Oppskrifter Body Scrub

 Scrub ost


 Nødvendig:. 1 t L. kaffegrut og fett ost.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Sammensetning gjelder og gni inn i huden i nærvær av massasje bevegelser i 1-2 minutter, vente 10 minutter og skyll skrubb vann ved romtemperatur.

 Skrubb med kanel og kaffegrut


 Nødvendig:. 1 t L. kaffegrut og sukker, 1 ss. l. vegetabilsk olje, for dribtsi salt og kanel.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Påfør på ansiktet struktur utover bevegelse for å gni inn i huden og la stå i 10 minutter og skyll med varmt vann.

 Skrubb med kaffegrut og valnøtt


 Nødvendig:. 1 time L. fuktige kaffegrut, 2 lm. l. sliping inn mel valnøtt.
 Forberedelse: Bland ingrediensene godt.
 Søknad. Ytre bevegelse Påfør blandingen på huden din og la stå i 15 minutter og vask med kaldt vann.

 Skrubb med eggeskall


 Nødvendig:. 1 t L. kaffegrut og eggeskall mel, melk.
 Matlaging: kaffegrut blandet med egg shell, legge til så mye melk for å få en kremet masse.
 Søknad. Påfør lim på ansiktet gni massasje bevegelser i 2-3 minutter, og skyll med varmt vann.

 Skrubb med Hercules og cornflakes


 Nødvendig:. 1 t L. Hercules og cornflakes, sukker, vegetabilsk olje.
 Forberedelse: Bland ingrediensene, tilsett vegetabilsk olje slik at man oppnår en kremet masse.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet lett, massere i 2-3 minutter, og skyll med varmt vann.

 Skrubb med ris og havregryn


 Nødvendig: 1 del knust i en kaffekvern ris og havregryn, yoghurt.
 Forberedelse: Bland alle ingrediensene til en jevn røre.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet ditt ytre bevegelse, la stå i fem minutter, og skyll med kaldt vann.

 Skrubb med havregryn og sitronsaft


 Nødvendig:. 1 t L. havregryn og hvetemel, noen dråper sitronsaft, kokt vann.
 Forberedelse: oppløse flak og mel så mange kokt vann for å få en lime, legge sitronsaft, rør.
 Søknad. Påfør blandingen til ansiktet ditt, massasje to minutter, la stå i fem minutter, og skyll med kaldt vann.

 Skrubb s Hercules flak


 Nødvendig: 1 ss. l. flake havregryn, 1 lm. l. pulverisert melk, varm melk.
 Forberedelse: Bland havregryn med pulverisert melk, fortynnet med varm melk, cover og la stå i 7 min.
 Søknad. Påfør varm blandingen på ansiktet, massasje i 2-3 minutter, og skyll med varmt vann.

 Skrubb for tørr og normal hud


 Nødvendig: 1 ss. l. havregryn, 2 ss. l. olivenolje, en klype salt.
 Forberedelse: ingrediensene nøye flytte.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet ditt, gni massasje bevegelser i 2-3 minutter, og skyll med varmt vann.
 Dette skrubb er egnet for omsorg for normal og tørr hud.

 Skrubb med havregryn og aloe juice


 Nødvendig:. 2 timer L. knust i en kaffekvern havregryn, 1 lm. l. sukker, aloe juice, sitron, mineralvann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene, fortynne en liten mengde mineralvann.
 Søknad. Påfør blandingen til ansiktet ditt, massasje to minutter skyll med varmt vann.
 Scrub er velegnet for alle hudtyper unntatt tørr.

 Skrubb med flak av havregryn og eggehvite


 Trenger:. 1 eggehvite, 1 lm L. Hercules flak og sitronsaft, en klype salt.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Påfør blandingen til ansiktet ditt, massasje i 2-3 minutter, og skyll med varmt vann.
 Verktøyet er perfekt for fet hud.

