Når å klippe håretHver kvinne drømmer om et vakkert hår. En velvalgt hårklipp er i stand til å drastisk endre den kvinnelige bilde. Så, i dag, det smukke kjønn anser det som en viktig del av bildet. Men i antikken var hår tildelt en annen rolle, mange kvinner tror at håret grooming kan påvirke skjebnen til mannen. Så damer, om ønskelig hårklipp, måtte følge visse ritualer. Hvis våre forfedre holdt sine hemmeligheter i århundrer, kanskje de fortsatt har noen mening?
Når å klippe håret
Hårklipp på den første dagen av månekalenderen lover å redusere antall kvinner utmålt år. Ønsker å forvandle håret inn i den andre måne dag, kunne damen provosere en krangel med familie og folk du elsker. Ikke gå til frisøren og på den tredje dagen, fordi du, uten å vite det, kan pådra seg sykdommen. Hårklipp fjerde måne dag kan forårsake langvarig depresjon og tretthet. Men den femte dag - mer enn rett tid for å klippe håret fordi den lover deg økonomisk trivsel. Neste dag i måneden for å besøke frisøren klippe håret vil ikke gi deg noe godt. Ikke egnet for pelsstell og syvende dag i måneden er ikke verdt risikoen, ellers vil du ikke unngå problemer på jobben og i privatlivet, og mer - dårlig helse.
Du kan klippe håret på den åttende dagen. Dermed bidra til god helse og lang levetid. I sin tur, klippe håret på 9 og 10 dagers stand til å riste din helse, provosere ulike typer sykdommer. Pidstryhayuchy hår 11 dagers månekalenderen, vil du bli mer innsiktsfulle, med en utviklet intuisjon. På den 12. dagen grooming hår kontraindisert. Ønsker ikke å friste skjebnen, fordi du risikerer å få noen skade. Kvinner som ønsker å bli mer vakker og yngre kan trygt gå til master på den 13. dagen. En elsker av risiko kan anbefales hårklipp på 14. måne dag. Hårklipp på dette tidspunktet i stand til å forbedre din økonomiske situasjon, eller kan skade helsen. Men som de sier, den som intet våger.
Kvinner som velger å slå håret sitt på den 15. dagen kan ta en sykdom som kan permanent deaktivere. På neste dag bør også avstå fra besøk til frisørsalong - det lover å sykdom og uformell tyveri.
Men den 19. dagen kan enkelt endre frisyre. Våre forfedre trodde at på denne dagen grooming hår kvinne gi god helse og mange lykkelige år av livet.
Hårklipp i det 20. måne dag vil ha dårlige tanker. Det er bedre å avstå fra å peke skjønnhet. Men i perioden fra 21 th til 23 th dag i månekalenderen, kan du gå til frisør vil bare nytte for din utseende og helse. Vokt dere for kutt hår på den 24. og 25. dagen. Dette kan føre til sykdom. Hårklipp i 26-27 dag garanterer deg en god stemning.
Ugifte kvinner som ønsker å møte din sjelefrende, best å gå til frisøren 28. dag.
For å unngå å bli et offer for en ulykke, ikke gå å klippe håret på 29 og 30 måne dager.
Som for de dagene i uken når du kan klippe håret, er det fremfor alt på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Mens hår hårklipp på fredag ​​kan gjøre i livet ditt dramatiske endringer, og vet at de er positive eller negative. Men på søndag med ostryzhennыmy hår kvinner i fare for å miste alt: karriere suksess i deres personlige liv, penger og helse.

Når du kutter hår - folke tips

For vellykkede hårklipp er det noen uskrevne regler som kvinner bør følge. Den første sier: "Ikke stol på noen fryktelig klippe håret." Master som gjør at du klippe håret gjør i din aura endringer. Så kom til frisøren, bedre å foretrekke glad, entusiastisk person. Ved hjelp av denne ukomplisert Rådet kom ut av hytta, kan du forandre liv til det bedre. Husk at de eldre din frisør er, jo sterkere påvirkning det kan øve på livet ditt. Så langt som mulig for å klippe håret bedre, velge en veiviser som litt yngre enn deg, eller din alder. I det andre tilfellet, er det bra hvis du er en selvstendig person, og brukes til å løse problemene selv.
