Neroli Essential Oil
 Neroli olje produseres fra damp destillasjon ved hjelp av kronblader appelsintre (rue familien) som vokser i Sør-Europa og Sør-Amerika.
 For 800 ml olje må være minst massevis av kronbladene, er kosmetiske og medisinske egenskaper brukt siden romertiden.
 For tiden er det tre underarter olje: Neroli-byhareyd (mest verdifulle produsert fra Sevilla oransje kronblader), portugisisk neroli (oransje kronbladene er laget av) og Neroli normal (sitron og mandarin blomst).
 Væsken har en gyllen gul farge, har en sterk behagelig lukt over tid kan bli mørkere.

 Egenskaper neroli olje


 Oljen har antiviral og tonic effekt, fjerner bankende hjerte rytme lidelser, forbedrer koronar blodstrøm, anses utmerket anti stivnet agent.
 I tillegg hadde neroli avgjørende kramper og spasmer fjerner forskjellig opprinnelse, regulerer brudd på fordøyelsessystemet, eliminerer den enzymatiske mangel i kroppen.
 I moderne aromaterapi brukes som et middel for hjerterytmeforstyrrelser, nervøsitet, søvnløshet og nervøs stress. Det regnes som en seksuell stimulans, hjelper overvinne impotens hos menn og frigiditet hos kvinner.
Neroli Essential Oil
 I kosmetiske formål Neroli brukes veldig mye, det har en gunstig effekt på huden, foryngende sin øverste laget fremmer utjevning av rynker. Bruk den til å kvitte seg med ulike hudirritasjoner, for å redusere mesh mønster av små fartøy.
 Gode ​​helbreder sprekker i huden, lindrer utslett, styrker håret og fremmer deres vekst. Det er også brukt ved behandling av forskjellige mentale forstyrrelser og nevroser, lindrer angst, reduserer depressive virkninger.

 Bruken av neroliolje


 I behandlingen avhengig av diagnose og ønsket resultat velge en av følgende metoder for bruk: kaldt innånding, fordampning aroma lampeolje i total aroma bad, kuttet i bad og badstuer, sted eller full kroppsmassasje og komprimere.
 Innånding og duft. Det er den mest effektive metoden har et stort utvalg av terapeutiske virkninger. Eteriske oljer er berørt på to måter: direkte på luftveiene og slimhinnene i nerveender. Prosedyren utføres ikke mer enn 15 minutter tre ganger om dagen.
Neroli Essential Oil
 Aromabaths. Olje virker på hele kroppen gjennom huden, mens en positiv effekt på huden, stimulerer veksten av nye celler, helende sår, forbedrer elastisiteten.
 Komprimere. Gjøres direkte på problemområder, er det ikke brukt olje i sin rene form, er det nødvendig å plante kul kokt vann i en mengde på 5-7 dråper per 100 ml vann. Neroli absorberes i lymfe strømmen og gir en kraftig terapeutisk virkning. Komprimere bør gjøres i en halv time, kan du fortsette å gradvis øke til to timer.
 Spot og massasje, rubbing. Gunstige effekter på huden, forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer regenerative prosesser i de dype vev, hever tonen i blodårene. Massasje beroliger nervesystemet, forbedrer den generelle tilstanden, fremmer rask fjerning av tretthetsfenomener.
 Med riktig valg av måter å bruke olje tilhører en av de sikreste naturlige stoffer, men gravide kvinner, er barn under 8 år og personer utsatt for allergier anbefales ikke.
 Forfatter: Lily Romanov  
 Smør kroppen oljer og kvinner var i stand til antikken. I fravær av undersøkelser, kan de vise fordelene av essensielle oljer applikasjon for det blotte øye. I dag, vitenskapelige funn bekrefter riktigheten av sine observasjoner: essensielle oljer er i stand til mye!

Essensielle oljer er i stand til mye


 Hva og hvorfor


 Eteriske oljer eller oljer - en blanding av flyktige stoffer utvunnet ved destillasjon fra planter: vanndamp absorberer smakene og kondens er separert oljeaktig væske - essens. Siden essenser oppnådd svært volatile og svært kostbart, koble dem med carrier oljer - slik de blir senere brukt til kosmetiske formål.
 I industriell skala olje som vanligvis brukes i små mengder som en av de mange bestanddeler i kremen.
 Hjemme eller i salongen, kan du bruke en viss type olje - i ren form eller blandes med andre oljer.
 Kombinerer moro med duftende oljer med massasje hjelpsomme og hyggelige. Forvarm hender massasje olje blir mer aktive, godt absorbert hud og gir optimal effekt på kroppen som en helhet. Avhengig av typen av olje kan man oppnå forskjellige effekter: drenering, rastaplyvayuscheho fett, styrker huden, forbedrer blodsirkulasjonen og lymfe, og følgelig metabolismen av huden generelt.
Essensielle oljer er i stand til mye

 Å implementere gleder


 Før økten, vurderer terapeuten klientens allmenntilstand og bestemme hvilke oppgaver kan løses med massasje og eteriske oljer.
 For eksempel, olje av fennikel, salvie og tea tree har en tydelig effekt drenyruyuschym. Oljer av eukalyptus, fennikel, mynte, furu Middelhavet, grapefrukt kan "drukne" fettcellene. Apotek tusenfryd, Sar, timian, lavendel, hasselnøtt olje gjør med alvorlige lakker handling. Vel gir næring til huden, beriker det med oksygen mix oljer av basilikum, gulrot frø, eukalyptus, lavendel, neroli, avocado. Å bruke fuktighetsgivende oljer av einebær, sandeltre, basilikum, hasselnøtt eller valnøtt shea - fortrinnsvis i en blanding, hvor hver av oljer gir det beste som finnes.
 Før massasje, fjerner legemet masterklient tonic å normalisere syrenivået i huden. Den behandlede huden absorberer olje med samme hastighet over hele overflaten. Deretter sette en dråpe olje - nok ganske lite antall erfaren mester vet nøyaktig hvor mye olje huden er i stand til å "svelge". Noen ganger forskjellig massla søkt på flere områder: zhyroszhyhayuschye olje - hvor ønskelig "pidtopyty" cellulitter, og øke mikrosirkulasjonen - hvor å optimalisere lymfe flyt. Parallelt skjer aromaterapi sesjon, som flyktige oljer par umulig ikke å puste. Dråper olje lett fordelt i hele kroppen - det er nå klart for den andre fasen.
Essensielle oljer er i stand til mye

 Fritid og meditasjon


 Innpakking legeme med et håndkle, slik at varmen bidrar til den aktive arbeids av oljer, slik at kunden hoved i 20 minutter. Dette - avslapping tid (kanskje med en dempet farge og lys i en rolig behagelig musikk) og absorpsjon av gunstige ingredienser oljer.
 Etter retur Hoved svampen føres over legemet - forfriskende huden ved å fjerne overskytende produkt. Til slutt, for å tid starter selve massasje, påføres huden krem, som også omfatter essensielle oljer, og generelt massasjeøkt begynner. Når du er ferdig med det, etter noen minutters hvile, ber veiviseren kunden en kopp te. Dette kan være en spesiell te med urter, men enkel, grønn, gjør en svært god effekt.
 Effekten av massasje med eteriske oljer er betydelig høyere bare massere det godt bruke 2-3 ganger årlig kurs på 8-10 massasjer.  
Velge aroma lampe for aromaterapi. Typer av AromaBruk oljebrenner til å fordampe eteriske oljer kan forbedre ikke bare humøret men også helse. Hvilken olje brenner du skal velge? Beskriver hvordan du velger riktig aroma lampe.
Classic Aroma
Varmekilden er en konvensjonell oljebrennerflammen, som er plassert på bunnen av lampen. I Aroma bruke standard runde lys i lommen med folie. Den øvre del av den samme oljebrenner er en beholder som er fylt med vann og tilsettes eteriske oljer.
De mest optimale materialer for tradisjonell oljebrenner er ansett naturlig stein, glass eller leire shlykernaya som de ikke går inn i en kjemisk reaksjon med eteriske oljer, i motsetning til metall, som reagerer med aromatiske oljer dårligere egenskaper og kvalitet. Basert på det ovennevnte, bør kjøp av et metall olje brenner unngås.
Bortsett fra materialet, er viktige parametere aroma lampe størrelsen av dens komponenter og deres anordning. Avstanden fra flammen til koppen oljebrenneren skal være fra 7 til 10 cm, og kapasiteten av bollen - 30 til 50 ml. Først når disse parametrene fart varmt vann i koppen vil være moderat, og luftmetning smak - glatt og jevn.
Ikke gi etter for de bønner av selger som prøver å "provisoriske regjeringen" du aromalampu bisarre, hvorav er det viktigste formålet utsmykning av interiøret, men ikke luft fremstilling av aromatiske forbindelser.
Vær oppmerksom på at vanntemperaturen i koppen oljebrenneren bør være 40-600 C. Ellers eteriske oljer tilsatt vann, eller praktisk talt ikke fordampe eller koke vil få brent og negativt påvirke deres terapeutiske effekt.
Elektrisk oljebrenner
En moderne vri på tradisjonell olje brenner elektrisk aromalamper er, der i stedet for vann lys med eteriske oljer ikke varm stearinlys og elektrisk lyspære, som ofte fungerer også som en kilde til lys, noe som gjør det mulig å bruke dette som en natt lys aroma lampe.
Ultralyd Aroma
Prinsippet om ultralyd lamper er svært lik prinsippet om ultralyd luftfuktere. Membranen som varierer med frekvensen ultralyd spredt essensielle oljer i luften, er det ikke nødvendig å bruke vann for å fordampe essensielle oljer.
I tillegg er essensielle oljer ikke utsatt for varmebehandling, forblir vesentlig mer næringsstoffer derfor øker effekten av bruk av slike lamper. En annen viktig fordel med ultralyd lampe - ingen åpen flamme, som gjør det trygt for bruk primært i barnas rom.
La oljen brenner, uansett hvilken type de er, lage din bolig unik atmosfære av komfort og harmoni, positive følelser og god følelse!  
Яндекс.Метрика