Det er mange prosedyrer som hjelper kvinner ser yngre og mer attraktive. En av dem - en parafin. I favør av denne prosedyren, har noen allerede har sett. Men det er mulig å holde økter og selvstendig hjemme. Men du bør vite noen funksjoner.
Parafin hånd hjemme

 Prosedyren


 Parafin, som er hovedkomponenten av prosedyren skaper en sauna-effekten. Det er varmt og dekker huden, så holdt opp varmen. Temperaturen øker med bare 2-3 grader. Dette betyr at ingen brenner det ikke vil, men du vil sikkert merke effekten.
 For det første forbedrer varmeblodtilførsel. Dette betyr at huden får alle de nødvendige næringsstoffer og oksygen. Metabolismen er akselerert som regenerering. Alt dette kombinert for å gjøre huden ung og frisk.
Parafin hånd hjemme

 Sekund, åpnet porene. Dette sikrer at alle giftstoffer ut som skitt (dette er den viktigste årsaken til akne, acne normal). I det tredje, blir igjen fordampet fuktighet som er absorbert, men uten unødvendige tilsetningsstoffer. Det er også fuktighetsgivende. Blant annet kan du bli kvitt tørr og flassende overdreven, og stram ovalt ansikt.

 Kontraindikasjoner og noen funksjoner


 Fordelene med fremgangsmåten er ubestridelig. Vi liste dem:
 •  Sikkerhet. Burns kan ikke være redd.

 •  Parafin praktisk talt ikke forårsaker allergi.

 •  Det er veldig hyggelig!

 •  I den samme effektivitet og du vil se.

 •  Men det er viktig å vite hvordan å få det riktig. Du må heller ikke glemme at det er noen kontraindikasjoner. Således kan fremgangsmåten utføres i hudsykdommer, sår og hudskader. Ikke verdt risikoen og diabetes, høyt blodtrykk, og i sykdommer ledsaget av en betydelig økning i kroppstemperatur.

   Hva du trenger for inngrepet?


   Til parafin hånd og ansikt hjemme var en suksess, og lov til å oppnå ønsket effekt, må du forberede alle nødvendige materialer, elementer og tilbehør. Her er hva du trenger:
 •  Parafin. Det skal bemerkes at vanlige, noe som gjorde lys ikke vil fungere. Trenger du en spesiell skjønnhet. Hvor kan man få det? Du kan gå til apoteket, mest sannsynlig vil det være der. Du kan også besøke en spesialitet butikken kosmetikk. Også, kan du sjekke med din kosmetolog. Det er best å kjøpe en ferdig lager. Det kan omfatte en rekke tilsetningsstoffer, aromatiske oljer og vitaminer.

 •  To hansker for hender (normal passform og badehåndklær).

 •  Trenger også en beholder for parafin. Dette kan være glass, keramikk eller emalje ware (f.eks Pialat eller sirkel). Men metallredskaper kan ikke brukes, det raskt varmes opp og kjøles ned, ikke å holde varmen.

 •  For hendene trenger plastposer.

 •  For personer som kreves gasbind.

 •  For påføring av sammensetningen til ansiktet børsten er nødvendig. Kom og som vanligvis brukes til håret fargestoff.

 •  Definitivt trenger en nærende fuktighetskrem for ansikt og hender (eller kroppen)

 •  Å fjerne behovet for å skrubbe.

 •  Hvordan å forberede seg?


   Dermed blir hele settet med enheter og materialer forberedt. Du kan begynne å trene.
 •  For å begynne, sted i en bolle det nødvendige antall voks. Således, for en person trenger nesten like mye som resten. Men for føttene trenger mye mer.

 •  Forbered et vannbad. For denne pan større enn kapasiteten til de ansatte (men ikke mye) Hell vann og bringe den til en byll, senk varmen. Plasser beholderen i rommet og vente til voksen smelter og blir flytende. Den optimale temperatur vil ikke overstige 50 til 60 grader. Målinger kan utføres, for eksempel koking termometer. I stedet kan du bruke et vannbad ovn, holder minimalt med strøm.

