OoforittBetennelse i samtalen gynekologisk sykdom som krever umiddelbar behandling for å minimalisere de potensielle negative effektene på hele kroppen. Hvis man ikke behandle sykdommen når det kan utvikle seg til kroniske og fører til infertilitet.
Den forårsaker betennelse i
Før du snakker om symptomene, bør du finne ut årsakene til at det er en sykdom.
Hvis en kvinnes kropp fungerer i livmoren, vanligvis ingen bakterier - ingen skadelig eller fordelaktig. Men ulike sykdommer, svekket immunforsvar, og i strid med reglene for hygiene bakterier har evnen til å trenge inn og føre til utvikling av ulike typer betennelser.
Overføring av ulike sykdommer kan også seksuelt. Vanligvis skjer dette med infeksjoner som er skjult og ikke oppdages i lang tid hvis du ikke passere de relevante tester. Det latente infeksjoner er de farligste. Når de når det sure miljøet i skjeden med normal immunitet de bare dø, men i et svekket immunforsvar - er gjennomsyret i bitestikkelen, forårsaker betennelse.

Således vil hovedårsakene betennelse omfatter følgende:

- Promiscuous sex uten bruk av forebygging av seksuelt overførbare sykdommer;
- Ulike intervensjoner (intrauterin), som ikke er i samsvar med de nødvendige tiltak antiseptiske midler;
- Kvinnelige kjønnsorganer inflammatorisk natur, ikke gjennomherdet eller flyttet kronisk;
- Hypotermi;
- Unnlatelse av å overholde reglene for personlig hygiene.

Symptomer på betennelse i
Symptomer kan vises som lokalt og gi fellestrekk.

Lokal betennelse i symptomer inkluderer:

- Kutting og verkende smerter i magen, som har en gjennomsnittlig varighet;
- Kjedelig smerter under samleie, smertefull menstruasjon;
- Purulent karakter eller slimete hvit, klar utflod, ledsaget av kløe og hudirritasjon;
- Endre varigheten av menstruasjon syklus bias.

Hvis minst ett tegn på betennelse du befinner deg i, bør du ta kontakt med din gynekolog. Til å begynne med kurere sykdommen mye lettere, og den lave sannsynligheten for konsekvenser og komplikasjoner.

Vanlige symptomer er betennelse av:

- Smerter i nedre del av magen, ledsaget av generell sykdomsfølelse, slapphet og økt temperatur;
- Kvalme, munntørrhet, hyppig hodepine;
- Endre mønster av blod - leukocytose, økt senkning;
- Takykardi, ledsaget av tinnitus og svimmelhet.

Behandling av betennelse i
Behandling av sykdommer av denne art bør gjennomføres samtidig i flere retninger. Den første av dem - en kamp med seg selv betennelse, den andre - er av antimikrobiell behandling, som har som mål å redusere antall skadelige mikroorganismer, den tredje - en recovery tiltak.
For et par dager etter oppstart av behandling tegn på akutt betennelse av den savnede, men dette er ikke et tegn på at sykdommen har trukket seg tilbake. I hvert tilfelle krever individuell måte, men i de fleste tilfeller, består i behandling av de følgende trinn:
- Antibiotikabehandling;
- Av fysioterapi;
- Terapi sikte på å gjenopprette;
- Der det er hensiktsmessig - av endoskopisk kirurgi;
- Helse resort behandling.

Forhindring av betennelse i
Som enhver annen sykdom, betennelse i forebygges gjennom en rekke forebyggende tiltak, om ikke hindre, i det minste, å redusere risikoen for infeksjon.
Av forebyggende tiltak er:

- Gjennomføring av hygieneprosedyrer som gir beskyttelse mot infeksjon i indre hulrom;
- Unngå ubeskyttet sex;
- Fekting av kirurgisk abort (for eksempel ved barriere prevensjonsmetoder);
- Regelmessig forebyggende gynekologisk hjelpemiddel levering analyse.

