Nikotinsyre: applikasjon, egenskaper og kontraindikasjoner
 Nikotinsyre - en vitamin. Det er mer vanlig navn - B3. I fabrikkens emballasje av enkelte produkter, er dette kosttilskuddet utpekt som E375. Dette vitamin finnes i mange vanlige produkter - med rugbrød, nyrer, lever, kjøtt, bokhvete, bønner og noen andre. Også, dette er ting et effektivt medikament som brukes for mange sykdommer. Anvendelse av niacin på grunn av flere gunstige effekter for kroppen, ikke bare i løpet av sykdommen, men også for å forebygge forskjellige sykdommer.
 Anvendelse av nikotinsyre
 Først av alt, er vitamin B3 nyttig i avitaminosis, som oppstår når feilernæring. Det fungerer bra påvirker slankere og bly stoffskiftet i balanse.
 I medisinske anvendelser nikotinsyre brukes til å behandle vaskulære tumorer, så vel som forstyrrelser i hjernesirkulasjonen og tidlig aterosklerose. Essensielle produkter som inneholder dette stoffet for pasienter med koronar hjertesykdom (CHD). Pasienter som lider av gastritt eller kolitt, er nikotinsyre veldig nyttig, men bruken er bare mulig i remisjon. Det fremmer også helbredelse av venøse sår og sår.
 Men vær klar over at hvis kroppen er mangel på vitamin B3 bør ikke umiddelbart bruke i mat ulike kosttilskudd som inneholder det. Hvis det ikke er noen trussel mot helse som følge av sykdom, er det bedre å få den nødvendige frekvensen av nikotinsyre gjennom naturlige produkter. Krav til innhold av niacin i kroppen kan bli redusert som et resultat av langvarig kulde, som forekommer på bakgrunn av høy temperatur. Derfor, i denne perioden krever spesiell mat som bidrar til å gjenopprette vitamin B3 i kroppen.
 Egenskapene til nikotinsyre
 Niacin fremmer vasodilatasjon, spesielt små. Først av alt, det påvirker magen og tarmene. Dette øker dannelsen og utskillelsen av galle. Dette stoffet kraftig bekjemper leverforgiftning, slik at bruken til folk som fikk alkohol forgiftning eller overdose av narkotika som påvirker normal funksjon av leveren.
 Niacin fjerner vellykket giftige stoffer fra kroppen. Det har gunstige effekter på stoffskiftet. Videre har både karbon og protein og fett. Spesielt sterk innvirkning på kolesterol som danner plakk i blodårene, som fører til slag og hjerteinfarkt. Du kan bruke den til å redusere innholdet i kroppen av såkalt "dårlig kolesterol".
 Niacin er en uunnværlig substans i hjernen. Hun trengte ham samt kalsium for skjelettet. Vitamin B3 fremmer god hukommelse og riktig assosiativ oppfatning.
 Tegn på en mangel på niacin i kroppen
 1. Fra mage-tarmkanalen observert hyppig forstoppelse eller diaré.
 2. De berørte hud og slimhinner hos mennesker, som fører til eksem og sprekker på leppene og i munnen. Skjellende hud og dekket med flekker.
 3. CNS observert søvnløshet, urimelig frykt, sinne, irritasjon til den minste lyd. En person som lider av en mangel på vitamin B3 fort blir lei og mister en sans for humor. Han ble aggressiv overfor andre.
 4. Ofte fedme er ett av tegnene på mangel på niacin.
 Kontraindikasjoner
 • Økt følsomhet for vitamin B3.
 • Magesår under forverring.
 • Alvorlige brudd på leveren (skrumplever og kronisk hepatitt).
 • Diabetes I og II grad.
 • Alvorlige former for aterosklerose.
 • Det bør brukes med forsiktighet hos gikt.  
 Acne - en konsekvens av betennelse i hårsekken og talgkjertel hår. Løsning akne, er det først og fremst diagnostisere problemet. trenger å forstå for. Hud - beskytter kroppen ansvarlig for termoregulering, respirasjon, utskillelse av skadelige stoffer, samt produsere sebum og svette.