Hvis du har en tendens til å ikke heldig med frisyren, er det logisk å velge en kjent mester, selv om prisen han vil for en hårklipp vil være svært høy. Men ikke glem at livet kan forandre seg etter klipping jo bedre. Så ikke slurve.
Den andre regelen vakker frisyre råder kvinner til ikke å klippe håret sitt selv. Dette skyldes det faktum at mannen selv ikke kan kureres, selv om han har nok fysisk og åndelig styrke. Men klipping deformasjon oppstår bio og utbedre styrken er ikke for alle, så det kan bare endre bruke samme deformert energi.
Ifølge den tredje regelen, klipp og gjenopprette håret maskere en mann har å gjøre med kjønn. Når kutte astrale og mentale biofield endres, noe som betyr at du enkelt kan bukke under for utenlandsk innflytelse. Så, hvis du ville kutte en mann, og du vil prydyvytsya, kan det utløse problemer i familielivet.
Og for det fjerde, planlegger å gå til frisøren, ikke for lat til å se på månekalenderen. Etter valg av tidspunkt er det mulig å klippe håret, hjelpe deg å unngå mange problemer i livet, for å bevare helsen og skjønnheten i håret i mange år.
Også, etter å klippe håret ikke er anbefalt å kaste i vannet. Så du risikerer helt gå uten dem. Ikke får en hårklipp i dagene av måne og solformørkelser. Ignorerer denne regelen kunne alvorlig syk.
Hvis din helse er dårlig for en lang tid, kan du følge eksempelet til de gamle slavere og ikke helt klippet, men bare litt trim hårtuppene. Det antas at med ostryzhennыmy reaksjon forsvinner negativ energi som er skjult i din sjel.  
Kviser på ryggen årsakerKviser på ryggen - et ganske vanlig fenomen som bringer problemer for mange mennesker, uavhengig av alder og kjønn. Den moderne måten å løse dette problemet, det er mange, men først må finne årsakene til akne på ryggen for å unngå gjentatte utbrudd.
Generelt sett, akne på baksiden er det på grunn av overdreven produksjon av sebum, er zakuporyvayuscheho porer dannet som et resultat av komedoner. Huden begynner å tenne så langt som akkumulering av fett. På baksiden er mye talgkjertler, som er grunnen til kviser på ryggen er mer sannsynlig enn i andre deler av kroppen.
Grunner som akne kan vises på baks kan deles inn i to typer: eksterne og interne.
Eksterne årsaker til akne på ryggen
Kviser på ryggen kan oppstå på grunn av påvirkning av ytre stimuli. Disse inkluderer:
- Allergisk mot de materialene som klær, kosmetikk. Mange klær produsenter legge fargestoffer for tekstiler skadelige kjemikalier, samt produsenter av kosmetikk. Dette er gjort for å redusere kostnadene for produksjonen. I noen tilfeller, nekter kroppen "til" selv de mest høy kvalitet kosmetikk eller ting laget av naturlige materialer. På grunn av dette er det en allergisk reaksjon som vises på baksiden av utseendet av små røde kviser uten seler;
- Daglig seg klær laget av syntetiske materialer. Syntetisk ikke lekker luft og som ikke absorberer fuktighet. Som et resultat, er luft knust - og varme og svette som skilles ut fra huden, blir det en grobunn for bakterier, og som et resultat, er det kviser på baksiden;
- Dårlige vaner og dårlig kosthold. Bruk av alkohol, fet og krydret mat, matvarer med fast food, fører røyking til opphopning av giftstoffer og giftstoffer i kroppen som er utledet gjennom porene i huden. I et "medium" kviser på ryggen vil i de fleste tilfeller;
- Langvarig stress. På grunn av den konstante stresslidelse og enkelte kroppsfunksjoner kan bli forstyrret, noe som resulterer i fremkomsten av akne kan være på baksiden;
- Altfor trange klær. Altfor trange sit ting kan påvirke huden sterk friksjon eller trykk, noe som resulterer i kviser vises;
- Vitamin mangel. Beriberi fører til kviser på ryggen ofte;
- Langvarig eksponering for solen. Talgkjertlene under påvirkning av UV-aktiv påvirkning, noe som bidrar til akne;
- Peeling. For hyppig mekanisk rengjøring av huden kan føre til ødeleggelse av den ytre beskyttende lag, vil bakterier fører til en rask fremvekst av hudbetennelse, og acne.
