann med en hastighet på 1 ss. l. 2 kopper vann og hold den fingertupper i 15 minutter. Effekten vil bli merkbar etter den andre anvendelse av denne prosedyren.
 En god behandling for oppstramming og det er bivoks. Smelte den i et vannbad, og dyppe den i fingertuppene, slik at voksen er blitt dekket av hele spikerplaten ned til hullet. Når voksen stivner på fingrene dannet voks "naperstochki." Sett dem napalechnyky og kan gå til sengs og i morgen, fjerne "naperstochki." Den hentet fra denne prosedyren effekten blir tydelig svært raskt, og er sikre på at han vil gjøre deg lykkelig.
 Dessverre hender det at neglene blir gule. Dette skjer først og fremst på grunn av at du ikke gir neglene "puste" misbruke manikyr, spiker male hver gang en ny farge og bruke neglelakkfjerner som inneholder aceton.
 Å returnere neglene sunne farge tidligere, du kan bruke en av de lagre, under. For å fremstille den første innretning blande glyserin med hydrogenperoksyd i et forhold på 1: 5, og den andre bestanddel er fremstilt fra en del glycerol, kombinert med 4 deler destillert vann og 15 deler perhidrolyu.
 Vilkår for bruk av disse preparatene er den samme: bare tørke sine negler hver dag. Bare fargen på neglene dine vil fortsatt sunn og vakker.  
Hvordan bli kvitt kroppshår permanent hjemme
 Kvinner alltid ønsker å se perfekt. Og fravær av overflødig kroppshår, anser vi en integrert del av skjønnheten. Men hvordan å oppnå det glatt og delikat hud? Vel, når naturen av håret er. Men det er de som lider av hirsutisme - med høy vegetasjon på kroppen. I dette tilfelle er det nødvendig å fjerne hår. Hvis penger på dyre salong prosedyrer mangler, kan du prøve å kvitte seg med hår permanent hjemme.
 En av de vanligste og enkleste måter å fjerne hår bruker en barberhøvel. Men denne metoden er svært kortvarig - noen røtter forbli håret vokse tilbake raskt. Fordi kvinner er på jakt etter måter å bli kvitt kroppshår for alltid. Eller i det minste forsinke tidspunktet for den neste hårfjerning. Her er populære måter å bli kvitt hår som alt annet, kan du gjøre hjemme uten å kjøpe dyre kosmetikk.
 Hvordan bli kvitt hår på beina og armene?
 Anvendelsen av denne metoden innebærer å trekke håret fra røttene. Det er tilsvarende dyre voks strimler som er i salg. Og denne metoden har flere fordeler, blant annet umiddelbart etter fjerning av kroppshår holder seg ikke opplyste områder som umiddelbart kan gå i et kort skjørt. Og huset har de riktige ingrediensene i hver kvinne.
 For å fremstille masser trenger 200 gram sukker og sitronsyre. Det er nødvendig å emalje kjele, bland sukker, en liten mengde sitronsyre og tilsett 3 spiseskjeer vann. Pan satt på svært lite varme og under omrøring, kok til deigaktig tilstand. Med emaljert potter som følge massen bør helle i plast retter og la avkjøle litt (hvis den anvendes umiddelbart - ikke unngå brannskader). Deretter, fra varm vekt bør nappe av et stykke og kna den med fingrene - det bør være formbare. Det gjenstår å sette det inn i det området av huden der du ønsker å fjerne hår, så brått masse fjernes.
 Godt å forberede et skjær som kan tørke huden etter hårfjerning. For eksempel kan du lage en alkohol anstrøk av en kopp pinjekjerner (i skall), som skal helle en liter vodka gulvet. Denne infusjonen bør helles i en beholder med mørkt glass, la for en måned. Tørke denne skjær huden etter hårfjerning gir tregere hårvekst og hindrer dem fra å vokse inn i huden.
 Hvordan bli kvitt ansikts hår?
 På forsiden for å fjerne uønsket hår - dette kan det bli mer. Men hvis det er uestetisk bart, bør du likevel prøve å bli kvitt. Du kan bruke løsningen "rivanola" i forholdet 1: 1000. Løsningen skal brukes til vatt og tørk deres ansiktshår. For å oppnå effekten er det viktig å gjøre dette hver dag.
 Hvordan bli kvitt hår på brystet?
 For dette formålet, kan du bruke buckeye. Du må fjerne skallet fra frukt kastanje (tar ca en kopp), og hell to kopper kokende vann, da - satt i brann, ikke glem å røre innimellom. Det er viktig å vente på at vannet skal fordampe - masse innhentet vil bli brukt til hårfjerning. Bare brukes på huden bør postyhla.
 Du kan også bruke shell valnøtter. Fjerne det med litt frukt, brent og asken smøre huden i de områdene der det er nødvendig å fjerne hår.
 Hvordan bli kvitt kroppshår?
 Det er en annen effektiv metode, men det krever presisjon i matlaging. Derfor må du 300 gram alkohol, castor olje 5 gram, 5 gram ammoniakk, 2 gram jod. Disse bestanddeler bør blandes grundig to ganger daglig og påført til huden. Denne fremgangsmåte er egnet for fjerning av hår over hele kroppen.  
Sår på hudenEn av de verste enheter i de øvre lag av epidermis kan kalles magesår. Selv magesår er symptomene på dermatologiske sykdommer og infeksjoner eller kreft. Ikke uvanlig tilfeller der sår på huden direkte forbundet med vaskulær insuffisiens.
I denne artikkelen vil vi snakke om de mest vanlige sykdommer som kan forårsake sår på huden, og også komme inn på temaet behandling med oppskrifter på tradisjonell medisin.
Årsakene til sår på huden
Mange feil, å tro at ved dermatologiske sykdommer bidrar mest hyppige forekomsten av magesår. Dette er ikke slik. Overlegenhet i dette ikke veldig hederlig ranking holder venøs insuffisiens kronisk. I sin nåværende form sår på leggene bare og bare i voksne (ennå ingen enkelt tilfelle av sykdom manifestasjoner hos barn under 14 år). Årsakene til utviklingen er forankret i svake fartøy vegger. Så behandling av denne sykdommen er alltid kompliserte - spesielle salver, medisiner og så videre.
Trøsten eiere varicose sår er at disse manifestasjonene er ikke smertefullt, og komme ned fra huden med riktig behandling og pågående forebygging.
Oblyteryrueschyy aterosklerose - slik sykdom, ulcerøs symptom som utdanning på sine føtter. Disse manifestasjoner i medisinsk sammenheng ble utpekt "iskemiske sår." Oftest denne sykdommen rammer menn midten, sjelden eldre. Sår - smertefulle, kan forårsake kløe, tap av hår på stedet formasjon.
Gitt at den viktigste faktor som bidrar til utviklingen av sykdommen handlinger av røyking og usunn livsstil, vil de viktigste forebyggende tiltak antipode grunner - nemlig, sport, avvisning av dårlige vaner og riktig ernæring.
Lyvedo-vaskulitt - en form for vaskulitt med mikrovaskulær trombose utviklet. Sår oppstå på huden på føttene. Svulster smertefulle og følsomme for mekaniske stimuli, selv rørende klær til kroppen. Denne type sår verste godbit. Forresten, denne sykdommen, tilsynelatende led av kongen av England, reformatoren av Church of England, Henry VIII. Selvfølgelig, at mens moderne behandling av sår av denne typen ingen visste hvorfor monarken promuchyvsya med denne sykdommen i over tretti år, og hele denne tiden ikke helbrede sår.
Heldigvis, i XXI århundre medisin er i stand til å tilby behandlingstilbud slike sår på huden, som, om ikke umiddelbart, fortsatt gi et positivt resultat.
Onkologi. Sår på huden er symptomene ikke uvanlig ondartet kreft, spesielt i plateepitelkarsinom epidermis, melanom og hudkreft ybazalnokletachnom. Så, i tilfelle av sår på kroppen, må du gjennomgå og biopsi for å utelukke muligheten for kreft i huden.
Ring sår på overhuden og er i stand til virus infeksjon eller bakteriell natur. Grunnen til dette - de viktigste utløsende agenter for disse sykdommene - streptokokker. Hva sår som ligner hanhrennыmy sår, men ingenting å gjøre med koldbrann ikke.
Den første kalles streptokokksykdom эktymoy, andre эktymoy angrepet av koldbrann. Først utviklet takket patogener - streptokokker andre sterk nok mekanisk skade (som koldbrann i stand til å utvikle en sterk innvirkning på området, blåmerker, etc.).

