Nyttige egenskaper helbы
 Helba - belgfrukter anlegget, som har mange andre navn: Shambhala, bukkehornkløver, gresk hay, fenuhrek. Rund malorozhaluzhene stammen, men med et godt tips forgrenet vokser til 60-70 cm. Later 4 cm bredde med troychatыy utseende. Petals små blomster, på grunn av høyt innhold av kumarin, avgir en bestemt duft med noter av valnøtt. Kjegler, skjult i axils, kan være både enkelt og mnohoplodnыmy.
 Små, 4 mm, frukt helbы malt i brunt og gult, med en sylindrisk form og langstrakt nese. De modnes i pod trekantet form av 20 stykker hver. Det smaker søtt, med en svak bitterhet, men etter steking brent sukker smaken vises.
 Kjemisk sammensetning og nyttige egenskaper
 Takket være rikt innhold i fruktene av proteiner og karbohydrater, aminosyrer nødvendige menneskelige og et kompleks av vitaminer (A, C, PP, gruppe B), helbы nyttige egenskaper strekes nok.
 Bønnene av dette anlegget også inneholder kalsium og kalium, fosfor og jern, natrium og magnesium, flavonoider og fytosteroler, fettsyrer og tanniner. Inkludert i enzymer, folsyre og essensiell olje av bukkehornkløver nærmere egenskapene til fiskeolje.
 Mengden av vitamin A og kolin, sammenlignet med innholdet i lever fra torsk. Tilstede i helbe alkaloider forsinke nedbrytning av hjerneceller og tryhonellen gir kraftig stimulering for deres fornyelse og fødsel.
 I maten for matlaging legemidler som brukes hovedsakelig korn helbы ved å spise dem hele eller malt som krydder og krydder til supper, salater. I mange arabiske land og ta Bukkehornkløver bladene på grunn av sin høye ernæringsmessig kvalitet.
 Opptak helbы senker kolesterol og blodsukker, gir en god effekt for forkjølelse, som har en sterk febernedsettende, antibakteriell og slimløsende handling.
 På grunn av de anabole egenskaper av denne planten frø brukes som et middel for å stimulere gjenopprette kraft. Menn bruker den til å forbedre libido og behandle impotens. Innholdet i helbe dyoshenyna (urte kvinnelig hormon) øker amming i ammende kvinner, hjelper i behandling av gynekologiske sykdommer og anbefales for tidlig overgangsalder.
 Bruken av bukkehornkløver fremmer:
 - Øke hemoglobin
 - Rensing nyrer, lever og kroppen som en helhet;
 - Hev generell tone, men uten de negative effektene av koffein;
 - Styrking av immunforsvaret, spesielt hos svekkede etter sykdom folk;
 - Healing av stomatitt, gingivitt og tannkjøttsykdom.
 Hvordan brygge helbu?
 Te brygget fra helbы følger. En teskje ren korn dynket i et glass vann i to timer. Deretter brakt til en byll og putre smektende i 5 minutter til frukt og rozvarylysya økt flere ganger. Som et resultat, blir vann mettet med det maksimale antall av næringsstoffer og får en fin gull, rik farge.
 Te skal drikkes sakte og i små slurker. Og for å forbedre spesifikke smak i drinker legge honning, sitron, kanel, melk eller mynte. Hovne bønner hvis du ønsker kan du også spise mat, prypravyvshy dem med pepper og salt.
 Vær oppmerksom på at regelmessig bruk av te, på grunn av den sterke rensende effekt, svette og kroppslukt ta det i noen dager for å endre helbы behagelig aroma.
 Kontraindikasjon
 Eksisterende kontraindikasjoner for å ta bukkehornkløver på grunn av sin mislykket effekt, så det er strengt forbudt under graviditet og vaginal blødning.
 Ikke ta det for folk intolerante komponenter som utgjør korn og de som lider av astma eller en predisposisjon for matallergi. Ikke anbefales for sykdommer i mage og tarm.
