Nyttige egenskaper av melk tistel; bruk av melk tistel for vekttap

 Som ofte skjer, anlegget, som ved første øyekast virker helt ubrukelig ugress kan faktisk ha utrolige helbredende egenskaper. Dette gjelder melk tistel. På overflaten (se bildet) - en felles torn, men at antall næringsstoffer som finnes i sine røtter, frø og blomster er rett og slett fantastisk.


 Bruken av melk tistel


Nyttige egenskaper av melk tistel; bruk av melk tistel for vekttap


 •  Farmasøytiske preparater og montering av dette anlegget bidrar til å normalisere stoffskiftet og skille ut giftstoffer. Regelmessig bruk resulterer i en organisme som viser alle giftstoffer. Dette er metoden som brukes for vekttap. Til test, må du telleren tistel pulver boksen og ta en teskje to ganger om dagen i en halv time før måltider. Men før du begynner prosedyren, må du huske å sjekke med legen din, da dette anlegget er nyttig ikke for alle, og ikke for noen kolychestvah.Kurs varer maksimalt en måned, og selv om resultatet vises umiddelbart, raskt rekruttere tidligere vekt du ikke ut. I tillegg inneholder planten antioksidanter som sinker aldringsprosessen av huden.


 •  Frø av planter, frynsete pulver, brukes for behandling av en rekke sykdommer. Fra hemorroider og åreknuter, gjelder en spesiell salve fra frø og olivenolje. Oppskriften vi presenterer nedenfor. Det samme verktøy kan benyttes for intern bruk ved sykdommer i mage-tarmkanalen og kvinnelige kjønnsorganer. Den vanlige dosen - 2-3 teskjeer før måltider.


 •  Salve fra melk tistel gunstig innvirkning på behandling av sår, brannsår og sår på kroppen. Det kan behandles og anal sprekker, innføre 30-40 ml væske salve etter klyster.


 •  Løv og andre plantedeler kan tørkes og brygget te i stedet. Denne drinken normaliserer godt blodtrykk og stabilisere fordøyelsessystemet.


 •  Thistle Juice utvinnes av bladene, frynsete i en kjøttkvern, godt rengjort ansiktet av akne. Men aller viktigst - bladene skal ikke være ung, ren og samlet vekk fra kilder til forurensning.


 •  Det samme juice drikke en teskje på tom mage for å bekjempe forstoppelse og kolitt.


 •  De som er verkende ledd, er å prøve å lage en grøt av frynsete plante blader og feste til den verkebyll. Lignende komprimerer prymotuyut å åpne sår, bitt og brannskader.


 •  De tørkede rotvekster nyttige for utarbeidelse av kjøttkraft fra en tannpine. Han skyllet munnen ikke bare akutte tannproblemer, men også til å behandle blødende tannkjøtt.


 •  Til tross for det store antall nyttige egenskaper, er melk tistel ikke anbefalt å ta mennesker med astma eller hjertesvikt. Det kan føre til depresjon og nervesammenbrudd. I dette tilfellet, bør legemidlet stoppes umiddelbart. I noen, kan det være en allergi som manifesterer seg som et utslett over hele kroppen hans.


   Flere oppskrifter tistel


  Nyttige egenskaper av melk tistel; bruk av melk tistel for vekttap


   Salve

   I en liter olivenolje bør helle 10 teskjeer av frøene av planten. Deretter bør blandingen kokes i vannbad i minst ti minutter. Etter det må framtiden salve kjølig og klem restene av frø. Denne salve brukes for både ekstern og intern behandling.

   Olje erosjon av livmoren

   Bland 50 ml olje frø med 3 ml tea tree olje. Denne blandingen bør være forsiktig spryntsyuvaty vagina for tre ml i 21 dager.
   Leger råder forsiktig dosering. Melk vil umiddelbart vite om du har overskredet dose. Du kan være oppblåsthet, smerter i leveren eller magen. Ofte er det en hodepine og utslett. I dette tilfellet, bør legemidlet stoppes umiddelbart og avklare dosering legen din.  
   Vår dynamiske århundre stadig krever offer på den delen av helse for moro skyld å følge opp med tiden. Vi vet alle på listen som stjeler helse og skjønnhet i våre øyne, lang og ekstremt hardt arbeid ved datamaskinen, gatestøv, husholdning og naturlige allergener upassende kosmetikk, mangel på søvn - alt dette ikke avklare ikke vårt syn på verden .


  Rødhet og tretthet i øynene


   Så, som de sier, hjelpe deg selv! La oss gi vår trofaste se venner føler at de bryr seg om! Og dermed bedre deres livskvalitet.
   Først av alt, selvfølgelig prøve å sove godt. Noen ganger kløe og rødhet på øyelokkene torturert i flere uker, hvis ikke måneder, og grunnen - er enklere enn du kan forestille deg, mangler dyrebare minutter natts søvn. Prøv å ikke rettferdiggjøre mangelen på tid (vanligvis, selvfølgelig, på forum og serie nok) og kutte ut syv eller åtte timer på en full gjenoppretting av kropp og sjel søvn.
   En annen grunn usunn utseende øye kan omfatte allergiske reaksjoner. Det er ingen initiativ: et besøk til en god lege vil avklare situasjonen og etter den planlagte løpet av antihistaminer og fjerne kilden til allergi er tilbake til det normale.
   Tredje, erstatte konvensjonell kosmetikk til en som er utformet for sensitiv, utsatt for irritasjon. Det er ikke bare blekk - Eye kremer, ansikt, blyant må også byttes.
   Og mens du går til lege eller for en ny makeup flytte fra amatør som ikke forårsaker noen skade, men heller for å rette på situasjonen. Noen ganger når ting ikke går, kan hjem rettsmidler fullt ut rette på situasjonen og gjenopprette sunn farge og friskt utseende til øynene dine.
   Betyr serien "Akutten" - en Vizyn eller tilsvarende Vial. Øyedråper raskt redusere betennelse og gi form av friskhet og klarhet.
   Du kan sette i alderen kjølt teposer (selvfølgelig ikke tørr) i 15 minutter. Et alternativ kan være kamille te - også stor sympatisk fjerner rødhet og tretthet.
   Også et godt alternativ - revet rå poteter eller agurk skiver. Løgn, lukke øynene, vi pålegge en av to grønnsaker på øyelokkene og slappe av i 10 minutter.
   Og best av alt, selvfølgelig, tar seg ikke å ta øynene til rødt tilstand. Gå over til friluft, engasjert i idrett, ikke overbelaste deg selv med arbeid, nok søvn og ikke gråte. Og øyne vil skinne!  
  Hvordan lage måltid melk tistel?
   Tradisjonell medisin vet mange verktøy som ble funnet å være effektive og lenge før legemidler. Og mange av dem laget er basert på erfaringer akkumulert av generasjoner av naturmedisin eksperter. Og hvis i dag for å bli kvitt en hodepine eller magekramper, hastverk med å drikke en pille, så å rense kroppen og styrke immunsystemet før du slår til medisinplanter. En av disse artene, som er grunnlaget for mange fytoterapeutiske praksis er Milk. Denne stygge torn, populært kjent under navnene lyahushechnyk, Marina Tatarniuk gress Jomfru Maria, faktisk har den nærmeste slektning chertopolohu. Det offisielle navnet på planten - Melk tistel. Det holder til ulike klimasoner og i uminnelige tider som en kraftig tonic middel kjent. I denne stillingen ble melk tistel brukt av de gamle romerne og healere i indiske templer. I dag, dens biologiske verdi og kjemisk sammensetning studert av forskere og anerkjent offisielt. 
   Funksjoner og fordeler med melk tistel
   Folk ryktene sammen de hvite flekker på bladene med sprut av melk tistel Dame. Videre gis de gode egenskapene til denne planten, er det ikke så langt fra sannheten tro. Ifølge biokjemisk analyse, inneholder overflod Milk verdifulle mineraler (selen, sink, kobber, etc.), vitaminer (spesielt fettløselige) og et sett av flerumettede fettsyrer. Tilstedeværelsen i bladene og frø av aminosyrer, sukker, eteriske oljer, enzymer og flavonoider gjør melk tistel næringsrik og energi aktiv produkt.
   Men den største forskjellen mellom verdien av melk tistel og andre medisinplanter er den såkalte silymarin saken. Dette organisk materiale er kjent som en kraftig antioksidant og har lenge vært nesten synonymt med ekstrakt av melk tistel. Dens viktigste funksjon - hepatoprotective, utstyrt med to handlingene silymarin. Det styrker membraner av leverceller og fremmer bygging av ny, samtidig vri giftige stoffer (alkohol og andre giftstoffer) til ufarlige forbindelser. De aktuelle medikamenter for behandling og støtte av leveren er gjort på grunnlag av silymarin.
