Hvis du er lei av din vanlige stil, du er modig og åpen jente som elsker oppmerksomhet og luksus, er det fullt mulig at dukken stil perfekt slutter seg i det nye bildet. Hva er det?
 Ganske enkelt, er du sannsynligvis ikke alle barn som leker med dukker, og mest av alt ønsket å være som en av dem, den vakreste og elskede. Likevel, store øyne, vakkert smil og perfekte ansiktstrekk - er denne jenta kanskje ikke som en mann?
Nydelig dukke makeover for kreative jenter

 Sårbarhet, barnas spontanitet, svakhet og mystikk - som bærer bildet av dukken, som er der for å si, ubevisst tilt sterkere sex. Denne milde måten vekker i mennesket ønsket om å beskytte, skal vises før jenta modig og sterk, og vi ikke drømme om dette?
 Naturligvis er det viktig å ikke overdrive det, og vite når du skal stoppe, fordi det viktigste for en jente - en titt feminin og harmonisk, velg bildet, avhengig av holdninger, livsstil, alder og utseende.

 For eksempel, hvis du er 30 og huden din lenge siden kjøpte et par merk rynker, dukken makeup dessverre - ikke ditt valg, deretter bildet du vil se dum og meningsløs. Fordi den viktigste motto av denne stilen - perfekt ansiktshud, ligner porselen som en dukke ung og friskt utseende, uten fingeravtrykk tretthet og sløvhet, betyr dette Barbie ikke godta.
 Dukke stil passer best unge jenter med god hud, store blå øyne, og med gyllen eller lys brunt hår.
 Og husk, en liten make-up dukke hår og sette høyre hvis du vil bildet ditt hadde en effekt, så bør du bli vant til den rollen, blitt et puppen i dusjen.

 For dette eventuelt være dum Ugly Betty med primitiv oppførsel, viktigst uttrykkelig hjelpeløshet, tillit og femininitet, og i det du vil sikkert bidra til å sminke.
Nydelig dukke makeover for kreative jenter

 Nydelig dukke makeover - en spesiell linje for jenter som binder seg til spesifikke rammer og standarder, som vi vil hjelpe deg razoratsya. For å gjøre dette tilbyr vi en detaljert manual som vil hjelpe deg å bli en ekte Barbie!

 Hvordan bli en god dukke?


 Den viktigste og den første regelen som, først av alt, understreker din dukke makeup er perfekt, som om opplyst innenfra huden. Husk person porselen figurer?
 Vakker, immobilisert, uten en eneste skavank, men bevare noen spesiell hemmelighet. Kanskje du er interessert i, noe som krever kosmetikk makeup stil Barbie? Ikke noe spesielt her du kan tenke deg, så lenge det var en kvalitet som gjør det enkelt når den brukes og vedvarende.
 For å oppnå marionett effekt, vil vi bruke litt av en mektig hær av korrigerende produkter - fuktighetskrem, concealer, concealer og løst pudder. Vaske ansiktet hans ved hjelp av en tonic, og deretter bruke en god fuktighetskrem, tett lag.
Nydelig dukke makeover for kreative jenter

 Vent 5-10 minutter til alt er absorbert, og deretter bruke en svamp og tonal basis, skal det være på din vanlige tone lysere hudfarge, så vi vil oppnå en lett glød. Nøye maskere alle røde og mørke flekker, utslett og andre mindre feil.
 Hvis det er alvorlige mangler, prøv å male maske deres korrekturleser, øyepartiet å bringe den ideelle stat bruker concealer. Den siste finpussen - løst pulver, som brukes til hele området av ansiktet, unngå området rundt øynene.
 Neste - en stor og dype øyne, fordi dette er den nest viktigste delen av alle marionett makeup. Hva bruker skygger - er, selvfølgelig, din, avhengig av hendelsen, tid på dagen og din personlige kolorotypu, men tradisjonelle dukketeater farger - rosa, magenta, blå og lilla.
Nydelig dukke makeover for kreative jenter

