Oppskrifter Body kremer for ansikt

 Hjem Kremer


 Wrinkle Cream


 Nødvendig:. 1 del mynteblader, lime, urter kamille, ryllik, hypericum og grønt teblader, 1 lm L. bivoks og furu harpiks, 05 kopp olivenolje, 2 dråper av vitamin A, E og D, 2 ss. l. rosevann.
 Forberedelse: hogge urter, bland og hell olivenolje 1 ss. l. blandingen, retter tett på kroppen og la stå i en uke, deretter press. Bivoks smelte i et vannbad separat på lav varme smelte furuharpiks. Til voks uten å fjerne den fra badet, legger harpiks, 2 ss. l. urteekstrakter, vitaminene A, E og D og rosevann. All mix, fjern fra vannbadet og slo med en mikser eller visp til en jevn røre.
 Søknad. Påfør kremen til ansiktet to ganger om dagen.
 Cream glatter ut rynker og nærer huden.

 Ansiktskrem med sitron cologne


 Nødvendig: 3. Sitron, en kopp kokende vann, 1 lm L. flytende honning og cologne, 1 ss. l. vegetabilsk olje, sitronsaft og alkoholholdig anstrøk av roseblader, 2 ss. l. krem.
 Matlaging: sitronskall, hogge den, hell kokende vann, la stå i 8-10 timer og belastning. Bland 025 kopper infusjoner med honning, smør og sitronsaft. Den endelige blandingen blandes med krem, tilsett cologne og alkohol anstrøk av roseblader. Alle beat med en mikser eller visp, oversatt til glasset.
 Søknad. Påfør kremen til ansiktet to ganger om dagen.
 Denne kremen er egnet for omsorg for fet hud aldring.

 En forfriskende krem ​​for aldrende hud


 Trenger: 1 eggeplomme, 2 ss. l. olivenolje, 1 ss. l. sitronsaft, 1 ts. l. varmt kokt vann, en klype boraks.
 Forberedelse: plomme takt med en mikser, gradvis legge til det olivenolje og sitronsaft. Buru oppløst i vann og tilsatt til blandingen ved slutten og bland.
 Søknad. Påfør kremen på ansiktet ditt før du går til sengs, fjerne overflødig med en serviett, ikke vaske i morgen. Blandingen kan anvendes som en maske, slik at det på ansiktet i 30 minutter.
 Sammensetningen er egnet for forfriskende aldring av huden.

 Cream of gresskar og pære juice


 Nødvendig: 1 ss. l. gresskar og pære juice, 1 lm. l. bivoks og havre mel, 05 t. l. lanolin og honning, 2 ss. l. olivenolje og varmt kokt vann.
 Forberedelse: i et vannbad for å smelte bivoks, tilsatt lanolin til det, honning, smør, gresskar og pære juice, vann. Ingredienser mix, fjerne fra badet, legger havre mel og slo med en mikser eller visp til en jevn røre.
 Søknad. Påfør kremen på ansiktet 1 per dag.

 Krem med solbær juice


 Nødvendig:. 1 t L. lanolin og honning, 2 ss. l. druekjerneolje og frisk solbær juice, 1 ss. l. sitronsaft.
 Tilberedning: Smelt lanolin i et vannbad, tilsett resten av ingrediensene, bland godt, fjern fra vannbadet og mikser for å slå ned til kremen er avkjølt.
 Søknad. Påfør kremen til ansiktet to ganger om dagen.
 Midler mykgjør huden aldrende person.

 Krapivny krem


 Nødvendig: 1 ss. l. frisk nesle blader, bjørk knopper, smør og olivenolje, 1 kopp kokende vann, 1 time. l. bivoks, 3 dråper vitamin A.
 Forberedelse: nesle blader og bjørk knopper hell kokende vann og la lokket avkjøles, deretter press infusjonen. I et vannbad for å smelte bivoks, tilsett olivenolje og smør, vitamin A og 1 ss. l. infusjon av brennesle og bjørkeknopper. Sammensetning hold vannbad i ca 30 sekunder, og deretter fjerne, slo med en mikser og oversatt til glasset.
 Søknad. Påfør kremen på ansiktet 1 per dag.

 Krem med bivoks


 Nødvendig:. 1 t L. lanolin og bivoks, 2 ss. l. mandelolje, 3 ss. l. rosevann uten alkohol, 2 dråper sandeltre olje.
 Tilberedning: Smelt voks og lanolin i et vannbad, tilsett mandelolje og rosevann. Fjerne blandingen fra badet og skyte ned mikser, og legger i sandeltre olje avkjøles.
 Søknad. Påfør kremen til ansiktet to ganger om dagen.
 Verktøyet egner seg for å drive tørr hud.

