Normalt blodsukker hos kvinner
 Terapeuter si at frekvensen av sukker i blodet til kvinner, ideelt sett, skal man ha på samme nivå og ikke overstige 55 mg / dL (denne øvre normalgrense, hvis en kvinne gir blod i morgen på tom mage). I urin sukker bør være fraværende.
 Naturligvis varierer over natten blodsukker, og dens verdi er bestemt av mat konsumert av kvinner. Så, til den aller første verktøyet normalisere blodsukkeret - en diett som begrenser inntaket av søtsaker og andre matvarer som inneholder sukker. Og dette må ikke bli husket gravide kvinner og kvinner primært spravyvshym femti (starter når endringer i hormonnivåene), hvor problemet med økt blodsukker er det viktigste.
 Imidlertid opprettholde et visst nivå av sukker i blodet hos kvinner avhenger ikke bare av sine hormonnivåer. Det er også bestemt av leveren, som vanligvis begynner avsatt overflødig sukker, hvis en kvinne bruker for mange søtsaker. Karbohydrater er lagret i leveren i form av glykogen, og bare etter sin maksimalt tillatte innhold overskrides, begynner sukkeret til å strømme direkte inn i blodbanen.
 Glykogen - en komplisert sak som hører til de polysakkarid-granuler som er lagret i cytoplasma av legemet (ikke bare celler av levervev og muskelvev celler, for eksempel) for så lenge som kroppen ikke trenger glukose, og deretter splittes og mate kroppen. Som glykogen er den viktigste formen for karbohydrat reserve hos kvinner som utfører samme funksjon som stivelse for planter.
 I denne forbindelse, kunne man tenke seg at å spise stivelse kan liksom påvirker blodsukkeret. Det er imidlertid ikke, og sukkerverdier endres ikke, fordi stivelsen nedbrytes i fordøyelseskanalen hurtig, men monosakkarider absorberes mye saktere. Betydelig økning i blodsukkernivået kan observeres i tilfelle at en kvinnes kropp får et engangsbeløp på 150-200 gram sukker eller glukose.
 I dette tilfellet har vi snakke om ernærings glukose eller hyperglykemi, årsaken som er for aktiv forbruk av sukker, og som er kjennetegnet ved en betydelig økning i blodsukkernivået og utseendet av glukose i urinen (nyrer begynner å trekke sukker). Denne situasjonen oppstår ofte, for eksempel gravide kvinner er utsatt for skiftende smak av lidenskap, men det er ikke nødvendig å være redd, fordi fordøyelses hyperglykemi passerer uten et spor (men sukker og misbruk, selvfølgelig, er ikke mulig!).
 Årsaken til sykdommen diabetes er et brudd i bukspyttkjertelen, noe som resulterte i leveren mister sin evne til å holde sukkeret begynner å aktivt utskilt i urinen.
 Som konklusjon, selv om graden av sukker i blodet hos kvinner og formelt definert intervallet 33 til 55 mmol / l (tilsvarende 60 til 100 mg%), kan denne verdien variere avhengig av alderen av kvinnene i funksjon av kroppen, diett, tiden på dagen, og så videre. Og dessuten, må vi huske at reglene i blodsukker og plasma (som skyldes spesiell håndtering blod) ikke stemmer. Og likeledes ikke samsvarer med verdiene for arterielle og venøse blod.  
Lyskebrokk hos kvinner: årsaker, symptomer, behandling

 Lyskebrokk hos kvinner er mye mindre sannsynlig enn menn. Men kvinner også lider av denne sykdommen. Inguinal brokk hos kvinner - en sykdom hvor det er forestillinger av bukhulen gjennom bukveggen.

 Årsaker


 De viktigste årsakene til lyskebrokk hos kvinner er svake lyske muskler, ulike skader og mangler i lysken, løfte tunge gjenstander, forstoppelse, vektøkning, og cystisk fibrose.