 Nyanser kan være lysere eller mørkere nyanse på øyelokket i bevegelse, men for å gjøre utseendet dyp - tegne en tynn væske bringer pilen på topplinjevekst på øyevipper. Nå på øyevippene - tykk og fløyelsaktig, lange og lidenskapelig - som er forbundet med en Barbie dukke.
 For å oppnå slik bruk to typer av mascara - forlengelse og gir volum. Å starte curl vippene med spesielle tang og deretter behandle dem nøye balsam som forhindrer selvklebende vippene etter mascara male dem.
Nydelig dukke makeover for kreative jenter

 Til å begynne, påfør maskara forlengelse, deretter børste dem hard børste og deretter bruke et lag med volum mascara, slik at du får lange øyevipper og luftig. For de som fikk lite effekt, vil være i stand til å hjelpe falske øyevipper og bunter.
 Den neste linjen er nødvendig - en blush, fordi det er vanskelig å forestille seg blek skjønnhet dukke. For å oppnå den ønskede effekt, er det best å bruke en fersken eller rosa rødme, som er plassert på linje med servering kinnben og midten av kinnet.
 Pass på at det ikke er noen endringer i farge og skarpe pauser, alt skal være perfekt, som et eventyr.

 For å gjøre det dukke sminke, bør du ikke bare ta hensyn til øyne og hud, en viktig del av veien som leppene, som er den siste finpussen.
 Puppet svamp er en høy sprøhet og fin farge, bør de se forførende og naiv, passerer alle ekspressivitet i bildet. For dette dekselet leppe fuktighetskrem, deretter prypudryuyemo dem litt.

 For å gjøre leppene "puhlosty" tegner sin kontur blyant tone som bør falle sammen med tonen i leppestift eller gloss. Ved hjelp av en spesiell børste bruke leppestift selv, og i midten av leppen kan legge til et par dråper glans. Som for farge, er det best å bruke rosa, blek Crimson eller bær skygge som fremheves av din "kukolnost."

 At slike enkle bevegelser du bli en vakker dukke! For å best møte det valgte bildet, bruke og andre støtteelementer. Håret bør inneholde smell, er det symbolet dukke utseende. Du kan bruke pinner og riktige klær søte - feminin, delikat og harmonisk med din generelle utseende.  
 Vakkert preparerte hår og slo - en halv bilde vellykket kvinne eller jente, og det er derfor noen ganger er det så viktig å være i stand til å samle sine ulydige hår i en ryddig og stilig frisyre.
 Overveldende mote løs og løse krøller midlertidig overskygget alle typer veving, men heldigvis har nylig blitt mer og mer populært alle slags spytte, fordi de, overraskende, kan være svært mangfoldig og mangefasettert, noe som reflekterer hele indre verden og skjønnheten av sin eier.
Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 Så, uansett, og tiden vil komme når selv de ivrigste motstanderen fletter innse at det er på tide å prøve å forestille seg en slik vakker og svært komfortable pyntebånd hår.
 Bare 10-15 år siden frisyre "spike" var på toppen av popularitet, kan det bli funnet på hodene til små skolejenter og voksne videregående skole, selv modne og vellykkede kvinner har valgt denne frisyre for turer til kontoret.
Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 Men mens et slikt scenario veving hadde sine egne særtrekk - Spit bør være perfekt kjemmet, avvisende, blottet for eventuelle feil og friheter.
 Men tiden var mye, mote stylister tilpasset så vakre, men utdaterte frisyre trender i dag, gitt smak og preferanser av unge mennesker.
Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 Nå frisyre "spike" - er ikke bare hårklipp fotturer til skolen eller for forretningsmøter, på grunn av sin uaktsomhet lys, letthet og femininitet vind, det passer perfekt i kveld farge turer, besøk, møter med venner.
 Forresten, har dagens "spike" eller "fransk flette", som det heter nå, blir håret av mange moderne bruder. Likevel, etter en spesiell veve gjør bildet veldig mild, romantisk og elegant, men samtidig, denne frisyre er veldig godt bevart og ikke delt inn i separate krøller som er svært nyttig, fordi bryllupet - er det lenge.
Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 Der en gang "spike" var ganske vanskelig å gjøre på egenhånd, fordi det var nødvendig for å spore alle feilene og "haner", nå når mote kreative "uorden" og lys uaktsomhet er ikke alvorlig kompleksitet.
 Hvordan lære å flette håret "spike" eller noen av dens varianter, for eksempel "fiskehale" hjemme? Ganske enkelt, er det viktigste praksis. Ikke har tenkt på en så viktig utgang frisyre du om dette hadde aldri blitt gjort før. Men potrenuvavshys flere ganger et gratis og rolige forhold, innser du at alt er ganske enkel og kan løses.

