PapillomatosisNår papillomatosis forstås human sykdom forårsaket av humant papillomavirus. Det finnes over 70 typer papillomavirus, vanligvis deres eksponeringer er slimhinner og hud, på grunn av det som skjer spredning av disse vev. Så dersom et virus blir på huden, så det dannes vorte, og hvis slimhinnene, slik som kjønnsorganer eller anus, i dette tilfellet er det kjønnsvorter.
I 90% av tilfellene med papillomatosis av menneskelig sykdom å oppdage visuelt umulig, som de store vekster vev ikke, i perioden fra 6 til 12 måneder av overføring av sykdommen. Som for synlige vorter, de er en fare for menneskers helse. Dette skyldes det faktum at de prosesser som ligger til grunn for undervisnings vorter og kreft er de samme, og derfor synlige vorter, faktisk en forstadier tilstand. For eksempel, hvis det var ødeleggelse av cervikale papilloma virus, sannsynligheten for å utvikle kreft øker fra 50 til 60 ganger.
I tillegg er den fortsatt aktuell papillomatosis farlig fordi:
- Hindret normal passasje av fødselen;
- Vorter noen ganger svært smertefulle og i tilfelle av skade kan blø;
- Det er psykologisk ubehag;
- Hindret normal seksuell liv;
- Sykdom ofte manifesterer seg som en kosmetisk feil.

Diagnostisering og behandling av humant papillomavirus

For diagnostisering av papillomatosis nok til å passere en jevnlig gjennomgang av STI. Når du ønsker å bekrefte virus vekster, utført polymerase chain reaction (PCR), som kan oppdage virus i flekker og riper.
Enhver skade på human papilloma virus behandlingen utføres i to trinn. Utgangspunktet pasienten foreskrevet interferon (protein antivirale), deretter bruke electrocautery, laser, flytende nitrogen (kryoterapi) eller syre fjerner vorter. Det er viktig å vite at hvis sykdommen er overlevert til pasienten under samleie, fra HPV behandling bør gjennomføres samtidig for begge parter.
Et spesielt tilfelle er behandling av humant papilloma virus hos gravide kvinner. Under graviditet, vorter løsne og vokser raskt, så det er best å behandle de tidlige stadiene av svangerskapet og gjøre det veldig forsiktig. I dette tilfellet, for behandling av human papillomavirus, gjelder bare laser - eller kryoterapi, og bruken av interferon strengt kontraindisert.  
HPV i kvinners: symptomer og behandling
 Humant papillomavirus (HPV) - en alvorlig sykdom som kan føre til kreft. Medisin er ca 100 varianter av HPV. Interessant er det at minst 40 av disse påvirke humane kjønnsorganene og anus. Så, først av alt, bør du ta hensyn til disse typer virus og snakke om dem i mer detalj, samt genital lesjoner virus hos kvinner kan føre til alvorlige konsekvenser, inntil døden!

 Genital papillomavirus typen
 Denne type HPV smitter seksuelt, så jo tidligere en kvinne begynner seksuelt aktiv, og jo mer endrer det partnerne, jo større er risikoen for infeksjon. Obligatorisk bruk av kondom under samleie med tilfeldige partnere er i stand til å redusere risikoen for smitte av denne typen virus.
 Konsekvensene av infeksjon er ekstremt skremmende. HPV hos kvinner forårsaker disse sykdommene:
 - Leukoplakia og dysplasi av livmorhalsen;
 - Ectopia av livmorhalsen;
 - Livmorhalskreft;
 - Kjønnsvorter og vorter.
 Svært ofte tett øye på genital warts føre til livmorhalskreft, med alle de påfølgende konsekvensene. Naturlig immunitet kvinner kan håndtere noen typer av viruset, men ikke alt er underlagt naturen, så er det ofte nødvendig medisinsk intervensjon i lesjoner av kjønnslemlestelse papyllomamy kroppen.
 Hvordan vet jeg at du er smittet?
 Ofte virusinfeksjon følger andre sykdommer. Disse inkluderer gonoré, herpes, syfilis, klamydia, etc. Symptomer på HPV hos kvinner uttrykte en svie og kløe i underlivet, og tilstedeværelsen av utenlandske valg.
