Nesedråper for gravide
 "Ved behandling av rhinitt er en uke. Og de som støttet seg på "kanskje", vil han plage inntil 7 dager! "- Funny ordtak er sant generelt. Men uestetisk rødlig nese og ystreblyaemыe tonnevis av papirhåndklær er ikke så forferdelig som andre, mer alvorlige konsekvenser banalt SARS.
 Virusinfeksjon noe og hvem vet hvordan virus påvirker helsen til det ufødte barnet? "Normal" kald gradvis kan utvikle seg til en sår hals eller influensa. Akkumuleres i sinus maxillaris slim lett "belønning" ørebetennelse eller bihulebetennelse, eller til og med begge samtidig. Når graviditet er dobbelt farlig - å bli behandlet, faktisk gjør det. Selv den mest ufarlige (for deg) narkotika kan skade den lille komochku nye liv! Så kommer spørsmålet: "Hva nese dråper kan være gravid? ".
 Finne spray eller dråper anbefales fremtidige mødre, vi promonitoryly antall apotek og selv slått til tradisjonell medisin. Deling prestasjoner:
 Apotek nesedråper for gravide
 1. Den vanligste saltvann (isotonisk 09% NaCl, flasker 300-500 ml) vesentlig lette din tilstand, sakte løser seg opp og vaske vekk slim. Og samtidig fukte sår øm hud rundt nesen. Ikke bare effektivt, men også økonomisk!
 Apoteket kan også finne saltløsninger, pakket i praktiske mini-flaske dispensere (pumper, Drypp eller spray). Dette Akvamaris, Dolphin (Dolphin), Marimer, Salina. Prisen litt høyere (avhengig av graden av "nashoroshenosti" innebygd sprayflaske og volum), men praktisk å bruke.
Nesedråper for gravide
 Nuance: lese nøye før du kjøper stoffet. Kosttilskudd i form av salt kan bare snill, men noen er også blandet type konserveringsmidler natriumhydrogenfosfat dihydrat for å øke holdbarheten. Selvfølgelig - er du ubrukelig.
 2. Dråper unntatt antiseptiske og antibakterielle egenskaper fra eteriske oljer og urter (Pinosol, Euforbium compositum Nazentropen, Vitaon) aktivt mykgjøre huden og slimhinnene. Meget god homeopatisk medisin - Rynytol ЭDAS-131.
 Men, før bruk, selv slike ufarlige, narkotika, bør du oppsøke lege og teste en allergisk reaksjon kapnuvshy dråpe av stoffet i sensitive områder av huden (vanligvis drypper på innsiden av håndleddet).
 Classic vasokonstriktor "Ja" eller "Nei"?
 Leger anbefaler pålegge strenge veto for å inneholde ksylometazolyn, fenylefrin og oxymetazoline vasokonstriksjonseffekter narkotika, samt dråper, som inkluderer de som er listet antihistamin komponent (Halazolin, Naftizin, Vybrotsyl, Nazyvin, Sanoryn, DlyaNos, Ksymelyn, protargolum etc.).
 Gjennom cellemembraner og veggene i blodårene får de inn i blodet, og deretter - i karene i morkaken. Således, i små doser. Men permeabiliteten av blod-hjerne-barrieren (og bare ham) i embryoer ganger høyere enn i voksen! Balansen mellom skader fra mulig fosterhypoksi (hypoksi utvikler seg på grunn av det faktum at en forventningsfull mor plantet gjennom nesen pusteproblemer) og skader fra fall i det giftige blod kjemi stadig skiftende mot sistnevnte
 Og det sier tradisjonell medisin?
 På de magiske egenskapene til aloe juice er kjent for alle: bør det dryppe umiddelbart etter nesen er fjernet ved hjelp av saltvann (3-5 dråper tre ganger daglig i hvert nesebor). Mange anbefaler også Kalanchoe ("chyhalku"). Har du brukt det før? Hvis ikke - bedre ikke å risikere det. Plutselig juice planter vil handle på deg for mye. Langvarig ukontrollert angrep pchyhu bidrar naturligvis til å tømme bihulene. Det er bare barnet kanskje ikke liker det.
