og absolutt overrasket, men eggløsningen begynner i sinnet. Som en del av hjernen som kalles hopofyz produsert follikkelstimulerende hormon, som i sin tur fremmer modningen av egget. Østrogen produseres av den voksende hårsekken, sende informasjon tilbake til hypofysen av de stadier av egget. På tidspunktet for maksimal hårsekken modenhet og høyeste nivåer av østrogen hypofysen produserer luteiniserende hormon. Han sikrer at follikkelen brister og egget kommer ut. Det er alt. Eggløsningen skjedde.

Når eggløsningen skjer


 Det er vanskelig og neppe å hjelpe oss å forstå de underliggende prosessene i kroppen vår som lar deg bli født et nytt liv. Vi ønsker å bli gravid, eller velger å bruke prevensjon naturlig metode eller annen måte kjenner og forstår årsakene til og konsekvensene av hendelsene vi trengte.
 Så eggløsning. Hva du bør vite om det og metoder for sin besluttsomhet.
 Noen dager etter menstruasjon i en eggstokkfollikkelen begynner å vokse. Der, som i egg skall, er egget. For hver kvinnes individuell prosess. Nå de største størrelsen (18-24 mm) follikkelen sprekker, frigjøre egg. Shell hårsekken danner en corpus luteum, som begynner å produsere hormonet progesteron. Dette avslutter første fase follykulynovaya menstruasjonssyklus fase, som er ansvarlig for eggløsning.
 Det follikkelfase lengde svarer til lengden av syklusen. Faktisk, på grunn av stress eller sykdom egg produksjonen kan bli på jorden, og andre, er lutealfasen av syklusen alltid fast.

 Metoder for å bestemme eggløsning

 Du kan bestemme på sykehuset for ultralyd sporing dynamikken i hårsekken modning. Dette er den eneste metoden som garanterer. Men fordi verdien er anbefalt for par med infertilitet mistenkt eller allerede diagnostisert.
 Du kan også definere deg selv ved hjelp av relativt rimelige metoder, som kombinerer noen av dem.
 Så, for bestemmelse av eggløsning vaginalslim. Rundt midten av syklusen de bli som eggehvite, noe som ville bety en hurtig innsettende eggløsning. Det antas at den første "tørr" dag er dagen for H.
Når eggløsningen skjer

 Kalenderen metoden er en enkel aritmetisk beregning. Det faktum at lengden av den andre fase av menstruasjonssyklus for hver kvinne er alltid den samme. I gjennomsnitt det varierer fra 12 til 16 dager. Definer dine data, kan du bruke måling av basal kroppstemperatur. Men mer om det senere.
 Bestemme når den siste syklusen var eggløsning bruke kalenderen metoden er svært enkel, du tar bort den siste dag 14. For eksempel er din syklus 30 dager. 30-14 = 16. Så for 16 dager, pluss - minus to dager, skjedde eggløsning. Nå forestille seg at den 14 dagers syklus du er syk eller har opplevd stress og eggløsningen skjedde på den 20. dagen.
 Kalenderen metoden er den mest upålitelige av milepæler prevensjonsmetoder.
 Måling av basal temperatur. våkne opp om morgenen uten å komme ut av sengen, men bedre ikke å åpne øynene, kan du måle temperaturen i munnen, anus eller vagina. Hvor er ikke viktig - viktig som alltid. Tiltaket trenger minst tre sykluser. Resultatene registreres i planen, de samme valgene mark og endre noe som kan påvirke basal temperatur. Og det påvirker mye. Alkohol, like før samleie, går på toalettet i mindre enn fire timer før måling, sykdomsfølelse, forsinket måling (avvik fra en halv time av tiden anses uninformative.
 I den første, follikulær fase temperatur i området fra ca. 3620 til 3670. Avhengig av modusendring. I den andre fasen, bør temperaturen være over 3690 - 3730. Det avgjørende er at avstanden mellom den første og andre deler av programmeringen av i det minste 04 grader. Eggløsning Day er dagen da, etter lave temperaturen stiger skjer brått og da har temperaturen senkes og holdes på den andre fasen.
 Det bør bemerkes at selv en perfekt to-fase tidsplaner ikke gir 100% garanti eggløsning. Men fører en tidsplan for basal temperatur kan betydelig redusere kostnadene for å bestemme eggløsning ved ultralyd. Tross alt, vil du vite om når du skal begynne å bruke ultralyd overvåking. Det er spesielt godt egnet for kvinner med uregelmessige sykluser.
Når eggløsningen skjer

