Niacin hår
 Vitaminer er avgjørende for det normale livet til en person. De er aktivt involvert i metabolisme, overføring av nerveimpulser, og, viktigst av alt, konstruksjonen av celler av forskjellige vev.
 Håret er intet unntak: utilstrekkelig mengde eller ulike vitaminer i kosten fører til det faktum at håret mister glansen, blir sprø og tørr, forsinke deres vekst. For å unngå slike situasjoner er det bedre å ta komplekse preparater som inneholder vitaminene A, C, E, og B-vitaminer sistnevnte ofte kalt vitamin skjønnhet, fordi de er ansvarlig for tilstanden til hår, negler og hud.
 Påvirkning av nikotinsyre på håret
 Vitamin B3 niacin, vitamin PP - det er navnet på den samme substans som er involvert i et stort antall av oksidasjonsreaksjoner i det menneskelige legeme. Nikotinsyre for hårvekst er viktig så vanskelig å overvurdere. Når den brukes på hår i kraft er dannelsen av visse pigmenter, fravær av deres vekst bremser ned og hastigheter opp utseendet på grått hår.
 Når den eksterne bruk av nikotinsyre er den lokale utvidelse av perifere kar. Så når brukes på hodebunnen er blodtilførselen til hårsekkene (dette begynner å flyte mer aktivt oksygen, noe som fører til cellefornyelse). Som et resultat forbedrer mat hårrøtter og hårvekst er aktivt øker.
 For voksen daglig rate på niacin er 15 til 20 mg, men hvis en person jevnlig engasjert i tungt fysisk arbeid, kan dette tallet nå 25 mg.
 Fremgangsmåter for anvendelse av nikotinsyre
 Når de administreres vitamin B3 ofte ikke tatt som et enkelt medikament, og som en del av et vitamin eller vitamin-mineral-kompleks som gjør det mulig å oppnå maksimum absorpsjon av kroppen. Men hvis du ønsker å aktivt stimulere hårvekst, er det til dette problemet bør iverksettes omfattende, ikke bare for å ta vitaminer, men også gjøre spesiell maske for hodebunnen ved hjelp av nikotinsyre.
 Apoteker nikotinsyre selges i kapsler (1% oppløsning volum på 1 ml). I løpet av en måned, må hver dag anvendes på hodebunnen 2 ml vitamin. Etter endt kurs skal ta en pause for minst to til tre måneder.
 For den mest praktiske er det best å først åpne ampullen (hvis ikke for hånden noe egnet, kan du få en vev består av flere lag). Deretter, ved hjelp av en sprøyte for å tømme dem, fjernes kanylen og langsomt å skyve stempelet, fordele væsken over hele overflaten av hodet. Det må være forsiktig masserer huden med fingertuppene til forsiktig å gni nikotinsyre. Jo mer grundig massere gjøres, desto bedre er flyten av blodsirkulasjonen rundt hårsekkene, noe som betyr at jo raskere vil man se den ønskede effekt.
 Det er viktig i de første gangene du bruker niacin å kontrollere mulig forekomst av allergiske reaksjoner. Hvis huden vises røde flekker med rufsete kanter heller, er det - en lokal reaksjon, og bør ikke være redd. Men hvis det finnes en brenner, kløe og irritasjon av huden, bør utsiden av medikamentet avbrytes og bare begrenset inntak av vitaminer på innsiden.
 Produkter som inneholder nikotinsyre
 De fleste av nikotinsyre som finnes i korn (bygg, hvete, vill ris), bokhvete, rugbrød, bønner, sopp, magert kjøtt (spesielt biff eller kylling), lever og nyrer. For en daglig dose av vitamin B3 nok dag å spise 150 gram kyllingkjøtt eller 400 g ost. Grønnsaker er rike på nikotinsyre tomater, poteter, brokkoli og gulrøtter.
 Spesiell oppmerksomhet bør vies og overflod av urter hvor vitamin B3: kamille, fennikel frø, humle, kjerringrokk, nesle, peppermynte, persille, sorrel, salvie, bringebær blad, burdock rot.  
 ybyrayuchy ny hårklipp, ikke hver kvinne er klar for store endringer og risikable eksperimenter. Spesielt hvis lengden på håret best midten og har til fantasy hår stylist. For de som ønsker å endre volumet image, kjøp, uten å miste lengde, det hårklipp kaskade på medium hår.
 Tre unektelig fordeler Cascade
 Første allsidighet. Dette frisyre som passer både forretningskvinne og slem skolejente.
 Sekund, enkel installasjon. Med konvensjonelle tørketrommel og kam kan lett konkludere med hensyn til det hverdagslige og mer sofistikert kveld frisyre.
 For det tredje, Cascade en av de få frisyrer som er alltid på toppen av popularitet og går ut av mote.
 Denne tilnærmingen Cascade?
 Denne frisyren er egnet for nesten alle typer utseende. Men ideelt sett Cascade vil se på helt rett eller bølget hår av middels lengde.
Hårklipp kaskade over middels hår
 Spektakulære fossen strømmer hårstrå med ulik lengde understreke riktig ovalt ansikt og høye kinnben hell skjule eller runde kinn.
 Hårklipp kaskade egnet for de som ønsker å gi enkel håret volum og tetthet.
 Den mest fordelaktige denne hårklipp hår ser gyllen hvete, lys brun og rik sjokolade farge. Heldigvis understreke spredte tråder veve som skaper effekten av lys refleksjon.