 Spesifikke manifestasjoner av infeksjon inkluderer kondylomatoz vulva og vagina kondylomatoz. Snakker et felles språk, skal en kvinne varsle forekomsten av kjønnsvorter i underlivet. De er fuktig utdanning på en tynn stilk av rosa. Deres overflate ligner en vorte, det samme ujevn. I en merkelig funksjon vorter vokser svært raskt, det er tilfeller hvor det brukt et par timer! Vorter er ganske skjør, så lamayuchys, de forårsake blødninger. Deres posisjoner er forskjellige, har de ofte vokser i nærheten av vagina og kjønnsleppene lepper. Sjelden - på cervix og vagina.
 Behandling av HPV hos kvinner
 Åpenbart bør behandling HPV være under streng medisinsk kontroll og bruk av sine anbefalinger. Selv alvorlig sykdommen er uakseptabelt!
 Etter en omfattende undersøkelse av en gynekolog, vil en kvinne få råd om hvordan du blir kvitt viruset. Behandlingen bør være under tilsyn ikke bare en gynekolog, men immunolog. Som nevnt ovenfor, er immunsystemet direkte involvert i kampen mot viruset. Uten full gjenoppretting av immunsystemet til å kvitte seg med kvinner med HPV umulig.
 Alle vorter bør fjernes. Det kan være forskjellige måter. For eksempel, behandling av vorter med flytende nitrogen eller ved å "kutte" dem med en laser.
 Kanskje fjerne vorter ved hjelp Podofilotoksynu. Dette stoffet er opprettet plantebasert. Ved behandling av dem kjønnsvorter, fører det dem nekrose.
 Riktignok, i dag er det ingen effektiv behandling av HPV. Alle tiltak for å bli kvitt viruset begrenset seg hovedsakelig til symptomene og holde menneskets immunsystem. Den høye sannsynligheten for at sykdommen kan komme tilbake etter du føler at alt er over. Av denne grunn, leger anbefaler en sunn livsstil, unngå tilfeldige seksuelle relasjoner og full støtte immunforsvaret.  
Hvordan å behandle trost i menn

Fortalte falsk idé at gjær er skjebnen til kvinner. Men som det viste seg, er sykdommen iboende hos menn.
 Det bør bemerkes heldig mann er mye mer enn en kvinne, som agent for trost som er en gjærsopp, ille nok å leve på kjønnsorganene av mennene, som er utlekking fra urinrøret urin. Derfor, under utviklingen av trost i menn er en wake-up call at det var en betydelig svekkelse av immunsystemet.
 Soppen heter Candida kalt betinget patogene flora i god tilstand den kan være plassert som en del av mikrofloraen i munnslimhinnen i tykktarmen og vagina hos kvinner.
 I mange tilfeller er en gjærinfeksjon hos menn detekterer svikt av forhuden og glans penis.
Hvordan å behandle trost i menn

 Årsaker og symptomer på trost
 Thrush er definitivt seksuelt overført, men ofte er det ikke er årsaken til denne type sykdom. Selv om seksualpartner i gjær, overføres det i tilfelle av et stort antall gunstige forhold for reproduksjon.
 Sykdommen utvikler også ved lavere immunitet, bruk av visse legemidler, den plutselige endringen av klimaet, stor følelsesmessig eksplosjon, HIV-infeksjon og andre funksjoner.
 Sykdommen hos menn i de tidlige stadier manifesterer seg som kløe og svie i kjønnsorganene. Tilstedeværelsen av rødhet på penishodet kan oppleve hvite flekker som er cheesy utflod som typisk utflod kvinne. Ofte sykdommen er ledsaget av en ubehagelig sur lukt.
Hvordan å behandle trost i menn

 Sanne fakta trost
 I den kroniske formen av trost huden blir gradvis tynnere penis, og det er mindre skader som skrubbsår og skrammer på kjønnsorganene. Under sex mannlig opplever smerte, ubehag ved vannlating situasjon.