 Til slutt, er det nødvendig å legge til at alle de ovennevnte ikke fritar deg fra å måtte gå til ØNH lege. En kompetent spesialist vil hjelpe deg ikke bare med individuelle valg og foreskrive narkotika "rett" inhalasjon, men vil finne ut om det egentlig dreier seg om kulden. Hva hvis du har rhinitt gravid? Han, som midlertidige nyreproblemer som oppstår i nesten alle fremtidige mor, forsvinner helt nesten umiddelbart etter fødselen. Når rhinitt naturlig forekommende nesedråper, ikke for, og vil ikke hjelpe i det hele plutselig utviklet en allergi (noen ganger innledende manifestasjoner er lik symptomene på SARS).  
Fødselsdato ved unnfangelse - hvordan beregne?
 Fra de tidligste dager lykkelig ung mor venter begynne å lure på: "Vel, hvis du må bli født lille mann? ". Selv om moderne utstyr kan oppdage mange endringer, er det i de fleste tilfeller og et konkret svar, noe som indikerer bare vage termer.
 Men for å vite dato X "hvis du vil kan du likevel - hva er tilstrekkelig til å ta hensyn til beregningene av anerkjente fagfolk.
 Poeng og tid - nederst
 Vi har alle en tendens til å tenke at svangerskap varer ni måneder lang, men få av oss kan fortelle nøyaktig antall dager. Men til tross for allment aksepterte standarder, leger har lenge kjent - den gjennomsnittlige kvinne bærer en baby i løpet av 266 dager fra unnfangelsen.
 Det bør bemerkes at de fleste fødselsleger lagt for en ekstra 14 dager - men de teller ikke på en ekte date, og den første dagen av siste menstruasjon. Hva vanligvis begynner to uker før unnfangelsen.
 Hvordan beregne fødselsdato på datoen for unnfangelsen?
 Ifølge ovennevnte funksjoner, for å fastslå forfallsdato vi trenger å telle på kalenderen 266 dager fra første dag av svangerskapet. Imidlertid bør det være pasient, fordi en lignende måte for å ta mye tid og krefter.
 Det ble derfor etablert formel Naegeli, der:
 Fødselsdato = dato for unnfangelsen - 3 måneder -7 dager + 1 år
 Som vi kan se, kan det bidra til å fastsette den ettertraktede dag blir mye enklere.
 For eksempel, hvis unnfangelsen skjedde 28 april 2014, fødselen av en baby som skal avholdes 21 januar 2015.
 Når tiden er ukjent
 Dessverre, den eksakte datoen for unnfangelsen vet ikke alt. Men ikke fortvil - beregne det i de fleste tilfeller uten problemer.
 Derfor, i henhold til ledende leger ut modne egg i egglederen er to uker før måneden - i dette øyeblikket for befruktning mulig.
 Ifølge finne rett tid, må du antall dager i syklusen trekke fra 14 og legge den resulterende figuren til datoen for oppstart av siste menstruasjon.
 For eksempel, hvis det gjennomsnittlige syklusen varte i 30 dager, er unnfangelse mest sannsynlig skje på den sekstende dag etter den siste menstruasjon.
 Det bør bemerkes at sædceller kan leve i fanget av en kvinne i tre eller fire dager - og dermed dato sex ikke alltid sammenfallende med den virkelige øyeblikk av befruktning. Det er derfor eksperter anbefaler i alle fall å holde National - slik at du kan mer nøyaktig bestemme leveringsdato ved unnfangelsen.
 Beregninger og virkelighet
 Det bør bli husket som, til tross for ønsket om å etablere en reell tid går ikke alltid - som vi vet, begrepet 266 dager er bare en biologisk norm. Følgelig kan barnet bli født eller litt tidligere eller senere (vanligvis pluss eller minus 10 dager).
 Likevel estimert dato for fødsel under svangerskapet spiller en svært viktig rolle - det kan hjelpe en kvinne kan tilstrekkelig vurdere sin tilstand og forebygge komplikasjoner og misdannelser (som ofte forekommer i for tidlig fødsel eller forlengelse).
 I tillegg er det nyttig å vite den eksakte datoen og leger - basert på det, vil de være i stand til å klarere definere mulige handlinger, noe som reduserer risikoen til et minimum.
 Og selvfølgelig, ingen grunn til å ignorere den naturlige interesse - faktisk den mer forventningsfull mor kjenner barnet sitt, er mer uttalt sin usynlige obligasjon. Hva gjør det lett å gå gjennom alle prøvelsene og bringer ekte glede.  