Bli kvitt kviser på pannen


 Hva kan provosere kviser?

 Person - ikke bare sjelen, men også kroppen beste diagnose. Årsaken til kviser er mangfoldig, det beskriver, som er tomt, merk at for å unngå helseproblemer.
 Først av alt, kan utseendet av akne utløse en ubalanse i hormonnivåene. Når er altfor aktiv testosteron som fremmer aktive talgkjertler. Følgelig er det lommer av gunstige forhold for bosetting i disse bakteriene.
 Rikelig mat krydret, fet, stekt, samt overflødig mel og søt mat fører til insulin i store mengder. Følgelig, provoserer det videreutvikle mannlige hormonet - insulin, som er et sentralstimulerende for utvikling av underhudsfett.
 Ikke mindre farlig når kroppen produserer også - progesteron. Effekt av progesteron produksjonen har en ødeleggende hud og kropp - fra hevelse til hudens elastisitet, sebum, som forsinker hudens fett.
 Hvis kroppen ikke er endret hormoner, er den mest sannsynlige årsaken, hyperaktive talgkjertler. Det vil si at disse kjertlene arbeider på et tap, ikke bare for å beskytte huden, men også utløse bakterier å formere seg.
 Tilsvarende problem av akne er sykdommer i nervesystemet. Hvis en person blir utsatt for mye stress, samt kronisk lekker, har en stor fysisk aktivitet, samt konstant sliten - og dermed kompenserer kroppen for den manglende balanse det, på bekostning av en annen avdeling. Redusert immunitet, kan også påvirke huden. Vi bør også merke seg at overdreven, ukontrollert bruk dimensjonsløs og kosmetikk samt forstyrre talgkjertlene, henholdsvis, og gjør huden beskyttelse.
 Ikke kast problemer med mage-tarmkanalen, genital og endokrine systemer. Tilstand hud utseende, avhengig av hva som skjer inne i kroppen. Sykdommer i indre organer, påvirker deres brutt modus huden, som et signal om hjelp eller advarsel.
Bli kvitt kviser på pannen


 Hvordan å fikse?

 Fjerning av akne på flere måter. Først, spise riktig, ta vitaminer, samt ta vare på huden sin og se ut av helsemessige årsaker. Men vi vet alle at i dagens verden, holde alle punkter - praktisk talt ikke mulig oppgave. Hvis mange av akne, og som de leverer ubehag - det er nødvendig å oppsøke en spesialist
 Når det gjelder å bli kvitt akne på pannen, bør det bemerkes at, generelt refererer til sen akne er ofte vstrechayuschemusya voksne. I motsetning til behandling av ungdom, voksne krever umiddelbar full medisinsk undersøkelse. Og også forstå at akne behandling - en lang, strevsom. I seg selv, akne behandling, både i lobbyen og på kroppen krever riktig implementering.

 Riktig pleie - klar hud

 Løse problemet, avhenger av hvor godt valgt sett av tiltak for hudpleie. Det er viktig å huske noen regler:

 god rengjøring;

 grundig fukting;

 grundig toning;

 Bosetting mat.

 Du må bruke spesielle midler for fet hud gels, har sammensetningen av som en antibakteriell effekt. De største effektene i behandling av kviser i pannen, er bruk, hjemme, for den personen mos, sitronsaft, samt spesiell produkttype Klenzyt.
 Grunn sitronsaft, kan oppnå glatt hud, arr etter kviser zazhyvlennыmy. Sitronsaft hindrer pussdannelse, porer, samt en desinfiserende egenskaper. For prosedyrer nødvendig sitronsaft, tørk huden om morgenen og før sengetid.
 Klenzyt å bekjempe betent acne, og etter en uke, kan du føle normalisering av talgkjertlene, og vil bli sett i et redusert antall plasser.
 Mos for den personen som oppskrift fasjonable få en lege. Med det kan du fjerne huden i pannen fra ulike utslett, rene porer, redusere fett, samt gjenopprette porer.

