Nyttige egenskaper tyttebær
 Cranberry - frelse for mange sykdommer, og det er ikke påstand. Det er nok å studere sammensetning og egenskaper til å vurdere nytten av små røde bær, donert til oss av naturen.

 Cranberry - en kilde til vitaminer, fettsyrer og antioksidanter


 Men dette er ikke den eneste fordelen tyttebær. Dens frukt inneholder store mengder vitamin C, B, A, E, mineraler (jern, mangan, natrium, kalium, fosfor, kalsium), tanniner og tanniner, flyktige, flavonoider (quercetin, hyperoside, izokvertsetin) karatenoydы, fytosteroler , pektin, organiske syrer.
 En liten rød bær er en naturlig plantekilde viktig for riktig metabolisme av essensielle fettsyrer, som linolensyre (omega-6) og alfa-linolensyre (omega-3). Den inneholder også kraftige antioksidanter, den mest aktive av dem - tocotrienol, en svært sjelden form av vitamin E, 40-60 ganger mer effektiv enn tokoferol, den vanligste formen for vitamin E.
 Av alle de naturlige oljer tranebær olje inneholder den høyeste mengden av antioksidanter. På grunn av sin evne til å nøytralisere frie radikaler (ORAC - 9584 enheter per 100 g) tyttebær har en plass i de 10 mest vanlige matvarer i USA. Benzosyre som finnes i frukt, har uttalt antiseptiske egenskaper som gjør at langsiktige lagrings bær uten skader.

 Den rette for blærekatarr og infeksjoner


 Arbutin, som ligger i et brev tyttebær, er det viktigste virkestoffet i behandling av blærekatarr og urinveisinfeksjoner i folkemedisinen og i vitenskap. Tanniner i tyttebær blokkere urinveiene, hindrer bakterier sikret for blæreveggen.
 Infusjon og avkok av blader og frukt er brukt som et vanndrivende og anti-inflammatorisk. På grunn av sine diuretiske egenskaper av tyttebær brukes i behandling av nyresten. Det er også nyttig i revmatisme og gikt, forkjølelse og tuberkulose i lungene, leveren og gallesykdommer i dårlig fordøyelse og diaré som en snerpende mot mage-tarm infeksjoner som protivohnilostnymi og antiseptisk.

 Sunn Magen


 Forskere sier at tranebærjuice Helicobacter pylori er i stand til å ødelegge, som regnes som den viktigste årsaken til magesår og magekreft. Hans daglige inntaket øker gode kolesterolet og senker dårlige og total lipid nivåer i blodet, som på sin side har en gunstig effekt på hjerte og blodtrykk.
 En annen nyttig egenskap av juice fra bær, tyttebær - den inneholder høy molekyl kjemisk komponent NDM, kan forhindre avsetning av plakk, forårsaket av bakterien Streptococcus mutans som er årsaken til dannelsen av dental karies.

 Hjelp hjerter anemi


 Fordi tyttebær inneholde en betydelig mengde jern, hjelper det med anemi. Det høye innhold av mangan positiv effekt på hjertet. Vitamin cocktail av frukt er nyttig i beriberi, tretthet og generell styrking av kroppen etter alvorlig sykdom og stress.
 Som alle røde frukter som inneholder karoten, er det anbefalt å forbedre øyet. Diabetikere bør også være spesielt oppmerksom på dette bær på grunn av sin svært lav glykemisk indeks og evnen til å redusere blodsukkernivået.

 Cranberry - for evig ungdom


Nyttige egenskaper tyttebær

 Studier har bekreftet at tyttebær har en positiv effekt i behandling av Alzheimers sykdom og andre nevrodegenerative endringer knyttet til aldring.
 Forskere har i over et tiår studere rollen av tyttebær og blåbær i flere typer kreftforebygging, mottar in vitro heller oppmuntrende resultater.
 Antocyaniner, protoantotsyanы, tanniner og flavonoider quercetin og peonydyn hemme metabolismen av kreftceller in vitro, og dermed redusere risikoen for kreftformer.

 I stedet for å "Urynala" og "Tsystopa"


 I dag, takket være TV-reklame, vet selv et lite barn som tyttebær - den viktigste komponenten av slike legemidler som "Urinal" og "Tsystostop" og andre former for blærekatarr og urinveisinfeksjoner som rammer ikke bare kvinner. Noen ganger hender det at et naturlig produkt har blitt anerkjent av medisinsk vitenskap i full kur.
 Men, egentlig, terapeutisk effekt av tranebær på disse så ubehagelige og vanskelige sykdommer unektelig at uten tvil kan lagre denne verdifulle bær i lang tid. Fordi det har ingen bivirkninger i motsetning til antibiotika.
 Med slike åpenbare nytten av tyttebær er ikke overraskende at den aktive dyrking begynte i midten av forrige århundre. Store tranebær bush plantasjer i Nord-Amerika og Europa gir ti ganger mer avkastning enn sine ville arter.
 Nå i tørket tyttebær eller frosset kan kjøpes i en hvilken som helst supermarked, apotek selger også mye av narkotika på grunnlag av tyttebær og ulike medisinske møter i hvis sammensetning inkluderer blader eller bær av medisinplanter. Men du kan plukke oss disse verdifulle frukt på sensommeren og tidlig høst når det er overgrodd med tyttebær.

