Nærsynthet (myopi)Nærsynthet er trolig fulgt menneskeheten siden dens opprinnelse. De første bevarte skriftlige kilder som nevner en sykdom var verk av Aristoteles, som levde i det fjerde århundre f.Kr.. De fant at noen mennesker knapt skille fjerne objekter, og for å se dem bedre, pryschuryvayutssya. Han kalte dette fenomenet miops som i gresk betyr myse. Dette navnet er fortsatt bevart, i medisin kalt nærsynthet nærsynthet.
Nærsynthet er en sykdom, noe som resulterer i et brudd av å se fjerne objekter samtidig opprettholde klarhet i interesse. Fjerne objekter er uklart, synes uklart. Sykdommen er utbredt i henhold til statistikk, mer enn 30% av befolkningen i varierende grad, de lider av. Vanligvis sykdommen først gjør seg gjeldende i 7-15 år.
Risikoen for å utvikle nærsynthet øker risikofaktorer. Disse inkluderer:
- Arvelighet. Tilstedeværelsen av slektninger som lider av denne sykdom;
- Økt belastning på øynene av å lese i dårlige forhold (i dårlig lys, transport, etc.);
- Kramper eller svakhet ciliærmuskelen;
- Medfødte lesjoner eller traumatisk hjerneskade.
Hva er mekanismen av sykdommen?
Personer med perfekt syn bilder passerer gjennom brytnings system av øyet, alltid presist fokusert på netthinnen, uavhengig av avstanden til motivet. I nærsynthet samme bildet er fokusert foran netthinnen, fungerer øyet fokussystem ordentlig og på grunn av refraksjon bildet faller på netthinnen uskarpt. Denne situasjonen oppstår når du bruker objektivet med parallelle stråler, er ved å se på fjerne objekter som.
Strålene reflekteres av de relativt nære objekter er avvikende kurs. De er refraktære system takler godt nok og får bilde på netthinnen. Jo mer alvorlig nærsynthet, de mer divergerende bjelker for å bli presentert i henhold til sitt bilde falt nøyaktig på netthinnen. Og resultatet er at folk vanligvis ser nærliggende objekter, og alt som ligger litt lenger erodert.
Morfologisk, den mest brukte er to grunner for denne defekten av syn. Den første - den langstrakte formen på øyeeplet, den andre - en endring i brytnings øye systemet. I noen tilfeller kan det kombinerte feil.
I strid med nærsynthet fjernt definisjon har en rekke ubehagelige bivirkninger.
Vanligvis Forstyrrelser skumring av kvelden uten briller er ekstremt vanskelig å navigere i verdensrommet og kjøre.
Hvis folk må hele tiden anstrenge øynene for å skille fjerne objekter, ofte utvikler alvorlig hodepine.
Til slutt er det truende komplikasjon - en degenerasjon og netthinneavløsning. Første dråpe noen deler, og deretter helt kan utvikle blindhet.
Diagnose
Rettidig diagnose og behandling av sykdom og alle disse ubehagelige konsekvenser kan unngås helt.
Diagnose: set nærsynthet øyelege. Å etablere diagnosen test av synsskarphet ved hjelp av spesielle tabeller. De er bokstaver fast størrelse, bordet er satt til en standard avstand fra pasienten. Også etter synsskarphet drive forskning på heltid dag for å eliminere retinal patologi. For å gjøre dette, grave atropin øye eller andre M-antikolinergika, utvider pupillen og ikke forstyrrer med legen for å undersøke din okulær fundus.
Hvis du har registrert en nedgang på visning, bør du regelmessig observert en øyelege, synsskarphet endringer over tid, og du må endre linser eller briller, som om uttales nærsynthet, kan du trenger kirurgi.
For tiden er det tre hovedmåter korrigering av nærsynthet. Disse briller, kontaktlinser og refraktiv kirurgi i systemet i øyet.
Kontaktlinser og briller ikke eliminere selve årsaken til nærsynthet, slik at de bare forvrenge flux refraktiv øye system kunne korrekt fokusere det på netthinnen. Ikke forvent at du vil se med briller og linser klart, de er spesielt utvalgt for å gi netthinnen litt uskarpt. Hvis du bruker briller for sterk, vil øynene fort blir lei og visjon i en kort tid vil falle til et behagelig øyehøyde. Det vil si, du vil se akkurat som du ville fra begynnelsen være mer svake punkter, men synet ditt vil falle med 0,5-1 dioptri. Ikke glem at briller og kontaktlinser er valgt individuelt. Kjøpes i markedet kinesiske briller falle akselerere din visjon bedre orden i sin normale plass der de produserer under øynene og funksjoner i skallen.
