Mother Nature tok vare på vår helse, det er derfor på jorden du kan finne hundrevis av nyttige og verdifulle medisinske planter og nettopp det, med riktig renhold og bruk, kan kurere mange sykdommer, selv de som noen ganger ikke har råd til narkotika tradisjonell medisin.
 Rosmarin - dette er ikke bare en nyttig urt, det virkelig er en medisinplante som dagen fortsatt tilhører toppen. Om nyttige og til og med magiske egenskapene til denne planten har vært kjent siden antikken, rosmarin brukes aktivt i det gamle Roma, antikkens Hellas og Egypt, ved denne anledningen, er det mange gamle sagn og fortellinger.
Nyttige egenskaper av rosmarin og bruk av urter

 Selv med de dype ganger dette anlegget ble brukt som obryadnoy gress, unge jenter i hans flettet kranser, som regnes som hellig.
 I dagens verden, selvfølgelig, er et grunnleggende hensyn terapeutiske og fordelaktige egenskaper av rosmarin, bevisst, det har vært mye brukt i mange felt av menneskelig aktivitet, og medisin - er bare ett av dem.
 Homeland planter anses å være slik en fantastisk Middelhavet, derav det latinske navnet som oversetter som "sjø friskhet." Over hele Europa, rosmarin spre sammen med kampanjer av romerne, men dyrkes nå som det blir hentet i Frankrike, Italia, Spania og andre deler av Europa, Amerika, Tyrkia og mange andre steder.
 Utad rosmarin er en busk som kan bli to meter i høyde, bladene ligner små nåler av bartrær, som sammen med blomster og skuddene er mye brukt til produksjon av eteriske oljer, krydder og andre rusmidler.
Nyttige egenskaper av rosmarin og bruk av urter

 Forresten, den essensielle olje av rosmarin - er en av de mest verdifulle og viktige komponenter i denne planten mye brukt i medisin, parfyme og matlaging.
 Interessant, vokser, og høsting som slike anlegg, enkel leksjon at kraften i amatør gartnere, til den eneste viktig å huske at denne varmekjære planter.
 Det er derfor det er best dyrkes i opplyst plenen uten overdreven fuktighet, et sted i hagen. Hvis du bestemmer deg for å vokse rosmarin hjem, ikke glem fra tid til annen for å gjøre det til friluft, så den trenger utendørs og soling.

 Bruke i matlaging


 Rosmarin - er dette en av de mest kjente krydder som elsker og bruke nesten overalt. Riktig tørket gress bladene er bitter, men veldig aromatisk smak og kamfer. Friske blader er lyse duft av eukalyptus, kamfer, furu og sitron, fordi det er en uvanlig kombinasjon av lang inkludert i listen over ingredienser klassisk fransk populært krydder "urter fra Provence."
 Unge blader og skudd i tørket form kan legges til salater våren, grønnsaksupper, marinader og bevaring. Det er ofte brukt i matlaging kanin, lam og svin som blir kvitt særegen lukt, berikende det en slags "naturlig" eller "skog" duft av spillet.
Nyttige egenskaper av rosmarin og bruk av urter

 Det er også spesielt godt egnet for utarbeidelse av rosmarin nyttig grønnsak og potetretter er også spesielle oppskrifter, som inkluderer bare poteter og rosmarin. Det er perfekt for stekt, stuet og bakt retter, spesielt bra denne duftende urt ost, men i Europa er det aktivt legges til pasta og pizza, georgisk satsivi og er ikke komplett uten et snev av rosmarin.
 I tillegg kan en kvist av aromatiske krydder legges til desserter og brukes til matlaging sauser, fiskeretter og ulike drinker.