 I konklusjonen, vi sitere den britiske vitenskapsmann som så verdsatt dette fantastiske anlegget, "Hvis man skalerer å sette alle rusmidler, og den andre -. Helbu, vrivnovazhatsya de"  
Hvordan bli kvitt cellulitter på egen hånd?
 Vil vil fjerne cellulitter uten behov for dyre behandlinger, uten å forlate hjemmet? Dette spørsmålet er ofte spurt meg selv de fleste kvinner, tynget barn og andre attraksjoner gifte kvinners skjebne. Jeg har å si - det er mulig, hovedsakelig i de tidlige stadier, når den "oransje crust" er dårlig uttrykt. Men du må kjenne fienden ansikt.
 La oss glemme detaljene, jeg vil bare si at cellulitter - er et resultat av stagnasjon i vev. Derfor, din viktigste oppgave - å forbedre funksjonen av sirkulasjons- og lymfesystemet.
 1. Douches. Denne enkle prosedyren utrolig effekt på kroppen. Alternativ varmt og kaldt vann - det vil hjelpe deg å fullt gjenopprette blodstrømmen til kroppen som en helhet. Og mer:
 - Styrke immunsystemet;
 - Øke effektivitet;
 - Øk hastigheten på stoffskiftet;
 - Vil bidra til den generelle forbedringen;

 - Vil fremme kollagen syntese og frie radikaler.
 I resepsjonen kontrast dusj, er det flere regler. Først aldri skape en brå temperaturendringer. Vi anbefaler ikke bare å ta en kald dusj umiddelbart etter et varmt bad - i ditt hjerte vil være en stor byrde. Få det beste ut av varmt vann, deretter gå til kulde og sterk kroppsmassasje jet 10-15 sekunder. Gjenta denne prosessen tre ganger. Etter en kontrast dusj å grundig gni seg med et håndkle.
 2. Ta et bad. Tilsett varmt vann havsalt - det vil slappe av musklene og renser huden. For å få den ønskede effekten vil holde nok vann i ca 20 minutter. Eksperiment uten frykt - kan også legge til melk til vannet, urteteer (perfekt - salvie og kamille), honning.
 3. Etter all vannbehandling best - gjøre selv-massasje. Den samlede effekten vil øke bruken av anti-cellulitt kremer og skrubber, bokser eller vakuummassasjerullene. Noen massasje, selv amatør, vil gi deg store fordeler. Disse upretensiøs teknikker tilgjengelig for alle - streke, gni, pohlopыvayte, gjør klype varierende intensitet. Bruke eteriske oljer, bland dem med vegetabilsk olje i forholdet 1 til 5. En annen anti-cellulite effekt har sitrusoljer, kanel, geranium, bergamot, muskat, mandel, patchouli, peppermynte og lavendel. Vær forsiktig og varsom med en selv-massasje hvis du har sett en kapillær nett eller problematiske årer.
 4. En annen effektive alternativer for selv massasje er rubbing tørr pensel. Det vil forbedre hudens tone, vil stimulere funksjon av sirkulasjons-og lymfesystemet, fremme eksfoliering av døde partikler gjør huden helt glatt. Denne prosedyren er gitt før en dusj annenhver dag, bruk en børste med lange håndtak med bust laget av naturlig materiale.
 Start med å gni føttene. Sterke og lange penselbevegelser stryke hans bena opp til knærne og hofter. På hofter og rumpe gni huden med sirkelbevegelser med klokken, intens, med et lite press. Navigere på, massere magen og brystet, holde disse sirkelbevegelse går mot hjertet. Ryggen gnir opp fra midjen til skuldrene, holde trykket kraft - du bør alltid være hyggelig og behagelig. Husk hands-on og flytte fra hånd til albue og deretter til skulderen, lys sirkulær bevegelse - og dermed gjenopprette blodstrømmen.