 Dette er ikke anbefalt hårklipp Cascade
 - Eiere av tunge og svært tykke strimler;
 - Kvinner med avlangt ansikt (visuelt forlenger);
 - Sterkt vridd, krøllete hår (ikke synlige overganger).
 Eksempel teknikk
 Hårklipp kaskade over middels hår begynner å sutre eller krone linje og ender på skuldrene. Senteret hodet proboramy atskilt med to parallelle kontroll lås. Hennes kam, trekk parallelt med gulvet og klippes til ønsket lengde. Andre tråder pidstryhayutsya rett snitt, med henvisning til kontrollen. Strands parietal sone kutt, flytting fra kronen til pannen. Whisky - målrettet hår frontareal, som, i sin tur, fokuserer på den apikale kontroll-lås. Som et resultat, blir frisyren trinnvis gradert struktur.
 Gjør Cascade, ikke glem filirovki med hvilken frisyre vil være lettere og lettere å bli avsluttet.
 Funksjoner stabling
Hårklipp kaskade over middels hår
 De beste verktøyene for styling hårføner og Cascade runde kammer med forskjellige diametre å skape bølger og krøller i forskjellige størrelser.
 Det anbefales å velge kamskjell med hull på kroppen - de er godt la varm luft og oppmuntre bestemmelsen mengde "innsiden" hvert hårstrå.
 Det beste alternativet for hverdags frisyrene - klassisk styling "volum cap" når trådene pidvertayutsya tips ned.
 Du kan også bruke jernet til den konklusjon - til oppvarmet liker gang langs hver rokk. Dette frisyre vellykket understreke kaskade struktur og gjøre det mer merkbar.
 Fest frisyrer krever mer grundig konklusjon der tørt hår fra rot til tupp, og hvert hårstrå er strukket på 90 grader. Dermed oppnås jevn volum ved røttene og tips som sendes inn eller ut og registrert lakk.
 Raskeste konklusjon - påfør i fuktig hår mousse, hårføner og tørr, med hender som gir håret form for "kreativ lidelse".  
 På grunn av sin allsidighet og skjønnhet, grooming stige med smell er populær i hele har vært et par år. Denne teknikk, som betegnes som kalibrering, blir brukt i andre hårfrisyrer.
 En viktig side av trappen er mangelen på "trinnene" strenger må bevege seg sømløst over i hverandre. Dermed de korteste gjenværende tråder på toppen og lengste - bunnen strand. Stigen gir forskjellig hår lengde, tekstur, variasjon ukladok og maleri. Shearing gjøres både lang og kort hår på. Siden den kombinerer forskjellige typer chilok - direkte, asymmetrisk, tykk, prorezhennыe etc.
Frisyrer med bangs stige

Frisyrer med bangs stige

Frisyrer med bangs stige

 Varianter chilok klipping stige
 1. Nøyaktig kuttet smell nå på toppen av popularitet. Hun er vakker, moderne. Hjelper dekke opp for høy eller bred panne. Kan ha ulike lengder - å nå midt i pannen eller faller under øyenbrynene.
 2. avrundet og avlang lateralt smeller greit inn i frisyre gir huden mykhet, fremhever gode funksjoner. Det er best å se på håret av lengde.
 3. flette bangs egnet for eiere av rund eller firkantet ansikt, gir det en feminin, glatte ut skjemaet.
 4. revet cholka tilnærming til kort hår. Det ser original, kombinert med uforsiktig pakking og kreative maleri.
 Fordeler
 Grooming stige med smell er ung, livlig og moderne. Med hjelp av hår er voluminøs, skjære gjennom trådene som passerer hverandre, justeres ovalt ansikt. Trekantet, firkantet og rund form ansikt spesielt behov for en slik justering blir myk oval og langstrakt. Tynt hår gain volum og tykke, tunge bli lys og luft.
 Stabling
 Synkende tilgjengelig kaskade gjennom glatter håret stryking. Dette alternativet er det mest tidkrevende. For å gjøre dette, gå jern på hver strand, inkludert smell. Etter å ha signert for å gi håret en naturlig glans anbefales på hårspray spesiell.
 Fint hår trenger også daglig styling. Dette gjøres best med dyser hårføner for å legge til volum. Før legging på fuktig hår mousse er brukt. For å gjøre volumet ved hjelp av en stor rundbørste, kan du bruke skum som er jevnt fordelt i hele håret. Strands i sin tur øke børsten ut og fikset hårføner. Endene er bøyet innover.
 For middels lengde hår og kan brukes på lang krølltang. Stige med smell vil se spektakulære hvis noen tråder voks prosess. I det lange og mellomlangt hår ser spektakulær konklusjon med endene bøyd utover. Slem krøllete hår i en slik frisyre vil alltid må rette.
Frisyrer med bangs stige

Frisyrer med bangs stige

Frisyrer med bangs stige

 Care hårklipp
 Utvendig stigen kan ødelegge flisete tupper av håret - på denne frisyre er spesielt merkbar. For å unngå dette anbefales det hyppigere oppdateringer hårklipp og Repair Mask for hår.
 Prosedyre "hot saks" å bli kvitt flisete tupper problem. Tuppene på håret hårklipp på dette spesielt sårbare, er det anbefalt å bruke spesielle sjampo og terapeutiske masker som gir næring til håret.  
Яндекс.Метрика