Normal hvite blodceller hos menn og kvinner
 Alle av oss, fra tidlig barndom, regelmessig foreskrevet blod. Denne studien er en av de mest vanlige og bidrar til å diagnostisere de fleste for tiden kjente sykdommer. Hvem av oss har ikke mottatt lab ark med uforklarlige tegn og tall, og ikke prøve å løse dem før de kommer i hendene på legen? Det moderne mennesket er mistenkelig, han ønsker ikke å stole på godhet av medisin og ønsker å vite hva som er de tall og symboler i sin analyse.
 En av de viktigste faktorene er nivået av blodleukocytter. Hvite blodlegemer er cellene ansvarlig for kroppens motstandskraft mot infeksjoner og utenlandske agenter. De har fahotsytarnыmy egenskaper spiller en viktig rolle i dannelsen av immunitet. Bestemmelse av antall leukocytter i blod er en av de viktigste tegn på generell klinisk blod. Normal hvite blodlegemer, uttrykt i enheter av CI er menn 43x109 / l - 113x109 / L hos kvinner - 32x109 / l - 102x109 / l
 Endring av antall hvite blodceller kan være både primær og sekundær. Primære endringer knyttet til sykdommer i blod og vev lesjoner leukocytter celle nummer direkte inn i blodbanen. Sekundære endringer forbundet med reaksjonen av sirkulasjonssystemet prosesser og sykdommer som forekommer i andre systemer og organer.
 Forhøyede nivåer av hvite blodceller som kalles leukocytose, lav - leukopeni. Viktig for diagnose av forskjellige sykdommer har differensialtelling, det vil si prosentandelen av forskjellige typer av hvite blodlegemer til hverandre. WBC er viktigere enn å bestemme antallet av hvite blodceller i blodet, og kan forklare årsaken til leukocytose eller leukopeni.
 Når vi snakker om mekanismen for hvite blodlegemer, kan det være på grunn av flere faktorer. Disse inkluderer å øke produksjonen av hvite blodceller i det hematopoetiske system, hastighet opp av hvite blodceller fra benmargen og hvite blodceller som et resultat av omfordelings reaksjoner på utviklingen av betennelse eller infeksjon. Utvikling av stråling kan oppstå med synkende produksjon av hvite blodlegemer, forstyrrelser av sine inntekter fra benmargen, ødeleggelse av hvite blodlegemer i blodet til omfordeling i sirkulasjonssystemet eller den økte bevilgningen fra kroppen.
 Som økt og redusert antall hvite blodlegemer i blodet bør varsle en lege og en pasient. Hvis antallet av leukocytt celletall over det normale, kan dette tyde på nærvær i kroppen av infeksjon eller inflammasjon. Kvinner WBC kan øke før menstruasjon, graviditet og fødsel. Som for lavt antall hvite blodlegemer, som oftest det indikerer tilstedeværelse av sykdom forårsaket av et virus eller skadelige bakterier, sykdom i benmargen av septik lesjoner og betennelser, anemi og generell lav immunitet. Også leukocytt-reduksjonen kan oppstå som en følge av langvarig bruk av visse stoffer fra gruppen av barbiturater, analgetika og andre.
 Vi kan si at endringen i antall leukocytter i seg selv betyr ikke tilstedeværelsen av en sykdom, snarere er det et tegn for en lege avtale analyser og forskning. Det skal bemerkes at frekvensen av hvite blodlegemer hos barn er mye høyere enn den samme figur for voksne. Angivelig, natur, derfor bekymret for barnets kropp for å øke motstanden mot virus og infeksjoner.  
Fibro-fatty involusjon av melkekjertler
 Sett mammologist diagnose "fibro-fatty bryst involution" kan bety alvorlige problemer i kroppen og den naturlige prosessen med vevsforandringer.
 Å påvirke diagnose og bestemme på behandling er: alder av pasientens status og tilstedeværelsen av sykdommer i reproduktive system, hormoner. Først etter en grundig analyse av lege avgjør om formålet og behovet for hele komplekse medisinske prosedyrer.
 Mest behandling er nødvendig bare for unge kvinner i fertil alder som ikke har tenkt å føde eller et annet barn. Hvis du la prosessen gå sin gang, alvorlig patologi i fremtiden, og problemer med amming fordi bryst ansvarlig for amming. Hvor endringer i vev kjertler skjedde etter avsluttet amming, eller i eldre kvinner, behandlingen er ikke gitt, vurderer den naturlige reaksjonen prosessen.