 Hvordan å tørke tyttebær


 Og hvis du kan plante noen busker i hagen, deretter hamstre for vinteren bær deilig healing vil ikke fungere. Bladene høstes i blomstringsperioden i solfylte været, for å unngå dem våte.
 Bladene og frukt kan tørkes og brygget som en te kan gjøres fra disse infusjoner. Med bær deilig hjemmelaget go - kompotter, syltetøy, syltetøy, gelé og sirup. Med tyttebær og kokk sauser, forfriskende fruktdrikker, kremer, frokostblandinger, deilige kaker, muffins og andre kaker.
 Vanligvis Cranberries - en universell produkt, kan det brukes til å lage søte retter og å inkludere supper, sender til kjøttet i en saus, lage mat med det alle slags drinker. Muligheter for sin kulinariske bruk, kan vi si ubegrenset, og fordelene med dette - er unektelig.  
Folk rettsmidler for nail sopp behandling hjemme
 Mycosis (sopp negler) - det er en levedyktig infeksjon som kan dekke ikke bare alle negleplaten, men også føre til deres totale ødeleggelse.
 I noen tilfeller, beveger utøver til tilstøtende hud og negler.
 Uansett, er sykdommen mer enn ubehagelig, og det aktivt kjemper i dag som moderne og tradisjonell medisin.
 I denne artikkelen beskriver vi de mest effektive metodene for å bekjempe spiker sopp folk rettsmidler. Men før du gjør det, la oss se på symptomer på sykdommen.
 Symptomer på spiker sopp
 Dermed i ødeleggelsen av spiker sopp, endre farge (blir hvit, grå, gul og selv brun), og strukturen blir tett. Noen ganger negleplaten kan være grønn eller sort, og dens sammenpressing på grunn av herdingen av neglesengen.
 Infeksjon er alltid plassert mellom platen og bunnen av spiker. Vanligvis symptomer på denne sykdommen er helt avhengig av typen og omfanget av lesjoner sopp.
 Årsaken til mycosis er forskjellige soppinfeksjoner som overføres fra en smittet person til en sunn. I mange tilfeller skjer spiker sopp infeksjon i familier gjennom husholdningsartikler og generelle butikker.
 I tillegg kan smitte skje på offentlige steder, i treningssentre, badstuer, dusjer og bassenger.
Folk rettsmidler for nail sopp behandling hjemme

 Nail sopp behandling folk rettsmidler
 Forbehandling av mycosis negler bør behandles svært alvorlig. Selv ikke er sykdommen, men strekker seg gjennom negler og selv går til foten og hælen.
 Her er noen påvist folk rettsmidler for behandling av sopp negler:
 Gjelde for de berørte sopp steder 20% alkohol løsning av propolis;
 Rense infiserte negler masse løk;
 Pulp hvitløk og alkohol i like deler for å blande og fortynne en liten mengde vann. Påfør eksternt;
 Pakninger med hvitløk, er de perfekt behandling av soppinfeksjoner i neglene alle som dårlig utsatt for moderne medisiner.
 I tillegg til eksterne komprimerer, kan hvitløk brukes inne og hvitløk skjær eller te kvitt mycosis 4-5 dager;
 Vin eddik - er en effektiv folk rette for behandling av spiker sopp. Må negler og føtter nedsenket i stoffet (helst ved sengetid) og deretter sette på sokker og gå til sengs.
 Kjører uten sko på Russland i 30 minutter er også veldig bra for spiker sopp. I tillegg anbefales det og med liktorn, blemmer og andre hudsykdommer ben. Etter å ha kjørt føtter tørke er nødvendig, bør foten tørke av deg selv;
 Fersk potet juice eller et stykke rå potet også hjelpe med mycosis av negler. De bør være forsiktig massere de berørte områdene. Tidspunkt for behandling - en måned;
 Knust mynte blader med bordsalt. Blandingen pasienter feste til neglene og la sitte i en time. Behandling stopper ikke før forsvinningen av infeksjon;
Folk rettsmidler for nail sopp behandling hjemme

 En haug med milkweed helle 3 liter vann og la stå i to timer, konvolutte kapasitet varmt teppe. Dyppe føttene i denne skjær og hold i 30 minutter. Etter inngrepet, neglene blir mykere, og de kan være pent kuttet. Prosedyren hver 2 dager (inntil fullstendig forsvinning av symptomer) for å utføre.
 Spiker sopp er godt behandlet lilla blomster. 10 gr. blomster infused i et glass med alkohol i 15 dager. Da de berørte områdene av spiker denne løsningen nøye håndtert;
 Tradisjonell medisin anbefaler bruk i kampen mot soppinfeksjoner og etterlater Cocklebur;
 På den skadede spiker kan pålegge te omkom, deretter vikle med cellofan og pakk finger. Har disse komprimerer bedre om natten.
 Utgangspunktet, kan behandlingen være ledsaget av smerte. Morgen wrap fjernes og berørte spiker godt håndtert jod;
 Spiker sopp på føtter og hender kan bli kurert for 7 dager, tilbringer natten følgende prosedyrer: spiker tjære såpe såpe, og deretter sette den i bordsalt og knyt en bandasje.
 Generelt må jeg si at nail sopp behandling folk rettsmidler godt som ikke har noen bivirkninger. Disse metodene har sakte men sikkert!
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика