Hvilken stil svømming det i verden sport? Som svømming hjelp vekttap og hvor nyttig svømmebasseng? Dette og mer snakk denne artikkelen

 Noen ord om svømming
 I dagens verden, full av bevegelse og energi, mange mennesker utmerker seg for en av prioriteringene i vellykket sport liv, sjarmerende hans styrke og begjær. Dessverre kan ikke alle gjøre ting idrett, uansett hva de ønsket.
 Og her kommer til unnsetning fantastisk underholdning kalt svømming er ikke dårligere enn andre attributter av sport.
 Takket svømming stabiliseringssystem arbeid alle interne kroppen. Mange mennesker går svømming, normalisere blodsirkulasjonen, og dermed forebygge hjerte-og karsykdommer.
Nyttig enn svømming?

 Veldig nyttig å svømme for folk som lider hypertoniske plager fordi flytende bevegelser under vann normaliserer blodtrykk. I tillegg til bading forbedrer luftveiene, samt svømming i vannet, må man gjøre de riktige bevegelsene, rettidige åndedrag.
 I tillegg til helsefordeler, øvelse i vannet stimulere psykologisk stemning, lindre stress og annen nervøs spenning. Bare lyden pleskayuscheysya vann reflekterer bevisstheten til samfunnet.
Nyttig enn svømming?

 Svømming belaster mennesker med positive følelser og gir utrolig kraft til ytterligere effektivisering. Viktigst - i sin idrett mulig skade eller annen skade kroppen.
 En virkelig positiv funksjon svømming er en annen tidsalder, som folk lære å svømme nesten fra fødselen, og så spennende opplevelse aldri lei.
 Hva er fordelene med svømming
 Svømming hjelper folk redusere sin vekt norm, dra, så figuren. For å oppnå en slank kropp gjør at vannaerobic, som er basert på bare svømming.
 Making lette bevegelser med hender og føtter, er stress i kroppen og musklene i dette tilfellet nesten ikke stramt. Svømming normaliserer stoffskiftet, og takket være denne effekten oppstår vekttap mye raskere.
Nyttig enn svømming?

 Svømming eller raske bevegelser i vannet rett tillate å trene muskelgruppe, slik at kroppen trekkes samtidig i flere steder, slik at du slipper sagging menneskelig epitel lag. For å oppnå effekten av vekttap, er det anbefalt å svømme 30 til 40 minutter per dag, noe som gir en hvile under alle sesjoner bare 2-3 minutter.
 Hva er min svømming?
 Det er ulike stiler av svømming, men den vanligste og godkjent i idrett er bryst, butterfly og rygg.
Nyttig enn svømming?

 Bras - en stil svømming på som sparer strøm, og slik at folk kan svømme i lang tid.
 Den består i en stil full syklus av øvelser som består av ett enkelt slag av hans armer og ben en sjokk. Utført padle tilbake og armene utstrakt mens skille dem fra hverandre. Ben med styrt, slik at bevegelse av hele kroppen fremover.
Nyttig enn svømming?

 Like viktig er ansett svømming butterfly stil, slik at svømmeren kan svømme ganske store avstander.
 Butterfly oversatt til engelsk betyr sommerfugl, og bading i denne stilen ligner flagrende sommerfugl. Syklusen kan også bestå av et enkelt slag av hendene og trykk ned, men i motsetning til Brass, hendene hevet i både første partiet og deretter sette dem fremover. Føtter gjør typisk presse forsiktig bøye dem i knærne. Ved å utføre alle trinnene uten å berøre hånden på den annen side hastigheten av navigasjons er mye høyere.
Nyttig enn svømming?

 Rygg - en stil med bading der svømmer mer hvile enn arbeid. Selvfølgelig, denne øvelsen i stil på ingen måte redusert, men som en fri mann hele kroppen, noen muskler er fortsatt sovende.
 Hender i rygg gjennomføre gjensidige trinn, slik at frie hender til å hvile i løpet av bølgen av den andre armen. Dette styrker svømming korsrygg holdning justerer kroppen og tilbake.
Nyttig enn svømming?

