Nyttige egenskaper av ananas
 Ananas nyttige stoffer var nesten umulig å overvurdere, noen ganger kalt kongen av tropiske frukter. Det rettferdiggjør fullt dette navnet fordi den inkluderer - over seksti næringsstoffer. Et utvalg av vitaminer, kalium, magnesium, proteiner, sukker, mineraler - slik en sjenerøs sett tilsvarer denne gaven av naturen for å bøte på.

 Imidlertid har de helbredende egenskapene til ananas lagt merke til i antikken. Spesielt aktivt bruker denne frukten kinesiske leger, utnevne sin bruk i ulike situasjoner: å bedre appetitt, kvalme og halsbrann depresjon, behandling av luftveissykdommer. Bruke ananas og ulike retter. Søtsaker og syltetøy, syltetøy, sunn drikke og selv vin - det er alltid bruke.

 Diverse nyttige egenskaper

 Det er en ananas og andre nyttige egenskaper. Takket være ham, blir blodet fortynnes på grunn av sin bruk - en god forebygging av trombose og tromboflebitt. Han er i stand til å redusere mengden av væske i legemet, reduserer hevelse, hell motvirker aterosklerose av skip, lindrer smerter i muskler og ledd, som fører til normal metabolisme.

 Kvinner som ønsker å gå ned i vekt, ernæringseksperter foreslår å betale oppmerksomhet til ananas. De som holder seg til en diett finne mange fordeler i denne frukten. Først, forbedrer fordøyelsen og akselererer stoffskiftet. Sekund, kaloriene i det ganske mye. Og for det tredje, viser den overflødig væske. Det er hensiktsmessig å arrangere "ananas dag", og for å forbedre utseendet. For eksempel kan du gjøre ansikts de som har fet hud. Det er nok å tørke skive fra tid til annen, og hennes tilstand forbedres. I tillegg øker elastisitet og mykhet i huden, fjerner små skader og lege små sår.
Nyttige egenskaper av ananas


 I latinamerikanske land er forberedt med ananas vitamin cocktails for menn. Det antas at dette drikke en positiv effekt på mannlig makt. Også ta god frukt etter anstrengende fysisk arbeid - han er i stand til raskt å gjenopprette energi.

 Prostudyvshymsya også hjelpe ananas, positive trekk som bidrar til å støtte kroppen. Syke, folk vanligvis strømpe sitroner og appelsiner, vitaminky kjøpe på apoteket. Men ananas på ingen måte dårligere enn disse velprøvde verktøy. Dessuten, på grunn av tilstedeværelsen av bromelain, hemmer det hoste og sputum i stand til å skrive ut.

Nyttige egenskaper av ananas
 Tørket og hermetisert ananas

 Nyttig for forbruk behandlet og tørket ananas. Imidlertid, det kaloriynishe frisk frukt 7 ganger, men også en kilde til magnesium, sink, kalium og jern. Denne delikatessen positiv effekt på humøret og gir et utbrudd av energi. Folk som prøver å slutte å røyke, leger anbefaler tygge tørket ananas. Således blir suget etter sigaretter redusert. Hermetisk ananas har også mange medisinske egenskaper, men på grunn av varmebehandling av enkelte komponenter går tapt. For eksempel er enzymet bromelain ødelagt.

 Ananas kastet ut stresset

 Leger råder: i stedet for kjeks og snack chips bedre denne frukt. Kroppen vil takke skadelig høy motstand mot infeksjoner, og sammen med de gode egenskapene av ananas skremme og kjedsomhet. Er det vitaminene C og positiv effekt på nervesystemet. Så folk med hell takle den traumatiske situasjonen og mindre utsatt for stress. I tillegg vil endring påvirke diett og hukommelse.
Nyttige produkter og vitaminer for å styrke håretMange mennesker drømmer om en strålende, frodig, vakkert hår. Hun tiltrekker seg ikke bare øyekast, men er en indikator på menneskers helse. Avstivede masker, decoctions av urter, sjampo, skyller, balsam - dessverre, dette er ikke nok for skjønnheten i håret. Mye avhenger av riktig og balansert kosthold. Derfor vurderer vi nyttige produkter og vitaminer for å styrke håret.
Det er viktig å spise mat som inneholder vitamin A. Denne grønne og gule grønnsaker som squash, paprika, brokkoli, spinat, vårløk, persille. Soya og erter har også massevis av dette vitaminet. Og, selvfølgelig, frukt (fersken, aprikoser, epler) og bær (villrose, buckthorn, kirsebær, druer). Vitamin A er også til stede i fiskeolje, egg, melk, smør, rømme, cottage cheese, ost, eggeplomme. Dette vitamin styrker hårets struktur, som gir elastisitet. Er uunnværlig for å forbedre immunitet.
Det er viktig å vite at vitamin A absorberes mens du tar en annen uunnværlig vitamin - E. Hans andre navn - Skjønnhet vitamin. Det finnes i vegetabilske oljer, nøtter (peanøtter, mandler), korn, belgfrukter, hvete, havregryn, hvete, melk, soya.
Nyttige produkter for håret er fet fisk, spesielt laks. I laks er flerumettede fettsyrene omega-3. Hvis du sier ganske enkelt, disse syrer involvert i syntesen av viktige forbindelser som øker immunforsvaret. Hvis immunforsvaret er motstandsdyktig mot sykdommer og mer hår, men hele kroppen vil føle stor. Også hos laks mye protein, vitamin B12 og jern, fordelaktig for å styrke hår. Vegetarianere kan rådes til å spise et par spiseskjeer linfrø olje er også rik på omega-3.
Essensielle vitaminer for å styrke håret er vitamin C. For fartøy i menneskekroppen er laget blodet. Til hjelp i blodtilførselen til hårsekkene fartøy vitamin er svært nyttig. De er spesielt rike sitron, solbær, vill rose, buckthorn, rogn.
Å styrke veggene i blodårene til å hjelpe sink og vitamin B6. Sink er i kli, spiret korn, storfekjøtt, svinekjøtt, solsikke og gresskarfrø. Vitamin B6 er vanlig i ris kli, hvete spire bønner, gjær.
Det er verdt å merke seg gunstig effekt på hårets struktur og kalsium. Det er nødvendig for folk i alle aldre. Mangel på kalsium påvirker ikke bare helsen til håret (de blir sprø og skjør), men negler og tenner. Derfor, meieriprodukter, hasselnøtter, tørkede aprikoser, egg, spinat må være logget inn i kosten.
Den viktigste delen av hår - er proteiner, henholdsvis motta deres mat er en nødvendighet. Egg - en kraftig kilde til protein. Han fant også i kjøtt, fisk, soya, belgfrukter, pasta, ost.
Fett trenger også å spise som de er viktige for inntak av nødvendige stoffer. Bare, ikke misbruker dem, fordi de inneholder mye kalorier. Det går fett av vegetabilsk opprinnelse. Denne vegetabilsk eller jordnøttolje. Nyttige produkter for håret på grunn av den store fettinnhold er også smult, smør, hasselnøtter, svinekjøtt, sur krem, ost, fisk.
Karbohydrater - en viktig kilde til energi for kroppen. De er svært nyttig for å opprettholde sin helse. Derfor trenger de også å spise. Karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker, ris og poteter. Selvfølgelig kan du konsumerer store mengder bakverk, men fordelene er usannsynlig å gi.
Vakker, velstelt hår - speilet av helsen til kroppen. Derfor bør maten bli kvalitativt valgt og balansert.  
Havre. Medisinske egenskaper

 Havre. Nyttige og terapeutiske egenskaper


 For behandling av gastrointestinale sykdommer og dietter brukt et slikt verktøy: en spiseskje havregryn eller korn helle to kopper vann og lage mat for en lang tid (eller enda bedre suge havre eller kornblanding i kveld).
 Havre har diaphoretic og febernedsettende egenskaper: en håndfull hakket halm planter eller helle en liter vann og kok i 20-30 minutter, til å insistere, innpakket, to timer, avløp. Ta en halv kopp 4-5 ganger om dagen.
 For behandling av nyre og lever, innstiller tradisjonell medisin drikke melk kokes havrekorn i et forhold på én spiseskje pr kopp melk. Den første dosen - en halv kopp om dagen. Hver dag halvt volum øker, og mengden av stoffer brakt til liter, og deretter gradvis redusert til det opprinnelige volum. Løpet av behandlingen gjentas tre eller fire ganger.

 Nyttige og terapeutiske egenskaper av havre som brukes i kosmetikk


 Fra rå havre lage kjøttkraft, som brukes til behandling av eksem, diathesis og inflammatoriske hudsykdommer. Det samme avkok brukes med en kosmetisk hensikt som en maske når den er tørr, flassende hud.
 For fet hud lage en maske med havregryn og yoghurt blanding (lik) for 14-20 minutter. Face of havregryn pålegge i aldrende hud, og når den er tørr, flass anbefaler lotions fra kjøttkraft bønner. På suppen havre eller havregryn gjøre varmt bad for hender (10-15 minutter).
 På bruk av havre for vekttap her.  
Alle fordelene med epler
 Det er neppe mulig å møte en person som ikke liker å spise epler. De har en fantastisk aroma og behagelig smak. Men enda viktigere er verdien av nyttige egenskaper, som sjenerøst begavet med disse resultatene. Det antas at det å spise hver dag minst ett eple, kan du unngå hyppige turer til lege og helseproblemer.
 Epler i Disease
 Fordelene av rå frukt og grønnsaker til mage-tarmkanalen vet mye. Som en kilde til fiber, epler, nyttige egenskaper som du kan telle til uendelig, bidra til å etablere fordøyelsen og skylle ut giftstoffer og forhindre problemer med stolen og forbedre metabolisme. De kan også tjene som forebygging av aterosklerose, gikt, kolecystitt og andre sykdommer i galleveier.
 Epler er veldig bra for lymfesystemet og sirkulasjonssystemet fordi de har kraftige rensende egenskaper. Som oppkvikkende og forfriskende måte, de også styrke immunforsvaret og øke utholdenhet.
 Fruktene er anbefalt i beriberi, ødem og problemer med blodårene. De kan også hjelpe i å gjenopprette makt etter en langvarig sykdom.
 Utvilsomt er det mest nyttige er biologisk ren eple spises med huden. Hvis tillit i fravær av kjemisk behandling er ikke noe bedre rent frukt, kutte av skallet til 4 mm.
Alle fordelene med epler


 Malic terapi
 De fordelaktige egenskaper av epler brukes ikke bare i forhindring av sykdommen, men også i behandling av:

 anemi er anbefalt å spise hver dag i 04 til 06 kg av frukt, som er en naturlig kilde til jern;

 å bli kvitt forstoppelse, må vi ta på tom mage med kokte blandingen i et glass vann og et glass melk to epler;

 å bekjempe forkjølelse og hoste tungpustethet epleskall i mengden spiseskje helle 200 g kokende vann og sette mot. Ta 05 briller daglige fem ganger før du spiser;

 i overvekt forberede en drink fra 5 g tomat, sitron 25 g, 50 g og 100 g melon eplejuice. Ta på 05 kopper halv time før måltider;

 åreknuter koker denne måten: helle kokende vann (1 liter) epler forlate et mørkt sted i 4 timer (3 stk.). Deretter mos frukten direkte inn i vannet. Etter omrøring belastning. Ta et glass infusjon med en skje honning.

Alle fordelene med epler


 Interessante forskere
 Gjennom sine forskere oppdage alle de nye mulighetene i epler. For eksempel har ansatte ved Cornell University funnet at tilstedeværelsen av frukt i dietten bidrar til å redusere risikoen for brystkreft. Og en regelmessig sъedaemoe eple figuren reduseres til 17%, og seks - nesten 50%. Disse tallene viser eksperimenter på rotter.
 Andre forskere fant at epler hindre utvikling av kreft i leveren, tykktarm og lunge. Dette forholdet blir forklart av antioksidant egenskaper frukt som hemmer reproduksjon av kreftceller.
 Forresten, takk frukt av antioksidanter også i stand til å forsinke aldringsprosessen. Forskere anbefaler å spise minst to epler om dagen for de som ønsker å holde seg ung.
Яндекс.Метрика