 Bestemme eggløsningsdagen ved hjelp av spesielle tester som selges i apotek. I pakken vanligvis 5-6 tester. Noen ganger produsenten investerer og graviditetstest som en gave.
 Testen bør utføres alltid på en gang og før det fikk ikke gå på toalettet i minst 4 timer. Påvirke utfallet og hvor mye væske du drikker, drikker ikke så mye. Anbefales ikke for morgenurin test bedre dag fra 8 til 22 timer.
 For kvinner med en regelmessig syklus nok til å vite hva eggløsningsdagen og normalt 3-4 dager å begynne testing. Prinsippet er det samme test som for graviditet, senke stripe i urinen og fremveksten av to slag.
 Når strimmelen blir mindre lys som kontroll, da mengden av luteiniserende hormon toppet seg - trolig skjedde eggløsning. Sannsynligvis fordi det kan skje lyutenyzatsyya hårsekken. Dette er når eggløsningen er i ferd med å skje, men for noen grunn det ikke skjedde. At hormon utgivelse lyutenyzyruyuscheho skjedde.
 Dette er nesten alltid på grunn av de tilfeller der paret prøver å bli gravid, men det gjorde de ikke, men de skal slappe av og bytte til andre livsmål som tellehramma kommer fra storker at han er på vei.
 Hvis syklusen er ikke vanlig, vil bruke alle midler på en gang, og kalender, og måle basal kroppstemperatur for å forstå når man skal begynne å teste.
 Gjør noen enkle regler, vil du lære hvordan du finner den trygge dager og bedre forstå kroppen din.
 Hvis du er lei for å bekjempe kviser selv og kosmetologer fungerer ikke hvis du bruker mye penger på alle slags produkter som du ikke hjelpe, og til slutt, hvis du bestemmer deg for å bli kvitt akne gang for alle, kan du prøve oppskrifter av våre bestemødre. Du kan bli overrasket når du innser at skjønnhetshemmeligheter besatt av våre forfedre. De er enkle, ikke kostbart, men veldig effektiv. Den eneste ulempen kan kalles deres kort holdbarhet. Derfor bør alle masker, te og lotion brukes i svezhepryhotovlennom skjema. På noen av dem vil vi fortelle deg nå.

Folk rettsmidler for akne i ansiktet Hvitløk

 Dette verktøyet er perfekt for fet hud problem. Ta et par fedd hvitløk og gni dem på et rivjern eller hoppe gjennom pressen. For ikke å skade den betent hud før prosedyren, smøre den med vegetabilsk olje. Så gjerne sette en slurry av hvitløk på den berørte huden. Topp dekke dem med gasbind dyppet i varmt vann. Hold en maske anbefales ikke mer enn 15 minutter. Det vaskes av med varmt vann.

 Aloe og streptocide

 Ta 20 piller streptotsida og male dem til pulver. Press deretter saften fra aloe blader og legge streptotsydnыy pulver. Fortynne det til konsistensen av tykk slurry, og deretter legge til et par dråper av jod løsning. Det er satt på denne måten punktet, den berørte huden og venstre over natten. Sutra en maske bør vaske av med varmt vann og baby såpe.

 Havreflakene

 Masken av havremel perfekt renser, tørker kviser dukket opp. Å forberede den, må du male i en kaffekvern havregryn. Deretter visp 1 eggehvite og tilsett 2 ts knuste flak. Hold en maske er nødvendig før det er helt tørt. Hun vaskes av med vann ved romtemperatur.