 •  Nå må du forberede huden. For å gjøre dette, dra peeling, yspolzuyae kratt. Dette vil bidra til å fjerne døde celler i huden og gjør den klar for økten.

 •  Nå kan du sette en næringsrik krem. Bruk normal dag oppnevnt for det behandlede området eller i hele kroppen.

 •  Håndterer hender


   Når huden din er forberedt, kan du starte prosedyren. Bad bør være på bordet foran deg. Roztashuytesya praktisk som økt varer ca en time. Nå senke hendene i parafin. Ordne fingrene å treffe på alle lagerområder. Vent til voksen tørker litt. Nå igjen lavere hendene i en bolle, fjerne og vente med å tørke dette laget. Total ta minst tre til fire lag.
  Parafin hånd hjemme

   Legg hendene på plastposer, og hansker (du kan bare pakke inn håndkle). Deretter må du vente til voksen stivner og ta kroppstemperatur. Dette kan ta fra 20 til 40 til 50 minutter (avhengig av antall lag). Forblir fjerne en del.

   Behandlet person


   Metoden for å påføre voks på ansiktet vil være forskjellig. Neddykket i en beholder med medarbeider er nødvendig. Bruk en kosmetisk børste. For å begynne, forberede gasbind. Vi trenger å gjøre kutt til munn, nese og øyne.
   Nå gjelder det første laget. Vent til det tørker. Plasser gasbind på ansiktet og påfør et lag. La det tørke helt. Totalt trenger 6-7 lag. Hver påfølgende søkt etter fullstendig tørking av den forrige.
   Når blandingen er avkjølt, bare trekke enden av gasbind. All parafin person går sammen med en serviett. Påfør på ansiktskrem og slappe av.

   Parafin mot cellulitter


   Denne flotte strukturen kan brukes til å styre den verste fiende av alle kvinner - cellulitter (eller som det heter, appelsinskall). Men i parafin vil legge andre aktive ingredienser, slik som tang (tare), leire og havsalt.
   Ingredienser må varmes opp for å bli flytende parafin. Nå gjelder med en børste struktur på problemområder som tidligere håndtert kratt. For maksimal effekt bør anvendelsen av flere lag. Slå plastfolie, ta en komfortabel stilling og vente en time eller en halv. Fjerne voks, gjelder anti-cellulitt krem.

   Nyttige tips


   Til parafin hjem var den mest effektive og underholdende, følger noen enkle tips:
 •  Sesjonene vil være relevant for prosedyren, manikyr eller pedikyr.

 •  For å oppnå maksimal effekt, gjennomføre prosedyren i 1-2 dager. Og bare tar ca 10-15. Du kan deretter bruke paraffinotherapy en gang i uken.

 •  Det er best å gjennomføre prosedyren for omtrent en time eller to før sengetid, som et sted å være rolig avslappende effekt.

 •  Hvis du tenne noen duftlys, føler du kroppen blir avslappet og nedsenket i en atmosfære av fred og glede.

 •  For å starte, kan behandlingsvarighet være 15-20 minutter, så kan du øke det til 40-50 minutter.

 •  Nyt og føle effekten av prosedyren, observere alle reglene for oppførsel. Vi ønsker deg alltid være attraktiv og trygg!  
   Enhver kvinne, uavhengig av alder, etnisitet, sosial status og levekår, ønsker å være uimotståelig. Med god grunn, menn ofte klager over at mesteparten av tiden de tilbringer på din favoritt speilet enda en gjennomsnittlig ukedag. Men hvis noen skulle triumf av dette møtet!  Whiteheads i ansiktet


   Sannsynligvis annenhver kvinne møtt med motgang, kvise, vskochyvshyy til feil tid, i påvente av en hendelse når du ønsker å skinne i all sin prakt. Denne defekten som whiteheads kvinner leverer også en rekke problemer. La oss innse det samme i sine årsaker, metoder for forebygging og kamp.


   Og så, for det meste white lokalisert på kinn, øyelokk og templer. De kan være både enkelt og gruppe. Whiteheads, og si det enkelt dialekt "Kornspurv", er en bunt, tverdovatыy å ta på, øker ikke sjelden til størrelsen av en fyrstikkhode.