 Skrubb med gresskar papirmasse


 Nødvendig: 1 ss. l. vel most gresskar papirmasse, 1 t. l. havregryn, mel sliping i valnøtt og vegetabilsk olje.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Påfør blandingen til ansiktet ditt, massasje to minutter skyll med varmt vann.

 Skrubb med malte mandler


 Nødvendig:. 1 t L. knust mandel havregryn, 1 ss. l. rømme.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet lett, massasje to minutter skyll med varmt vann.  
Face Facial Wrinkle

 Takket skinnmasker beriket med oksygen, vitaminer, fuktighetsgivende og nærende nyttige stoffer. Hjemmelagde masker basert på naturlige ingredienser i dette tilfellet er intet unntak, slik at de kan være raskt glatte ut fine rynker, eliminere akne og andre hud feil.
 Det er mange populære oppskrifter på ansiktsmasker men bruker dem ikke uvørent, stoler bare på det faktum at alle komponenter er harmløse og i verste fall rett og slett ikke vil gi ønsket effekt. Huden av hver kvinne er unik, som seg selv, slik at når man velger en maske skal vurdere den type hud enkelte andre faktorer, slik som alder. Det er også nødvendig å kjenne til reglene for forberedelse og bruk av midler i ansiktet.

 Hvordan lage en ansiktsmaske hjemme?


 Så, for å lage en maske hjemme, vil du trenger noen ting. Først av alt en liten bolle hvori man blande ingrediensene. Det er ønskelig at det skal porselen eller glass, bør metallredskaper ikke være, siden metallet er i stand til å skille ut skadelige stoffer som kan skade huden. Dessuten vil du trenge te eller spiseskje, som du trenger for å måle antall og bland ingrediensene. Å forberede noen masker kan også trenge tre tolkushka, juicer, mikser, blender eller kaffekvern, brukes for sliping eller mose komponenter bær og frukt.
 HuskAt du bare kan bruke ferske råvarer, og naturlige masker er bare egnet for engangsbruk, og noen får lov til å være lagret i kjøleskapet i flere timer. Dette er vanligvis forhandlet separat.

 Hvordan å sette en maske på ansiktet ditt?


 Før du påfører masken er nødvendig for å forberede huden. Dette vil gi de beste resultatene fordi huden vil lære mer næringsstoffer.
 Selvfølgelig kan noen synes at i påfører masken er ingen big deal, men hvis du ikke vet noen grunnleggende regler sannsynligvis bli ganske forskjellige resultater, så fokusere på det mer.
 1. Påfør en ansikts kreves bare etter at du har helt renset hud.
 2. tabber vurderes å bruke sminke maske på toppen av et slikt fundament, rødme, pulver. Huden bør også være ryddet av fløte, som det hindrer inntrengning av næringsstoffer i den. Å rense huden, bruker verktøy som du bruker makeup remover og cleanser: Lotions, Lotion, tonics, geleer, kosmetisk såpe. Du kan også ta kremer og tonics, tilberedt hjemme. Hvis du har tørr hud, er det ganske lett å fjerne sminke og vask godt med vann; om nødvendig, kan før du påfører masken brukes skrubb som bidrar til å fjerne døde hudceller og urenheter fra porene.
 3. Før du påfører masken må fjernes helt fra ansiktshår, slik at de ikke forstyrrer med prosedyren. Blend på ansiktet ved å bruke hendene eller ved hjelp av spesielle børster og lopatochok, er lett å kjøpe i noen butikken kosmetikk.
Face Facial Wrinkle