Behandling av sår ved hjelp av tradisjonell medisin

Selv om opprinnelsen av denne type sår av epidermis, den ytre behandle dem alltid kommer ned til en ting - fjerning av magesår. Naturligvis må det holde tritt med intern medisiner, fordi interne faktorer og forårsake magesår.
Hvis pasienten blir behandlet bare utdanning, vil det ikke gi resultater. Sykdommen vil ha en nye sår ikke helbrede og gi gamle.
Så her er en liste over oppskrifter av tradisjonell medisin, som vil være en god løsning for å bekjempe huden sår.
Oppskriften først. Du trenger honning og mashed rot resinoid (fortrinnsvis i pulverform). Verdsetter hverandre. Bland ingrediensene til en tilstand av tyktflytende salve. Bruk den på det berørte området morgen og kveld, dekker gasbind, skyll med varmt vann en halv time.

Oppskrift av den andre.
Egnet for sår spesielt komplisert, dårlig behandles. Du trenger furu harpiks (tilgjengelig i fytoapteke), som satt på såret i 20-30 minutter, deretter forsiktig for ikke å forstyrre huden, vask med isopropanol, og kan være vodka.
Oppskrift tredje. Ta saften av en middels granateple, koker det i en liten beholder med lokk i ca 25-30 minutter på lav varme. Når saften ble avkjølt, må den være blandet med honning i forholdet 12:59. Blandingen bør holde i et mørkt og kjølig sted og holde opptil to uker. Påfør direkte på såret i løpet av dagen (4-5 ganger om dagen).

Oppskrift fjerde.
I honning tilsettes saften av reddik såing i forhold til hverandre. Lagres og anvendes såvel som i å peke på den tredje oppskrift.

Oppskrift femte.
I tilfelle av hnoynykovыmy følgende prosesser egnet mix - kjøtt av kongler (bla flere ganger Kvern) blandet med hakket i en blender eller for hånd eik blader for å danne en slurry. Blandingen ble lagt på såret umiddelbart etter fremstilling. Fremfor alt faller gasbind og steril bandasje fast. Blandingen skal holde i tre timer, minst. Til produktet var klart og stabilt, denne oppslemming (alltid frisk) må gjelde to ganger daglig morgen og kveld i 10-14 dager.
Oppskrift sjette.Ingrediensene for denne oppskriften kan kjøpes som en fytoapteke og i vanlige apotek. Det vil ta et pulver fra røttene av nesler og sorrel tupolystnoho (30 gram hver). Pluss 10 gram ryllik blomster. Blandingen koke på svak varme i melk (en liter) i ca 20-25 minutter. Husk å kontinuerlig forstyrre melk. Etter den angitte tiden blir lagt til mix 4 ss honning (helst fersk), matlaging og varer i 10 minutter.  
Яндекс.Метрика