Parafin hånd hjemme
 Den ideelle måten å gjøre hendene jevn, sunn og vakker er parafin. Denne prosedyren vil hjelpe å bli kvitt tørre hender fra sprekker, peeling og andre ubehagelige effekter led av det smukke kjønn, helst i off-season.
 Nyttige egenskaper av parafin
 Ifølge eksperter, gir parafin hånd huden en avslappende og varmende effekt. Og hvis voksen også legge essensielle oljer, prosedyren bortsett guddommelig glatt og fløyelsmyk hud og gi deg trygghet og fullstendig avslapning. Dessuten kan en slik prosedyre utføre ikke bare i kabinen, der prisen for profesjonelle kosmetologer, er altfor høy tid, men også hjemme.
 Instruksjon
 Det er nødvendig for å smelte voksen til staten seig og tyktflytende hvit masse (dette kan gjøres på ca 54 C), tilsett dufter, essensielle oljer, vitaminer, osv (til din smak), og deretter sette på huden. Innen 15 - 20 minutter voks stivner og redusert i størrelse, er det hans funksjonen lar deg effektivt bli kvitt poser, glatt hud, fjerne rynker og andre ujevnheter epitel. Og den mest åpenbare er den positive effekten av denne prosedyren i saken under parafin legger hendene på spesielle fuktighetsgivende krem ​​eller lotion.
 Hvordan er prosedyren i moderne skjønnhetssalonger?
 Master desinfiserer kundens hender med en spesiell løsning og deretter forsiktig massasje bevegelser, slik at huden fuktighetsgivende eller nærende krem. Etter at kundens hender er nedsenket i et bad av smeltet parafin, foreta nødvendige et par ganger, vanligvis fra 3 til 5. Det er helt sikker, på grunn av den lave varmeledningsevne av parafin, sannsynligheten for å brenne dem av.
 Nå hånden må bruke spesielle plastposer, og de - Terry hansker. Varigheten av voks bør være 15 - 20 minutter. I løpet av denne tiden, temperaturen i huden epitel øker med 1 - 2C, noe som resulterer i ujevn toppsjiktet mykner, ekspanderer mellomrom mellom og gjennom de åpne porer i huden av legemet er avledet giftstoffer og salt. På samme tid trenge gjennom huden næringsstoffer og vitaminer som finnes i kremen, de partikler som er mindre enn partikkelgiftstoffer og skadelige stoffer, og derfor positiv effekt prosedyren etterlater noen tvil. Den siste etappen er snyltende parafin hånd ved hjelp av varm fuktig håndkle, vil det fjerne giftstoffer fra huden og deretter være å bruke beskyttende krem.
 Som du kan se, ingenting komplisert i parafin for hender der, så denne prosedyren kan enkelt gjøres hjemme. Viktigst - gjør det riktig. Spesielt huske at varm parafin nødvendig bare i et vannbad eller i par.
 Kvinner som har måttet bruke de positive egenskapene til parafin for å ta vare på kroppen din, være oppmerksom på at en lignende fremgangsmåte for å gjennomføre et blunk. Og litt potrenuvavshys, kan du gjenopprette sin egen vanlige fuktighetsbalansen i huden, nærer sine hender og ta vare på deres skjønnhet. Og, viktigst, parafin kan brukes ikke bare til å ta vare på dine hender, men for bena og andre deler av kroppen - er ganske enkel. Bare ikke glem å hamstre på massevis av pre-voks (2 kg) og alle materialer som er nødvendige for denne prosedyren.