 Ekspertuttalelser

 I tillegg til vanlige årsakene til akne, eksperter er enige om at det i første omgang, akne behandling, bør behandlingen starte med kroppen. Også hygiene på personen må være sikker på at problemet ligger ikke i riktig funksjon av tarmen. Datoen når forsinkelsen avrusning og forfallet avfall, miljøgifter kommer gjennom tarmveggen inn i kroppen og føre til en ødeleggende effekt.
Bli kvitt kviser på pannen

 Dette kan hindre riktig kosthold og moderat fysisk aktivitet som bidrar til naturlig arbeids av fordøyelseskanalen og tarmene. Ansvarsfraskrivelse fett, søt, røkt og skarp, men ikke enkel, men effektiv. Lidenskapelig kaffeelsker, må du gi opp kaffe, te redusere forbruket. Erstatte drink på meieriprodukter, mer drikking filtrert vann, fersk juice som vil fylle kroppen med vitaminer og sporstoffer.

 Forebygging mot fremveksten av nye "fiender"

 Vi må alltid ta vare på huden din, ikke glem å bruke kremer som beskytter mot ultrafiolett stråling, bruk produkter som inneholder salisylsyre, samt har en positiv stemning.
 Etter allerede gjort harde kamper kviser på pannen, bør tenke på utgivelsen "bulker". Gjør det hjelper moderne kometsevtyka, farmakologi og kosmetikk.
 Markedsaktørene, sår arr et bredt utvalg av verktøy for healing arr, spor av akne. De selges i apotek uten resept, med tilfredsstillende verdi. Tilsvarende er det en mer rigid alternativ - kjemisk peeling, som du kan fjerne alle flekker fra acne.
 Alkohol betraktes forferdelig gift som gjør en ødeleggende innvirkning levende organisme, men det er mer farlig for de unge og svake kropp. Det er derfor leger er svært bekymret for kvinner og barn og alkoholisme i tenårene. For kvinnelige kroppen hubytelney mye alkohol enn menn. Hvis du hører at kvinnelig alkoholisme er uhelbredelig, så du er dypt feil. Som sagt de fleste leger bare trenger et ønske om og bekjenner at du trenger hjelp, hvis du ikke er i stand til å takle.

Alkohol og dens virkninger på kvinnekroppen


 Hva er forskjellen i effekten av alkohol på mannlige og kvinnelige kroppen

 Enhver lege vil forklare dette faktum på et fysiologisk nivå. Kvinnelige kroppen behandler alkohol ikke som menn.

 Selv om du sitter i samme rom og ta alkohol på like vilkår kvinnen drukket mye tidligere, bare av den grunn at kroppen hennes er mindre enn hannen.

 Også ikke glem at en kvinnes kropp inneholder 10 "%" mer fett enn menn, og derfor mindre væske i den. Fordi drikke alkohol nivå, full kvinne før.

 Menn leverenzymer produserer mye mer, fordi alkohol brytes ned raskere, og det er derfor etter en beruset kvinne hardere og lengre "avfall" enn mennesker.

 En stor faktor er virkningen av miljøet du og mannlige nervesystemet er mye sterkere enn kvinner.

 Medisinske studier har vist at eksponering for alkohol er skadelig menstruerende kvinner. Også ikke glem at hver kvinne er en potensiell mor og hvis under graviditet eller amming er å drikke alkohol, så er dette en dårlig effekt på barnet sitt. På denne tiden farene ved alkohol bør dele mor og barn.
Alkohol og dens virkninger på kvinnekroppen


 Hvordan alkohol påvirker huden

 Spesielt i ung alder farene ved alkohol kan påvirke huden jente. Hvis du Teshis seg selv som kan drikke alkoholholdige drinker, men det er det ikke. På denne tiden kroppen din til å uttrykke en vanndrivende effekt, starter deretter dehydrering, begynner huden å tørke ut. Problemer med alkohol kan føre til tørr hud. Alt dette kan oppnås er synligheten av rynker og tidlig pensjonering. Og alkohol viser kroppen fortsatt nyttige vitaminer som vitamin E og en mangel på disse vitaminene bidrar til tidlig aldring. Disse cellene er ansvarlig for protein og kollagen i kroppen, og de stimulerer og elastisitet av huden. Mangel på disse vitaminer kan ikke se det blotte øyet, slik som:

 rasplыvshyysya skissere person;

 slapp hud, etc.