 I en verden av idrett er et annet svømming stil som heter gratis. det gir frihet til å velge svømmer proplыvanyya avstand.  
Elektroniske sigaretter: nyttige eller skadeligeBegrepet "elektronisk sigarett" ble inkludert i moderne liv nylig. Utvikling av japanske forskere raskt vunnet popularitet over hele verden. I utgangspunktet, bare elektroniske sigaretter kom på markedet, ingen tvil spørsmålet om skade fra dem eller bare bra. Selvfølgelig, den andre, etter å ha nektet å konvensjonelle sigaretter for elektronisk, mennesker valgte helse.
Prinsippet for den elektroniske sigaretten er enkel: på innsiden av sylinderen er en beholder for væske som ved inhalering røyk og begynner å fordampe. Med innebygd LED-tip sigarett flimrer som en ekte flamme. Men ikke alt er klart, og fortsatt ha nytte eller skade på helse er disse teknologiske nyvinninger?
Maksimal nytte og skade på elektroniske sigaretter
Den store argument i favør av elektroniske sigaretter er at de er ikke slike skader både den virkelige og på grunn av smak og røyk, oppnådde nesten fullstendig analogi. For en smoking pinner kan matches patroner med ulike mengder av nikotin og gradvis å utelukke det fra røyking blander. Derfor, hvis du ønsker å slutte å røyke, elektroniske sigaretter bidra til å gjøre det raskt og smertefritt, uten skader på nervesystemet og til fordel for lungene. Væsken, som fyller bensin patroner inneholder ikke tjære og tobakk forbrenningsprodukter som også bærer enorme fordeler for lunge. Denne anordning kan anvendes i stedet for et forbudt å røyke, fordi den ikke utleverer lukt. Den elektroniske sigaretten er veldig praktisk å håndtere: Du trenger ikke å bære en lighter, har de ikke strødd aske, ingen grunn til å se etter, hvor du skal kaste sigarett. Du kan bare sette den i lommen uten selv dokuryvshy. Ingen skade, og dens fordeler er åpenbare gadget.
Bruken av elektroniske sigaretter bra for utseende, er det kjent at nikotin misbruk ødelegger huden er skade på håret og tennene. Også, ingen lukt, som vanligvis gjennomvåt klær, hår og personlige eiendeler røyker. Den siste åpenbare fordelen med denne enheten - spare penger. Selvfølgelig, elektroniske sigaretter er ikke billig, men hvis du beregne hvor mye penger er brukt årlig på konvensjonelle nikotinprodukter, vil fordelene være åpenbar.
Mest skade enn godt? Interessante fakta om elektroniske sigaretter
Markedet har et stort antall elektroniske sigarett produsenters produkter som er ikke sertifisert. Fra disse smoking enheter vet hva mer å forvente: skade eller nytte. Det samme kan sies om væske i utskiftbare patroner - selv om dens struktur hevdes å være ufarlig, er det umulig å verifisere. Selv WHO ennå ikke har tatt en beslutning om sikkerheten til elektroniske sigaretter for menneskekroppen og fullstendig mangel på eventuelle skader. Punktlig vises rykter om deres kreftfremkallende egenskaper. Etter å ha lest denne informasjonen, kan du utilsiktet begynner å tvile de åpenbare fordelene med elektroniske sigaretter og tenke på den potensielle skaden. Noen selskaper gjennomføre sikkerhetsstudier med disse gadgets, resultatene er svært forskjellige. Som et resultat av noen elektroniske sigaretter bør fjernes fra salg på grunn av dem mer skade enn godt. Andre, tvert imot er disse anordninger anbefales til røykere for å redusere risikoen for deres helse.
Produsenter understreke muligheten for røyking på forbudte steder som en av fordelene med elektroniske sigaretter. Lukten er virkelig der, men røyken er til stede, og ikke det faktum at det vil holde folk som er i samme rom med en røyker. I dette tilfellet viser det seg at skade av elektroniske sigaretter der, og god nok.
En annen brist - bevaring av psykologisk avhengighet av sigaretter. Snarere enn å lage en seier over og helt forlate vane, folk fremdeles avhengige av røyking. Ritualet er lagret, bare å endre sitt instrument.
