Obstruktiv bronkitt hos voksne
 Disease obstruktiv bronkitt - en lesjon av bronkial mucosa med utvikling av inflammasjon, som direkte påvirker lungevevet. Framdrift, hindrer sykdom normal lungeventilasjon. Snu kroniske endringer i kroppen blir irreversible. Det er derfor det er svært viktig med de første tegn på bronkitt gå til legen.

 Årsaker


 Obstruktiv bronkitt hos voksne kan utløse flere faktorer. Først hyppige forkjølelser signifikant svekke legemet, slik at lys av en mann som er målet, da dette indre organ følsomme for slag eller støt.
 For det andre, kan årsaken være kronisk nasal og med dem influensa. Generelt, virusinfeksjoner sannsynlig kan utløse obstruktiv bronkitt. For det tredje kan sykdommen føre til liv og arbeidsmiljø. Røyking livs gasset Metropolis, yrker og aktiviteter knyttet til hyppig eller permanent opphold av støv eller maling og lakkprodukter - som alle kan føre til utvikling av bronkitt.

 Obstruktiv bronkitt hos voksne: Behandling


 Av sykdommen og behandlingen bør tas svært alvorlig, kan eller akutt form av obstruktiv bronkitt utvikle seg til lungebetennelse eller astma. I tillegg, jo tidligere behandlingen starter, jo flere garanterer at folk vil gå tilbake til sin tidligere sunt liv.
 Obstruktiv bronkitt hos voksne kan forveksles med andre sykdommer i lungene, så gjør ikke til selvmedisinering. Kun en legeundersøkelse vil etablere tilstedeværelse av sykdom og gi kompetent behandling.
 I tillegg til foreskrevet terapi bruker narkotika, anbefales pasienten å minimere sannsynligheten for aggressive effekter på lungene (støv, parfyme, hårspray, husholdning kjemikalier). Fordi sykdommen er av stor belastning på kroppen, bør du gi opp overspising, spise stekt, fet mat, fordi kroppen bruker mye energi. Også leger anbefaler en tur i frisk luft og innånding (f.eks puste over et par kokte poteter).
 Obstruktiv bronkitt hos voksne forekommer ganske ofte. Men betimelig tilgang til en lege i de fleste tilfeller gir rask tilbakevending til en sunn tilstand uten ubehagelige konsekvenser.  
Hvordan å behandle kronisk bronkitt
 Behandling av kronisk bronkitt - ingen enkel oppgave, men likevel gjennomførbart, trenger bare å være tålmodig og bygge viljestyrke i en knyttneve. Det er mange anbefalinger om hvordan å behandle kronisk bronkitt, men den generelle regelen er vanligvis redusert til følgende punkter.

 Generelle råd


 Bronkitt bør kle for været, ikke bare, men også tar hensyn til pasientens overdreven svetting. Selv minimal trening kan føre til ganske rikelig svette. Så du trenger å kle for ikke å fange en kald. Ekskludert ut av huset i våte klær. Så ofte som mulig du må ta vannbehandlinger og endre våte klær til tørk.
 Naturligvis, noen har ikke råd til sengeleie for kroniske sykdommer, men fortsatt trenger mye hvile tålmodig og ikke overarbeid på jobb. Det anbefales å bruke en masse væsker, spesielt varianter av te med urter. I varmt te er anbefalt å legge honning og bringebærsyltetøy.
 For å unngå utvikling av luftveisinflammasjon er nødvendig for å opprettholde et konstant nivå av fuktighet i det rom hvor pasienten. I kaldt vær, er spørsmålet om hvordan å behandle kronisk bronkitt ganske akutt, fordi oppvarming leiligheter fremmer overdreven tørrhet i luften.
 Av denne grunn bør være foretrukket flytende, lett fordøyelig og milde matvarer for å unngå nasal inflammasjon.
 Hvis du føler deg bedre anbefales korte turer. Frisk luft vil bidra til tilførsel av oksygen, fremveksten slimløsende effekt blod og lage en gunstig effekt på lungene.