 Involusjon generelt er gradvis utskifting av glandular connective funksjonelle elementer og / eller fettvev. Det vil si, det er en gradvis utskifting av normal kjertel vev erstatning, kroppen går inn i en rolig tilstand når kvinnen ikke trenger å tenke på forplantning.
 I faresonen
 Kvinner har en tendens til å ta tre fysiologiske periode, som kan begynne fibro-fatty bryst involution:
 - Siden begynnelsen av menstruasjonssyklus på 45 år antas at kroppen er i fruktbar alder;
 - Fra 45 til 55 år med start menopause;
 - 55 år kroppen er i ro nærmer seg pensjonsalder.
 Melkekjertlene og hormoner hos kvinner henger nøye sammen. Han kan ikke bare etablere diagnosen, men også for å bestemme alder på pasienten. Selv ikke utelukke tilfeller hvor en kvinne har brystkreft '50 som en jente på 18 (vanligvis i en posisjon brystene i gangs). Med aktiv hormonell bakgrunn involusjon nesten aldri forekommer selv etter 50. Men hvis bakgrunnen er svak, kan den starte og piker opp til 20 år. I dette tilfellet pasienten anbefales i tillegg bli screenet gynekolog og endokrinolog.
 I tillegg til å være en hormonell bakgrunn fører ofte til alvorlige vektøkning, disse endringene også nervøs med spontan abort, problemer med å bli gravid, etc. Leger i undersøkelse av pasienter som prøver å finne årsaken som førte til patologi rette opp ubalansen i kroppen og stoppe erstatning vev. Det er derfor kvinner over 40 år å behandle - å føde dem er ikke nødvendig, men en enkel erstatning vev i brystet vil bringe alvorlige problemer.
 Diagnosen
 Dessverre skjer bryst involution praktisk talt asymptomatiske. Identifisere det kan bare mammologist under testen eller mistenkt gynekolog. Diagnosen bekreftes ved ultralyd og mammografi. Biletet viser brystet med en rekke svært lyse steder, som noen ganger sett kanaler og tråder (i bindevev), blodårer (fettvev).
 Å forebygge sykdom, er bryst eksamen og mammogram anbefales å gjøre minst en gang per år. For de over 40 og satt involusjon, skjermet nok en hvert år eller to. Denne testen er også på grunn av hyppigheten av høy risiko for brystkreft hos kvinner over 35 år. Siden det med hell kjempet for i mange år, men resultatet er ofte avhengig av hvor raskt oppdaget patologi. Hvis brystet funnet noen, selv en liten grad, bør du straks oppsøke lege.
 Forebygging av sykdom i ung alder
 Paradoksalt nok, men for å hindre selv denne vanskelige prosessen i kroppen ved hjelp av enkle tips:
 1. Den daglige utendørs trening.
 2. Trening og opprettholde normal kroppsvekt.
 3. Prøv å unngå alvorlig stress, som kan begynne med en ubalanse i hormonnivåer.
 4. Etterlevelse av normal søvn og hvile.
 5. Healthy Eating, avvisning av dårlige vaner.
 6. Regelmessig mammografi.  
Slitasjegikt i foten: Symptomer, årsaker og behandling
 Artrose påvirker leddene i knær, fingre, hofter, osv, men til dags dato foten leddgikt forekommer hyppigst.
 Osteoartritt av leddene av foten - en patologisk prosess hvor det berørte brusk, ben og mindre myk muskelvev. Opprinnelig begynner ødeleggelse av brusk, noe som fører til deformasjon hode bein, brusk som forbinder. Utvikling av betennelse i fremtiden kan berøre og omkringliggende bløtvev.
 Årsaker til slitasjegikt i foten
 Utviklingen av slitasjegikt begynner med metabolske forstyrrelser eller blodsirkulasjonen til brusk. Ødeleggelse av brusk deformasjon eller utelukke normale kontaktflater av leddene og kan føre til subluksasjon. For å forhindre slike negative effekter, er det nødvendig å vite årsakene og prøve å unngå påvirkning av sykdomsfremkallende faktorer på kroppen.
 1. Belastningen på leddene. Det handler ikke bare om å løfte og bære tunge ting - dette er ikke den vanligste årsaken. Mye oftere påtruffet leddgikt forårsaket av overvekt, langt opphold på føttene (gå eller stående arbeid) og iført sko med ekstremt høye hæler.
 2. Skader i leddene. Dette kan være sporadisk isolert skade, som ingen er immune og kronisk, dvs. gjentatte skader, som er mest utsatt idrettsutøvere.