 Dessuten forsinker alkohol ned celledeling (regenerering), på grunn av hvilke det myke vevet belegget ikke kan gjenopprettes i tilfelle av skade.

 Hvordan alkohol påvirker din hudfarge

 Alkohol påvirker sirkulasjonssystemet, som du kan se på ansiktet flush. Men dersom alkoholen er en vanlig hobby, da sirkulasjonssystemet er direkte farlig. Det er en blokkering av små blodkar. Dette er fordi, som kroppen er lite oksygen, cellene kleber seg sammen, blir legemet utsettes for oksygenmangel. Etter kapillærer er døde celler, blir de lilla fargetone. Når alkohol-forgiftning kan føre til blokkering av kapillærer mini-slag. Og kvinner med lilla mesh kapillærer kommer ofte i ansiktet, er dette på grunn av det faktum at kapillærene i den kvinnelige kroppen der mest.
Alkohol og dens virkninger på kvinnekroppen

 Der "runs" kvinne
 Alkohol fører til hormonelle endringer. I den kvinnelige kroppen øker mengden av mannlige hormoner. I utseende, dette bildet ser forferdelig, kvinnen begynner å bli stout når en behagelig stemme, ansikt og kropp begynner å vokse grovt hår. På grunn av det faktum at kroppen begynner å slike endringer ofte over tid tapt anledning til å bli gravid og bærer et barn, er det også forbundet med forandringer i forplantningssystemet. På grunn av de store endringene i det reproduktive systemet, kan graviditet være frosset, mulig spontanabort og svært ofte på grunn av alkohol drinkers kvinner føder for tidlig fødte og syke babyer og dødfødsler. Men problemet er at alkohol distribuere hos spedbarn, det fører til misdannelser hos barn og sykdom ved fødselen. Det er veldig farlig når en kvinne drikker under graviditet og amming.
 Større risiko?
 Ingen av legene kan ikke fortelle deg utvetydig at en dråpe alkohol i kroppen vil være avgjørende i underlegenhet ditt avkom. Noen egg i en kvinnes kropp kan være med patologi og kan bli befruktet, slik at et sett med egg i en kvinnes kropp legges bare én gang, og det endres ikke. Egget er ikke oppdatert og skadene på hennes alkohol irreversible. Det viser seg at en liten mengde alkohol kan føre til uopprettelig skade på barnet og fødselspermisjon. Også forskere merke til at hvis en kvinne drikker alkohol i moderate mengder, men for en lang tid det kan kalles et grunnlag for alvorlige kroniske sykdommer.
Alkohol og dens virkninger på kvinnekroppen

 Holdningen til samfunnet
 Et interessant faktum er at samfunnet er svært enkelt og tar vare mannlig alkoholisme, som ikke er sant av kvinnelig alkoholisme. I sjeldne tilfeller, kommer kona fra en mann, hvis han er alkoholiker ulike forsøk prøver å motivere ham for behandling. Men kvinners alkoholisme aldri finne forståelse. Men for noen grunn, kvinner som lider av alkoholavhengighet "ulykkelig" fordi de sjelden prøve å hjelpe barn og ofte folk bare vende seg bort fra det. Dette fører til den skjulte alkoholisme. Mange vet at de kan begynne å la skinnet og drikke alene. Dette er hva som forårsaker sent ty til eksperter, og det er på grunn av denne kvinnen til å vende tilbake til sin vanlige tempoet i livet selv leger kan bli vanskelig. Og ikke glem at mange situasjoner som truer liv kan unngås mens edru.  
Яндекс.Метрика