 Den klassiske hår "Kolosok" eller "fransk flette"


 Til alt går bra, den beste pre-vaske håret, gjør håret men neste dag, deretter håret mer lydig.
Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 Ideelt sett en slik frisyre zaplitayetsya på lang og rett hår, men veldig interessant variant på farten bølgete, tynt eller tykt hår, det gir håret dets smaksnotater og sjarm. Å skape spikelet du trenger en god kam, gjerne med naturlig bust, tannkjøtt, spray håret å glatte eller rent vann spray.
 •  Børste forsiktig håret, pre zvolozhyvshy vann eller vzbryznuvshy spesiell spray for å gi glatte krøller. Må gre krøllene tilbake hvis har smell, det sikkert la på plass kam er nødvendig. Nå bør hver side velge for en liten hårstrå tykkelse avhenger av tettheten av hår, men det er vanligvis ikke overstiger 2 til 2,5 inches.

 •  Ta en del av venstre tinningområdet velger du midt i en lås (for både konvensjonelle veving fletter) og kaster venstre tråd for sentrene.

 •  Strand, som hele tiden holdt seg i høyre tinningområdet, sprer den samme bevegelsen for nye sentre dannet strand (før det var en åskam av venstre tinningområdet).

 •  Nå, disse handlingene må gjentas, ligner konvensjonelle veving fletter, men for å gjøre håret med pigger bør hver rokk som slår sidelengs, dobrasыvat ekstra lås på samme side av vanlig hår.

 •  Dermed vil mer sannsynlig at du blir lagt til hver av partene ekstra streng, jo mer interessant vil det bli sluppet den endelige versjonen av din frisyre. Når du kommer til bunnen av ryggen, kan du gå til ordinære veving fletter eller hestehale slips.

 •  Sikre som låser deg nabrasыvaete av hver part, hadde omtrent samme bredde, så håret ditt vil slå ut til høyre. Hvis du er bekymret for at du har forskjellig lengde hår og dette håret vil ikke fungere - tull, individuelle strenger, leken look med deksler ser veldig fin og moderne.

 •  Alternativ hår "Fishtail"


   "Fishtail" - er en av de mest populære varianter av hår "Kolosok", som fikk sitt navn fra en nokså entydig visuelle likheten av nevnte fisk ending. Fishtail flette med hendene på et blunk, enda enklere enn den ovenfor beskrevne versjon av den klassiske "ører", og for raskt å lære de samme teknikkene, kan du prøve for første gang å lage en lignende frisyre "hestens hale."
  Som en nybegynner å lære å flette øre og fisk halen yachyy?

 •  Børst håret grundig, samle håret i "hestehale" for nybegynnere og begynne å flette håret fra basen som er trygg på sine evner.

 •  For å dele dette håret i to deler på et punkt der vi ønsker å skape en flette i den klassiske versjonen - i midten.

 •  På hver side velger det samme for spinning, ta tråden til venstre og bære på sin venstre side, og feste den på innsiden av høyre halvdel av halen. Deretter blir den samme effekten gjør høyre side av håret, som skiller den fra den ytre høyre side, overfører vi inn i det indre venstre halvdel.

 •  Gjenta disse enkle trinn, nå fletter de ønskede lengde, deretter fikse håret elastisk.

 •  Moderne varianter av hår "Kolosok"


   Å se stilig og moteriktig, selvfølgelig, må inneholde en viss prosentandel av fantasy. For eksempel ser det spektakulære frisyre "Fishtail", som låser litt stramt, og noen ganske ser utenfor, er det nok til å trekke noen tråder av den generelle ordningen.

   Legg til tilbehør, selvfølgelig, hvis du er stramt veve øre, han selvstendig og krever ingen assistenter, og de frie versjoner av disse frisyrer kan dekorere med bånd, blomster, vakre pins og originale band for håret.

   Meget interessant er øret, som fullstendig omgir ansiktet, eller en variant flettene, som gir forbindelser sammen flere små ører. Eksperimentere tog i speilet og være sikker på at du vil lykkes!  
  Яндекс.Метрика