 Poteter og løk

 For å forberede en maske, må du presse saften fra en potet og en pære. Om nødvendig, kan også øke antall ingredienser, viktigst holde størrelsesforhold. Dekke denne blandingen kviser og hold i ca 15 minutter. Skyll med varmt vann.
Folk rettsmidler for akne i ansiktet


 Berry ekstrakter

 For å forberede denne infusjonen, bør du ta like mengder bringebær og jordbær (jordbær) og hell dem et glass vodka. Andel: 2 kopper bær - et glass vodka. Forberedt infusjon for en måned i en tett lukket beholder på et kjølig, mørkt sted. Nøyaktig 30 dager, sil den resulterende verktøyet og bruke den til å vaske i morgen og kveld.

 Agurker

 En av de mest betrodde hjelpere for å bekjempe akne er agurker. For å forberede agurk maske, må du rive en middels agurk og fyll den med et glass varmt vann gulvet. Når vannet er avkjølt, legg en agurk maske på i 15-20 minutter. Også, den resulterende blanding du kan legge til en spiseskje honning, som skal røre til det er oppløst. Innhentet ved hjelp av fett kviser og la stå i en halv time. Skyll deretter med kaldt vann.

 Gjær

 Sette gjær i problemområder som en maske. Å forberede den, ta en spiseskje av gjær og stivelse og male dem i en homogen pulver. Deretter legger de 2 ss yoghurt, noen dråper peppermynteolje og en teskje av sitronsaft. Vel alle rør til glatt og søke på ansiktet. Når masken tørker, påfør et lag. Holder masken i 15 minutter og vask med vann ved romtemperatur. Du kan også lage en enklere versjon av masken. Spiseskje gjær røre i kokende vann til en tykk velling. Tilsett noen dråper sitronsaft og bruke blandingen til ansiktet ditt. Hold en maske er nødvendig for å tørke helt. Skyll med kaldt vann.

 Natron

 Ta en teskje natron og sukker, og rør i en kopp varmt vann. Når ingrediensene er helt oppløst, spredning innhentet lotion problemområder. Etter det tørker, vask med varmt vann og såpe. Men vær forsiktig! Dette verktøyet er ikke anbefalt for tørr, sensitiv hud som er utsatt for flassing.
Folk rettsmidler for akne i ansiktet


 Mint

 Funksjonen av dette verktøyet er at det kan brukes på alle hudtyper. Det snart som mulig, fjerne all irritasjon og rødhet i ansiktet. Så, for å forberede mynte lotion du helle varmt vann en spiseskje mynteblader og sette mot i en tildekket ca 15-20 minutter. Når belastningen gress, legge til det en spiseskje av calendula skjær og så mye borsyre alkohol. Fullfør matlaging betyr å legge en teskje av sitronsaft. Bruk en fuktighetskrem, tørk problem hud morgen og kveld.

 Bjørk knopper

 Denne oppskriften har flere tiår gledelig sine mestere, ren hud og glatt hud. For å forberede dette betyr at du trenger å helle kokende vann 2 ss bjørk knopper. Også, la dem stå over svak varme i 10 minutter, og deretter dekke med en brygge i ytterligere 30 minutter som følge kjøttkraft kan lett tørke ansiktet flere ganger om dagen. Og veldig snart ansiktet ditt vil du sette pris betraktelig.

 Bad ansikts

 En gang i uken for å arrangere ansiktet hans følgende prosedyre. I en liten kjele, hell vann, kok det og deretter dekket hodet med et håndkle, hold ansiktet over dampen. Bare lavere ansikt for lavt over vannet, bør personen være varm, men ikke på noen måte varmt. Så pre-høstet barbersåpe og natron og massere ansiktet. Etter ferdigstillelse av denne prosedyren, vask med kaldt vann. Alternativt, i en panne for dampende kan legge forskjellige urter i tørr form. Virkningen av en slik urte-bad vil være mye mer merkbar. Som disse urter er perfekt kamille, maismel og bjørk knopper.
Яндекс.Метрика