Nikotinplaster
 Plaster røyking


 Plaster røyke - sigarett erstatning. Sin effekt - den gradvis tilbaketrekning fra nikotin. Så kan unngå stress for kroppen under røykeslutt. Fordi nikotin hudplaster på kroppen får en liten dose av nikotin. Så røyker føles "breaking". Hvis en person røykte, for eksempel 10 sigaretter om dagen bør begynne med 21 mg nikotin (patch) per dag for den første måneden. Neste - redusere mengden av nikotin og 14 mg. Den siste fasen av den terapeutiske selvfølgelig vurdert de to siste ukene av å røyke ved hjelp plasteret med en dose nikotin - 7 mg per dag. Ifølge eksperter, kvitte seg med røyking og de negative effektene av røyking på kroppen kan være ca 6 uker.

 Bivirkninger av røykeplaster - hudirritasjon og søvnløshet.  
Tabletter røykingRøyking er ansett som en av de viktigste og felles utfordringer. Fra denne vanen prøver å kvitte seg med tusenvis av mennesker, men ikke alle av dem kan overvinne seg selv og gi opp sigaretter. Det er grunnen til at røykere brukt tabletter med å lindre nikotin pause i de aller første dagene etter avslaget.
Nikotin-erstatning piller
Nikotin-erstatning piller anbefales for dem som lider alvorlig tobakksavhengighet. Virkningsmekanismen av disse stoffene er ganske enkel. De hjelper kroppen røyker fått små doser av nikotin eller lignende stoffer til den blokkerer reseptorene nikotin som eliminere cravings å røyke og abstinenssymptomer. Slike piller er helt ufarlig, fordi nikotin i dem fjernet.
En av de beste nikotin-erstatning legemidler er Tabeks. Av virkestoffet i disse tablettene - cytosin. Det stimulerer carotis glomeruli aktiverer dermed luftveiene sentrum. Også cytosine øker blodtrykket og adrenalin.Denne kroppen tror den fikk en dose av nikotin og nikotinreseptorene irriterende, er at:
- Reduserer suget etter å røyke;
- Reduserer (i noen tilfeller helt eliminere) abstinenssymptomer, som alltid vises på avvisningen av sigaretter
.
Kontinuerlig bruk av tabletter Tabeks skaper en følelse som ligner på nikotin overdose og en røyker som har bestemt seg for å bli kvitt avhengighet av disse ubehagelige opplevelser er det et vedvarende ønske om å kutte ned på antall sigaretter han røyker, eller forlate dem helt.
God hjelp glemme avhengighet som røyking, pille Champyks. Strukturen av dette stoffet er vareniklin. Denne substansen bringes i kontakt med en hjerne nikotin-acetylcholin-reseptorer. De har også samhandle og nikotin ved inntak. Når ingen nikotin, fungerer vareniklin som en reseptor agonist, og når røyking sigaretter han ikke kan stimulere reseptorer på riktig nivå, noe som reduserer gleden av å røyke. Også Champyks som Tabeks gir mye raskere overføring trekning.
En annen effektiv kur for røyking - Zyban. Funksjonen av dette verktøyet er at det inneholder n-antikolinergika. Dette stoffet virker på neyronalnuyu system av hjernen, som bidrar til en sikker måte å gi opp tobakken for en kort tid - bare 3-6 uker.
Effektiv i anti-røyke pille cytisine. Det er et sentralstimulerende og-kolinerge reseptorer, som stimulerer ganglia av det autonome nervesystemet. Disse pillene redusere nikotinavhengighet, forårsaker irreversible endringer i røyking smake ubehagelig. I tillegg cytisine tabletter tilrettelegge ulike manifestasjoner av abstinenssymptomer, som alltid vises med røykeslutt.
Hvis du ønsker å glemme om sigaretter, vil du kurere Tabakum Plus. Dette produktet fremmer rask tilbaketrekning fra røyking, tung tilrettelegge arrangementer og gi avgiftning effekt på organer og systemer som er skadet daglig røyking.
Hos pasienter som får Tabakum Pluss at det er ofte veldig dårlig smak i munnen når en person røyker, og intoleranse for tobakksrøyk. Men på samme tid mens du tar stoffet forbedrer humøret, reduserer vibrasjonene forsvinne depresjon, øker effektiviteten.
Alle disse stoffene er kontraindisert. Du kan ikke ta dem under graviditet og amming. Det er bedre å gi opp den medisinen hvis du har nyresvikt, mental patologi eller en historie med overfølsomhet for komponenter i preparatet. Det er ikke anbefalt å ta avvisningen av røyking medisinering unge sjåfører og avyapylotam.
I noen tilfeller, mens man tar medisinen bivirkninger kan forekomme. Svært ofte en endring av smak, forstoppelse, tørr munn, smerter i magen. Når nikotinavhengighet kan føle deg svimmel. Økt irritabilitet, søvnløshet, kortpustethet, vekttap, følelsen hjertebank, allergisk reaksjon og høyt blodtrykk - en hyppig følges medisiner fra røyking. I sjeldne tilfeller kan det være aggresjon, angst, kvalme, tinnitus og en rar smak i munnen.
Tabletter av røyking uten nikotin alkaloider
Det er medisiner som ikke inneholder nikotin og andre alkaloider. Deres virkning er basert på blokkering av nikotinreseptorer. Denne medisinen hjelper å bli kvitt nikotinavhengighet, som deprimerende nytelse sone som aktiveres under røyke sigaretter. De fungerer også som en antidepressant, fjerne alle de ubehagelige fysiske og psykiske symptomer som oppstår når en person nekter å nikotin.
De mest effektive legemidler i denne gruppen er:

- Tyrefekting Plus
- Plant kompleks, basert på en rekke urter og planter, forårsaker aversyvnыy effekt. Denne medisinen er tatt bare når det er et ønske om å røyke, en tablett bør bare sette under tungen til den er oppløst. Smaken av stoffet og virkningen av komponentene resultere i umiddelbar fjerning ønske om å brenne til det punktet at selv bare tanken på sigaretter motbydelig. Ta denne medisinen kan være 30 ganger om dagen, men ikke mer enn to måneder.
- Bryzantyn - stoff, som som en grunnleggende komponent inneholder antistoffer mot proteiner mozhospetsyfycheskym. På grunn av dem redusert suget etter nikotin og prosessen med å røyke. Også denne medisinen for å røyke en positiv effekt på balansen av nevrotransmittere i sentralnervesystemet. Det er behov for å bli satt under tungen til det er oppløst. Mest daglig røyker mangler 3 tabletter, men med en sterk craving for nikotin kan doble dosen.

- Evalar -
dette stoffet er av vegetabilsk opprinnelse og er ideell for de som bruker røyking som en måte å slappe av. Han finner et stimulerende og toning handling, men ikke redusere nikotinavhengighet.
For å overvinne fysisk og psykologisk avhengighet av nikotin kan brukes og kombinasjonsbehandling ved å kombinere nikotin-erstatning narkotika og medisiner uten nikotin alkaloider, men før en slik behandling av tobakk bør konsultere legen din.  
Er det mulig å bli gravid med kondomKondomet er en av de mest pålitelige hjelp av barriere prevensjon som beskytter mot uønsket graviditet. Men selv når det brukes riktig, kan bli gravid.
Kondomet som et middel for prevensjon
Selv om kondom og regnes for å være ganske sikker prevensjon, men han ikke gi en absolutt garanti for graviditet og inntak av infeksjoner. Derfor, er svaret på mange kvinner om du kan bli gravid med kondom, dessverre, vil være positivt. Ifølge den mest optimistiske datasikkerhetsnivået kondom er ikke mer enn 98%. Derfor kondom rangerer femte blant prevensjons etter pille, sterilisering og intrauterin enhet. Hvorfor kondomer ikke kan være svært pålitelig?
Hvis riktig bruke kondom eller plukke feil størrelse, kan strukturen i latex vises subtile sprekker er vanligvis nok sperm til å trenge inni. Denne kondom beholder sin ytre integritet, men sjansene for å få gravide kvinner økt til 15%. Hvis hennes seksuell partner er medlem av den store størrelsen, bruk av prevensjonsmidler øker sjansen for å bli gravid til 25%. I tillegg kan en kvinnes kropp trenge ulike infeksjoner.

En kondom som brøt under samleie øker risikoen for å bli gravid høyre flere ganger.

Bli gravid med kondom kan
Dette er mulig hvis riktig åpne emballasjen med kondom, for eksempel utilsiktet pusse tenner og spiker produkt, kutte pakken ved hjelp av saks, noe som kan føre til skade latex.
Også du kan bli gravid med en kondom i tilfelle at den første kle ham ordentlig, og deretter under samleie slites av og starte på nytt. Så, sammen med glidemiddel kan trenge flere sædceller, som er nok for befruktning hvis samleie skjer under eggløsningen. For å unngå spenninger kondom fordi partneren bør sjekke kondom ved samleie.
Mange par bruker ikke én, men flere kondomer. Den såkalte "dobbel beskyttelse" kan ofte være den mest vellykkede alternativ som kondomer kan bli skadet på grunn av friksjon og kvinner er sannsynlig å bli gravid.
Anbefales ikke under samleie å bruke ytterligere smøremidler og oljer, som ikke er levert av produsenten, da dette kan skade integriteten av kondomet.
Har ikke spart på prevensjon og bruke samme kondom for flere kontakter.
Hvis samleie varer mer enn 30 minutter for å unngå uønsket graviditet, kan du stoppe og erstatte en annen kondom.
Dessuten kan graviditet være en årsak til kondom glidning av den store mengde olje eller mangel på det rullende. Kondom kan skli på den manglende ereksjon, men også på grunn av den drastiske endringen i helsen til partner, hvis han er nervøs sterkt under samleie.
Du kan ikke bruke kondom ved slutten av livet. Dessuten må det være riktig lagret, da den høye temperatur latex mister sin elastisitet. Ikke ha kondomer i lommene sine, unngå kontakt med fuktighet og direkte sollys.
Selv om graden av pålitelighet av et kondom er bare den femte plass, men bruken sannsynligheten for graviditet er mye lavere enn uten.  
Яндекс.Метрика