I de fleste tilfeller, besøker spesialist hjelp til å identifisere sykdomsforebygging og tidlig utvikling. I tillegg til tradisjonell behandling kan legen din råde deg til noen folk rettsmidler som gjør det mulig å raskt bli kvitt sykdommen.
Det viktigste i behandlingen av sykdommer av denne typen - ikke å kaste bort dyrebar tid, slik at du ikke trenger å håndtere konsekvensene, som noen ganger kan være svært alvorlig. Ikke overse råd fra leger - gynekolog besøk to ganger i året, og når den oppdager noen ubehagelige symptomer.  
Hva gjør akneUtvilsomt, ren, sunn ansiktshud - drømmen for mange kvinner og unge jenter. Selv en, om enn liten kvise i stand til å ødelegge vårt utseende, og dermed stemningen. Hva kan vi si om den rike akne! Naturligvis, vi kaster alle sine krefter for å bekjempe denne ordensforstyrrelser. Men er det en effektiv måte å håndtere akne? Og viktigst av alt, mulig kontroll kviser?
Svaret på spørsmålet kan være både enkle og komplekse. Avhengig av hvor komplekst problemet. Men i praksis er ganske lett å håndtere og en uten faglig hjelp av dette problem. Jeg skal starte innenfra.
Kolon Rensing
Først, hvis du ønsker å bli kvitt kviser, ta hensyn til normalisering av tarmen. Svært ofte huden overtar funksjoner som ikke lenger kan tåle normal rensing av kroppen.
Tarmen og kan hjelpe til hjemme. For å begynne, må det renses i morgen for å drikke salt løsning (en halv liter vann og 1 ts salt), 30 minutter - 200 gram yoghurt drikke. Saltløsning samler all unødvendig i tarmen og mage, og fjerner fra kroppen, yoghurt, virker som en nøytraliserende rest. Selvfølgelig, en dag vil du ikke bli kvitt akne, men få merkbare resultater.
Men en rengjøring ikke gjøre - du prøver ikke å "rot" tarmen mat som forårsaker akne, og er fremfor alt, søt, mel, fett, stekt, krydret og røkt.
Tro meg, du vil ikke bare se bedre ut, men også føler det på samme måte.
Og ta vane mette kroppen med nok rent vann. For å begynne, starte morgenen med et glass vann. Drikke på tom mage, for å skylle ut giftstoffer i kroppen som har akkumulert over natten.
Og selvfølgelig, den andre, men like viktig faktor som bidrar til å bekjempe akne er forsvarlig omsorg.
Riktig hudpleie

Først må vi vurdere tilstanden til huden, deretter etablere forsvarlig omsorg. Ingenting komplisert her, som det er kjent her, følgende grunnleggende prinsipper - fuktighetsgivende, rensende og ernæring. Det er nok til å vite hva slags huden din og bruke de samme oppskriftene som passer deg. Ifølge velge og kremer, masker og rengjøringsmidler. For best resultat, bør tilnærmingen individualiseres.
Medisiner for Acne
Det finnes ulike medisiner som er utviklet for å behandle akne.
Skinoren - narkotika handling er basert på egenskapene azelaynovыh syrer, som normaliserer talgkjertlene, fjerne årsaken til kviser; anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt. Bruke stoffet kan styahnutist hud og kribling, men ubehaget forsvinne i løpet av dager, og for å oppnå det endelige resultatet du trenger minst tre måneder.
Zinerit - et annet medikament som hjelper med akne. I sin struktur - antibiotikumet erytromycin og sink. Det dreper bakterier og reduserer sebum.
Du kan prøve å forestille seg noen folk rettsmidler som bidrar til akne. De ikke bare bidra til å fjerne kviser, men også positivt påvirke fjerning av betennelse. For mange mennesker følte sine positive resultater.
Tradisjonelle oppskrifter for akne
I vannet vask bør legge litt eple cider eddik eller sitronsaft. Denne blandingen gir næring huden din. Men ikke bli involvert med tillegg av juice til ikke overdry og dermed ikke skader huden.
I morgen prosedyre for å legge toning ansiktet ved hjelp av isbiter. Is kan ta en vanlig, men det er best å fryse avkok av kamille. For ikke å fange en kald og ikke brenne huden, zavertayte kube i vev serviett. Ansiktet bør tørke forsiktig, men raskt.
Ulike ansikts hjelpe deg å redusere betennelse i huden, eliminere akne og opprettholde helsen til huden din.
Her er noen oppskrifter. Agurker eller tomater skåret i skiver (skåret i tynne!), Satt på ansiktet i ca 10-15 minutter. Den andre maske - ost blanding med revet gulrot og hold i ansiktet i ca 10 minutter og vask av med varmt vann. Og den tredje vei - brygget med havregryn, kjølig og satt på ansiktet.
Det vil hjelpe deg å bli kvitt kviser etter infusjon (resultatene vil være synlig i et par uker), finhakket 400 gram hvitløk, sover flaske eller krukke og hell et glass vodka. Blandingen bør insisterer til utseendet av gul farge. Sil infusjon og ta på tom mage om morgenen, starter fra fem dråper og skylle ned med vann. Hver dag bør legge en dråpe, inntil deres tall når tjue dråper. Da reduksjonsprosessen til du kommer til en dråpe.
Det er en populær metode som hjelper akne. Ta tre spiseskjeer hakket agurk og kokt vann, mix insisterer 2-3 timer, deretter filtrert, bunnfallet presse og legge til infusjonsspiseskje honning. Bland godt til det er helt oppløst honning og bruke bomull pads på huden etter vask. Etter en halvtime skylle ansiktet med kaldt vann. Det burde gjøre prosedyren tre ganger om dagen. Når huden tilstand bedres, er det bare i morgen og kveld.
Utpressing min latskap, bruker disse oppskriftene, og huden din vil takke raskt for å ta vare på hennes ferske rene dine synspunkter!  
Tegn forvridningDessverre, ingen av oss er immune mot ulike skader. Blåmerker, forstuinger, tøyninger og selv frakturer kan skje med oss ​​overalt, og på verst tenkelige tidspunkt. Naturligvis, ulike skader og krever ulike behandlinger, men for å skille dem fra hverandre? Hva er symptomene, slik som forvridning?
For å forstå dette spørsmålet, først av alt, må du bestemme hva som utgjør en forvridning.