Noen konklusjoner om farene eller fordeler av elektroniske sigaretter gjør altfor tidlig, har for lite tid gått siden de ble introdusert i markedet. Leter du etter detaljerte studier av mange eksperter til å nøyaktig svare på spørsmålet, hva er mer man får fra disse teknologiske nyvinninger - skade eller nytte?  
En enkel måte å slutte å røyke. Teknikken Allen Carr og sine ulemper
 Hver røyker som en dag fast bestemt på å kvitte seg med sin vane, på jakt etter en måte å gjøre det med minimal innsats. Mange har sikkert hørt om boken Alain Kara "Enkel måte å slutte å røyke" og ønsker å håndtere problemet på er ved hjelp av denne teknikken. Men hva er dens essens?
 Hvordan å slutte å røyke: ekspertråd
 Det bør bemerkes at før til å bli en ekte fighter Smoking Allen Carr selv var en storrøyker. Egentlig ingen medisinsk opplæring han ikke var. Allen Carr var en vellykket regnskapsfører og hans opplevelse av røyking var betydelig. Han gjorde mange mislykkede forsøk på å bli kvitt denne uvanen, men bare i 1983 var han i stand til å gjøre det. Dette førte til at forfatteren å skrive en bestselger, der tusenvis av mennesker rundt om i verden har vært i stand til å kvitte seg med nikotinavhengighet. Boken er skrevet i et enkelt og tilgjengelig språk. Og aller viktigst, hva den sier er hvordan man skal bli kvitt den frykten som hindrer oss slå vane.
 En enkel måte å brenne: Teknikken
 I hovedsak enkel måte åpnet av Mr. Carr? I min erfaring var han i stand til å sørge for at folk egentlig ikke føler noen hyggelige opplevelser og glede fra prosessen med å røyke. I stedet, i det neste parti av nikotin det eliminerer den ubehag som oppstår fra bruken av den første dosen. Gradvis det blir en vane, og det er en reell sammenheng. Når nikotin er fjernet fra kroppen, begynner en person de vanligste abstinenssymptomer er å "bryte stoffet." Og etter neste sigarett røyker føles mye mer behagelig. I praksis kommer det tilbake til det normale. Røyker mann er i denne tilstanden permanent.
 Røyker føler frykt. Han er redd for at å bli kvitt denne vanen er smertefullt at uten det han ikke kan nyte livet, vil han aldri være i stand til å avslutte. Det viktigste - å vinne denne frykten!
 Metoder Carr ble testet i praksis. Han gjennomførte en rekke eksperimenter med frivillige og overbevist om riktigheten av funnene. Etter en stund, Allen plassert annonser i aviser som den tilbyr en enkel og rimelig måte å slutte å røyke. Først, ikke folk stole for ny teknikk er så enkel at den virket. Men etter en stund, når dens effektivitet er blitt bekreftet i praksis, denne teknikken har blitt en av de mest populære i verden.
 Ulemper teknikker Carr
 Mange refererer til de metoder som er beskrevet relativt negativt eller mistanke, tvile på effektiviteten av den ovennevnte metode. Imidlertid er ulempene ved denne metoden er faktisk nesten ingen. Videre har uavhengig forskning vist at mer enn halvparten av de som leser denne boken, ganske vellykket slutte å røyke og varte i over et år. Men noen ganger kan du møte andre figurer - mer enn 90%. Faktisk gir den første metoden bare en slik virkning, men ikke alle mennesker går en lang holdetid. Imidlertid er slike fremgangsmåter og 54% er meget høy resultat.
 Men ikke forvent mirakler fra denne boken. Evnen til å slutte å røyke, det er lett eller vanskelig, avhenger av humøret til personen. Ingen nye fakta om røyking eller åpenbaringer i denne metoden er ikke funnet. Kanskje det bare åpner øynene til hva du er redd og som hindrer deg i å bli kvitt den dårlige vanen.
 Du kan bruke en annen enkel måte å slutte å røyke - lappen, tyggegummi eller spesielle såkalte elektroniske sigaretter. Men husk at de fortsatt inneholder nikotin, som er skadelig for kroppen.
Яндекс.Метрика