Hair Mask med kakaoSom en del av kakao inneholder mange næringsstoffer, aminosyrer, antioksidanter og mineraler, er det ofte brukt i hårpleie. Kakao har stimulerende egenskaper, som igjen har en positiv effekt på hårsekken. Også fordi maskene hjemmelaget med kun naturlige ingredienser, vil bruken gi håret en nydelig volum.
Face of kakao Hair
Trenger du en god blanding egg med ½ kopp yoghurt, legg en teskje av kakao maske. Grunnlagt maske jevnt søke på håret, til blandingen. Så hvordan å vikle håret med polyetylen og håndkle. Etter tretti minutter vaske håret med kokt vann med sjampo og skyll håret nesle kjøttkraft. Gjenta denne prosedyren med kakao tre eller fire ganger i uken, to til tre måneder. Denne masken med kakao anbefales for svekket hår struktur og med en sterk tap.
Også å legge glans til håret og styrke dem, for å effektivt bruke følgende maske av kakao. For å gjøre dette, bland 1 kopp yoghurt 3 ss kakao 1 eggeplomme. Når masken av kakao rør godt, la det en skje med vegetabilsk olje. Deretter kakao maske trenger litt varme opp og sette på håret ditt. Håret trenger også å bryte opp. En time senere, skyll håret med varmt vann og sjampo deg deretter. Hvis du har tørr hodebunn, er det ønskelig yoghurt maske bestående erstatte fett rømme, følgende forhold. Disse kakao hår maske anbefales til to ganger i uken i 2 måneder.
Følgende oppskrift maske som har gode ernæringsmessige egenskaper: to spiseskjeer med kakao, varm melk, en eggeplomme, en spiseskje konjakk. Først blande de to første delene av masken med kakao til glatt konsistens, tilsett eggeplomme og brandy. Den resulterende Masken skal påføre jevnt på håret, pakk med cellofan og et håndkle i ca en halv time. Vask deretter håret maske fra vann med såpe.
En annen maske som gjør håret sterkere og betydelig påvirker deres vekst, er det en blanding, kombinere en skje med kakaosmør, oppvarmet i et vannbad, tilsett noen ss vegetabilsk olje med eggeplomme. Påfør masken i hodebunnen massert gnidd inn i hårrøttene. Som alltid, klæ deg maske med varm kakao sist i timevis. Deretter vaske håret med sjampo.
Bruk av masker vil hjelpe deg å bli kvitt mange problemer som håravfall, sprø og kjedelig hår. Kakao styrker hårsekkene og hindrer hårlengde. I tillegg maskene, som inkluderer kakao, bidra til å forbedre effektiviteten i hårvekst og stimulerende innflytelse på blodsirkulasjonen.
Det er verdt å nevne at før du bruker masken av kakao bør gjøre testen allergisk reaksjon. Også etter kakao prosedyrer i noen dager er det viktig å ikke bruke andre midler til omsorg fordi kakao påvirker håret et par dager etter skylling.  
 Å pusse tennene - prosedyren er svært viktig, ikke bare for frisk pust og hvite smil, og, fremfor alt, sunne tenner, tannkjøtt og munn generelt. Når du pusser tennene ved hjelp av en tannbørste og renere tenner, er du fjerne plakk, i hovedsak plakk som akkumuleres på tannemaljen, som består av bakterier.

 Disse bakteriene forårsaker dannelsen og utviklingen av tannråte, tannkjøttsykdom. Hvis du pusser tennene feil eller dårlig, vil du snart begynne å såre og tennene faller ut. Så pusser tennene ordentlig, først lære hvordan du gjør det.
 Hva bør tannbørsten?
Tips for riktig tannpuss

 Ikke en kritisk rolle bør gis kun en tannbørste. Noen ganger hva som er galt valgt tannbørste kan utløse ulike problemer i munnen. For eksempel, blødende tannkjøtt, gule tenner og så videre. Tann børste med naturlig bust, for eksempel, av noen dyrehår kan inneholde bakterier. Derfor velger en tannbørste, foretrekker en børste med myk bust, laget av nylon.
 Dette utmerkede verktøyet fjerner plakk fra tennene, matrester mellom tennene, uten å skade tannkjøttet, og vil ikke skade emaljen. Merk også at tannbørsten bør være behagelig for deg, så du skal ikke føle noe ubehag mens du holder den i hånden.
 Børstehode bør ikke være for omfangsrik til en prosess med rengjøring, kan du få de fjerneste tenner uten å skade de munnvikene eller indre overflaten av kinnene. Hvis du har problemer oppstå under rengjøring, så det er på tide å endre din tannbørste. En perfekt løsning ville være elektrisk tannbørste. Det gjør flere bevegelser under rengjøring enn du kjører arm. Dessuten er det i stand til å strekke seg ut til hver tann. Også setter pris dovendyr elektrisk tannbørste, trenger ikke å gjøre ekstra bevegelser. Vent et vann og pusse tennene.
 Hvor ofte du må endre din tannbørste?
Tips for riktig tannpuss