 Cream-Mask med persimmon papirmasse


 Nødvendig: 1 ss. l. mykt smør og persimmon papirmasse, 1 t. l. varmet honning, 1 eggeplomme.
 Forberedelse: komponenter grundig slo med en mikser til en jevn røre. Oppbevare i kjøleskapet for ikke mer enn 2-3 dager.
 Søknad. Påfør kremen på ansiktet over natten og vask det i morgen.
 Denne kremen kan brukes som en maske, la det på ansiktet i 30 minutter og vask deretter av med varmt vann.

 Nærende og eksfolierende krem


 Nødvendig: 1 ss. l. grevling olje, 2 ss. l. Johannesurt olje, 1 ts. L. bivoks, 3 dråper vitamin E og A.
 Forberedelse: Bland ingrediensene og smelte i et vannbad under omrøring. Hell kremen i en krukke.
 Søknad. Påfør et tynt lag med krem, som det viser seg veldig fet.
 Cream gir næring, eksfolierer og er egnet for ansiktet og halsen. Det er også brukt til å gjenopprette grov foten.

 Agurk og krem ​​med bivoks


 Nødvendig:. 1 time L. bivoks, 3 ss. l. mandelolje, 2 ss. l. varmt kokt vann, 1 ss. l. Rist agurk.
 Forberedelse: Bland bivoks og mandelsmør, legg blandingen i et vannbad. Når voksen er smeltet, tilsett vann og revet agurk under omrøring blande. Så hold den i et vannbad i ca 30 minutter, rør av og til. Sammensetning og skyte ned i avløpet mikser avkjøles.
 Søknad. Påfør kremen til ansiktet to ganger om dagen.
 Denne kremen gir næring og bleker huden.

 Maske s kakaosmør og bivoks


 Nødvendig:. 1 t L. kakaosmør og bivoks, 1 ss. l. oliven og mandelolje, 05 t. l. emulgerende voks, 2 ss. l. rosevann uten alkohol, to dråper av noe eterisk olje aroma.
 Forberedelse: Bland kakaosmør, mandel og olivenolje, bivoks og эmulhyruyuschyy. Blandingen ble satt i et vannbad inntil alle ingrediensene smelte. Fjern fra vannbad, tilsett rosevann og skyte ned mikseren å kjøle massen. Helt til slutt legge den essensielle oljen.
 Søknad. Påfør kremen på huden en gang per dag.  
Fuktighetsgivende maske for ansiktet