Operasjonen - en radikal metode for utvinning, kan det helt snu 100% syn, stoppe sykdomsutvikling og forebygge komplikasjoner. Før du bestemmer deg på kirurgi, nøye veie fordeler og ulemper.
Selvfølgelig er det best å unngå utviklingen av denne sykdom, og dersom det var, da hindre ytterligere nedbrytning.
Forebygging av nærsynthet
Det er viktig å rettidig oppdage synsproblemer siden begynnelsen av barnets utdanning på skolen helst årlig sjekk synsskarphet, og påvisning av reduksjon i tid for å begynne behandlingen. Like viktig faktor - av hygiene, tilstrekkelig belysning, øvelser for å trene musklene i objektivet, etc. Din visjon er i dine hender, hindrer rettidig profylakse utvikling av alvorlige komplikasjoner og lette livet ditt i fremtiden.  
Å konkludere med kort hår - vakre og originale versjoner ukladok
 I dag, når kvinner og menn er nesten lik i sine rettigheter, er svært populære korte hårklipp for kvinner. De ser hardt og sjarmerende, stilig og sexy Men du bør huske på at ta vare på kort hår bør bare spent som for lenge, og ved avslutningen av deres noen ganger må bruke enda mer tid og krefter. Og for å konkludere med kort hår til å se fint og godt vedlikeholdt?
 Hvis håret ditt er svært kort
 Selvfølgelig, hvis du har kort hår, så ta med konklusjonen vil være lett - det kan gjøres ikke bare kam, men selv hendt. Viktigst, i dette tilfellet, ikke glem i tid for å gå til frisøren, er håret ikke for mye tid til å vokse.
 Hvis kuttet er nødvendig for å konkludere
 Men de fleste kvinner korte hårklipp fortsatt krever installasjon. Og damen som ønsker håret hennes var vakkert og godt vedlikeholdt, bør huske en ting: hvis du tar for mye gel, mousse eller skum hår, vil håret ser rotete - kosmetikk betydelig byrde håret, så bruk de bør være svært nøye.
 Som det lå kort hår?
 Å utføre denne prosedyren vil du trenger en hårføner, et godt verktøy for legging og rund hårbørste. Du må vaske håret litt tørt hår med et håndkle og deretter bruke litt skum eller gel og trekke tråder gjennom en runde hårbørste, hårføner for å tørke dem. Således hvis du ønsker å inngå en fin hår kort hår til å se glatt, prøv å vippe tråder ble maksimert. Men hvis du ønsker å oppnå i prakt håret, løfte håret vinkelrett på hodet.
 Alternativt, puslespill, dirigere strømmen av varm luft bare på hårrøttene - vil i så fall bli utgitt frodig hår. Viktigst, når hodet er helt tørr, ikke glem å legge hendene på en litt spesiell voks og banke hår på baksiden av og templer.
Å konkludere med kort hår - vakre og originale versjoner ukladok

 Flere alternativer ukladok
 Begynn å lage styling bør alltid være på baksiden. Og når håret er helt tørt, velge flere tråder, forårsaker dem god hårgelé - slik at du vil oppnå at håret ditt ser spesielt stilig og original.
 Veldig relevant for i dag er en slik konklusjon når håret er bevisst slurvete. Lage en lignende frisyre kan selv hjemme - rense hodet og et lite belastning hårføner, og hendene dekket med mousse eller styling gel, hår lå i en kaotisk måte, at de dosыhayut naturlig.
 Legging korte hårklipp med smell bør revet ved hjelp av en hårføner - dette verktøyet vil hjelpe legge smell riktig retning og ta den ut. Har du krøllete hår, ikke kan klare seg uten slik tilknytning tørketrommel som diffuser (tenk på det på scenen for å velge instrument). Du må søke på fuktig hår litt skum, og deretter tørke det litt rulling diffuser. Selvfølgelig bør det bemerkes at eierne av krøllete hår er alltid vanskelig å sette dem rett enn jenter som har hår glatt - fordi disse kvinnene har en tendens til å velge alternativet "bevisst uaktsomhet" eller bruke potente lakk og geleer for hår. Men ikke glem at hvis du vil kan du rette håret - bruk for denne spesielle "utyuzhok" eller runde kam og hårføner.