Interne årsaker til akne på ryggen
Interne årsaker til akne bære et brudd på de indre organer. Disse inkluderer:
- Feil på det endokrine systemet;
- Pubertet. I puberteten kroppen aktivt hormoner som fører til styrking av talgkjertler og kviser;
- Gynekologiske sykdommer, effekter av abort, graviditet;
- Forstyrrelse av mage-tarmkanalen og gjengroing;
- Sykdommer i urin- også forårsake kviser.
Å eliminere årsakene til akne, må du nærme seg dette problemet på en ansvarlig og prøve å unngå alle de negative faktorer som kan føre til forekomsten av betennelse på huden.
Prøv å bli kvitt dårlige vaner Slutte å røyke hvis helt gi opp alkohol kan ikke bruke en minimal mengde. Kanskje det var påvirket av alkohol og nikotin negativ innvirkning på huden din.
Vær spesielt oppmerksom på kostholdet ditt. Begrense stekt, fet og salt mat. Prøv å fjerne fra kostholdet og det meste av den søte bakverk. Spise på modus.
Seriøst valget av klær. Foretrekker naturlige materialer, i hvert fall for daglig slitasje.
Kommer til valg av kosmetikk ansvarlig. Erstatte de naturlige kjemikalier.
Hold et aktivt liv, engasjert i idrett og tilbringe mer tid utendørs.  
Kan jeg sole gravid

 Med tilnærming av sommeren så vil ikke bare frata form av feil, men å få en god brunfarge, som overlevde lenger. Skjønnhet hud er viktig for kvinner, og ingen vil si at de ønsker å være en grå mus.

 Kan jeg sole gravid? Denne avgjørende perioden begrenser kvinne rundt, men bør unne deg å slappe av på stranden? Hele året alle drømmer og vente tre måneder av sommeren, når du kan ta av jakker, gensere, gensere. Gå i shorts og skjørt, nyter de varme solstrålene.
 Kan gravide kvinner soling på stranden? Svar - utvetydig "ja! ". Frisk sjøluft er nyttige selv barn, så kontraindisert for gravide heller.
 Bade i sjøen er ikke anbefalt av leger på grunn av det faktum at i løpet av svangerskapet, noen infeksjon fikk inn i kroppen kan påvirke svangerskapet, noe som kan true tidlig fødsel eller komplikasjoner. Det er bedre å ligge på stranden, frisk ren luft - denne medisinen kan vandre langs kysten. Mange gravide kvinner går til bassenget alle 9 måneder før fødselen, men være oppmerksomme på havet fordi det er risiko for anfall. Ikke glem om tid, ikke sole seg når det er veldig varmt og stor påvirkning av ultrafiolette stråler.
 Være oppmerksomt, følge grunnleggende forholdsregler for å unngå lidelse fra sol eller varme strøk. Risikoen for UV vokser fare for å skape kreftceller i huden. Dette gjelder eiere av føflekker og føflekker.
 Kan gravid brunfarge i solarium? Den effekten tilsvarer normal brann i solen, så metoder tiltak bør være den samme. Ikke glem om garvestoffer som beskytter huden mot skadelige effekter. Selv med disse ulempene svar på spørsmålet "er det mulig å sole gravid? "Er enkel - du kan. Solbrenthet - er ikke bare vakker hud, men også få tilskudd av vitamin D som er involvert i dannelsen av benvev, så ikke forlate den.  
Яндекс.Метрика