Hva du ikke å spise mens du ammer?
 Etter fødselen av barnet ditt, er den viktigste oppgaven ansvarlig mor å gi ham en normal amming.
 Melk som spiser nyfødte tilstrekkelig produsert gjennom jevn drift av brystkreftceller og handlinger hormonet prolaktin, som er ansvarlig for rettidig fylling av melkekanalene.
 For produksjon av melk brukes næringsstoffer som kommer fra mat og vann i en kvinnes kropp. Det er derfor det er så viktig at det er, og i hvilke mengder ung mor spiser.
 Forbudte matvarer amming
 Det er ganske imponerende liste over produkter som bruker maten min mor i alle fall umulig. Grunnleggende og absolutt forbud, selvfølgelig, er pålagt alkohol, narkotiske og psykotrope stoffer, og røyking. Disse produktene er ikke bare uønsket og potensielt farlig for barnet og kan føre til ytterligere forsinkelser i mental og fysisk utvikling av barnet.
 Men selv blant tilsynelatende deilig og nyttig mat er betydelige begrensninger som gjør ung mor med spesiell oppmerksomhet for å behandle sitt eget kosthold.
 1. Åpne listen skarpe og krydret mat som er rik i tillegg, essensielle oljer. Løk, hvitløk, bitter, søt paprika, de fleste krydder og tilbehør kontraindisert hos ammende mødre som legger melk bestemt smak og lukt, og dermed i stand til å føre til avvisning av den vanlige babymat, eller føre til fordøyelsesproblemer i smuler.
Hva du ikke å spise mens du ammer?
 2. økologisk kaffe, sterk svart te, sjokolade og andre matvarer i store mengder koffein, et sentralstimulerende som opptrer på den umodne nervesystemet av barnet, forårsaker søvnforstyrrelser, gråt og raserianfall selv umotivert.
 3. Når du ammer kan spise mat som et stort antall er alle slags kunstige tilsetningsstoffer og fargestoffer og konserveringsmidler som kan øke holdbarheten på mat. Angrep av allergisk astma, kvalme og hodepine - dette er ikke en komplett liste over sikkerhetsproblemer som kan oppstå fra et slikt kosthold ikke bare min mor, men babyen.
 4. Kjøtt inneholder en høy prosentandel av kroppen fett, er det vanskelig å fordøye magen, pluss mettede fettsyrer som finnes i fett og fett kjøtt, vil ikke bringe noen nytte til blodårene.
 5. Foods høy allergi indeks, foruten uvanlig for våre breddegrader, og for en stund ekskludert fra mors kosthold. Fans av japansk og kinesisk mat, rå sjømat, eksotiske frukter og grønnsaker må være fornøyd med familie og venner for oss alle mat, men en høy risiko for allergi hos et barn gjør slike offer er berettiget.
 6. Saltfisk rogn, krydret og deilig røkt sild fisk er også forbudt under amming. Spesialister amming advart om at slik mat kan gjøre melk for salt, så ikke bare til det verre endre sin smak, men også kan føre til nyreproblemer i smuler.
 7. bær friske druer, rosiner, ulike bønner, brød med rugmel, men ikke bærer en direkte trussel mot kroppen til babyen kan føre til økt dannelse av gass i tarmen, og dermed av ro og ubekymret søvn kan glemme babyen minst en dag .
 8. Røde frukter og bær, har en sur eller besk smak ønskelig å glemme minst for de første seks månedene av livet ditt favoritt baby. Denne regelen, i motsetning til et dusin trendy og eksotiske tabuer, var kjent av våre mødre og bestemødre.
 Etter å ha lest en enorm liste over begrensninger, det er en følelse som når du ammer kan spise nesten hva som helst, er fornøyd med bare noen få volokontsyamy magert kjøtt og frisk grøt, kokt i vann. Imidlertid er det ikke. Forventningsfull mor bør få all nødvendig sett av hennes baby og vitaminer og mineraler. Og det kan gjøres bare fullt uriznomanitnyvshy kostholdet ditt. Produkter som oppfyller de strengeste kravene til ernæringsfysiologer, virkelig mye. Det viktigste - å aksenter i kosten, og foretrakk det, fremfor alt, nyttig og selvfølgelig deilig.  
Яндекс.Метрика