 Dette bør bare gjøres av massasje linjer fra bunnen opp, dvs. haken (eller halsen) og panne. Massasje bevegelser sette masken fra haken til øreflippene, da - fra midten av pannen til templer og til slutt til hodebunnen. Øyne og lepper skal være rene, med mindre annet følger av oppskriften.
 4. For å oppnå større effekt etter påfører masken er ønskelig å legge seg ned, slappe av og lukke øynene, kan du lytte til beroligende musikk. Kort sagt, denne gangen vie oss. La disse 15 - 20 minutter til masken er på ansiktet ditt, er det ingenting som hindrer deg, på dette punktet du er i stand til å slappe av og nyte selv. Det anbefales ikke etter bruk en maske for å gå, snakke eller gjøre husarbeid.
 5. Masker ved hjelp av naturlige ingredienser (spesielt frukt og grønnsaker) kan lekke person, så før du bruker dem bedre å bruke spesielle plast kapper, dekke hodet og skuldre området, og sengetøy bør noe tidligere lå ikke å farge klær.
 6. Tidsbruk maske er angitt i oppskriften må følges nøye. Vanligvis tar det 10 til 30 minutter. Hvis masken begynner å lade huden, noe som fører til røyk eller - noe annet ubehag, er det bedre å vaske av.
 7. skylle masker ofte bruker vanlig vann og såpe og andre kosmetikk for ansikt ikke gjelder. Hvis du har fet hudtype, er masken anbefales å skylle med kaldt vann for tørr hud er best å bruke varmt vann.
 Skyll masken fra ansiktet hans, mens for fjerning kan bruke en spesiell svamp laget av mykt materiale. For å begynne, det skal suge, og deretter fjerne med seg en maske og deretter vaske ansiktet med vann. Etter å ha fjernet masken er anbefalt å smøre ansiktet fuktighetskrem.
 Med oppskrifter på ansiktsmasker forberedt hjemme kan du møtes her.  
Hudforandringer i 40 år

 Alderdom kommer ikke plutselig, på en dag. Dette er en lang prosess som tar flere tiår. Omtrent 25 år de prosesser som skjer i kroppen vår gradvis begynne å bremse ned. Hvis en kvinne som fører en sunn livsstil og riktig omsorg for ham, fikk hun ikke se dramatiske endringer i utseendet ditt, fra 25 til 35 år vil passere uten unødvendige bekymringer om rynker, rosacea og andre problemer. Men opp til 40 år aldersrelaterte endringer er ganske synlig, og rynker - ikke bare "print tid" som vises på den kvinnelige ansikt.
 La oss kort snakke om aldersrelaterte hudforandringer etter 40 år og prøve å finne ut årsakene.

 Endringer i hormonnivåer


 Svikt i hormonsystemet umiddelbart på huden. Hormonelle forstyrrelser føre til rask aldring. Faktisk snakker om årsakene til aldersrelaterte manifestasjoner nok å nevne endre hormonnivåene. Alt annet - eller co-faktorer eller etterforskning av alle de hormonelle systemsvikt.
 Rundt 35-40 år kvinnekroppen opplever alvorlige hormonelle endringer, spesielt i overgangsalderen redusert innhold av kvinnelige kjønnshormonet østrogen, som fremmer hud regenerering. Det mannlige hormonet testosteron er "ansvarlig" for talgkjertlene. Rekke hormoner i den kvinnelige kroppen ikke spiller en spesiell rolle, viktig individuell følsomhet for testosteron.
 Adrenalin og kortison - Nok et par av hormoner som påvirker huden. Effekten av adrenalin vet sannsynligvis alt. Dette hormonet øker blodgjennomstrømningen.
 Når vi opplever stress, som frykt, bekymring, bentezhymosya, utgivelsen av adrenalin; som et resultat vi blush på kinnene røde flekker spenning. Kortison mindre kjent for offentligheten. Dette hormonet gir motsatt effekt av adrenalin som lindrer huden, utvider blodkar, tilrettelegging blodsirkulasjonen, eliminere betennelse. Imidlertid fører overflødig kortisol til en svekkelse av immunsystemet og bremse stoffskiftet i huden.
 Hormonelle endringer vanskelig, slik at du kan diagnostisere og overvåke hjemme, bruker Internett og bøker. Du må bestå en medisinsk undersøkelse, ta kontakt med en kvalifisert spesialist og fortsette å følge legens anbefalinger. Etter 40 år tilregnelig kvinne har rett og slett ingen rett til å overse regelmessige besøk til gynekolog.

