Oppklarende Lotion for ansikt
 Vakker glatt hud - er ikke en gave av skjebne og hardt arbeid for å ta vare på henne. Mannen fortsatt i begynnelsen æra visste om de gode egenskapene av plantene studert i århundrer bruke dem til å forbedre sin interne tilstand, ikke så lenge siden, i historisk sammenheng, planteekstrakter har blitt brukt til å forbedre hudens epitel person.
 I dag den kosmetiske industrien tilbyr ulike hudpleie kremer og masker som systematisk anvendelse hjelp takle mange dermatologisk problem. Men riktig valgt betyr god produsent som har mange års plettfritt rykte ingen skade for helsen din. Hvordan navigere i alle utvalg av slike produkter vil hjelpe våre plassutvalg hvor vi oppdager triks og hemmeligheter for å ta vare på din type person. På våre sider vil du finne ulike artikler om klassifisering av huden.


 Kosmetologer er tre typer hud: tørr, fet og blandet. Når blandet eller sammenslåtte enheten typen smøring fett ansikt er ujevn. Til ansikt var glatt og vakker, må det renses lotion som er valgt for din hudtype. Ikke kjøp billige rengjøringsmidler. De kan forårsake allergiske reaksjoner og føre til uopprettelige konsekvenser. Og for å være helt sikker på nytten av dette verktøyet, forberede deg.
 Finn oppskrifter på ansiktet kremer hjemmesider kan dameblader. Dette er oppskrifter som har blitt korrekturlese fra anerkjente publikasjoner kvinne.
 For første oppskriften trenger vi å lage mat kokte tre egg, eggeplommer adskilt fra proteiner. For å forberede lotion vi trenger bare eggeplommer. Da er det nødvendig å brygge infusjon av hundre gram hofter. Når han nastoyitsya, sil den og legge 70 gram alkohol, er det også vi sende potetsplommer og blandingen ble fortynnet med litt vann. Lotion kan oppbevares i kjøleskapet og tørk ansiktet deres annenhver dag for hele måneden. Merk at denne oppskriften er bare nyttig for eiere av tørr hud.
 For mer oppskrift bør gjøre to løsning. Den første består av en blanding av to godt banket rå egg, som har sitronsaft. Den andre går infusjon av aske, som vil bli lagt i like deler yoghurt kamfer og alkohol, fortynnet skje av vodka. Både løsning og blandet i en dag påføres ansiktet.
 Kan en grøt med potetsplommer legge gulrot juice, fløte og en skje av vodka. For godt daglig rensing maske.
 For tørr hud - disse oppskriftene.
 Protein kremfløte og sitronsaft tilsettes infusjons Viburnum bær og blandet med en skje av vodka. Denne blandingen er fortynnet med vann, egnet til daglig bruk.
 Nyttige og denne oppskriften: eggeplommer pounded med saften av en sitron, er det også legge en skje med vodka og et halvt glass vin. All mix og oppbevar i kjøleskapet.
 For fet hud trenger andre ingredienser.
 Cook infusjon av rognebær, legge til det sitronsaft, en skje med kamfer alkohol, borsyre og boraks. All mix, kok opp og insisterer omtrent en time.
 I løpet av uken, insisterer sitron vodka, stamme, legge til et glass juice Viburnum, press gjennom cheesecloth og den resulterende løsningen ble fortynnet gulv glass vann, som de har lagt til 30 gram glyserol.
 Alle midler er holdt i kjøleskapet og gjør en utmerket jobb med å rense person.  
Hvordan gjøre magen sex

 Jeg vil gjerne spørre deg hvorfor du innser at vekttap bør kjøre, ikke gjør dette? Svaret er veldig enkelt. Kjører veldig utmattende. Vel, hvis du kjører en slank og doe. Hvis forrædersk kuk får til 100 pounds, så lett å slippe unna?

 Først, ikke kortpustethet ikke tillate deg å stille inn riktig pusterytme og du alltid zadyhayetesya, stoppe for å få igjen pusten. Sekund, stress på leddene. Kjører 500 meter, føttene begynner pidkoshuvatysya, pidhynatysya knær, ben spriker utover. Som et resultat, faller du på den første tilgjengelige benk og ser på magen hennes stolthet si "ja, du gikk all in." Alt. Dette er magen din ender opp med å slåss for ett kurs.
 Men fitness eksperter sammen med sports leger har utviklet en ny metode vitenskapelig bevist å bekjempe fedme. Således ble det funnet at trening på en stasjonær sykkel la syv ganger raskere brenne kalorier, og dermed fjerne overskudd av fett. Enig i at det er lettere å kjøre enn løp.
 Metoden er ganske enkel og består av tre treningsøkter per uke på en stasjonær sykkel eller sykkel. Den totale tiden for hver trening eller sykle i 20 minutter ved maksimal hastighet. Hvis du bruker en øvelse sykkel, da de har å måle pulsen, fartsdumper som skal tilsvare 140-160 slag per minutt.
 Denne metoden har funnet sin bekreftelse i verk av australske forskere ved University of New South Wales. Resultatet av opplæringen er å redusere kontrollgruppen i 3 måneder vekt ikke mindre enn 2 pounds og øke magemusklene, rygg og ben.
 Siden sykling er ganske kjedelig, er ikke landskapet forbi invitert til å bære hodetelefonene, sette myk musikk eller lydbok og fordype deg i det gå og gå og gå.
 Som du har innsett viktigste funksjonen her er tempoet hjertefrekvens. Det er derfor mulig å erstatte sykkelen i hans fravær og romaskin eller noe annet.
 Selvfølgelig, må belastningen på hjertet være konsistent med den kardiolog. Det kan være slik at du er kontraindisert så høy belastning og du plukker opp mer moderat type øvelser.