 Typer av lyskebrokk


 Det er direkte og lårbenslyskebrokk. I direkte brokk står utenfor sløyfen dannet av tarmen. De viktigste årsakene til direkte brokk er trening og kirurgi. I lårbrokk innvoller stikker ut fra innsiden av låret. Ifølge leger, ofte lyskebrokk kan være på grunn av graviditet og fødsel. Behandling av lyskebrokk er den mest lett.

 Symptomer


 De viktigste symptomene på lyskebrokk hos kvinner:
 1. Utdanning tale, merket i oppreist stilling når løfte tunge gjenstander og med avføring;
 2. Følelsen av smerte og ubehag i oppreist stilling eller når du løfter vekter;
 3. ubehag i magen. Flatulens visse områder av kroppen;
 4. Ved alvorlig brokk - feber, kvalme eller hjertebank.

 Behandling


 Behandling av lyskebrokk hos kvinner skjer ofte gjennom kirurgi, der avslørte brokk sac og dens innhold praksis i bukhulen. Deretter brokk sekken er fjernet og suturert brokk hullet.

 Forebygging


 Som en forholdsregel lyskebrokk hos kvinner bør bruke disse forebyggende tiltak, som tar sikte på å styrke lyskekanalen. Dette er spesielt aktive. For eksempel, løping eller gymnastikk. Men vi må være oppmerksom på at alle klasser bør begynne med en varm opp til musklene varmet opp. Du må også fjerne løfting og overvåke kroppsvekt. I dietten til å inkludere mer fiber for å forbedre mage-tarmkanalen.
 Ved første tegn eller symptomer på lyskebrokk bør umiddelbart ta kontakt med en lege som selv kan være svært farlig.  
Slik fastslår brokk
 Brokk - en utvekst av bukhule og går ut av de indre organene i bukhulen gjennom hernial ring. Brokk ringen kalles et hull i bukveggen. Det brokk hos voksne og barn.
 Medfødte brokk oppstår når bredt navlehullet etter fødselen grodd sent. Ervervet brokk oppstå etter abdominal kirurgi på grunn av mage traumer, eller overdreven økning i buktrykket på bukveggen.
 Barna i de første månedene av livet, særlig preemies, oppstår brokk veldig ofte. Den vanligste brokk hos barn - umbilical.

 Hvordan brokk i et barn


 I babyen definere et brokk på følgende måte. Vi sprer babyen på ryggen, satte pekefingeren og langfingeren på navlen og navle proschupuyemo hull. Normalt navlen hull grodd eller påviselig hull ikke mer enn 5 mm i vertikal stilling i navlen hevelsen er dannet. Dette hullet er overgrodd med et barn i det første levemåned.
 Identifisere brokk i et barn kan være på dette grunnlaget. I navlen dannet hevelse polusharovydnoy form som øker i stående stilling og spenning. Mild hevelse, kraftig begrenset, vanligvis ikke smertefull. Når du trykker, hevelse praksis i bukhulen og palpated kant hernial. Kantene kan være hernial 5 mm eller mer. Dette brokk grodd og krever lengre observasjon kirurg.

 Hvorfor dannes navlebrokk i et barn


Slik fastslår brokk
 Fremmer umbilical hulls underernæring muskler på grunn av brudd på fosterutvikling eller fødsel traumer. Mange barn muskel tone etter fødselen redusert. Dannelsen av intra-abdominal brokk fremmer stort trykk på bukveggen, noe som resulterer i en lang gråte, hoste, hyppig forstoppelse.