 Dehydrering av huden


 Retur tilbake og huske den grunnleggende regel av omsorg for ung hud.
 Care program for ung hud avhenger av type. Husk hvordan du brukt på ulike deler av ansiktet biter av silkepapir og deretter sjekket hvordan de lekket kutan fett? Skytende sekresjon av talgkjertlene pekte fettete hudtype, mangel på det - i den tørre typen, den ujevne fordelingen av fettstoffer fett - den kombinerte typen.
 Aldersrelaterte endringer hvis behandle dem med en del humor, minner om legenden om skjebnen til de to nasjonene.
 Livet til unge eiere av fet og kombinert hud ledsaget av ein iherdig kamp med akne og sorte flekker og tørr hud husmor lider av rødhet og flassing. Lang, ved prøving og feiling valgt en passende ansiktskrem, lotion, skape unike oppskrifter hjem masker.
 Men med alderen, med hudforandringer begynte å skje.
 Eiere tørr hud begynte å lide enda mer, alle tegn på tørr hud økt, og disse ble lagt og noen nye problemer, som for eksempel overfølsomhet. De vanlige prosedyrer for huden fuktighet var ikke nok, huden krevde mer og mer fuktighet.
 Eiere av fet hud lettet: hvert år redusert fettete glans, er det mindre kviser, huden på alle parametere ble passer beskrivelsen av den vanlige typen. Imidlertid har problemet med dehydrering av huden ikke forbi dem på grunn av fuktighet i levende vev er ikke avhengig av aktiviteten av talgkjertlene. Tidligere eiere av fet hud måtte slå til sine venner erfaring med tørr hud og lære teknikker for intensiv fuktighet.
 År forsone kvinner med tørr og fet hud, som er nok litt sjalu av ungdom hverandre, fordi deres problemer alltid synes vanskeligere enn andre, og sine egne preferanser for å se på nært hold veldig, veldig vanskelig.
 Dette er vår episke kommer til en slutt. Tiden vitenskapelig analyse.
 Hudtype - dette er ikke en permanent funksjon en farge øyne og hår. Det avhenger av intensiteten av talg og svettekjertlene. Gjennom årene har aktiviteten av disse kjertler blir mindre aktive, liten talgkjertel atrofi. Denne direkte påvirker tilstanden til huden, blir tørrere, lider av mangel på fuktighet og fettoljer.
 Dietten av 40-år gammel kvinne må inkludere epler, blåbær, brokkoli og soya. Disse produktene redusere risikoen for diabetes, kardiovaskulær sykdom og cancer.
 En annen årsak til dehydrering av huden - Redusert produksjon av hyaluronsyre. Molekylene av stoffet opptar rommet mellom hudceller. Hyaluronsyre er en forbindelse stabil gel med vann. Etter gel avledet giftstoffer fra huden og trenge gjennom huden næringsstoffer. Som et resultat av endringer i alders strukturen av hyaluronsyre endringer, avtar dens permeabilitet. Huden er lider av mangel på næringsstoffer og fuktighet.
 Dermed refererer lær aller fleste kvinner over 40 for å tørke. Dessverre er denne typen mer utsatt for miljøfarer og utsatt for rynker.
 Tørr hud må nøye rengjøring, intensiv ernæring og hydrering. Sensitiv tørr hud er følsom for endringer i miljøet, for eksempel endringer i temperatur, sterk vind, ikke som en hardt vann fra springen og såpe, utsatt for allergier, rosacea, peeling, rødhet. Derfor trenger sensitiv hud ekstra beskyttelse og spesielt grundig utvalg av kosmetikk.