 Hvordan lage din mage sexy video


Fighting cellulitterKvinner har i lang tid er aktivt bekjempe cellulitter, at strukturelle endringer i underhudsfett lag, siden aldringsprosessen er irreversible. Du kan slutte å gjøre lite fett og prøver å glatte ut humper som dannes på huden.
Riktig ernæring i kampen mot cellulitter
Til de viktigste middel for å bekjempe cellulitter inkluderer riktig ernæring. I cellulite stort antall "venner" - en pølse, pickles, pickles, røkt, stekt og fet mat, som poteter, fisk, kjøtt og søtsaker og karbohydrater. Hvis noen i din familie lider av cellulitter, du bør ikke bruke de ovennevnte produktene generelt, at det ikke var behov for å bekjempe ham. Glem måltid erstatning, samt farger og smaker simulatorer for å bekjempe cellulitter effektiv. Hvis du ikke kan leve uten meieriprodukter, få dem med lavest andel fett, og hvis du forbereder fjærfe, før matlaging, ta den ut av huden. Men fiender av cellulitter kan kalles alle rå grønnsaker, urter, frukt, fisk, bønner, hele korn brød, vegetabilske oljer og sjømat. I kampen mot cellulitter ikke hjelpe kaffe, alkohol og kullsyreholdige drikker som Fanta, Sprite og Coca-Cola.
For å rense kroppen for giftstoffer og gjennomføre en effektiv kamp mot cellulitter, må du drikke så mye rent vann. Denne metoden er den enkleste.
Hvis du likevel ønsker å drikke alkohol, drikk litt tørr vin. Drikk juice og grønnsaksjuice, og ikke glem om urtete.
I kampen mot cellulitter må stoppe ...
Prøv å slutte å røyke! Nikotin i kroppen bryter ned vitamin C, hvilket betyr at den forverrede tilstanden til huden og legemet er mettet med skadelige stoffer og forverret blodstrøm og dermed opprettet for cellulitt feilfrie betingelser for utseendet av cellulitt. Ung jente røyking, kjøpe dyre krem ​​for å bekjempe cellulitter, men de vil ikke hjelpe dem før de gir opp røyking. Klærne du bør ikke belaste mye og sko bør være gratis og stabil ring ikke å forårsake perifer sirkulasjon. Ikke stå lenge på ett sted og i en posisjon. Hvis du tilbringer mye tid i sittende stilling, prøv å bekjempe cellulitter selv endre plasseringen av bena, lage små vippes tilbake, pidtyahuytesya og så videre, det viktigste var at den minste bevegelse av kroppen, så det burde være en konstant sirkulasjon. Hver dag morgen øvelser i kampen mot cellulitter, slik det vises på steder hvor det er dårlig sirkulasjon og muskler er i en tilstand av passivitet.
Ta et bad, alltid bruke kontrast vann i kampen mot cellulitter, er det kaldt til varmt smenyayte og deretter re-starte kald og så et par ganger og myytesya stiv svamp til forsterket blodstrøm. Hvis helsen tillater det, deretter besøke badstuen og dampbadet, som er svært effektive i kampen mot cellulitter.
Prøv så lite nervøs og unngå situasjoner som fører til stress.
Eteriske oljer for å bekjempe cellulitter
Eteriske oljer er også stor hjelp i kampen mot cellulitter. Kommer hjem fra jobb kan ta anti-cellulite bad med eteriske oljer. Fjern fra kjøleskapet to hundre gram melk og bland med essensielle oljer og deretter helle på badet er i vannet ikke mer enn tjue minutter. Du kan bruke her er en blanding av oljer, det første alternativet: en dråpe rosmarin, lavendel dråpe, en dråpe av salvie og geranium, tilsett tre dråper einer. Og det andre alternativet: tre eller fire dråper lavendel, fem dråper rosmarin og timian, tre dråper sitron.
Sea salt i kampen mot cellulitter
Sea salt er også et effektivt verktøy i kampen mot cellulitter. Strukturen innbefatter en rekke havsalt mineraler og sporelementer, så vel som kalsium, magnesium og svovel. Aktive stoffer som finnes i havsalt stimulerer blodsirkulasjonen, sikkerhetsfunksjoner, fjerner giftstoffer og reduserer opphopning av fett på lår og rumpe. Hvis du tar et bad med eteriske oljer for å bekjempe cellulitter, så gi opp svømming vanlig såpe fordi den tørker huden mye. Bruk fuktighetsgivende gel for bading og etter bad kroppsbørste nødvendigvis anti-cellulite krem ​​eller balsam. Forbered to eller tre hundre gram salt, slå vannet på en varm og oppløse salt i det, så kan du gjøre vannet litt kjøligere. Å være i et slikt bad i kampen mot cellulitter trenger femten minutter. Hvis du blander et par kopper havsalt med en kopp vegetabilsk olje og to hundre gram rent vann, får du en tykk pasta. Det bør brukes på alle problemområder, deretter gni i sirkelbevegelser og la stå i tjue. Skyll som mulig med varmt vann, og deretter litt kaldt, er at for å gjøre kontrasten. Denne prosedyren vil hjelpe å bli kvitt cellulitter er ikke bare, men også for akne.
Når du våken i godt humør, er det moro, din feil at ingen ville legge merke til, elsker livet og smile oftere!  
Яндекс.Метрика