 Forebygging og behandling av brokk i et barn


 Uavhengig av hvorvidt en brokk, nyfødte anbefales før hver fôring å undervise magen. I denne stilling vil barnet, slik at bevegelser stammen styrker naturlig muskler.
 Å hindre brokk dannelsen av barn under ett år foreskrevet massasje, bedre bruke tjenestene til en profesjonell massør. Men min mor, også trenger å massere magen hver dag.
 For å gjøre dette, legg babyen på ryggen, legger hånden på magen og babyen gjør en sirkelbevegelse med klokken. Den sirkulære bevegelser rundt navlen kan utføre piggete gummi ball. Så ta hensyn til området rundt navlen, først stryke fingrene i en sirkel, deretter poschypыvaem og deretter på fingertuppene.
 Betale full oppmerksomhet til barnet, se barnet, og det vil hjelpe deg å avgjøre brokk tidlig.
 I det første året av livet, unngå kontakt med syke luftveisinfeksjoner, unngå forstoppelse og ikke la barnet fortsatte å gråte.
 I tilfelle du har mistanke om brokk identifisere og bestemme seg for en behandling kan bare kirurg.  
Lyskebrokk hos kvinner
 Brokk - fremspringet er en unik indre organ eller en del av huden i hulrommet i mezhmыshechnom plass. Dette er en farlig sykdom, som det er, er det ofte ikke nødvendig å behandle brokk kirurgi.
 Hovedårsaken til dette patologi er at det er en svekkelse av fremre bukvegg. I det store og lyskebrokk forekommer ofte hos menn, men kvinner er utsatt for denne sykdommen. Dette kan forklares med at kvinner er smale skrittet gap, ingen sædlederen.
 De viktigste symptomene
 Lyskebrokk hos kvinner kan forekomme uten symptomer og blir oppdaget under en medisinsk undersøkelse. Noen ganger kan du se en brokk når hun står eller hoster, spenningen i magemusklene, så en kvinne kan føle skarp smerte i lysken eller ubehag. Med sterk sykdom stiger høy feber, kvalme eller oppkast. I en del av kroppen, hvor de dannet en brokk, huden kan kjøpe lilla, mørkeblå.
 Årsakene til lyskebrokk
 En brokk kan utvikle seg i det området hvor bindevevet i livmoren feste til andre vev. Dette kan tjene som et sterkt trykk på den nedre del av peritoneum. Dette presset kan utløses av fedme, graviditet, kronisk forstoppelse, hoste, fysisk aktivitet, og fødsel defekt i lysken.
 Det finnes to typer av lyskebrokk, direkte og lår.
 1. Direkte inguinal brokk sett i middelaldrende mennesker, representert ved en sløyfe som vender mot innsiden av lysken. Kvinner har en direkte lyskebrokk vises ofte på grunn av høy fysisk aktivitet. Behandling er bare gjennom kirurgi. I noen tilfeller kan brokk vokse igjen, da måtte re-do operasjonen.
 2. Femoral lyskebrokk forekommer sjelden, dannet av inguinal folder. Bakgrunnen for etableringen er arbeidskraft. Behandlingen er enkel, ukomplisert.
 Det kan brokk kvelning, noe som er meget farlig for helsen, ettersom stivheten av indre organer kan oppstå vevsnekrose. Dette resulterer i og med dødelig, så rask behandling av brokk - pasientens helse.
 Behandling av lyskebrokk
 I noen tilfeller, på den innledende fasen av sykdommen, lyskebrokk kan enkelt håndtere normal trykke på brokk sac. Men hvis pasienten hadde forsinket den forespurte operasjonen, provoserer det betennelse i indre organer, noe som resulterer i deres tap. Under behandlingen, legen setter en kropp falt på plass og fjerner hull som ble rundet.
 Legen din kan gjennomføre en åpen transaksjon som involverer et snitt i lysken og mest laparoskopisk - der er flere snitt i buken.
 Operasjon for å fjerne en brokk gjort under narkose, legen noen ganger tyr til lokal eller spinalbedøvelse.
 For å hindre en lyskebrokk bør ikke lede en stillesittende livsstil og unngå fysisk anstrengelse, noen ganger er de ganske nyttig. Pasienten var en kvinne trenger å gjøre morgen øvelser eller jogging, men før klasser trenger å gjøre litt trening for å varme opp musklene. Sørg for å se din vekt, angi riktig kosthold. Mat bør være rik på fiber, noe som vil forhindre forstoppelse. Du må slutte.
 Hvis en kvinne vil oppfylle alle ordrer og instrukser legen, hun raskt gjenopprette.  
Яндекс.Метрика