Synspunkter på opprinnelsen til gallegang atresi i de senere år gjennomgått en fundamental revisjon. Ofte tidligere teorier som så atresien av galleveier som følge av avbrytelse av en fast oppløsning fase av embryogenesen, ikke kan forklare den polymorfe mønster utvikler seg i parallelle endringer i leveren og gallesystemet.
Opprinnelse atresi av galleveier
 Tallrike kliniske observasjoner progresjon av skrumplever etter vellykket kirurgisk restaurering av åpenheten til det gallegang avvise forutsetningen om en ledende rolle i kolestase lever vevsskade.
 Avgjørende rolle i dannelsen av nye ideer om etiologi og patogenese av atresi galle systemet spilt studien. Hans forslag teori anser de fleste tilfeller av galle atresi, gallegang cyster GENERELT medfødte og hepatitt som en manifestasjon av en sykdom som kalles "obstruktiv holanhyopatyey nyfødte." Den viktigste patologiske prosessen som fører til obstruktiv holanhyopatyy er betennelse som forårsaker degenerasjon av ductal epitel, utslettelse av lumen og okoloprotokovыy sklerose. Galle flyte kan stoppes på ethvert nivå av galle systemet - fra hepatocytter til distal felles gallegang.
 Som et resultat av nøye histologisk undersøkelse av biopsi av leveren ble funnet at den gigantiske transformasjon, hepatocellulær degenerering, nekrose, ødem og inflammatorisk infiltrasjon av portal traktater, dvs. de typiske tegn på medfødt hepatitt, i varierende kombinasjoner og grader finnes i alle tilfeller av atresi av gallegangene. I den inflammatoriske prosessen som er involvert protokovaya skade på systemet som utvikler seg på følgende måte: vakuolna epitelial degenerasjon, nekrose av individuelle celler, cellevegg infiltrering av akutt betennelse. Sammen med alteratyvnыmy prosessen er proliferativ reparasjon og fybrozyrovayye. Progresjon av disse prosessene til slutt fører til nedleggelse av lumen av gallegang og skrumplever.
 Således synes neonatal hepatitt og biliær atresien system som forskjellige varianter av sykdommen; i det første - dominert leverskade i den andre - den samtidige destruksjon av levervevet og duktalt system. Denne hypotesen kan forklare mange kliniske observasjoner, hadde fortsatt ingen teoretisk begrunnelse. Det blir klart hvorfor biliær atresi og hepatitt er medlemmer av samme familie, logisk forklare muligheten for postnatal formasjon atresi. Slike saker er ikke uvanlig i praksis, identifiserer kirurgen med ekstern revisjon spavshyysya gallegang lumen, obliterovanyy bare i visse områder som er lett rekanalyzyruyutsya bouginage. Denne situasjonen vanligvis gir inntrykk av utbruddet av sykdommen. Dette er nok sant, og vi ser et stadium av patologisk prosess i stredet, videreutvikling som fører til en fullstendig utslettelse og dannelse av fiber tråder vanlige. Det bør understrekes at den foreslåtte hypotesen gjør ganske annerledes vurdere prinsipper for diagnose, ideen og utsikter til kirurgisk behandling. Oppnå det viktigste målet med alle kirurgi - Recovery zhelchetoka - ikke en komplett løsning, siden endringer i leveren ikke er bestemt kolestase, og hovedretten av prosessen kan ikke forutsies.  
 være helbredende kraften i naturen er konsentrert i chudodeystvuyuschem balsam "Promed". Det er miljøvennlig og helt unikt produkt. Den består av kun naturlige ingredienser, som for eksempel: - tindved olje, gresskarfrø fra, sedertre olje, honning, propolis og voks.
 De hemmelige helbredende balsam unike egenskaper er at hver av komponentene, har alene nok høye medisinske egenskaper. En samlet inn ved hjelp høye teknologier til et enkelt stoff, de gjentatte ganger forsterke hverandre medisinske egenskaper som følge akkumulyatyvnoho effekt. Jeg gir gode resultater i behandling av kroppen vår.