 Husk, bortsett fra at du må velge riktig tannbørste, er det nødvendig å jevne mellomrom å endre. Over tid, bust tannbørste å være slites ut, forårsake tap av fleksibilitet og ineffektivitet. Hvis du finner ut at busten på børstehodet begynte å helle i forskjellige retninger, med hår begynte å miste form, så det er på tide å bytte. Hvis bust av tannbørsten holder fasongen godt, og ingen eksterne manifestasjoner av aldring du ikke legger merke til, i alle fall, det bør byttes hver 3-4 måneder.
 Tilbys for salg er enda en tannbørste, penn som skifter farge etter behov erstatning. Det sies at tannbørsten dannet og avle bakterier, og hvis vi ikke klarer å erstatte det, kan du utvikle en infeksjon i munnen. Alltid skylle tannbørsten etter bruk, skal oppbevares i en oppreist posisjon og sørg for at den er tørket før neste gangs bruk. Ellers vil skape et gunstig miljø for bakterievekst fordi de elsker fuktighet.
 Hvordan velge en tannkrem?
Tips for riktig tannpuss

 Den andre i betydning gitt tannkrem, fordi uten å pusse tennene kan være effektive. Bruke tannkrem som inneholder fluor. Disse er vanligvis kalt fluorid.
 Tannkrem med fluor ikke bare effektivt bekjemper plakk, men beskytter også emaljen. Imidlertid bør det bemerkes dette lim kan svelge, på grunn av det faktum at svelget en masse, kan man få helseproblemer. Også tannkrem som inneholder fluor, utestengt barn under tre år. Det er best å oppsøke tannlegen behov, fordi utvalget av tannkrem nå store.
 Online tilbud tannkrem, kan løse en rekke problemer i munnhulen og spesialiserer seg på spesifikke problem.
 Hvorfor er tanntråd?
Tips for riktig tannpuss

 Bruk den like viktig som tannpuss. I dette tilfelle fjerner tanntråd matrester og bakterier som forblir mellom tennene og busten på en tannbørste slett ikke kunne nå.
 Du må bruke tanntråd for å rense kjernen, det vil si før du begynner å pusse. Dette er for å sikre at matrester og bakterier ikke blir stående i munnen. Men husk at du må bruke tanntråd forsiktig. Du trenger ikke å gjøre spesielle tiltak under rengjøring. Bare skyv floss mellom tennene, mens ikke å trykke på tannkjøttet. Dette kan føre til blødning. Hvis du ikke er komfortabel tanntråd, eller du kan ikke gjøre det på grunn av noen omstendigheter, for eksempel hvis du bruker tannregulering, bruke andre ting for tannbørsting. Oppsøke tannlege, han vil tilby et alternativ for deg.
 Teknologi børsting

 Hvor mye tannkrem for å pusse tennene?
Tips for riktig tannpuss

 Du må riktig dosert tannkrem når børsting. Ikke nødvendig å presse en stor mengde tannpasta på børsten. Nok små nøtter.
 Hvis du klemmer for mye tannkrem når du pusser det kan danne mye skum som bare komplisere veldig rent og ber du er ferdig med å pusse før. I tillegg kan store mengder skum utløse svelge skum, som er ganske skadelig for helsen. Hvis du pusser tennene føle smerte, til langt mindre prøve å legge press på børsten og bruke en spesiell tannkrem beregnet for sensitive tenner.
 Riktig vinkel for børsting

Tips for riktig tannpuss


 Slik spyling var smertefri og kvalitet, holder børsten, slik at busten blir holdt i tennene i en vinkel på 45 grader. Du kan pusse tennene toppen og ned eller i en sirkelbevegelse. I noe tilfelle ikke rengjøre tennene langs den horisontale, slik at børsten gled på tennene. Det er ikke effektiv.
 Tid børsting


Tips for riktig tannpuss


 I tillegg til riktig børsting teknikker og viktig periode i løpet av hvilken tennene rengjøring. Tannleger rundt om i verden er enig i at den mest effektive tannbørste fjerner plaque og matvarepartikler i det tilfelle hvor vaske tar omtrent tre minutter.
 Omtrent hver tann er 12-15 sekunder. For enkelhets skyld kan du mentalt dele munnen for noen sektorer. For eksempel, øverst til venstre, nedre venstre, øverst til høyre, øverst til høyre. Hvis tennene i hver sektor du ren i tretti sekunder, viser det seg at alle tennene vil ta ca to minutter. Resten av tiden kan du bruke på ren tale, skylle munnen. Hvis det ser ut til å være ganske kjedelige klasser, deretter børste musikk eller surfe på morgenen eller kvelden nyheter.
 Jekslene
Tips for riktig tannpuss