   For produksjon av kosttilskudd og medisinske påfunn brukes i alle deler av anlegget, men den største makten er konsentrert i sine frø. Av disse verdifull olje presset og tørket kake knust og omgjort til mel, som kalles shrota tistel. Denne rike på fiber pulver beholder alle de naturlige egenskaper og næringsstoffer planter og er mye brukt i medisin, ernæring, matproduksjon og matlaging. Det har nesten ingen kontraindikasjoner, og derfor erstatte både behandling og forebygging i mange sykdommer.
   Bruken av melk tistel måltid
   Måltid (eller mel) Milk Thistle - er nesten et universalmiddel, primært rettet mot rengjøring og restaurering av alle vev og systemer i kroppen. Siden den viktigste beskyttende funksjon i kroppen tilordnet leveren, er bruken av måltidet Mariatistel oftest assosiert med eksponering for dette organ. Selv om effektiviteten av dette området virkelig betyr mye bredere og inkluderer:
   kjemisk rus, alkohol, narkotika, inkludert klordamp forgiftning og giftig sopp (Grønn fluesopp selv);
   stråling sykdom, effekter av passering av cellegift - og strålebehandling;
   diabetes og andre endokrine lidelser;
   hjerteinfarkt, hjerneslag, ulike hjerte- og karsykdommer, åreknuter;
   AIDS og andre immun avvisning;
   reduksjon i synsskarphet;
   fedme, spiseatferd brudd;
   toxemia av svangerskapet;
   gynekologiske sykdommer.
   Det er bare en kort liste over medisinske felt hvor vellykket anvendt måltid av melk tistel. Det tar bare som anvist av legen din, fordi det er ingen universell oppskrift. Det er bare en generell veiledning til utarbeidelse av egnede næringsmidler:
  Hvordan lage måltid melk tistel?
  1.  En teskje av pulver (kjøpes på apotek eller knust i en kaffekvern) svelge på tom mage med et glass rent vann i en halv time før måltider. I å ta forebyggende kurs tilbringe et helt år i 40 sammenhengende dager, så ta en pause i to uker og gjenoppta mottak. Denne teknikken unngår leveren og akselerere eksisterende behandling.
    Schroth tistel kan ta et avkok - det er i en form som oftest gitt til barn. For dette formål blir 30 g pulver kokes i 500 ml vann så lenge volumet av væsken reduseres til det halve. Dette avkok ta en spiseskje før måltider med intervaller angitt en lege, men ikke mer enn tre sammenhengende uker.
    Alkoholekstrakt eller skjær fremstilt fra melk tistel måltid og vodka tatt i et forhold på 50 g per 500 ml infusjonsprosessen i en tett korket flaske mørkt glass virker i to uker, hvorunder fluidet må periodisk rystet. Godta kun på resept, oppløsning 20-25 dråper tinktur i et glass rent vann. Denne metoden er kontraindisert i barn under 16 år og pasienter med sykdommer i magen.
    Te med melk tistel frø måltid er mindre aktive og kan anvendes over et bredt spekter av mennesker, inkludert for generell helse og styrking av kroppen, forbedre forbrenningen. 1 teskje av pulver forseglet i en halvliter varmt vann ligner teblader. Drikk filtrert og benyttet for mat og / eller ved leggetid. Det er mulig å bruke som et omslag for sykdommer i vener.
    Schroth tistel kan erstatte hvetemel i lin eller hjem bakt varer og andre retter. Det er godt supplert ulike frokostblandinger, salater, supper kan legges til og drikke. 1-2 teskjeer av melk tistel daglig måltid, spist med suppe eller melkeprodukter, gradvis styrke immunforsvaret og hjelpe bli kvitt overflødig vekt (i forbindelse med riktig ernæring).
    Liste kontraindikasjoner for å ta måltid av melk tistel er veldig kort og begrenset nyresykdom, gallestein og sideskip. Gravide kvinner også bedre å oppsøke lege før du tar. I en annen måltid av melk tistel - ufarlig, naturlig middel som fremmer helse og levealder.  




  Яндекс.Метрика