Balsam Promed - en helse, noe som gir oss veldig natur!

 Fra de første dagene av stoffet, er det en generell følelse bedre, redusere alvorlighetsgraden av symptomene på akutte sykdommer. For titusenvis av mennesker var i stand til å oppleve den helbredende kraften i en balsam.
 På grunn av evnen til hver enkelt komponent som er en del av krydder, lavere totale kolesterolnivåer. Det er et uunnværlig verktøy ved behandling av sykdommer i det kardiovaskulære systemet, inkludert arytmi, koronar hjertesykdom, angina, destabilisering trykk, hodepine, muskeltretthet, leddbrudd, i avhengighet av magnetiske stormer og værforandringer.
 Men de fleste ufattelige resultater oppnådd i behandling ved hjelp av balsam sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Balm lett takle leddgikt, slitasjegikt, gikt, revmatisme, nevritt, ryggsmerter, isjias, vertebral brokk. Påføre balsam to ganger om dagen. På hæl anspore kan alltid etter fem dager med søknaden.
 Betydelig forkortet kompleks behandling ved bruk balsam å behandle skjoldbrusk sykdom, diabetes, og mange øyesykdommer som nærsynthet, glaukom, konjunktivitt.
 Rett og slett imponerende resultater ble oppnådd påføre balsam sluttet i bein healing råtnende områder på kroppen og postoperative masker.
 Men denne effekten er ikke begrenset balsam. Balm "Promed" bidrar til å forbedre fordøyelseskanalen, hjelper rense leveren. Derfor kan det med hell anvendes ved behandling av dysbiosis, kronisk kolikk, pankreatitt, gastrisk ulcus og duodenal ulcus, hepatitt, anemi, nyrestein, cystitt og hemorroider.
 Effektiv balsam "Promed" ved behandling av luftveissykdommer, alle stemplene influensa, broncho-lungesykdommer. Kjente helseeffekter som følge av bruk av krydder i behandling av bihulebetennelse, periodontal sykdom, betennelse i øret.
 I tillegg balsam "Promed" aktiverer den reproduktive system som kan brukes til å gjenopprette mannlig potens og fruktbarhet hos kvinner.
 Balm er en unik anti-inflammatorisk, antimikrobielle og anticancer egenskaper. Dette gir oss muligheten til å bruke den med hell i behandling av soppsykdommer, herpes, psoriasis, atopisk dermatitt, eksem og til å behandle brannskader og forfrysninger.  
Agurk lotion hjemme
 Den velkjente, tilgjengelig og kjent agurk - en grønnsak med stort potensial. Består av 95% vann, hell den renser kroppen innenfra og utenfor fukter godt. Den kjemiske sammensetningen av agurk kan skilte med en haug med nyttige aminosyrer, vitaminer, glykosider. Natriumsaltene gi den et vanndrivende egenskaper og decongestants. Skal lære dagens leger organiske syrer som er ingredienser agurk juice, de er gunstig for fordøyelsessystemet. Bitre kopier inneholder et stoff kukurbytatsyn: utforske sitt potensial som en kreft agent.
 Medisinske egenskaper gjør agurk juice elixir av kosmetikk: det forynger huden, skjuler fregner, lindrer betennelser, smerter i solen brenner. Den eldre generasjonen har lenge vært bevæpnet agurk lotion, en morder teknikk for å bekjempe akne. Forbered agurk lotion hjemme er et blunk, og dens fordeler kan ikke understrekes nok.
 Frisk agurk juice i kosmetikk
 Hvis en allergisk reaksjon på agurker ikke, så de kan tjene som råstoff for å lage vesenet koster, anti-aldring, anti-inflammatorisk, whitening effekt er sikret. Ferskpresset juice har følgende nyttige egenskaper:
 1. hydrater. Et stort antall polysakkarid binder vannmolekyler og hindrer tap av fuktighet og holder tone. Kollagen - en av de viktigste elementer i konstruksjonen av huden - utformet med deltakelse av C-vitamin - en obligatorisk komponent i agurk juice.