 Når du pusser tennene, bør kalles jekslene børste holdes vinkelrette lepper slik at slutt bust knyttet øvre tennene. Begynner å rengjøre tennene bevegelser fra langt ned, gradvis flytte til sentrum. Dette gjentas på den andre siden. Når de nedre tennene gjort, snu børsten og gå videre til toppen.
 Den indre overflaten

Tips for riktig tannpuss

 Husk at tennene skal være børstet på begge sider. Derfor, etter utsiden av tennene, er det på tide å bevege seg inne. Ta en pensel, plassere en hånd vertikalt, og vertikale bevegelser av top-down tur rundt hver tann. Tannleger si at når du rengjør mange pasienter glemmer å rengjøre innsiden av tennene, noe som bidrar til utvikling av ulike sykdommer.
 Tale
Tips for riktig tannpuss

 Skoen slutter prosedyre som tar bort matrester og bakterier fra språket. Ifølge statistikk, det største antall mikrober deponert den i språket. Ved rengjøring er ikke nødvendig å trykke hardt pensel, da dette kan skade stoffet av språket. I tillegg kan enkelte mennesker arbeider brekningsrefleksen.
 Hvordan å skylle munnen din?
Tips for riktig tannpuss

 Det er på tide å skylle munnen din, fjerner dermed av munnen fortsatt tannkrem med matavfall. Skriver i et glass vann fra springen og skyll munnen. Bare start liten mengde vann i munnen, snakke med sin munn og så spytte.
 La oss si at i dag er debatter om hensiktsmessigmunnvann etter børsting. Noen eksperter tror at munnskyllemiddel er nødvendig, som i dette tilfelle øker effekten av fluorisering.
 Andre eksperter si at ingen skylling etter rengjøring kan provosere få fluorid i munnen, noe som er farlig for legemet. Generelt viste seg at det ikke er noen forskjell mellom rensing med og uten skylling. Skyll munnen med vann først, deretter salt. Saltvann er den mest effektive løsningen for munnvann.
 Processing Verktøy
Tips for riktig tannpuss

 Vi har nå for å skylle tannbørsten. Det er nok å holde et par minutter under rennende vann. Dette er fortsatt forsvinne tannkrem, bakterier og matrester. Deretter plasserer børsten til tørk.
 Tørr tannbørste bør være i oppreist stilling i et godt ventilert område. Inntil neste gangs bruk må det tørke. Hvis dette skjer, til de gamle bakterier, som var mer i fuktige miljøer, får du i munnen i løpet av neste rengjøring.
 Munnvann
Tips for riktig tannpuss

 Tannleger anbefaler å bruke munnvann som inneholder fluor. Bare merk at dette stadiet ikke regnes som obligatorisk. Du kan ikke gjøre dette, men den ekstra skylling spesiell væske gir lengre beskyttelse av tennene dine. Skriv inn din munn en liten mengde væske, snakke det i munnen i ca 30 sekunder og så spytte. Ikke svelge det, fordi den inneholder fluor, farene som vi har allerede talt.
 Hvor ofte bør jeg pusse tennene mine?
Tips for riktig tannpuss

 Husk at du trenger å pusse tennene hver dag minst to ganger, nemlig om morgenen og om kvelden før sengetid. Hvis du kan pusse tennene selv i løpet av dagen, vil det bare bli bedre.
 I løpet av dagen, prøv å ikke spise altfor ofte, fordi det etterlater tennene mer bakterier. Hvis du drikker vin, natron eller juice fra sitrusfrukter, bør du vente ca 45 minutter og deretter begynne rengjøringen. Shoe umiddelbart etter å ha drukket, kan provosere skade emaljen på tennene dine.
 Heller ikke anbefalt å pusse tennene umiddelbart etter å ha spist. Du må vente ca ti minutter. Hvis du ikke kan pusse tennene i løpet av dagen, minst skylle munnen etter å ha spist.
Helse Tips diagnoz.net.ua  
Яндекс.Метрика