 Gradvis dannes en komfortabel måte for utvikling av inflammasjon og infeksjon. Det kan være opprinnelsen til urinrørsbetennelse, som uttrykker seg som utseendet av tykk hvit slimete utflod fra urinrøret og blæren ubehagelig situasjon for unnlatelse.
 Aktivt voksende risiko for balanoposthitis - er betennelse av glans og forhuden penis.
Vaginal candidiasis hos kvinner: Forebygging og behandling
 Den moderne kvinne kan vet candidiasis og bli kvitt den så fort som mulig. Lær om sykdom for å opprettholde sin helse.
 Ifølge statistikk, hver tredje kvinne i verden før eller senere vender mot sykdom som trost (i medisinske termer, denne sykdommen kalles vaginal candidiasis). Hvorfor? Saken fysiologi! Sykdommen er forårsaket av gjærsopper av slekten Candida albicans, som er en del av normal vaginal mikroflora. For tiden er ingen skade på kroppen sopp ikke føre. Men så snart det er de minste triggere, de bare gjøre seg kjent!
 Hvorfor ser jeg?
 I dag en rekke grunner kalt candidiasis. Hoved svekkelse anses generell og lokal immunitet etter en sykdom. Men det er andre:
 - Den konstante iført tettsittende syntetisk undertøy;
 - Brudd på diett (overkant søt);
 - Dysbiose av fordøyelseskanalen;
 - Uberettiget bruk av vanning;
 - Mye stress;
 - Infeksjon i reproduktive system;
 - Motta antibakterielle midler, hormoner, eller p-piller;
 - Endokrine sykdommer
 Pass opp! Noen av disse faktorene kan føre til at du vaginal candidiasis. Hotuyeshsya bli mor? Vi ønsker deg unngå denne sykdommen, fordi det er i din situasjon, dessverre, ikke uvanlig. Eksperter merk: fremveksten av fremtidig mor til candidiasis grunn av hormonelle bakgrunn. Under svangerskapet, er en kvinnes kropp rekonstruert, henholdsvis, og nivået av kvinnelige kjønnshormoner øker. Vaginal miljøet blir surere. Disse endringer fører til en lokal reduksjon av cellulær immunitet og aktivitet av hvite blodlegemer, noe som bidrar til gjengivelse av soppen.
 Hvordan kan jeg fortelle?
 Vaginal candidiasis hos kvinner er ikke asymptomatisk. Neppe sopp begynner å formere seg, din helse forverres. Dermed begynner sykdommen. Kløe, rødhet, hevelse av kjønnsorganene, smerter ved vannlating og samleie, cheesy hvit utflod med sur lukt - de viktigste tegnene på trost. De er så alarmerende som bør gjøre deg mer sannsynlig å besøke en gynekolog. Hvorfor slikt hastverk? Det er en grunn! Det faktum at gjær infeksjon utvikler seg svært raskt, bryter ned stoffet, noe som gjør dem sprø og bezzaschytnыmypered infeksjon. Gravid kvinne denne sykdommen truer det faktum at mange ganger øker sannsynligheten for intern og ekstern ruptur under fødselen (tissue mister sin elastisitet). I tillegg kan den forårsake infeksjon hos nyfødte! En baby er ikke lett å bli kvitt denne plagen. Etter en gjennomgang (Husk å ta med en spesiell gynekologisk sett) opplevde lege kan sette en foreløpig diagnose. Imidlertid vil det ha å bekrefte laboratorietester, fordi noen ganger maskert av andre sykdommer trost. 
 Dab
 For en så mikroskopisk undersøkelse av skjeden og livmorhalsen materialet er umiddelbart under normal gynekologisk undersøkelse. På glasset under mikroskopet er karakteristisk for soppinfeksjon avrundet og ovale celler, hvorav mange formerer seg raskt.
 Bakteriologisk såing
 For å gjøre denne forskningen, er tatt materialet plasseres i en spesiell kultur medium. Kultur sopp vokser raskt, innen tre dager kan ikke nøyaktig identifisere den skyldige sykdom.