 3. Hypotermi føtter, trange og ukomfortable sko - det er ikke bare problemer, og utsette seg for risiko for alvorlig sykdom.
 Symptomer på slitasjegikt i foten
 Totalbildet av symptomer: leddsmerter, rødhet og hevelse, mulig feber i det berørte området (f.eks hot finger). Ubehag og dysfunksjon av ledd kan føre til økende halthet.
 Hvis progressiv deformeres leddgikt av foten, endret felles med tommelen, som ligger ved foten av foten - først plyusnefalanhovыy.
 Som en voksende symptomer på sykdom overføring fra lettere til mer vanskelige etapper. Totalt er det tre:
 Artrose 1 grad
 Denne første "light", så å si, scenen. Smerter i denne perioden er med jevne mellomrom. De ubehagelige fornemmelser forekommer ved virkningen av belastninger, men i hvile og smerte kan oppstå. Smertelig ofte blir med tretthet, utmattelse.
 Artrose 2 grader
 På dette stadiet, smerten intensiveres, blir de mer intense og hyppigere. Begynner å vise belastning - med hodet først metatarsal bein tykner. Den de sier "bein vokser", og mange betaler ikke det nok oppmerksomhet, vurderer aldersrelaterte endringer eller "arvet". Men sykdommen er i stand til å sterkt begrense kapasiteten, bevegelsesfuger blir mindre fri, med ofte repetitive stress smerte er nesten konstant.
 Artrose Grad 3
 Felles misdannelse uttrykte veldig klart - tommel utelatt (bøyd) ned. Dette påvirker mobiliteten - det er praktisk talt fraværende i noen tilfeller svak bøying mot plantar siden av foten.
 Det bør bemerkes at artritt av stortåen - er den mest vanlige variant av sykdommen, men overvinne andre fire tær er mulig og ofte skjer. Symptomene på dette er de samme, mens smerte intensivert.
 I mange tilfeller deformeres artritt manifesterer seg i gangart. Typisk claudicatio oppstår på grunn av ønsket av pasienten for å redusere belastningen på den berørte tommelen, og med det hele innsiden av foten, folk liker å gå på yttersiden av foten.
 Hyppige smertefulle blemmer i de berørte phalanges, noe som reduserer den største belastningen.
 Tradisjonelle terapier
 1. Blant de generelle anbefalinger - et utvalg av egnede sko. Det bør være fri for mykt materiale med et bredt stabil hæl innen fire centimeter. Det beste alternativet ville være å kjøpe individuelle ortopediske sko eller spesielle korrigerende innlegg, men det er ikke billig.
 2. Fjerning av smerte - det første store skrittet i å lindre sykdommen. For dette formål, tradisjonell medisin brukes anestesi lidokain injeksjoner og andre som ham narkotika. Samtidig kan oppnevne løselig eller uløselig kortikosteroid. Men det betyr smertelindring mener ikke kur, aller viktigst - å eliminere betennelse og traumatisk faktor, dvs. lasten.
 3. Fjerning av inflammasjon. For dette formål mottar pasienten en ikke-steroide medikamenter som ibuprofen, ortofen, piroksikam, yndometotsyna og andre. God effekt i mange tilfeller gir et kurs for fysioterapi: UHF - terapi, elektroforese, magnetisk, lav-intensitet laser bestråling og phonophoresis.
 4. Kirurgiske inngrep er nødvendig i tilfeller der alle andre behandlinger ikke har gitt betydelige resultater. Prosessen er som følger: metatarsus ben bli åpnet for deres etterfølgende fiksering i normal stilling. Unormale bein vekster - utvekster - fjernet drives felles for en stund obezdvyzhyvaetsya. Videre gjennomført replacement therapy.
 Folk rettsmidler
 Som med alle andre sykdommer, kan behandling av slitasjegikt i foten healere råde hundrevis av oppskrifter, liste opp alle gir ingen mening, og alle funnet noe nytt.
 For eksempel:
 1. poteter i sine skinn - kokte poteter, mos (mest effektivt - med hud) og tre ganger om dagen for å spise en tredje kopp.
 2. skuffer eller pakker med urter (calendula, nesle, johannesurt, bjørk knopper, etc.).
 3. Press med knust kritt med yoghurt.
 4. Rubbing eucalyptus skjær ved sengetid.
 5. Men den beste behandling - er forebygging, i tilfelle av artrose - utelukkelse unødig stress, hypotermi og ubehagelig sko.  
Яндекс.Метрика