 Alternativene ukladok kort hår, det er mange, så hvis du bestemmer deg for å gi preferanse til en praktisk og attraktiv frisyre, legg merke til valg av en passende frisyre. Og da blir det ganske åpenbart at se vakre og sexy er ikke bare de jentene som foretrekker å ha håret lang.
Hva hvis elektrifisert hår, eksperttips og råd

 Elektrifisering hår særegen kalde årstiden når du har å bære hatter som ikke bidrar til bevaring frisyrer. Sommer hår elektrifisert mindre, som er de nødvendige vitaminer og ikke underlagt plutselig temperaturfall. Men i sommermånedene, kvinner er mye mer sannsynlig å vaske håret, tørke dem ved hjelp av en hårføner, lage frisyrer og deretter prøve å svare på spørsmålet "Hva om elektrifisert hår? ".
 Sunt hår er heller ikke bidrar til å vandre barhodet under sommersolen. De blir tørt, sprøtt og mye mer utsatt for elektrifisering. For å håndtere dette ved å bruke riktig valgt verktøy for hårpleie.
 Hvordan velge en kam
 Grunnen til at elektrifisert hår, som er feilaktig valgt kamskjell. Ja, vil tørt og sprøtt hår alltid elektryzuvatysya hvis deres metall kam eller billig plast kam. I tillegg kan disse tunger fortsatt rive og hår.
 For å gjøre håret sunt og vakkert, pensle dem med en børste med naturbust og tre kam, jo ​​bedre - laget av bjørk. Spesielt for elektrifisert hår kammer utnevnt Ebonitt, som de har antistatiske egenskaper.
 Hvis du bruker en hårføner
 Hvis du tørke håret tørketrommel, velge en hårføner med Ionic funksjon. Men å bruke det bør bli forlatt helt - håret sjeldnere elektryzuvatysya hvis de tørker etter sjamponering naturlig måte. Men hvis du virkelig ikke kan gjøre uten en tørketrommel, ta vare på at han er utstyrt med ionisering. Dermed vil det kjøle håret med negative ioner som gir håret elastisitet.
 Tips til hår ikke elektryzuvalosya
 1. Håret blir mindre elektryzuvatysya, hvis de har lyst til å bruke eteriske oljer. For å gjøre dette, påfør noen dråper rose eller lavendel olje for å pusse tennene og gre håret langs hele lengden. Denne daglige prosedyre vil hjelpe deg bli kvitt hår elektrifisering og garantere dem en fin glans.
 2. Etter hver sjamponering skyll håret med mineralvann. For å gjøre dette, ta ca 1-15 liter. Hvis mineralvann av høyt, bør det først helle i noen kapasitet og la stå i to timer. Dette må gjøres for å komme ut av gassbobler. I tillegg bør vanntemperaturen være på plass.
 3. Lag en maske for håret oljebasert. Også noen maske du kan legge en teskje kanel og se et godt resultat. Spesielt gunstig effekt på håret olivenolje, som det gjenoppretter hår keratin struktur, konvolutte deres elastisk film. Ja, du kan blande saften av en halv sitron 3 ss olivenolje og varme denne massen i et vannbad temperatur for å nå 37 grader Celsius. Den ferdige blandingen på håret, gni røttene. En halv time senere en maske bør skylle sjampo for fett hår. Hvis du bruker vanlig sjampo, anbefales det å vaske hodet to eller flere ganger. Denne prosedyren bør gjentas hver 1-2 uker.
 4. Lys øl kan også roe эlektryzuyuschyesya hår. Etter hver vask skyll håret med øl. Gjør det forsiktig, ikke overdriv med mengden av øl at håret ikke henger sammen. Hvis du foretrekker øl kan fortynnes med vann.
 5. Når du vasker håret vask med kaldt vann, men ikke isete. Det strammer opp huden og fjerner hår elektrifisering.  
Яндекс.Метрика