 HOUSE ansikts
 Fuktighetsgivende maske kan gjøres fra hvilken som helst frukt og grønnsaker, med mange matvarer, som melk og dets derivater, egg, honning og så videre. N. De eliminerer tretthet hud, forbedre sin tone gjennom viktige stoffer som stimulerer epidermal cellene .
 Nutrient hjemmelaget maske for fet hud kan gjøres to ganger i uken for tørr og normal - 1 per uke, med sensitive - en hver 2. uke.
 Honning-gulrot maske etterlater huden silkemyk og myk. Vi trenger 2 ss. skjeer av honning blandet med 1 ss. skjeen av gulrot juice og påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter. Deretter vaske av masken med kaldt vann.
 Masker med fersken brukes i alle typer hud.
 I det andre århundre. spoon most masse fersken bør helle 2-3 ss. ss melk og mix. Denne massen satt på gasbind og sette den på ansiktet i 15 minutter for tørr hud. For best effekt kan settes på toppen vått håndkle.
 Til Fet hud fersken masse bedre blanding av grapefrukt masse.
 Normal hud vil fryde seg maske av kjøtt fersken av havremel (havregryn - et måltid av dampede havre og solgt som mat), blandet i like proporsjoner, eller til en deig.
 Masken av aloe juice svært nyttig for alle hudtyper som trenger støtte under ugunstige værforhold. 1 ss. skjeen av aloe juice bør blandes med 1 ss. Spoon krem ​​og søke på ansiktet i 15 minutter. Skyll masken av med varmt vann.
 Agurk maske og krem egnet for spising normal til tørr hud. Gjør det enkelt: Riv agurken, bland i noen forhold med krem, legge på seg tøy stoff og søke på ansiktet.
 Yoghurt Mask og pidzhyvyt og fukte forsiktig falming hud av enhver type. Det bør være 50 gram yoghurt (bare en liten holdbarhet, er hermetisert og pasteurisert yoghurt bedre å ikke) blandet med 1 ts. Spoonful of honning og grapefrukt papirmasse kvartalene. Påfør blandingen på ansiktet og la masken på i 15 minutter. Deretter vaske av masken.
 Masker fra agurk og ost fryder enhver hud. Vi trenger å blande 2 ss. ss ost, 1 ts. olivenolje, 2 ss. revet agurk. Det er ønskelig å legge til litt persille og banket kan bli enda litt solsikke. Påfør masken på renset hud i 15 minutter og deretter vaske av masken.
 Denne masken kan gjøres for fet hud, bland ost med juice eller revet tomat masse.
 Egg Mask bra for sliten hud av alle typer. Vi trenger rå eggeplomme blandet med 1 t. Spoon av vegetabilsk olje og 1 ts. Spoonful of sterk brygget te. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter, og skyll med kaldt vann.
 I maske med tomat for tørr hud bør legge 1 ts. olivenolje og stivelse i en slik mengde at blandingen roztikalasya, og hvilte på den gasbind serviett.
 Årlig sprukken hud vel støtte mynte maske. Vi trenger en haug med mintgrønt chop, hell i 1: 1-forhold med varmt vann, la lokket på i 1 time. Deretter drenere væske og mynte mos og sette på gasbind. Påfør på ansiktet i 15 minutter, og skyll den før Ottsezhenny infusjon.
 Havre, Eggeplomme Mask bra for sliten hud normal type. Vi må havremel (havregryn) i en kaffekvern til å male mel og bland 1 ss. en skje med havregryn med en rå eggeplomme og 1 ts. olivenolje (du kan ta og solsikke) olje. Påfør på ansiktet i 15-20 minutter.
 Potet-glyserin maske mer egnet for tørr hud. Jeg må lage en potet, mos den til puré med 1 ss. ss melk eller fløte, og deretter legge en h. skjeen glyserin og påfør blandingen på ansiktet ditt.
 Kraften for tørr hud å gjøre Musk Oil Dill i. For henne trenger grønn dill, olivenolje og havre mel. Havregryn skal male i en kaffekvern og 1 ss. mel blandet med 1 ss. skjeen av olje. Dill er
 Finhakk og male inn grøt. 1 ss. skje med grønn kløver legge den tidligere kokte massen og bland. Påfør blandingen på ansiktet i 20 minutter.
 Fet hud kan være forberedt Oksalsyre-urte maske. Siden urter kan tas som en lastebil gård og eng urter, slik som forlater mor og stemor.
 Greener trenger å hogge, bland med sorrel i forholdet 1: 1 for 20 minutter, hell kokende vann i forholdet 1: 1 og deretter tappe vann og dampet sorrel gress slipe skje. Massen av fett sette på huden i 15 minutter.
 Maske av grønn salat med sitronsaft designet for normale hudtyper. En håndfull grønn salat bør hogge, slipe stampe (eller tolkushkoy for poteter) til en homogen masse, tilsett 1 ss. spoon vegetabilsk olje og 1 ts. sitronsaft skje. Denne masken er litt bleke og berolige huden som har gjennomgått for intens angrep av sollys.
 For sommersolen brent hud utformet Maske med surt med urter. Greens kan være alt - plantain, mynte, oregano, salvie, flokk, mor og stemor, fennikel, salat, persille, reddik topper og så ung D. En håndfull grønn hogge, slipe eller passere gjennom en blender.. Den resulterende grønne oppslemming ble blandet med 1-2 ss. skjeer av yoghurt. Påfør lim på ansiktet i 15-20 minutter, og skyll med kaldt vann eller surmelk eller myse.
 Sitron-Honey Mask egnet for fet hud. Bland 2 ss. skjeer av honning og saft av 1 sitron, satt på fet hud i 10-15 minutter, og skyll med kaldt vann.
 Fet hud er god og Apple - Protein Mask. Det ikke bare pidzhyvyt celler, men også bringe porene og bidrar til å bekjempe syre med overflødig talg. 1-2 grønne epler rist, tilsett pisket protein rå egg og legge vekt på ansiktet i 10-15 minutter.
 Feast for normal hud blir banan-krem maske. Gjør det så enkelt som: banan mos, tilsett 1-2 h Spoon krem..
 Ost - kefir maske egnet for normal til fet hud.
 1 ss. skje med cottage cheese og 1 ss. spoon yoghurt mix, påfør lim på ansiktet i 15 minutter, og skyll. Hvis du har tørr hud, kan du legge til en maske til en time. Spoonful av vegetabilsk olje og 05 h. Spoon av honning.  
Яндекс.Метрика