Pancreatic enzymerBukspyttkjertelen er en kjertel som fører til gastrointestinale system, som er involvert i de grunnleggende prosesser i fordøyelsessystemet. Riktig funksjon av pankreas bidrar til dannelse og frigjøring av hormoner, uten noe som prosessen med karbohydratmetabolismen i kroppen. Dette legemet produserer og utskiller spesielle enzymer er transportert inn i tolvfingertarmen i form av bukspyttkjertelsaft. Det er i duodenum, pankreas enzymer er aktivert og systemer som er involvert i prosessen med oppdeling og absorpsjon av næringsstoffer fra mat inn i kroppen. Vurdere nærmere hvilke typer og egenskapene til disse enzymene.
Pancreatic enzymer protease
Alle enzymer bidrar til nedbryting av proteiner, fett og karbohydrater. Den første gruppen av pankreatiske enzymer inkluderer proteaser. Disse biologisk aktive stoffer som tilhører klassen av hydrolaser, fremmer de spalting av peptidbindinger i proteinstrukturen av stoffer. Proteaser er klassifisert i de følgende grupper av forbindelser:
- Yendopeptidazy som bryter ned proteiner og peptider utenlandske peptidbindinger.
- Yendopeptidazy som hydrolysert protein intern peptidbindinger.
Gruppen эkzopeptydaz er enzymer karboksypeptidase A og B, som er til stede i bukspyttkjertelsaft.
Gruppen endopeptidaz er viktig for prosessen med fordøyelsen enzymer, pepsin, chymosin og hastryksyn. Dette enzymet pepsin aktivt bryte ned protein molekyler hastryksyn enzym har lignende funksjoner med pepsin, men er mer aktiv i ikke altfor surt miljø. Disse to biologisk aktive forbindelser bukspyttkjertelen systemet sikrer katalyzatsyyu gastric juice til 95%.
Chymosin enzymet bidrar til nedbryting av melkeproteiner kasein, som senere splittet fordøyelsesprosessen ved hjelp av pepsin. Feature hymozyna at det er aktivert i surt miljø og i et alkalisk miljø reduserer sin effekt.
Gruppen omfatter også endopeptidaz profermentы pankreatisk trypsin, chymotrypsin og elastase, er involvert i prosessen med intestinal fordøyelse og nedbryting av proteiner. Alle proteaser er inndelt etter sin aktive området struktur inn i seks grupper:
- Serine;
- Treoninovye;
- Cysteine;
- Aspartylnыe;
- Metalloproteazы;
- Glutamic.
Det bør bemerkes at proteasen omfattet et stort antall enzymer, som brukes for å gjenopprette balansen av fordøyelse i tynntarmen og forbedre sekretorisk funksjon i kroppen.
Enzymet bukspyttkjertelen amylase
Amylase-enzym som produseres av bukspyttkjertelen og bidrar til nedbrytning av stivelse og glykogen til glukose. Dette aktiverer enzymet fordøyelsen. Det er tre typer av amylaser: α-amylase, β-amylase, γ-amylase. Den første typen av biologisk aktiv substans som kalles эndoamylaza sammensatt av molekyler er kalsium. Dette enzymet bidrar til ødeleggelse av Sahara interne tilkoblinger. β-amylase bryter ned maltose, og γ-amylase provoserer ødeleggelse glycoside kjeder.
I human spytt inneholder α-amylase, som bryter ned i munnen stivelse til dekstrin. Mer mat tilførsel transporteres med spytt i mage-tarmkanalen, hvor sammenbruddet av polysakkarider på maltose og dekstrin. I tolvfingertarmen under innvirkning av γ-amylase som finnes i høye konsentrasjoner i mavesaft, utføres den endelige sammenbrudd av karbohydrater.
Det er viktig å kontrollere hastigheten av enzymet i det menneskelige legeme. Dermed øker antallet α-amylase viser utviklingen av pankreatitt, diabetes, eller gris pankreastumorer arrangement system.
Enzymet bukspyttkjertellipase