   Årsaken til disse knuter er et brudd på talgkjertler som blokkering excretory kanaler. Som et resultat, skjer følgende: fett samler seg, kreftceller vokser, overlagret på hverandre, og danner et faststoffinnhold i ål.


   For å få det, må du desinfisere huden med en steril nål å pierce og presse. Deretter behandle alkoholen inneholdt løsningen. Men vær oppmerksom på at ingen prosedyre gjøres best hjemme, og i skjønnhetssalongen. Siden det er sannsynlig Lagre denne infeksjonen.


  Whiteheads i ansiktet   Til dags dato, mange skjønnhetssalonger metode bruker electrocautery og elektrisk nål for hårfjerning.


   Det er også populære måter å bekjempe akne hvit. For eksempel innen ti dager til å tørke ansiktet med ferske tomater eller lage en maske med friske tomater. En god måte å Kornspurv saltvann. Hvis en kvinne fet hudtype, kan utføres trygt peeling.


   I profylakse bør huske - viktigst forhindre tilstopping av talgkjertlene. For dette må vi være selektive i mat. Begrense forbruket av fet, søt, stivelsesholdige matvarer. Skriv inn en diett av mer frukt, grønnsaker, meieriprodukter, magert kjøtt, vitamin B og A.


   Man bør alltid huske at enhver sykdom spesialist hjelpe oss. I vårt tilfelle, hvordan du velger de riktige kosmetikk, og dyktig bruke dem, hvordan ta vare på ansiktet ditt, huden skinner med helse råd av erfarne skjønnhetsekspert.  
   Ønsket av den vakre halvparten av samfunnet til den ideelle kroppen i alle aldre - et fenomen rettferdiggjort fordi moderne kanonene av skjønnhet diktere reglene.
   Og hvis i XVI-XVII århundrer i mote damer i kroppen som ikke kan skamme seg over sine avrundede former og ekstra folder, i XXI århundre populære flat mage, hofter og strammet elastisk midje.
   Selvfølgelig, for å se på denne måten, er det nødvendig å fungere ganske bra, er systematisk trening og riktig ernæring lønner seg, men dessverre er resultatene ikke alltid perfekt. Å hjelpe den smukke kjønn å bekjempe overvekt og inches rundt midjen, kosmetikk og medisin jobber utrettelig søker etter metoder som ville være virkelig effektiv.
  Ultralyd kavitasjon: den nye måten å gå ned i vekt

   Men ikke så enkelt, ikke så mye skjønnhet det teknikker som aktivt bidrar til å miste vekt og bli kvitt andre kvinners ulemper, som for eksempel cellulitter eller folder av fett i problemområder.
   Nylig populær radikal metode for å håndtere overflødig fett innskudd, fettsuging, mister raskt dens støttespillere: vanskelig rehabiliteringsperioden, komplikasjoner og utfallet av høy usikkerhet tvunget eksperter til å søke mer innovative metoder.
   Og, til stor glede for alle de kvinnelige befolkningen, ga XXI århundre dem en ny og svært effektiv metode - ultralyd kavitasjon slanking. Denne metoden for kamp er helt unikt fordi det gir uten kostnad for deres helse, mister en anstendig mengde ekstra pounds.
   Det viser seg at uttrykket "kavitasjon" har lenge vært kjent for å vitenskap, og det indikerer dannelsen av hulrom (bobler) som er fylt med damp eller gass, og eventuelt en blanding derav. Dette fenomenet har blitt brukt i over 100 fysikere i industrien, men bare noen 8 år siden Italienske forskere har funnet opp en enhet hvor ultralyd kavitasjon kan også brukes i medisin!
   Det var en virkelig revolusjon, fordi du bruker ultrasoniske bølger fjerner fett, cellulitter og andre "unøyaktigheter" kvinnelig figur, og hele prosessen er helt smertefri! Ingen korrigerende undertøy, smerte, vanskelig periode med ombygging og kirurgi!
   Resultat - tonet og glatt kropp, er problemområder fratatt ubehagelige ujevnheter, åser og folder.