 Langsommere bedring


 Som du kanskje husker, har huden vår 3 lag av underhudsfett, dermis og epidermis. De lavere lag er dannet av levende celler som stadig "klatre" opp og opp, gradvis Otmiraya. Det øverste laget av epidermis består av keratiniserte skalaer. Endelig ekspandert døde celler fra huden, gi vei til nye celler. En bestemt linje. Med alderen, et verk av denne mekanismen svikter. På grunn av hormonelle endringer i frekvensen av nye celler er kraftig redusert, mens frekvensen av nekrose forblir den samme. Som et resultat av stratum corneum tykkere og nedre lag av "live" celler, i motsetning, er tynnere. Huden mister sin elastisitet, rynker, forverret hudfarge. På grunn av det faktum at døde celler faller av i store grupper, ansikt peeling. Særlig berørte øyelokk og lepper. Naturlig i disse områdene står overfor nesten ingen hypodermis. Ikke overraskende, de aldersrelaterte endringer som berører dem først. Øyelokkene sag, leppene mister sin elastisitet, huden rundt øynene og leppene dekket med små rynker i hjørnene av øynene, den såkalte "kråketær" - bunter av rynker. 
 Ulike former for faglig og populær kosmetisk bidra til å gjøre huden mer smidig og elastisk. Skreller og skrubber frata det av et tykt lag av døde celler, snu ansiktet sunn farge.

 Irreversible endringer i strukturen av levende vev


 I dermis er elastin og kollagenfibre, som avhenger av tilstanden til glatthet og elastisitet av huden. Elastiske fibre blir ikke gjenopprettet. År etter år deres antall reduseres, huden mister sin elastisitet. Kollagenfibre i motsetning til den elastiske har evnen til å regenerere. Shaver kollagen filamenter, som skiller epidermis fra dermis, kontinuerlig oppdatert. Gamle tråder ødela dem med nye. Men som du vet, med alderen fornyelsesraten reduseres, og de mest alvorlige fibrene oppstår strukturelle endringer. Bindevev svekkes, kollagen fibrene tykkere, skadede kollagenfilamenter "holde sammen" og akkumuleres i inter plass. Huden mister sin fasthet og elastisitet, rynker og pigmentflekker.

 Rynker


 Synlig hudfolder eller rynker - det klareste tegn på alderdom. Det finnes to typer av rynker : Uttrykk og alder.
 Mimic rynker er et resultat av kontinuerlig reduksjon av visse grupper av ansikts musklene i ansiktet. Ta et stykke papir og brett den fire ganger, og deretter flate. Ved bøye forbli strimler. Igjen, lage papir langs de samme linjene igjen og utvide. Stripene vil bli klarere. Jo mer du gjenta denne operasjonen, vil linjen være synlige svinger. Noe lignende skjer med huden vår. Billedlig talt, huden "husker" linje, som "består av" adlyde bevegelse av ansiktsmusklene. Rynker ligne typen vises først. Hvis du har en vane å myse og supyty panne, være sikker på at de 30 - 40 år rundt øynene og pannen rynker du vil ha. Til tross for annonsering lover å kvitte seg med ansikts rynker kan ikke være så glatt eller helt foldet stykke papir en gang.
 Alder rynker er resultatet av naturlig aldring. Redusere mengden av kollagenfibre, celle gjenfødelse og bremse stoffskiftet, mangel på vitaminer, mineraler og oksygen - kort sagt, hele "bukett" aldersrelaterte forandringer i huden forårsaker rynker andre typen.
 Unngå forekomsten av pigment rynker umulige. Før eller senere, fortsatt dekket med hudfolder. Men under påvirkning av en rekke eksterne og interne faktorer rynker kan vises i forkant av fristen.
 Hovedfienden av huden - Ultrafiolette stråler. Små mengder av sol nyttig. Imidlertid fører overskudd av ultrafiolett stråling til for tidlig aldring, hud tørker ved ultrafiolette stråler bryter ned kollagen og elastin.
 For å beskytte huden UV, siden våren, bruke spesielle kremer med UV-filtre. Sett dem foran alle går ut. Unngå soling 11-14 timer. Den beste tiden for soling - 9-11 timer.
 En annen faktor som bidrar til tidlige rynker - langvarig stress. Kanskje du kjenner uttrykket "bli gammel med sorg." Dette er ikke bare en vending. Fortsetter spenning forårsaker rynker. Så lære å forholde seg til virkeligheten med filosofisk ro, nyte en yoga Lær grunnleggende pusteøvelser, finne en hobby som vil hjelpe deg å flykte fra hverdagens bekymringer. Sørg for å veksle arbeid med resten. Uansett du tilbringe helgen med familie og venner eller en dag tilbrakt hjemme med en bok i hånden. Hoved - Slapp av og tenke bort all angst.
 Skadelig effekt på huden mangel på vitaminer og mineraler. For å gi kroppen din med de nødvendige stoffer, spise mer frisk frukt og grønnsaker, spise sjømat, drikke grønn te og ikke-kullsyreholdig mineralvann. Utelukke fra dietten farlige matvarer (fast food, chips, hermetisk mat, fet og krydret mat) Minimer bruken av stivelsesholdige matvarer, søte, salte, avstå fra alkohol og sigaretter.
 Hvis du etter å ha lest den forrige avsnitt, bestemte deg for å umiddelbart sette seg ned på en rigid diett, ikke rush å gjøre det, som en annen årsak til rynker - raskt vekttap. Det er ganske enkelt: fett hud strekker og når du taper for fort, huden siger ned like hoven ball. Du trenger ikke å gjøre noen forhastede skritt. Konsultere kostholdsekspert. Han vil gjøre en diett som, først, ikke skade din helse, og for det andre, vil gradvis bli kvitt ekstra pounds.
 Med alders rynker kan og må løses. Selvfølgelig helt umulig å bli kvitt dem. Imidlertid, på grunn av de riktige ansiktsrynker kan reduseres betydelig.

 Redusert hudfarge, "oplыvanye" ovalt ansikt, usunn, pigmentering


 Med alderen blir den personen klare konturer, redusert hudfarge, det blir sløv, mister elastisitet, slår hudfarge inn jordnær, det er flekker. Alt dette - resultatet allerede er beskrevet aldersrelaterte hudforandringer. For å bedre tilstanden hennes bidrar til å sette av foryngende behandlinger, massasje og trenings av personen som bruker masker, serumer, kremer, lotion, tonics ment for moden hud.

 Svekkelsen av kapillærveggene og utseendet av vaskulære "stjerner"


 Med alderen, kapillærveggene bli svakere. Blodårene i zastoyuyuchys, lett strekker seg avslappet "tube". Kapillærene hovne opp og vise gjennom huden. Slik vaskulær sykdom som heter rosacea. Utsiden ser det ut som en rødlilla mesh, eller "stjerne" prosvitchasta huden.
 Rosacea vises ofte på vingene av nese, hake, kinn. "Stars" kan ikke bare tråkke på ansiktet hans. For eksempel vises rosacea ofte i bena. Imidlertid, det meste av tiden de er skjult under klærne. Skjul fartøy er dekket med mesh ansiktet mer komplisert.
 Rosacea - Trouble mange eiere av lys, tynn og sensitiv hud. I aldring, er det mange grunner til denne sykdommen: genetisk predisposisjon, UV og andre eksterne faktorer, endringer i temperatur, hormonelle forstyrrelser, dystoni, leversykdom, gale valg og makeup søknad.
 For å hindre rosacea, bør styrkes fartøy. I morgen tørke ansiktet stykke is, is massasje "temperamentet" kapillærer.
 Prøv å spise mer vitamin C, E, K, B 5. Ta hensyn til sammensetningen av sine dekorative kosmetikk og hudpleie ansikt. De bør ikke inneholde honning, mentol, fruktsyrer, parfyme parfyme, alkohol. Kjøpe kosmetikk av linolsyre og linolensyre og andre flerumettede fettsyrer, disse stoffene er svært nyttig i rosacea. For forebygging og behandling av vaskulær mesh, bruker verktøy med ekstrakter av grønn te, druer, persille, hestekastanje, rose.
 Ikke glem at rosacea - En sykdom i blodårene, så sørg for å konsultere legen din, kan han foreskrive behandling, etter som du kan glemme den forhatte "stjerne".
 Moderne kosmetikk tilbyr en rekke behandlinger for å hjelpe kvitte seg med vaskulær mesh i ansiktet. Blant dem, electrocautery, mesotherapy, ozon terapi, laserbehandling, kjemisk peeling. Be om hjelp i salongen, og en erfaren spesialist kosmetolog vil fortelle hvilke av disse prosedyrene vil passe deg.
 Mens du er på utkikk etter måter å bli kvitt rosacea, vaskulær mesh vil skjule riktig gjort opp.

 Poser under øynene


 Utseendet av svelling under øynene ikke nødvendigvis er forbundet med alderen. Sekker i stand til å bli dannet på grunn av stress, søvnmangel, forstyrrelser i hormonsystemet, allergier eller overflødig vann i kroppen. I dette tilfellet, tilstrekkelig til å eliminere årsaken og poser forsvinne.
 Poser kan også tyde på at enkelte sykdommer i indre organer, slik som nyresykdom. Så før du klager over stadig kjører årene, konsultere legen din og finne ut den eksakte årsaken til poser.
 Alder hevelse under øynene - Er en annen sak. De vises irreversible strukturelle endringer i huden. Som du kanskje husker, er huden rundt øynene veldig tynn og delikat. Mellom den og underhud er membran. Tykkelsen er genetisk programmert: noen mennesker det er relativt tett, andre - veldig tynn. I løpet av årene er membranen fjernes, og arten og det var ikke veldig tykk, til slutt, dannet det mikroskopiske hull. Gjennom disse hullene siver fett. Under vekten av fettet tynn hud droops stadig dannes poser.
 Dessverre, kan genetikk ikke krangle. Hvis du har naturlig tynne membran poser under øynene dine du ikke kan unngå. Den mest effektive måten å bekjempe dette uvesenet - plastisk kirurgi.
 Men før du bestemmer deg på et slikt radikalt tiltak, testmetoder mer tilgivende: masker, komprimerer, lotions, kremer løft. Med deres hjelp, du absolutt ikke bli kvitt heldige poser, men redusere hevelse du fortsatt mislykkes.

 Sorte øyne


 Selvfølgelig, dette er ikke om interne blåmerker som følge av skader, men bare på en blåaktig sirkler under øynene. Den tynne huden er nesten blottet for fett, ligger nær øyet groper, som er grunnen til disse områdene visuelt mørkere enn huden i ansiktet. Situasjonen forsterke ulike faktorer, interne og eksterne.
 Først av alt, merk at blåmerker under øynene kan være et symptom på en sykdom. Oftest tegn på utstrømming av lymfe og blod. Så hvis du merker at våkne opp hver morgen med en "sorte briller", ikke forsinkelse å gå til legen, selv om du tror at du blir tilfredsstillende. I tillegg, blåmerker i stand til å bli merkbar gjennom søvnløshet, nervøse spenninger, stress den lange, tretthet.
 En viktig rolle spilles av de individuelle karakteristika av strukturen til huden. Noen mennesker har hud under øynene altfor tynne, og blodårer ligger svært nær overflaten.
 Til slutt, i en alder av stor betydning. I løpet av årene, huden blir tynnere, og hvis en unge svarte øyne ikke bry deg, men nå har du sannsynligvis støte på dette problemet.  
Яндекс.Метрика