 Hvordan å behandle kronisk bronkitt, bli kvitt dårlige vaner


 Hvis pasienten fortsetter å røyke uten begrensninger med hensyn til sykdom, er det ikke engang verdt lurer på hvordan å behandle kronisk bronkitt. Mest sannsynlig, trenger ingen metoder ikke gir ønsket resultat, så lenge personen eller helt gi opp en avhengighet som ikke redusere antall sigaretter røykt.
 Til slutt, det viktigste anbefaling - følg alle reseptbelagte og ikke avbryte medisiner, som ikke ville virke mirakuløse alternativ.
 Dersom alle krav og målrettet behandling av positive resultater ikke vil holde deg vente.  
Behandling av obstruktiv bronkitt hos voksne
 Obstruktiv bronkitt - en alvorlig sykdom, der det er smalere og spasmer i bronkiene. Som et resultat av akkumulert slim i bronkiene vanskelig å puste. Diagnostisere obstruktiv bronkitt kan en lege. Derfor bør den minste mistanke om sykdom umiddelbart gå til resepsjonen til en spesialist. Hvis diagnosen er bekreftet, bør behandling av obstruktiv bronkitt hos voksne startes raskt for å unngå alvorlige komplikasjoner.

 Behandling


 Ved bekreftelse av diagnosen 'obstruktiv bronkitt "spørsmålet er hvor og hvordan å behandle sykdom? Ikke delta i egenomsorg, ettersom det kan være komplikasjoner og forverring av helse. Vanligvis pasienter med akutt obstruktiv bronkitt sendt til behandling på sykehus.
 Behandling for pasienten er individuelt med alle funksjonene i kroppen. Luften i rommet for pasienten å være av høy luftfuktighet.
 Med legemidler for behandling av obstruktiv bronkitt hos voksne foreskrevet antibiotika, ulike slimløsende og slimløsende medikamenter. Når stabile former for obstruktiv bronkitt asmatycheskym komponent brukt antihistaminer.
 Blant annet kan behandlingen være forskjellige inhalatorer prefabrikkerte inneholder medisiner (astmopent, Atrovent, etc.). Å avlaste bronkospasmer foreskrevet Berodual.

 Fysioterapi


 I tillegg til medisinsk behandling for å øke ytelsen hoste kan gjøres oral rehydrering (terapeutisk mål å innføre væske gjennom munnen). Hvis det er nødvendig, gjelder oksygenbehandling. Behandlingen kan også brukes massasje og brystet for å forbedre dreneringsfunksjon og gjenopprette patens av bronkiene.

 Behandling av obstruktiv bronkitt hos voksne for the People


 Også oppnevnt spesialist fysioterapi, medisinsk behandling mulig bruk av folk rettsmidler. Ulike avgifter urter kan bare brukes som et ekstra alternativ til den viktigste behandlingen.
 Ofte effekten av behandling av obstruktiv bronkitt hos voksne i stor grad avhenger av pasienten, under behandling bør strengt følge alle instruksjonene legen helt slutte å røyke og holde seg til et spesielt lys diett.  
Obstruktiv bronkitt med astmatisk komponent
 Bronkitt - de vanligste luftveissykdommer. Avhengig av manifeste symptomer og alvorlighetsgraden av betennelse, bronkitt delt inn i flere typer.
 Under forverring av sykdommen må sette en nøyaktig diagnose lege for å hjelpe i tide til å begynne behandlingen. Årsaken er at, for eksempel, er obstruktiv bronkitt med astmatisk komponent behandlet annerledes enn bronkitt røyker.