 Sammensetningen og nyttige egenskaper


 Et bredt utvalg av nyttige egenskaper slike anlegg basert på sin rike og unike sammensetningen, først av alt, det er rosmarin olje, som består av kamfer, borneol og mange andre viktige saker. Det er aktivt brukt til å behandle skadet hår og høst, med så ren og som kosmetisk serien basert på det.
 Med rosmarin olje kan bli styrket, forynge og forbedre hårvekst egen, så det er flott for omsorg for fet hodebunn, bidrar til å tømme for å bli kvitt flass. I tillegg, rosmarin inkluderer harpiks, tanniner, plante syrer, flavonoider og bitter.
Nyttige egenskaper av rosmarin og bruk av urter

 Også til stede i de essensielle mineraler: magnesium, jern, fosfor, kalium, natrium, sink og mange andre som har viktige fordelaktige effekter på sirkulasjons og immunsystemet, i tillegg, har lenge erkjent at rosmarin er også en sterk stimulerende.
 Leger anbefaler å bruke det med lavt blodtrykk, rosmarin også nyttig for personer med svekket immunforsvar, spesielt etter en alvorlig sykdom eller langvarig bruk av antibiotika.

 Vann rosmarin skjær å ha sterke anti-inflammatorisk, tonic, antitussive, choleretic og sårhelende effekt, så det er nyttig å bruke for forkjølelse, samt angina, kolecystitt, stomatitt og klimakteriet nevrose.
 Alt annet kjente evne rosmarin forbedre hjernens aktivitet og manns minne, var dette mirakuløse eiendom bekreftet av forskere fra Northumbria. Vann ekstrakt av denne urten lavendel i stand til å forbedre blodsirkulasjonen og gjenopprette visjon hos personer som har hatt slag.
 Rosmarin olje er mye brukt i kosmetiske formål, det gjør masker og kremer for ansiktet, noe som er spesielt viktig med hjelp av behandling av akne, sår og til og med infiserte sår. Med rosmarin aktivt produserer medisinske tinkturer, te, salver og andre rusmidler.
 Det er også antatt at den aromatiske oljebad med dette anlegget er aktivt stimulerer cellefornyelse, og bidrar til den totale forbedring av kroppen, men som for vannbehandling er ikke tilrådelig å ta om natten.

 Liste kontraindikasjoner


 Denne mirakuløse anlegget viste seg å ikke bli tatt epileptikere, og folk som er utsatt for anfall, men i enkelte klinikker rosmarin verden, som et eksperiment, som brukes til å behandle disse sykdommene, men det er gjort bare under tett medisinsk oppfølging.
 Rosemary er heller ikke anbefalt under graviditet og med forsiktighet tilhører folket som ofte lider av høyt blodtrykk.

 Det bør også bli husket som den selv-behandling av alvorlige sykdommer i mage eller mentale tilstand ved å ta olje av rosmarin inne, anbefales ikke på forhånd bør alltid konsultere en spesialist.  
Hva juice å drikke?
 For å svare på spørsmålet - hva du skal drikke juice - vil velge mellom naturlig juice, saft og nektar restaurert.
 Naturlig juice - resultatet av "direkte utvinning" frukt uten tilsetningsstoffer og sukker. Ofte er det solgt i glassbeholdere.
 Saften fra konsentrat (også kjent som gjen) - en drikk som opprinnelig fordampet vann for å bedre transporten, og vann ble tilsatt umiddelbart før salg. Som en regel, ikke tilsett sukker. Dette er en god kvalitet til en rimelig pris.

 Nektar er laget av fruktkjøtt, blandet med vann og sukker. Innholdet av frukten de betydelig redusert.
 Hva juice å drikke:
 Juice frisk. Å kjøpe eller lage selv? Denne saften å drikke i 30 minutter. Hvis det holde lenger, blir nesten alle de næringsstoffene ødelegges under påvirkning av lys og luft. Butikkene ferskpresset juice oppbevares i kjøleskap eller på is for å bremse oksidasjonsprosessen. Det er bedre å lage juice med hendene, og hvis du kjøper - det bare gjort.
 Butikkene er juice eller på hyller eller i kjøleskapet. Er det en forskjell mellom dem? Og de begge er utsatt for pasteurisering prosess, med tap av vitaminer varierer fra 10 til 40 prosent, avhengig av merke av produsenten. Men juice er nedkjølt, ble øyeblikkelig pasteurisering, og i mindre grad det påvirker deres smak og tekstur.
 Det er sant at grønnsaksjuice er mest nyttig?
 I prinsippet, men. I grønnsaksjuice betydelig mindre sukker og syrer, og er mer lettfordøyelig. Dessuten er de rike på mineraler (kalium og klorofyll). Lever kilde til klorofyll - vythras (grønn hvetekli), som kan gjøre en velsmakende grønnsak juice. Denne drinken med 70% innhold av klorofyll, en kraftig antioksidant, beskytter den leveren, forbedrer blod.
 Nå vet du hva du skal drikke juice.  
Hvordan å miste vekt raskt uten slanking

Er det mulig å kjøpe den perfekte formen uten å tømme kroppens endeløse dietter? Selvfølgelig vil dette ikke være lett, men likevel mulig bedre. I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør det.
 Tips først
 Først av alt, lære å nyte prosessen. Hvis du først forberede deg på hva som vil være en prosess for å miste vekt hardt arbeid, uten problemer du ikke kan gjøre. Prøv å stille inn å nyte hva formen dag for dag du vil få den ønskede formen.
 Tips en venn
 Motivere deg selv. Du må hele tiden, hvert sekund minutt og ønsker endringer i sin form, samt uten et øyeblikks tvil om at du vil oppnå det ønskede resultatet. Ikke forvent at din innsats ikke vil bli belønnet!
 Tips tre
 Prøv å visualisere ønsket bilde. Aldri glemme, selv for et øyeblikk å lukke øynene og se hva du vil bli veldig snart. Så ditt ønske vil bli gjennomført så snart som mulig.
 Tips Fire
 Starte prosessen med å miste vekt sammen med vennene dine! Så du får et visst antall likesinnede folk til å hjelpe deg å holde på den valgte banen og overvåke resultatene. Sammen, vil du være i stand til å håndtere alle slags fristelser og ikke gå videre som planlagt.
Hvordan å miste vekt raskt uten slanking

 Tips Five
 Ikke hastverk! Husk, for å oppnå høy kvalitet og lang sikt resultater du vil trenge en betydelig mengde tid, så ikke prøv å gå ned i vekt raskt og ikke forvente umiddelbar suksess. Vanligvis er hurtig vekttap ikke effektiv og resultatet raskt utsvevende.
 Tips sjette
 Fortsetter en stolt, ros og belønning. På denne vanskelige banen av kampen med å være overvektig, selv den minste seier verdig stolthet og respekt. Men ikke belønne deg selv god kulinariske godbiter.
 Tips sju
 Engasjere seg i idrett. Noen, fremmer selv de mest beskjedne og tilsynelatende ubetydelig fysisk aktivitet vekttap. Etter sport metabolisme, kroppen er mettet med såkalte enzymer. Disse er nyttige for oss stoffer som er involvert i prosesser av lipolyse.
 Tips åttende
 Stoppe hele tiden sitte på dietter! Dette elementet kostnads ​​skrive et eller annet sted på et iøynefallende sted alle mennesker tenker om vekttap. Ikke voldta kroppen din og ikke torturert ham, vil han fortsatt trenger. Stoppe hele tiden holde oversikt over kaloriene du nettopp spiste. Ikke Morita selv sult heller beregner prosentandel av kalorier. Gi kroppen din den glede av måltider. Jeg lider ikke av endeløs anger.
Hvordan å miste vekt raskt uten slanking

 Disse er de grunnleggende trinn som bør starte prosessen med å transformere ditt utseende. Selv følge disse enkle tipsene, vil du snart kunne sette pris på resultatene.Яндекс.Метрика