 2. Lindrer betennelser. Vitamin lindrer irritasjon, rødhet, bidrar til å gjenopprette skadet hud, healing riper.
 3. Beskytter mot skadelige faktorer, bremser ned aldring, viser antioksidantegenskaper i agurk juice vises noen antall unike organiske syrer - kanel, kumarynovoy, gallisk.
 4. lysere forbedrer farge på grunn av innholdet av enzymer. De hemmer syntesen av melanin i huden, fregner og pigmentering dosazhdayuschye defekter effektivt bleket.
 Velkjente egenskaper agurk juice rensing: sin lille surhet forsiktig justerer å utvikle fett, renser og smalner gapet nå. Rengjøring og fuktighetsgivende ekstrakter av agurk egnet for tynn, sensitiv hud, er disse komponentene ofte inkludert i kremer noensinne.
 Hvordan lage en agurk lotion hjemme?
 Laget sin egen hender kosmetisk består kun av naturlige ingredienser uten bevare tilsetningsstoffer. Tilberedes produktet har større effektivitet. Ulempen med disse midlene har en liten holdbarhet. Lotions med agurk råvarer er utarbeidet på grunnlag av alkohol eller vann. Jo lenger du kan holde alkoholbaserte formuleringer: to uker. Lotion på vannet gjør ikke fornuftig å bruke etter to dager: den mister sine egenskaper.
 Universal varehus
Agurk lotion hjemme
 Agurk chop blender eller rivjern. En halv kopp velling blandet med et halvt glass vodka. Blandingen ble plassert på et kjølig sted i to uker. Infusert og anstrengt preparat fortynnes med kaldt vann i forhold til hverandre. Dette er en stor naturlig renere for fet hud. For fet eller tørrdrakt ratio: en del alkohol infusjon og to av kokende vann. En spiseskje av glyserin myke rengjøring handling.
 Enkel og effektiv sammensetning: fire spiseskjeer hakket frisk agurk masse blandet med et glass varmt kokt vann. Insister i fire timer. Legg en spiseskje med krem. Betyr at du kan vaske og fjerne makeup.
 For fet hudtype
 Den tradisjonelle og utbredt resept lotion for rengjøring, fjerning av betennelse, lettelser: 300g agurk og sitron male i en blender. Hell over i en grønn masse på 200 gram vodka. To uker må эkstrahyroval nyttige egenskaper av alkohol. I den anstrengte væske legge banket med en spiseskje honning tre eggeplomme. God blanding komponenter.
 Bleking, glatte ut rynker lotion: Ta to middels agurk, hogge, presse saften, bland med ett egg protein, godt slått. Legg saften av en halv sitron midten, to spiseskjeer vodka og fem eller seks dråper farmasøytiske benzosyre.
 Vannbasert lotion, gni en middels agurk, presse saften, tilsett pisket skum av ett egg protein, fortynnet i et halvt glass vann.
 Betyr for tørre og kombinasjons hudtyper
 Kvernet kjøtt av ett medium agurk blandet med en kopp sterk brygget kinesisk grønn te. Insister to timer, sil gjennom en sil. Denne lotion er bra å vaske i morgen og kveld.
 Nærende og fuktighetslotion Cucumber Facial og bryst, hakket squash en grønnsak og mellomstore glass varm kokt melk. Insister to til tre timer. Sil gjennom en sil eller cheesecloth og bruk for vask.
 En utmerket tonic, forbedrer hudens tone lotion, separat forberede et avkok av blader og hypericum buljong roseblader. Warehouse trenger to spiseskjeer hver av kjøttkraft og to spiseskjeer med agurk juice.  
Яндекс.Метрика