 PCR
 Noen ganger må spesifisere hvilken type sopp som forårsaket sykdommen, og sørge for at ingen andre som ble med infeksjoner. Legen vil fastsette den fremgangsmåte for polymerase-kjedereaksjon. Forskningsresultatene viste en betydelig vekst av soppen Candida albicans? Nå diagnosen er i tvil. Så, er det på tide å begynne terapi!
 Hvilken behandling?
 Den største feilen som gjær infeksjon behandles med antibiotika, forekommer fortsatt. Selv om det er kjent at antibiotika er ofte skylden for forekomsten av candidiasis og mens du tar denne medisinen bare forverret sykdom (og de dreper skadelige og gunstige bakterier!). Så er det ikke fornuftig i denne situasjonen gå den andre veien? I dag er det mange legemidler til behandling av gjær (soppdrepende midler basert klotrimazol, natamycin, nystatin, flukonazol). Noen av dem er brukt lokalt (kremer, gels, vaginal tabletter, stikkpiller), andre - i (tabletter og kapsler). Men som alle narkotiske stoffer, soppdrepende har visse kontraindikasjoner og bivirkninger. Før du kjøper noe fra et apotek, må du lese instruksjonene anbefalte narkotika. Enda bedre, varsle legen din om dine helseproblemer (hvis noen) før han vil foreskrive. Spesielt hvis du har noen hormonsykdommer, nyreproblemer eller andre alvorlige kroniske sykdommer. Dette bør gjøres umiddelbart og da venter en baby. I alle disse situasjonene, vil legen anbefale sparsom terapi (f.eks homeopatisk behandling). Selvfølgelig, vil resultatene bli sett, ikke så fort, men skade på kroppen, vil det ikke!
 Hva partner? Det antas at en smittet kvinne kan passere sykdommer mann (for eksempel når ubeskyttet samleie). Å vite at du har vaginal candidiasis, tar det ca 7-10 dager til å avstå fra seksuell intimitet. Det hele skjedde? Det er ikke nødvendig at den partner vil også øke soppen Candida (ofte en endring av allergi mot syrebalansen i vagina). Lidelse viser seg bare i tilfelle av en mann betraktelig nedsatt immunitet. Her candidiasis og manifestere en rekke symptomer. Hevelse i glans penis, smerte, svie, kløe, hvite flekker på forhuden si at folk også syk. Dermed manifestasjon av disse skiltene en mann skal behandle! Hans urolog foreskrive (vanligvis brukt kremer, tabletter). Ingenting som det? Konsultasjon smale spesialister fortsatt vondt, fordi folk kan være bærer av infeksjonen og etter behandling du igjen det trost. 
 Det er beskyttelse?
 Når møtt med vaginal candidiasis, ønsker jeg å raskt bli kvitt det og alltid. Og hvis den første er nesten umulig uten en lege, den andre kommer helt an på deg selv. Utforske forebygging og strengt følge dem!
 - Sørg for god personlig hygiene (vanlig endring av undertøy og sengetøy, separat håndkle).
 - Timely behandle sykdommer i urin-systemet.
 - Uten presserende behov resept og ikke å vdavaysya prosedyrer slik skylling vasket naturlige beskyttende lag av vagina.
 - Bruk kun naturlige hvithet som syntetisk naturlig ventilasjon av kroppen vanskelig å danne en våt onsdag en som er ideell for bakterier, sopp.
 - Ikke ofte eksperimentere med intime deodoranter, parfymerte såpe, duftende pads og tamponger. Bruke et produkt kjent, påvist produsenter. Ellers risikerer du å motta sykdom.
 - Ikke misbruk den søte (for sykdom kaker, bakverk generelt anbefalt å fjerne fra kostholdet).
 - Du føler ubehag i underlivet? Kanskje dette er ikke en gjær infeksjon, men bedre å være føre var, i alle fall noen dager under sex gjør bruk verne form for prevensjon (kondom).
 - Se en lege for å opprettholde immunitet til merket. Det er mulig at han vil anbefale en multivitamin immunomodulatorer. Godta deres ordningen, kurs og med glemmer å tenke på at en gang led av trost.  
Яндекс.Метрика