Den viktigste funksjon av lipase i menneskekroppen - fettfordøyelsen. Dette enzym som produseres av bukspyttkjertelen, og er et medlem av bukspyttkjertelsaft. Denne lipase er aktivert i hulrommet i tynntarmen, og bryter ned fettholdige næringsmidler til glyserol og fettsyrer. Lipase omfatter to deler: hydrofobe og hydrofile, som "arbeid" bare på overflaten av vann-fett.
Dersom lipase nivået øker i blodet, det viser utviklingen av sykdommer i bukspyttkjertelen, pankreatitt, peritonitt, nyresvikt, brystkreft, metabolske forstyrrelser. En betydelig reduksjon i konsentrasjonen av lipase i blodet kan oppstå brudd på diett eller kreftsykdommer.
Det bør bemerkes at lipasen er en del av de komplekse spesialiserte enzymer som er viktige for å gjenopprette fordøyelse og regulering av mage-tarmkanalen.
Enzym i bukspyttkjertelen nukleaser
Dette enzymet er syntetisert av bukspyttkjertelen og tilhører en klasse av hydrolytiske enzymer. Nukleasefritt akselererer nedbrytningen i forholdet mezhnukleotydnoy nukleinsyrer, fosfater uten videre utdanning. Enzymer er klassifisert i klasse nukleaser deoksyribonuklease splitting DNA-molekyler og rybonukleazы som spalter RNA.
I mekanismen for nuklease delt inn endonuklease som ødelegger forholdet mellom monomerene i molekylet, så vel som эkzonukleazы bryte ned molekylene av det hele tatt.
Nuklease-enzym hos mennesker aktivt regulerer prosessen for syntese og nedbrytning av nukleinsyrer, beskytter kroppen mot fremmede nukleinsyrer og fremmer nedbrytningen av nukleinsyrer inneholdt i maten.  
Hvilke produkter inneholder sink?
 Sink er et viktig spormineral, hvis tilstedeværelse er nødvendig for normal funksjon av celler av menneskekroppen. Zn innhold i kroppen til en voksen veier 70 pounds er tre gram og daglig behov for dette spor mineral er 12-50 mg.
 Når sinkmangel statene som er preget av følgende symptomer: tap av appetitt, anemi, hyperaktivitet, eksem, allergi, drukket, redusert synsskarphet, tap av hår. Også betydelig redusert T-celle immunitet, noe som er grunnen til at folk som er mangelfull i sink og kronisk syke er ofte smittsomt og forkjølelse er mye mer sannsynlig at lider av diabetes.
 På bakgrunn av dette sporstoffet mangel hos gutter kan være en forsinkelse i seksuelle utvikling og voksne menn markert tap av evne til å befrukte et egg sperm. Hos kvinner, kan mangel på sink føre til for tidlig fødsel og fødsel til svak, med lav fødselsvekt barn. Også i fravær av det nødvendige antall av sink har en svært lav ranozazhyvlyayuschaya evne og lang utvinning av kroppen etter en skade.
 Ofte er å redusere innholdet av dette sporelement i menneskekroppen er resultatet av forurensning med radioaktive isotoper av kobber, bly, kadmium, som er funksjonelle antagonister av sink. På den annen side kan sinkmangel bidra til økt akkumulering av kobber. bly, jern og kadmium. Denne prosessen kan finne sted mot et bakteppe defekt i form av proteinmangel, ernæring og kronisk alkoholmisbruk.
 Zn spiller en betydelig rolle i alkoholforgiftning. Dette er på grunn av sin direkte deltakelse i metabolismen av alkohol. Husker at den alkoholmolekyl inneholder fire atomer Zn. Det er derfor sinkmangel hos barn og ungdom økt mottakelighet for alkoholisme. Også sinkmangel kan ta en ledende posisjon i polydefytsyte idrettsutøvere og bidra til å redusere sine sportslige prestasjoner. Overdrevent inntak av sink i kroppen kan reduseres slike viktige elementer som kobber.
 Nå vurdere hvilke produkter inneholder sink:

 Ca 025 mg sink per ett kilo funnet i sitrusfrukter: appelsiner, grapefrukt, sitroner, epler, fiken og grønne grønnsaker.

 Ett kilo honning inneholder 031 mg av sink.

 Fra 2 til 8 milligram sink finnes i ett kilo bringebær, solbær, datoer.

 Fra 2 til 8 milligram sink finnes i kjøtt, de fleste grønnsaker, raffinert ris, melk, sukkerroer og konvensjonelle, selleri, asparges, redtsi, tomater, poteter og brød.

 Noen avlinger, hvitløk, løk, gjær, brun ris, egg inneholder ca 8-20 mg sink per kilo vekt.

 Melasse, bygg og havre mel, kjøtt kaniner og kylling, blekksprut, nøtter, kakao, eggeplomme, grønn te, linser, erter, bønner og tørket gjær inneholder 20-50 mg sink per kilo vekt.

 30-85 mg av dette viktige sporstoffet er i biff lever og kjøtt av enkelte arter.

 Vel, er rekorden for antall sink 130-202 milligram per kilo, er solsikkefrø og gresskar, hvetekli og spiren til hvete korn.
 Til slutt, merk at sink absorberes fra maten bare 20-30%.  
Magnesium B6 under svangerskapet
 Et balansert kosthold som inneholder hele sammensetningen av vitaminer og mineraler, inkludert magnesium og vitamin B6 bør få alle kvinner. Men under svangerskapet behovet for disse mineralene øker 2-3 ganger så de trenger moren og den voksende baby. Riktig og tilstrekkelig ernæring, som inkluderer de nødvendige elementene, dessverre, kan ikke garantere fravær av magnesiummangel. Grunnen er at kroppen bruker mat bare 30% magnesium. Derfor er medikamentet Magnesium B6 (Magne B6) under graviditet foreskrevet av leger.
 Hvorfor gravide kvinner trenger å ta magnesium?
 Magnesium spiller en spesiell rolle under svangerskapet. Denne spormineral er involvert i kroppen i mer enn 200 biokjemiske reaksjoner. Det er spesielt viktig i perioden før unnfangelsen og i løpet av de første månedene av svangerskapet fordi magnesium er i stand til å regulere reproduksjon i celle nukleinsyrer, med andre ord - overføring av genetisk informasjon.
 I tillegg gir magnesium muskelavslapning, inkludert livmor muskler, indre organer, innvoller, skjelettmusklene. Og det er like viktig at magnesium gir anti-stress effekt på kroppen, i stand til å eliminere hiperzbudlyvist nervesystemet.
 Symptomer på som nødvendigvis foreskrive Magnesium B6 er:
 - Økt livmor tone,
 - Risikoen for spontanabort
 - Kramper av skjelettmuskulatur.
 Farene ved magnesiummangel?
 Eksperter påpeke at mangel på magnesium kan påvirke den funksjonelle tilstand av cellene i kroppen, blir de "belastende". Som for gravide kvinner, er muskelcellene holdt i god form, men det er nervøs med trusselen om abort, og på et senere tidspunkt - for tidlig fødsel.
 Ideelt sett bør du fylle magnesiummangel før graviditet. Hvis konsentrasjonen i blodet er lav, og legen mistenker en trussel for spontanabort, gravid da umiddelbart oppnevne inntak av magnesium.
 Det viktigste er at magnesium for at en gravid kvinne til å føle seg komfortabel rundt henne er ubehagelige symptomer: normal stol, er følelsen av å trekke smerter i magen, forbedrer søvnkvalitet og humør. Graviditet og virkelig leverer glede.
 Hva god kombinasjon av magnesium og vitamin B6?
 Fordelene av magnesium er det ikke benektes - han definitivt har en positiv effekt på kroppen. Men sporstoffet heller dårlig absorbert. Derfor har eksperter funnet en måte til å forbedre absorpsjonen av selenceller, noe som skaper en kombinasjon av magnesium og vitamin B6.
 Magnesium, i denne sammenheng, er et organisk salt som er bedre absorbert, og bidrar ikke til irritasjon av magesekken.
 Forresten, ikke bør begrenses til å ta multivitamin komplekser - et balansert kosthold har ikke blitt kansellert. Og så er det viktig å huske at kilden til magnesium er klart vann og rike spor mineral planteføde - bønner, kli, frukt og mer.
 Hvor lenge bør ta magnesium B6 bør løses bare med legen din. Vanligvis når det var en trussel for spontanabort oppnevne måned løpet av behandlingen. Da er det lurt å ta en pause.
 Men for å løse slike saker bør ikke være gravid - implikasjoner for helsen til en mor og hennes baby er uforutsigbare. Hvis du har en bekymring - diskutere problemet med legen din som du stoler på. Hvis begge Magnesium B6 gravid tar kalsium og jern, er det også nødvendig å fortelle legen - en vanlig metode svekker absorpsjon av hver av disse mineralene.  
Яндекс.Метрика