 Symptomer på obstruktiv bronkitt


 Enhver bronkitt starter med en hoste, men de skiller seg i noen symptomer. For eksempel, i de tidlige dagene av sykdommen ledsaget av tørr hoste, jeg kan til og med si kvelende, med elementer av angrep, ofte tidlig på dagen og på kvelden. Noen ganger hoste vondt pasienten gjennom hele natten. Etter en stund kan begynne oppspytt. Obstruktiv bronkitt med astmatiske komponent voksne ledsaget av grønt slim, mindre gjennomsiktig. Denne type bronkitt er ikke helt typisk for denne kategorien av sykdom, ledsaget av alvorlig respirasjonssvikt.
 Puste hardt på inngangen av displaylyset choking. Sykdommen viser til det gjennomsnittlige nivået på fare, og ved tidlig behandling utvikler seg i astma og andre sykdommer i luftveiene.

 Obstruktiv bronkitt med astmakomponent og behandlingsmetode


 Terapi begynner etter innstilling nøyaktig diagnose og årsaker til astmatisk bronkitt. I motsetning til andre former for bronkitt, ofte vises sykdommen på grunn av den dårlige kvaliteten av inhalert luft, og tilstedeværelsen av forurensninger i den. Parallelt kan utvikle virusinfeksjoner.
 Dersom legen har diagnostisert obstruktiv bronkitt med astmatisk komponent, deretter behandling bør omfatte mottak slimløsende narkotika, medikamenter for prochyschenyya bronkial slim fra luftveiene og fuktighet. Den mest effektive metoden - innånding av brus.
 Dress og folke behandlinger. Mange oppskrifter er noen ganger bedre medikamenter og tid-testet. I tillegg er de trygt for de fleste pasienter og deres anbefalte behandling av luftveisinflammasjon.
 Behandlingen innebærer skylling nesen, nesedråper, antipyretika, medisinering.  
Symptomer på bronkitt hos voksne
 Bronkitt er en betennelse i bronkiene slimhinnen. De viktigste symptomene på bronkitt hos voksne - en hoste og feber. Men hva er dens grunnleggende årsakene?
 Bronkitt oppstår vanligvis etter smitte til mennesker av patogener som virus og bakterier. Også Årsaker til bronkitt kan være mykoplasmose og klamydia. Noen ganger oppstår bronkitt på bakgrunn av irritasjon i luftveiene eller skadelige gasser på grunn av konstant eksponering for allergener. Røyking - en vane som bidrar til fremveksten av bronkitt.
 Avhengig av årsaken til dens utseende, bronkitt oppdelt i:

 Allergisk

 Sopp

 Kjemisk

 Bakteriell

 Viral

 Symptomer på bronkitt hos voksne


 Avhengig av sykdom, bronkitt kan være akutt eller kronisk. Akutt bronkitt utvikler raskt og lett kureres og kronisk bronkitt oppstår på grunn av langvarig eksponering for irriterende faktorer (støv, røyk, allergener).
 Symptomer som bestemmer akutt bronkitt avhenger dens årsaker. Mest akutt bronkitt utvikler mot forkjølelse, slik som for eksempel akutt luftveissykdom. Dermed de viktigste symptomene på bronkitt hos voksne - en skarp hoste og feber.
 Hoste med akutt bronkitt i de første dagene av sykdom tørr og forårsaker stor ulempe. Selvfølgelig sykdommen blir våt hoste, hoste med oppspytt løslatt - grønn-hvitt slim. Dette er et tegn på at penetrert kroppen infeksjon.
 Temperaturen i det menneskelige legeme bronkitt kan øke fra 38 til 40 grader eller mer. Stigende temperaturer - er den viktigste funksjonen i ARI og utviklet på bakgrunn av akutt bronkitt.
 Andre symptomer på bronkitt hos voksne - en generell svakhet, hodepine, følelse av "svakhet". I denne forbindelse, noen bære sykdom "på beina", ignorerer tegn på bronkitt og med tanke på at avtalen med forkjølelse.
 Diagnosen "kronisk bronkitt" lege setter pasienten når hosten vedvarer over lang tid (for eksempel, tar det tre måneder eller et år sammenhengende i seks år). Det er en kronisk, vedvarende hoste som øker i morgen, er det viktigste symptomet av kronisk bronkitt.  
Яндекс.Метрика