Nyttige egenskaper av frukt fiken
 Fiken - en av de mest nyttige frukt. Fiken har flere navn: fiken, fiken, fiken. Dette er en av de eldste planter. Homeland fiken anses Lilleasia. Møt de ville arter av fiken mulige i Aserbajdsjan, Usbekistan, i Krim. Vokse fikentre og innendørs.
 Frukt fiken gul eller mørk brun. De smaker søtt, hyggelig, lusciously, og mørke frukter anses ikke like smakfull som gult. Fersk frukt kan nytes bare der de vokser. Derfor butikkene frisk frukt er dyrt, og ikke alltid solgt. Fordi ømhet frukt, til fiken svært vanskelige transportere fordi det ofte er tørr, og som sådan den faller til butikken. Men selv i tørket tilstand reddet nesten alle de gode egenskapene av fiken.

 Fiken - healing våren

 Fiken er svært kalorifattig og sunt produkt. Det er rik på vitaminer C, B1, B2 og B6 mineraler: natrium, kalsium, kalium, jern, fosfor, magnesium, kobber, sink. I den tørkede frukten inneholder 3-6% protein Do75% fruktose og glukose. Fiken nyttige egenskaper er vurdert i antikken, er en uunnværlig kilde til menneskelig vitalitet. En av tørket frukt gir oss 2 gram fiber, som er 20% av den nødvendige daglige dosen.
Nyttige egenskaper av frukt fiken


 Fiken i vår kamp mot sykdommer


 Fig fremmer normal tarm og brukes for kreftforebygging.

 Denne frukten blir brukt til å forhindre aterosklerose, hjertesykdom og blodkar.

 Fig tynner ut blodet, noe som forhindrer dannelsen av blodpropper.

 Støtter normal funksjon av immunsystemet og nervesystemet.

 Vitaminene A, er avgjørende for en god tilstand av hår og hud.

 Blader og frukter av fig redusere betennelse og har antibakteriell effekt.

 Frukten av fikentreet er brukt som et vanndrivende og avføringsmiddel.

 Fiken gjenoppretter blodtap under jern i blodet, slik at det vil være nyttig for dem med jernmangel.

 Anstrøk av blader eller frukt selv frita kroppen fra parasitter.

 Avkok av bladene av fikentreet er nyttig i bronkitt, laryngitt.

 Fiken ha helbredende effekt. I sår eller brannbandasjer søkt med knust fiken.

 Drikk frukt å øke immunitet, både barn og voksne.

 Det ble registrert en positiv effekt på seksuelle begjær fiken.

 Frukt nyttig for folk med lever og milt.

 Kjøttet av fersk fiken hjelper tannpine. Det er behov for å gni tannkjøttet.

 Fiken - legemidler for eldre. Behandler alle sykdommer i alderdommen.

Nyttige egenskaper av frukt fiken


 Når det ikke er nødvendig å bruke fiken

 Du kan ikke ta frukten på diabetespasienter fikentre.

 På grunn av oksalsyre, som inneholder frukt, ikke bruk i gikt.

 Innholdet av fiberen i fig - advare personer med inflammasjon i mage-tarmkanalen.

 Redusere frekvensen av å spise fiken folk ønsker, noe som reduserer vekten eller de på en diett.


 Frukt fiken kan brukes ikke bare i tørket eller frisk. De er trent mange forskjellige retter. Det går like godt fiken og søte retter og kjøtt, ost, skinke, rømme. Nyt fiken og lykke til!
Hvordan du lagrer brystmelk?
 Morsmelk er utvilsomt den mest nyttig mat for den nyfødte. Men ikke alle mødre må alltid være rundt barnet. Noen bør gå arbeide for noen økt til butikken, og generelt fraværende på forretningsreise. En logisk spørsmålet om hvordan å mate barnet i mors fravær: en blanding av bryst eller uttrykt melk? Og hvor mye melk trenger du? Ingen industriell blandingen vil ikke erstatte disse enzymer og andre gunstige stoffer som er i morsmelk. Vi er bare å lagre morsmelk til det beholder alle sine eiendommer. Hvor du vil lagre uttrykt melk?
 Avhengig av hvor lenge min mor kommer til å forlate, er det flere alternativer hvor du vil lagre uttrykt melk:
 i rommet;
 i kjøleskapet;
 i fryseren;
 i fryse frosset.
 Ikke alltid prøve å holde min mor uttrykt melk fra det faktum at å forlate baby. Det er grunn - ønsket om å fortsette fôring morsmelk som mulig. Her for å hjelpe kan komme er ztsidzhene og frossen melk.
 Rommet til å lagre en flaske melk kan ikke være mer enn seks timer. Hvis rommet er for varmt, så ikke mer enn tre. Før du tilby barnet ditt en flaske, lukte væsken. Hvis det er en distinkt lukt av sur melk, det vil helle, et barn kan ikke gi. Hvis lukten er normal, og deretter røre væsken for å gjøre det en jevn farge.
 Morsmelk har evnen til å gi et bunnfall. Feil med at ingenting, trenger bare å blande det på en riktig måte. Fatty amino noen ganger avsettes på sideveggene av beholderen. Det er derfor barneleger anbefaler butikken uttrykt melk i en spesiell pakke for å lage melk bank. De er tilgjengelige i apotek.
 Kjøleskapet kan lagre uttrykt melk i løpet av dagen. Dette bør sette beholderen i motsatt hjørne av den øvre eller nedre kurv, med mindre en sidedør. Siden endringer i temperatur ikke vil påvirke kvaliteten på melken. Det vil beholde alle de nyttige egenskaper.
Hvordan du lagrer brystmelk?
 I fryseren kjøleskap kapasitet til å lagre melk bør også være i lengste hjørnet for å åpne døren når varm luft ikke faller på dem. Som sådan, kan melken lagres i opp til seks måneder. Hvis det er lagret i en spesiell pakke, vil de ikke ta opp mye plass. Teoretisk sett kan du lagre i glassbeholdere (f.eks, bokser fra babyen puré), men noen ganger avsatt på glass film noen fete mineraler som barnet deretter mottar.
 Kameraet ztsidzhene dypfryst melk kan oppbevares i opptil et år. Nesten alle egenskapene til melk vil bli lagret. Det er bare viktig å riktig tint væske for å ikke drepe alle næringsstoffer for baby ting. Det anbefales å fryse små porsjoner av 120-140 ml, slik at du ikke helle flytende verdifull ubrukelig.
 Hvordan du tiner uttrykt melk?
 Hvis melken som er lagret ved romtemperatur, ikke tine eller varme, vil væsken fra fryseren eller kjøleskap har å utføre denne fremgangsmåten. Den beste måten - varm i en spesiell varmeovner for tåteflasker. Den lar deg å varme melk til menneskelig kroppstemperatur (366-37 grader) som er best for barnet. Ved overoppheting melk, for eksempel, i mikrobølgeovn, eller på komfyren, alle næringsstoffer forsvinne.
 Før du setter flaske melk i ovnen, er det nødvendig fra fryseren, legg i kjøleskapet. Når væsken er tint, kan det allerede satt en varmeovn. Hvis et slikt utstyr er det, så melken blir tint ved romtemperatur.
 Hvis det har endret sin farge og lukt, ikke bekymre deg. Dette er en naturlig prosess. I morsmelk inneholder mye av fettstoffer etter tining kan gi misfarging. Det eneste kriteriet for å bestemme væske bortskjemt - sterk lukten av sur melk.
 Vær forsiktig når frosset uttrykt melk. Hans første behov for å kjøle seg i kjøleskapet, og deretter rydde opp i fryseren. Alle containere og pakker må signere. Skrive på et stykke av dato og tid pumping, lim brev til kapasitet. Avriming må på samme måte som frosset. Du kan ikke ha frosset melk legge til en annen del. Bedre etter tining melk blandet med to porsjoner en dag med en forskjell på flere timer. Så tjener for barnet vil bli mer på kvaliteten av produktet er ikke berørt. Du kan ikke tint melk på grunn av etterspørselen ikke fryses på nytt. Han vil helle ut.  
Ansikts Rejuvenation hjemme folk rettsmidler

 Kan være en lang diskusjon om egenskapene til urter, planter, ferske og naturlige produkter som brukes for å lage masker, kremer, lotion, decoctions, infusjoner og andre midler for hudpleie. De kan lage mat hjemme alene, ved hjelp av naturen og solenergi er mettet med urter. Det har lenge vært noen hemmelighet at tilberedes hjemme forberedelser for huden med naturlige komponenter er ofte bedre enn dyre kremer.
 Ansikts Rejuvenation hjemme har mye positivt. Således, dens fordeler er som følger:
 • masker, Scrubs, skreller, kremer kan tilberedes hjemme med sine hender;
 • bare naturlige ingredienser som vil bli funnet i ethvert kjøkken;
 • slike midler er helt naturlig;
 • kokte produkter ikke inneholder konserveringsmidler, stabilisatorer og andre kjemiske tilsetningsstoffer som er i overkant av kjøpesummen omfatter kosmetikk;
 • bruker folk rettsmidler gjennomført ansikts rejuvenation uten kirurgi eller annen kirurgi;
 • fordi. Masker, tinkturer, te, skreller laget med sine egne hender, sparer et betydelig beløp, som behandlinger i salonger er ikke billig.
 For å begynne, starte Facial Foryngelse med normal daglig inntak av kullsyreholdig vann. Det bør drikke 15 liter eller mer. En del av vannet kan erstattes av grønn te uten tilsetning av sukker.
 Se på kostholdet ditt. Det må være sant, nemlig, balansert og komplett. Sørg for å inkludere vitamin A i mat, fiber, karoten.
 Ansikts Rejuvenation folk rettsmidler
 Vin infusjon. Bland salvie blader og lavendel blader i like store deler. Ved 100 g blanding legge 1 liter tørr rødvin. Insister 14 dager i mørket, av og til riste beholderen med innholdet. Etter en bestemt tid belastning og klem. Ta to ganger om dagen i 30-50 timer i en halv time før måltider.
 Maske med honning. Bland 1 og 2 st.lozhky protein mel. Protein må først banke. Legg til blandingen en ch.lozhku honning. Den resulterende blandingen bruker på ansiktet og vask av etter 10 minutter.
 Te for foryngelse. Brew later hofter, jordbær og bringebær. Drikke hver dag. Denne te stimulerer hormonet av ungdom - østrogen, som opprettholder den nødvendige fuktighet og blodgjennomstrømning i huden. I tillegg fører østrogen til normal kollagensyntese.
 Mandel Mask. Beat mandelolje og smør dem huden. Det er således mettet med oksygen, og vi får en god anti-aldring antioksidant. Denne prosedyren er anbefalt å utføre etter å ha tatt et bad.
 Anti kar. Tilsett 5 liter vann 2 kg rug kli, koke, sil og hell en liten mengde buljong til badet. Rye kli kan erstatte hvete. Dette badet forynger huden, myker opp og gjør den smidig.
 Maske med olivenolje. Tilsett 1 ss. olivenolje noen dråper sitronsaft og 1 eggeplomme. I stedet for sitronsaft kan legge honning (1 t. Spoon). Bland disse ingrediensene grundig og nøyaktig fordele ansiktet. Hold det på huden i 20 minutter, og skyll.
 Andre metoder for ansiktsforyngelse:
 • Akupunktur - administrert ved injeksjon under huden på spesielle forberedelser er vanligvis hyaluronsyre, Botox og fibroblaster. De fremmer kollagenproduksjonen.
 • Laser metoder - laserstråle er gjort sliping det øverste laget av huden.
 • Plastisk kirurgi tilbyr et stort utvalg av tjenester, avhengig av programmet (munn, nese, lepper, kinn, etc.).
 • photorejuvenation - eliminere tegn på aldring kraftig lysstråle.  
Яндекс.Метрика