Hva er forvridning

Forvridning - er ikke noe mer enn, skader på ledd, hvor det er en forskyvning av leddflatene av bein i en felles ledd. Dessuten kan den fulle forvridning av bein ikke møte hverandre, og med subluksasjon - ansikt bare delvis.
Slik forskyvning av leddene kan oppstå som et resultat av mekanisk støt: i høst, blåmerker eller andre skader, og som et resultat av sykdommer i ledd, leddgikt og artrose som om for eventuelle feil bevegelse til smertefulle ledd kan motregnes. I dette tilfellet, er disse allerede patologisk forvridning.
Generelt, årsaker forvridning av mye, men i utgangspunktet de kan deles inn i to grupper: medfødte og ervervede. Om ervervet dislocations vi har sagt, men det er medfødt grunn av feil utvikling av hodet og glenoid hulrom under fosterutviklingen.
Utvilsomt er det viktig å rettidig diagnose og behandling av forvridning, så du trenger tid til å gjenkjenne det. Hva er de viktigste symptomene?
Symptomer på medfødt forvridning
Det er mer tydelige symptomer på medfødt forvridning av hofteleddet er når barnet begynner å gå. Fordi når du går i disse barna har halthet og ben forkorting og felles skjelving, i tilfelle av ensidig forvridning. I tilfelle av bilateral forvridning - en såkalt "duck walk" eller prosesjon vperevalku. Det er andre symptomer på denne sykdommen: klikk bøye skadde felles, hip bortføring i strid forskjell sete folder.
Alle disse abnormaliteter skal varsle leger og foreldre, skjønt naturligvis en definitiv diagnose kan bare legge barnet på grunnlag av røntgenstråle.
Symptomer på traumatisk forvridning
Men, i praksis, i 90% av tilfellene, er det traumatiske eller ervervede dislokasjoner.
Den største faren for at slik skade lider ikke bare skjøten, men også i omkringliggende vev, fordi ved en slik traume mulig brudd av et blodkar, og som et resultat av betydelig blodtap, og hvis forskyvning påvirker nerveender, slik skade truet til og med tap av følsomhet.
De viktigste symptomene på traumatisk forvridning - en skarp smerte, hevelse merkbar, synlig deformering av leddet, som er preget av en endring i størrelsen på felles og sin form og volumbegrensninger eller trafikk brudd skadet joint. Som følge av leddskade observerte endring i lengden på den skadede ekstremitet.
Med en skarp bevegelse - er leddsmerter kraftig forbedret. State of the skadde legemsdelen dermed tvunget.
Når sondering joint kan observeres i fravær av leder av naturlig område eller dets betydelig skjevhet.
For eksempel, hvis en slik skade i skulderleddet enden av benet kan til og med være under brystmuskelen eller i armhulen! Og når du prøver å definere omfanget og mulighet for bevegelse i leddet det følelsen elastisk fiksering. Bein, med sin beveger seg i riktig posisjon på bekostning av redusert muskel avkastning. Denne trenden er også ansett som et symptom på forvridning
I tillegg, blir en lignende skader i huden over skjøten rødt og sveller, og noen ganger vises i forvridning hematom. I noen tilfeller kan du se nummenhet som oppstår på grunn av kompresjon av nerver eller muskelsammentrekninger.

Diagnostisering og behandling av dislokasjoner

Men, selvsagt, den endelige diagnose kan gjøres bare på grunnlag av røntgenstråle.
Og, selvfølgelig, i tilfelle av skade diagnose bør spørre en lege. Han skal foreskrive behandling, og hvis forvridning - vpravyty det. Å gjøre det selv er ekstremt farlig, fordi hvert redusere en forvridning på forskjellige måter. Og forsinke besøk til traumer kirurg er heller ikke anbefalt, fordi den tidligere forvridning vil bli sluppet inn - jo mer det er en garanti for at du vil være i stand til å unngå operasjon. Og all treningen det anbefales bare i de første timene etter skade.
Forsinke et besøk til legen noen dager kompliserer reduksjon og vanskelig rehabiliteringsprosessen etter skade.
Vel, hvis du går til legen bare noen få uker etter skaden - du kan trenge kirurgi.  
Яндекс.Метрика