 Disse enkle prosedyrer faktisk avlaste deg av cellulitter bare hvis du endrer din livsstil. Fordi tilstanden til huden din - en indikator på helsen til kroppen din som helhet. Prosessen med stagnasjon i kroppen er svært vanskelig (nesten umulig) å helbrede "super" salve og en profesjonell massasje. Det beste middel for cellulitter - aktiv og sunn livsstil og riktig balansert kosthold.
 Lykke til!  
Hvor raskt edru? Gode ​​og effektive metoder
 I hvert liv er det tider når du trenger for å raskt sprette tilbake etter å ha drukket alkohol. Oppgaven er ikke lett. Vær oppmerksom på at alkohol kommer inn i blodet innen tretti sekunder etter at du drikker briller, og deretter begynner sin vei gjennom kroppen. Og til den er fullstendig absorbert, vil det være svært vanskelig å oppnå en bestemt virkning. Men hvis du er interessert i spørsmålet om hvor raskt edru opp, kan noen teknikker hjelpe.
 En rask måte å bli edru
 Hvis du raskt edru opp, kan du tømme magen. Selvfølgelig, når en stor mengde alkohol, kan det også skje naturlig.
 Katarsis
 Men hvis dette ikke skjer, må du handle selvstendig. For å si det mildt, kan du drikke ca 05 liter saltet vann og vente fem til ti minutter. Hvis du trenger mer drastiske tiltak, deretter brukt en gammel velprøvd måte: to fingre forsiktig trykk på roten av tungen. Når magen er renset, vil du føle deg mye bedre. Noen råd til å bruke denne pillen eller aktivert karbon sorbent. De virkelig hjelpe skille ut uønskede stoffer, men er ganske treg, men vi er interessert i hvor raskt edru.
 Mineralvann
 Når magen er renset, må du passe på å gjenopprette alkaliske balanse. Du må drikke en flaske mineralvann eller vann med askorbinsyre / brus. Dette, forresten, vil bidra til å forhindre dehydrering.
 Douches
 Neste post på programmet bør dusjer. Ideelt sett bør det umiddelbart være kaldt. Men vær under kaldt vann er noe problematisk. Så for det første, kan du inkludere bare varmt vann og gradvis senke temperaturen. Denne metoden er effektiv i en hvilken som helst rus.
 Te eller kaffe
 Å bringe kroppen tilbake til det normale kan hjelpe ham med hjelp av varm kaffe uten sukker. Det viktigste er ikke å overdrive det, fordi koffein gir en ganske tung belastning på hjertet, og i denne tilstanden er det skadelig.
 Hvorfor ikke?
 Hvis du raskt edru, er det lurt å komme seg ut i frisk luft og sørg for god ventilasjon. Bo i den røykfylte rom kan ikke - det vil bare forverre beruset tilstand. På samme måte kan du ikke gå ut i frisk luft når du er utenfor frost. Det er fylt med ubehagelige konsekvenser for drunken elsker turer, inntil døden, fordi denne tilstanden er ikke overraskende å sove og fryse.
 Mange anbefaler å drikke den velkjente "Alka Seltzer", eller acetylsalisylsyre (de er nær i komposisjon). Men dette kan bare gjøres hvis det er lite mageproblemer. Det er bedre å forlate denne metoden.
 Douches - en god idé. Men varmen, eller enda verre, et varmt bad - absolutt kontraindisert, fordi i disse forhold medfører en økt belastning på hjertet.
 Kaffe om morgenen du kan drikke, men uten sukker. Men fra te skal være forlatt. Den inneholder enzymer kan handle på kroppen som alkohol. Sukker bevirker gjæring i magen enn bare forverrer situasjonen. Kaffe er ikke nødvendig å engasjere seg. Først, på grunn av stress på hjertet, og for det andre, på grunn av det faktum at store mengder det fører til dehydrering. Denne ordningen tankevekkende kun egnet for nødhjelp.
 Folket tatt i morgen "Punch Out Fire med Brann", dvs. drikke alkohol, pohmelyatsya. Men leger ikke anbefaler.
 Og til slutt, det viktigste råd - ikke misbruke alkohol.
Яндекс.Метрика