   Essensen i fremgangs


   Jeg ønsker å forstå hvordan bruk av ultralyd behandling oppnådd slike imponerende resultater? Det faktum at under prosedyren, fordi visse områder av vev er akustiske bølger (37-42 kHz), der i underhudsfett lag dannet kavitasjon bobler (hulrom).
  Ultralyd kavitasjon: den nye måten å gå ned i vekt

   Etter en kort tid de begynner å sprekke, ødelegge cellemembraner, som i hovedsak består fettvev. Men denne bevegelsen ikke er injisert fett de forlater det ekstracellulære rom i to hovedmåter: 90% utskilles fra kroppen gjennom leveren, og nedbrytningsprodukter er absorbert til sirkulasjonssystemet, hvor de blir omdannet til glukose molekyler.
   Den største fordelen er at disse prosessene er ledsaget av fulle bevaring av bein og muskelvev, og det er derfor det kalles ikke-kirurgisk fettsuging.

   Indikasjoner og kontraindikasjoner


   Resultater av kavitasjon forbausende positiv dynamikk, er de fleste pasienter fratatt fra 1 til 5 cm volum for en økt, men uansett hvor sterk var et ønske om å gå ned i vekt, må du være klar over at prosedyren har en rekke av sine kontraindikasjoner.
   For eksempel, for å utsette kroppen din slik prosedyre er ikke mulig hvis du er på ethvert stadium av svangerskapet. Også kavitasjon kontraindisert for personer som lider av sykdommer som for eksempel diabetes, dårlig blodpropper, kronisk hepatitt, kreft, nyresvikt, nærværet av metallimplantater og problemer med immunsystemet.
  Ultralyd kavitasjon: den nye måten å gå ned i vekt

   Bruken av denne prosedyren vil være nyttig for de damene som lang og hell har sliter med kroppsfett i problemområder: magen, innsiden av lårene, rumpe, hofter.
   Også kavitasjon klarer med cellulitter, "øl" magen og fedme varierende grad. I alle de ovennevnte tilfellene, kan du oppnå reelle forbedringer, men for at dette skal skje, bør prosedyren utføres i erfaren ekspert i et spesialisert senter.
   Det er mulig å oppnå et positivt resultat i en bestemt sak, vil spesialisten foreskrive deg et sett med prosedyrer, for eksempel ulike typer massasje eller RF-løft for å bidra til å forhindre strekkmerker og sagging hvis du sliter med noen virkelig store mengder vekt.

   Hvordan er prosedyren og det som trengs?


   Før du bestemmer deg for å ta dette skrittet, er det nødvendig å se på hvordan gjennomført ultralyd kavitasjon, fordi prisen på denne prosedyren er ganske høy, så du trenger for å få det riktig for å oppnå synlige resultater.
   Prosessen er enkel og helt smertefri for pasienten, for en eller 15 timer for ett problem eller problemområder paret spesialist fører et spesielt apparat.
   Pre-kroppsoverflaten behandles med en spesiell gel som forbedrer åpenhets håndtak (manipulasjon) system og øker permeabiliteten av akustiske bølger gjennom stoffet. Gjennom hele økten nøye utarbeidet hver tomme av ditt problemområde, og på denne tiden du ikke føler noe ubehag, unntatt lys summende og ringing apparat.
   Husk at prosedyren kavitasjon bør forberede seg på forhånd, slik at fett som mulig og bare la kroppen din, trenger du 2-3 dager før økten går på en diett.

   Det er fraværet av stekt, krydret og svært salt, eliminere alkoholforbruk, selv den svakeste siden i løpet av kavitasjon prosessen utføres forholdsvis stor belastning på lever og nyrer. Men mengden av vann som forbrukes vil øke: opp til 1,5 til 2 liter pr dag.
   Vanligvis, for å oppnå resultater av høy kvalitet, og deretter fikse dem, trenger du et par økter med behandling, kan antallet variere fra 5 til 10 stykker. Gjennom behandling bør følge det samme prinsippet om tilbud og vannbehandling, vil du i stor grad hjelpe kroppen din, hvis vi snur litt trening til kosthold.  
  Яндекс.Метрика